Áder ezt üzente az ellene tiltakozóknak

ATV
-
  17.04.21 21:27 Belföld 

"Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér!" Ezzel a népi bölcsességgel méltatta az államfő a fiatalokat tudatos pénzügyi tervezésre oktató új tankönyvet. Áder János saját fiatalkori élményeit is megosztotta hallgatósággal, az elmúlt hetek tiltakozó akcióira azonban nem kívánt érdemben reagálni. További részletek a videóban.

5 kapcsolódó hír

Áder János és Matolcsy György bemutatott egy tankönyvet

444
-
  17.04.21 16:20 Gazdaság 

Fotó: Koszticsák Szilárd / MTIA köztársasági elnök – akit nem lehet a keresztnevén nevezni – és a jegybankelnök a Küldetések a pénz világában című tankönyv bemutatóján találkozott az MNB Teátrumában. A Pénziránytű Alapítvány 7-8. évfolyamos iskolásoknak szóló, a tudatos pénzügyi tervezésre oktató tankönyvének az államfő a fővédnöke.

Interaktív pénzügyi tankönyv diákoknak

TőzsdeFórum
-
  17.04.21 15:49 Kultúra 

A Pénziránytű Alapítvány most a hetedik és nyolcadik osztályos korosztálynak készített kiadványt.

Tankönyvet mutatott be Áder és Matolcsy

Napi
-
  17.04.21 23:33 Gazdaság 

Áder János köztársasági elnök, a Küldetések a pénz világában című, 7-8. évfolyamos iskolásoknak szóló kiadvány fővédnökeként az "addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér" és a "sok kicsi sokra megy" népi bölcsességeket ajánlotta mindenki figyelmébe a tankönyv és személyes példái alapján.

A nap fotója: Áder János a Küldetések a pénz világában című tankönyvet ajánlja

Librarius
-
  17.04.21 20:35 Karrier 

A másik képen pedig már bele is lapoz a köztársasági elnök a Magyar Nemzeti Bank elnökének, Matolcsy Györgynek derűs mosolyával kísérve, hogy majd mennyi hasznos ismeretet fognak ellesni a tapasztalt pénzemberek világából a kisiskolások.  

Pénzügyi tervezésre tanítanák a 7-8. osztályosokat

Origo
-
  17.04.21 16:00 Gazdaság 

A fiatalokat tudatos pénzügyi tervezésre oktató új tankönyvet mutatott be ma a Pénziránytű Alapítvány. A könyv, munkafüzet és tanári kézikönyv 7. és 8. osztályosoknak szól, az iskolák 60 ezer ingyenpéldányt kaphatnak belőle. A pénzügyi gazdálkodás egyelőre választható tantárgy, amelyet tavaly már 300 középiskolában 44 ezer diáknak tanítottak.