Hat év fegyházra ítélték lopás miatt

Lokál
-
  17.04.21 11:22 Belföld 

Első fokon hat év fegyházbüntetésre ítélt a bíróság egy nőt, aki társával együtt idős budapesti nők bizalmába férkőzött, majd ékszereket és pénzt lopott el tőlük - közölte Üveges Andrea fővárosi főügyészhelyettes pénteken az MTI-vel.

9 kapcsolódó hír

Időseket lopott meg – hat év fegyházat kapott

NLCafé
-
  17.04.21 11:40 Baleset-bűnügy 

Első fokon hat év fegyházbüntetésre ítélt a bíróság egy nőt, aki társával együtt idős budapesti nők bizalmába férkőzött, majd ékszereket és pénzt lopott el tőlük.

Hat év fegyház idősek meglopása miatt

Jogászvilág
-
  17.04.21 12:01 Gazdaság 

Első fokon hat év fegyházbüntetésre ítélt a bíróság egy nőt, aki társával együtt idős budapesti nők bizalmába férkőzött, majd ékszereket és pénzt lopott el tőlük - közölte Üveges Andrea fővárosi főügyészhelyettes pénteken. 

Időseket fosztottak ki, orvosnál, gyógyszertárnál, temetőnél szólították le őket

Inforádió
-
  17.04.21 10:41 Bulvár 

Elsőfokon 6 év letöltendő fegyházbüntetésre, illetve 4 év 4 hónap börtönbüntetésre ítélte a Budapesti IV. és XV. Kerületi Bíróság azt a két budapesti nőt, akik kimondottan időskorúak sérelmére követtek el bűncselekményeket: a megtévesztésükkel bejutottak az otthonukba, ahonnan készpénzt és különböző értékeket tulajdonítottak el - tudatta a…

Hat évet kapott az idős nyugdíjasokat kirabló két nő

HVG
-
  17.04.21 10:32 Belföld 

Első fokon hat év fegyházbüntetésre ítélt a bíróság egy nőt, aki társával együtt idős budapesti nők bizalmába férkőzött, majd ékszereket és pénzt lopott el tőlük - közölte Üveges Andrea fővárosi főügyészhelyettes.

Itt az ítélet: ennyit kapott a nyugdíjasokat aljas módon meglopó budapesti nő

Blikk
-
  17.04.21 11:31 Belföld 

Első fokon hat év fegyházbüntetésre ítélt a bíróság egy nőt, aki társával együtt idős i nők bizalmába férkőzött, majd ékszereket és pénzt lopott el tőlük - közölte Üveges Andrea fővárosi főügyészhelyettes pénteken az MTI-vel.

92 éves volt a legidősebb áldozata a kétfős budapesti bandának

Origo
-
  17.04.21 11:09 Belföld 

A két budapesti nő különféle ürügyekkel jutott be az idős emberek otthonába. Összesen nyolc embert loptak meg így, mindössze két hónap alatt. A kétfős banda a bíróság szerint szervezett volt, mindketten tudták, hogy mikor mit kell tenni.

Idősektől loptak a budapesti nők

Privát Kopó
-
  17.04.21 10:52 Baleset-bűnügy 

Időskorúak sérelmére elkövetett bűncselekmény-sorozat ügyében hozott ítéletet tegnap az egyik fővárosi kerületi bíróság, az elsőrendű vádlottat első fokon 6 év fegyházbüntetésre ítélték, társa 4 év 4 hónap szabadságvesztést kapott.

Öregeket fosztott ki, hat évet kapott

Bors Online
-
  17.04.21 10:51 Baleset-bűnügy 

Az MTI beszámolója szerint hat év fegyházban letöltendő börtönbüntetésre ítéltek egy nőt, aki társaival több idős nőt is kirabolt. A VI. és a XV. kerületi ügyészség tavalyi vádemelése értelmében a nők 2015 szeptembere és novembere között rendszeresen, szervezetten, a feladatokat egymás között megosztva fosztották ki az időseket. A…

Hat év fegyházra ítéltek egy nőt idősek meglopása miatt

Index
-
  17.04.21 10:31 Belföld 

A nő és társai orvosi rendelőben, temető előtt, gyógyszertárakban szólították le áldozataikat.