Az igazság kitartott a székelyek mellett

888
-
  17.04.19 18:58 Külföld 

Elutasította a képviselőház szerdán székely zászló és himnusz teljes betiltását, írja a maszol.ro az MTI-re hivatkozva.

10 kapcsolódó hír

A román képviselőház elutasította a zászlótörvény módosítását

Híradó
-
  17.04.19 15:04 Külföld 

Elutasította a bukaresti képviselőház szerdán a zászló- és himnusztörvény módosításáról szóló törvényhozói kezdeményezést, amely elfogadása esetén ellehetetlenítette volna a székely zászló kitűzését, illetve a székely himnusz megszólaltatását, nemcsak közintézményekben, hanem az ország egész területén.

A román képviselőház elvetette a törvényjavaslatot, ami betiltotta volna a székely zászlót és a székely himnuszt egész R…

444
-
  17.04.19 15:16 Külföld 

A szenátusban hallgatólagosan már elfogadottnak nyilvánított tervezetet most szavazattöbbséggel vetette el a képviselőházi szociálliberális kormánytöbbség.

A képviselőház elutasította a székely zászló kitűzését ellehetetlenítő törvényt

Maszol
-
  17.04.19 15:14 Határtalan 

Elutasította a képviselőház szerdán a zászló- és himnusztörvény módosításáról szóló törvényhozói kezdeményezést, amely elfogadása esetén ellehetetlenítette volna a székely zászló kitűzését.

Elutasították a székely zászlót és himnuszt betiltó tervezetet

Főtér
-
  17.04.19 16:09 Határtalan 

Egészen durva dolgokat tartalmazott a kezdeményezés.

A román képviselőház nem módosítja a zászlótörvényt

Gondola
-
  17.04.19 16:01 Külföld 

Elutasította a bukaresti képviselőház szerdán a zászló- és himnusztörvény módosításáról szóló törvényhozói kezdeményezést, amely elfogadása esetén ellehetetlenítette volna a székely zászló kitűzését, illetve a székely himnusz megszólaltatását, nemcsak közintézményekben, hanem az ország egész területén

Elutasította a zászlótörvény módosítását a román képviselőház

Origo
-
  17.04.19 15:32 Külföld 

Elutasította a bukaresti képviselőház szerdán a zászló- és himnusztörvény módosításáról szóló törvényhozói kezdeményezést. Ennek elfogadása ellehetetlenítette volna a székely zászló kitűzését, illetve a székely himnusz megszólaltatását, nemcsak közintézményekben, hanem az ország egész területén.