GDPR hírek

Gazdaság › GDPR

Személyes adataikért aggódnak az európai emberek

19.06.14 08:05

Az adatvédelemmel kapcsolatban az európaiak fenntartásokat fogalmaznak meg, az Európai Unióban a válaszadók 62 százaléka aggályosnak tartja, hogy nem rendelkezik teljes mértékben az interneten megadott személyes adatai felett - derült ki az…

A Munka Törvénykönyvét érintő GDPR változások

19.05.21 12:28

A GDPR-salátatörvény, azaz az Európai Unió adatvédelmi reformjának végrehajtása érdekében szükséges törvénymódosításokról szóló 2019. évi XXXIV. törvény, 2019. április 26-i hatállyal több ponton is módosította a Munka Törvénykönyvét. Nézzük,…

Bitcoin alapú azonosságkezelő technológiát fejleszt a Microsoft

19.05.18 09:19

A személyes adatok decentralizált kezelését célzó platform a jelszavakat is nyugdíjazná, de a lényeg, hogy lehetővé tenné az információ és a hozzáférések felhasználói kontrollját.

Deloitte: Maradtak még kihívások a GDPR kapcsán

19.05.16 08:28

Továbbra is komoly kihívást jelent a GDPR gyakorlati alkalmazása során a vállalkozásoknak a jogalap nélkül tárolt személyes adatok törlése. Alternatív megoldást jelenthet az adatok deperszonalizációja, azonban az üzleti érdekek és a jogszabályi…

Milliókba kerülhet a figyelmetlenség

19.05.15 12:31

A GDPR mellett kevesebb figyelem hárul az egy éve hatályba lépett uniós kiberbiztonsági irányelvre, amely a hálózatok, infrastruktúrák védelmével kapcsolatban ír elő kötelezettségeket bizonyos szolgáltatóknak. Az EY tapasztalatai szerint eddig…

Maradtak még kihívások a GDPR kapcsán

19.05.14 12:16

Továbbra is komoly kihívást jelent a GDPR gyakorlati alkalmazása során a vállalkozásoknak a jogalap nélkül tárolt személyes adatok törlése.

Munkajogi változások a Gdpr miatt

19.05.06 16:34

Hatályba léptek a GDPR-ral kapcsolatos törvénymódosítások – áll a Mazars legújabb elemzésében. A módosítás több mint 80 jogszabályt érint, ezek közül kiemelt fontosságú a Munka törvénykönyve. A törvénybe fontos, a munkaadókra vonatkozó…

Ha kéri a munkaadó a mobilodat, mostantól oda kell adni

19.04.26 07:33

Új állomáshoz érkezett a GDPR: a magyar parlament összhangba hozta a magyar törvényekkel. Ez alapján sok területen változik a szabályozás, ami többek között a munkahelyeken használt rendszerek, számítógépek, laptopok, tabletek és…

A(z) "GDPR" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés
Feliratkozom

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Személyes adataikért aggódnak az európai emberek

Az adatvédelemmel kapcsolatban az európaiak fenntartásokat fogalmaznak meg, az Európai Unióban a válaszadók 62 százaléka aggályosnak tartja, hogy nem rendelkezik teljes mértékben az interneten megadott személyes adatai…

Infotech

Megbüntették a Sziget és a VOLT szervezőjét

Éveken át nem úgy kezelte a fesztiválozók adatait a beléptetéskor a Sziget Kulturális Menedzser Iroda, ahogy azt kellett volna, ezért a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) 30 millió forintra büntette a Sziget és…

Nagyvilág

Salvini „bíborosként” érkezett Washingtonba, „pápaként” távozhat onnan

Párizs-Berlin-Brüsszel tengelytől eltérő európai uniós politikát, valamint kiemelt kapcsolatot szorgalmazott Washington és Róma között Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes az amerikai fővárosban, ahol Michael Pompeo…

Gazdaság

Lassulást vár a Bundesbank

A második negyedévben enyhén zsugorodik a német gazdaság, kifutnak azok a hatások, amelyek az első negyedévben figyelemre méltóan hozzájárultak a GDP növekedéséhez - írta havi jelentésében a Bundesbank az MTI híre szerint.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló

      Belépés

      A feliratkozáshoz előbb jelentkezz be!
      Add meg belépési adataidat, és kattints a Belépés gombra.
      Ha még nem regisztráltál, kattints ide.

      E-mail cím:
      Jelszó:

      Hírfigyelés aktiválása

      Ha valamilyen téma különösen érdekel, az alábbi beállítások alapján a Hírstart rendszeresen tájékoztat e-mailben a témában született legfrissebb hírekről.


      A feliratkozáshoz a hírfigyelés funkciónak bekapcsolt állapotban kell lenni és legalább egy értesítési időpontodnak kell lenni.



      A hírfigyelés bekapcsolásával hozzájárulok, hogy a Central Digitális Média Kft. Hirstart hírfigyelő hírlevelet küldjön számomra a beállításaim szerint.

      A módosításról megerősítő emailt fogunk küldeni a szükséges további teendőkkel, melyet kérjük mielőbb aktiváljon a szolgáltatás igénybevételéhez.



      Értesítések gyakorisága

      Itt állíthatod be, hogy a nap mely időpontjaiban szeretnél a Hírstarttól hírfigyelő levelet kapni a figyelt szavak vagy címkék alapján meghatározott témájú legfrissebb hírekkel. Ha az értesítési időpontokat megelőző időszakban nem szerepelt a feltételeknek megfelelő hír a Hírstarton, akkor nem küldünk feleslegesen üres levelet.