Bepanaszolták a magyar EU-biztost

Magyar Idők
-
  17.05.16 10:33 Külföld 

Levélben tiltakozott a román külügyminisztérium Jean-Claude Junckernél, az Európai Bizottság elnökénél amiatt, hogy a hét végi kolozsvári FUEN-kongresszusra hivatalos Navracsics Tibor EU-biztos nem készül ellátogatni a román fővárosba is.

6 kapcsolódó hír

Ezt a portfoliót kapja az új bolgár biztos

Napi
-
  17.05.16 17:53 Külföld 

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke a digitális gazdaságért és társadalomért felelős portfóliót szánja az új bolgár uniós biztosjelöltnek, Mariya Gabriel kinevezését azonban még az Európai Parlamentnek és a tagállamoknak is jóvá kell hagyniuk - közölte kedden a brüsszeli testület.

Új ember felelhet az EU digitális uniójáért

Index
-
  17.05.17 10:45 Külföld 

A digitális gazdaság és társadalom legyen Bulgária új uniós biztosának a szakterülete, javasolta az Európai Bizottság vezetője.

Zizegnek a csehek is a menekültelosztási kvóták miatt

Parameter
-
  17.05.16 20:20 Határtalan 

Tomáš Zdechovský, a  kormánypárti kereszténydemokraták (KDU-CSL) képviselője kijelentette, hogy az EU rossz stratégiát választott a kvótarendszerrel. Szerinte "Jean Claude Junckernek, az Európai Bizottság elnökének abban a pillanatban egyszerűen változtatnia kellett volna rajta, amint észrevette, hogy a kvóták nem működnek és nem is…

Bolgár biztos felel majd az EU digitális gazdaságáért

SG
-
  17.05.16 17:31 Infotech 

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke a digitális gazdaságért és társadalomért felelős portfóliót szánja az új bolgár uniós biztosjelöltnek.

A digitális gazdaságért felelhet az új bolgár biztos

VG
-
  17.05.16 17:14 Gazdaság 

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke a digitális gazdaságért és társadalomért felelős portfóliót szánja az új bolgár uniós biztosjelöltnek, Mariya Gabriel kinevezését azonban még az Európai Parlamentnek és a tagállamoknak is jóvá kell hagyniuk – közölte kedden a brüsszeli testület.