2018-ban is stabil lesz az önkormányzatok támogatása

Híradó
-
  17.04.21 15:47 Gazdaság 

Az önkormányzatok stabilitását biztosító támogatási rendszer 2018-ban is fennmarad, emellett jelentős európai uniós és hazai fejlesztési források állnak majd rendelkezésre - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium államháztartásért felelős államtitkára pénteken Szekszárdon.

6 kapcsolódó hír

Sokan vártak rá: 2500 ember szerezhet ingyen hivatásos jogosítványt

HVG
-
  17.04.22 06:41 Autó-motor 

Újabb 2500 hivatásos gépjárművezetői jogosítvány megszerzését biztosítja ingyen a munkaerő-piaci változások segítése program a pénteken induló képzéseken - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára.

Az energiahatékonyság a fenntarthatóság és versenyképesség alapja

Energiainfo
-
  17.04.21 11:21 Gazdaság 

Jó energia-beszerzéssel és az energiaellátó-rendszerek korszerűsítésével hosszú távon is fenntarthatók és versenyképesek lesznek a hazai cégek és intézmények – mondta a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára. Szabó Zsolt az eseményen kiemelte: a…

Adatbázis-fejlesztés a fluortartalmú üvegházhatású gázok csökkentése érdekében

Agrotrend
-
  17.04.22 10:42 Tudomány 

Klímagáz adatbázist hoz létre a fluortartalmú üvegházhatású gázok nyilvántartására a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) mintegy 490 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatással.

Az önrendelkezés joga

Kanizsa Újság
-
  17.04.22 05:36 Gazdaság 

A munkahelyteremtő támogatások védelmét is segíti a nemzeti konzultáció, mivel Brüsszel a versenysemlegességre hivatkozva többek között a vállalati beruházási programot is támadhatja - mondta Cseresnyés Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára.