Korai még temetni az Öt Csillag Mozgalmat

Kitekintő
-
  17.06.14 08:15 Külföld 

A legnagyobb olasz pártnak, az Öt Csillag Mozgalomnak (M5S) a "megtorpanását" látták az időközi helyhatósági választások eredményeiben egyes elemzők, miközben az M5S nagy vetélytársa, Matteo Renzi volt miniszterelnök keddi nyilatkozata szerint túl korai még eltemetni a civilekből lett ötcsillagos politikusokat jól látható nehézségeik ellenére.

10 kapcsolódó hír

Nem kap felmentést Róma a migránsok befogadás alól

Híradó
-
  17.06.14 16:47 Külföld 

Az olasz belügyminisztérium nem menti fel Rómát a migránsok befogadása alól és további migránskvótát akar elhelyezni a fővárosban - jelentette az olasz sajtó.

Róma nem kér több migránst

888
-
  17.06.13 23:38 Külföld 

Virginia Raggi római főpolgármester, az Öt Csillag Mozgalom politikusa kedden bejelentette, hogy Róma nem hajlandó több migránst befogadni, akkora a teher a fővároson.

Róma főpolgármestere nem akar több bevándorlót befogadni

Magyar Idők
-
  17.06.13 18:11 Külföld 

Virginia Raggi római főpolgármester, az ellenzéki Öt Csillag Mozgalom (M5S) politikusa kedden bejelentette, hogy Róma nem kíván több migránst befogadni a városra jelenleg is nehezedő migrációs teher miatt.

Róma városa nem kap felmentést a migránsok befogadása alól

Lokál
-
  17.06.14 16:53 Külföld 

Az olasz belügyminisztérium nem menti fel Rómát a migránsok befogadása alól és további migránskvótát akar elhelyezni a fővárosban annak ellenére, hogy Virginia Raggi római főpolgármester moratóriumot kért a fővárosra nehezedő migrációs teher miatt - jelentette az olasz sajtó szerdán.

Róma nem kap felmentést a migránsok befogadása alól

Dehir
-
  17.06.14 14:44 Külföld 

Az olasz belügyminisztérium nem menti fel Rómát a migránsok befogadása alól és további migránskvótát akar elhelyezni a fővárosban annak ellenére, hogy Virginia Raggi római főpolgármester moratóriumot kért a fővárosra nehezedő migrációs teher miatt – jelentette az olasz sajtó szerdán. A La Repubblica napilap belügyi forrásokra…

Róma nem akar több migránst befogadni

Origo
-
  17.06.13 17:49 Külföld 

Az olasz fővárosnak moratóriumra van szüksége - írta Róma főpolgármestere.

Róma polgármestere nem akar több menekültet befogadni

Propeller
-
  17.06.13 17:23 Külföld 

Virginia Raggi római főpolgármester, az ellenzéki Öt Csillag Mozgalom (M5S) politikusa kedden bejelentette, hogy Róma nem kíván több migránst befogadni a városra jelenleg is nehezedő migrációs teher miatt. Virginia Raggi Facebook-profilján közölte, hogy levélben jelezte a római prefektusnak és a belügyminisztériumnak, hogy az olasz…