Rétvári: a magyar iskolákban is használhatják a jövőben Lego oktatási módszertanát

Magyar Idők
-
  17.03.18 09:23 Belföld 

Világszerte bevált, több tantárgynál is alkalmazható oktatási módszertan érkezhet a magyar iskolákba a kormány és a Lego Manufacturing Kft. által 2016 novemberében kötött, az oktatási ágazatot érintő kiegészítő megállapodásnak köszönhetően – közölte Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az MTI-vel.

11 kapcsolódó hír

Lego-módszerrel erősítenek az oktatásban

TőzsdeFórum
-
  17.03.18 16:42 Kultúra 

Világszerte bevált, több tantárgynál is alkalmazható oktatási módszertan érkezhet a magyar iskolákba a kormány és a Lego Manufacturing Kft. által 2016 novemberében kötött, az oktatási ágazatot érintő kiegészítő megállapodásnak köszönhetően.

Lego-módszerrel tanulhatnak itthon a gyerekek

Napi
-
  17.03.18 10:36 Gazdaság 

Világszerte bevált, több tantárgynál is alkalmazható oktatási módszertan érkezhet a magyar iskolákba a kormány és a Lego Manufacturing Kft. által 2016 novemberében kötött, az oktatási ágazatot érintő kiegészítő megállapodásnak köszönhetően - mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára.

Legóval dobja fel az iskolákat a kormány

HVG
-
  17.03.18 09:30 Gazdaság 

Egy több országban is kipróbált és bevált oktatási módszertannal lép be a szerencsés magyar iskolákba a Lego.

Ennek biztosan örülni fognak a magyar diákok: legót oktatnak majd az iskolákban

Infostart
-
  17.03.18 11:01 Belföld 

Világszerte bevált, több tantárgynál is alkalmazható oktatási módszertan érkezhet a magyar iskolákba a kormány és a Lego Manufacturing Kft. által 2016 novemberében kötött, az oktatási ágazatot érintő kiegészítő megállapodásnak köszönhetően - közölte Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára.

Lego módszertant vezetnek be az iskolákban

Család
-
  17.03.18 13:30 Tudomány 

Világszerte bevált, több tantárgynál is alkalmazható oktatási módszertan érkezhet a magyar iskolákba a kormány és a Lego Manufacturing Kft. által 2016 novemberében kötött megállapodásnak köszönhetően.

Felújítják a balatoni táborokat: egymilliárdot költ rá a kormány

Eduline
-
  17.03.19 08:16 Karrier 

A kormány az idén több mint ötmilliárd forintot fordít a gyermekek üdültetésére az Erzsébet- táborokban - hangzott el az M1-en. Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a Híradónak azt mondta, hogy a zánkai és a fonyódligeti táborban 21. századi körülményeket teremtenek.

A Lego menti meg a leszakadó magyarországi iskolákat?

Eduline
-
  17.03.18 09:16 Karrier 

Világszerte bevált, több tantárgynál is alkalmazható oktatási módszertan érkezhet a magyar iskolákba a kormány és a Lego Manufacturing Kft. által 2016 novemberében kötött, az oktatási ágazatot érintő kiegészítő megállapodásnak köszönhetően - közölte Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az MTI-vel.

Legóval fejlesztené az általános iskolásokat a kormány

Propeller
-
  17.03.17 16:04 Belföld 

Ikotity István (LMP) arról kérdezte Balog Zoltán emberminisztert, hol tart a kormány és a Lego oktatási együttműködése, mi történt a tavalyi bejelentés óta, melyik lett a kiválasztott 100 iskola. Rétvári Bence államtitkár a tavaly a kormány és a Lego közötti együttműködési megállapodásról azt írta, hogy a dán cég játékain alapuló oktatási módszerta

Legózhatnak majd a magyar iskolákban

Origo
-
  17.03.18 10:42 Belföld 

Világszerte bevált, több tantárgynál is alkalmazható oktatási módszertan érkezhet a magyar iskolákba a kormány és a Lego Manufacturing Kft. által 2016 novemberében kötött, az oktatási ágazatot érintő kiegészítő megállapodásnak köszönhetően. A módszert eddig több mint 50 külföldi iskolában próbálták ki, jó eredménnyel.