Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 77 hír

Mészáros Lőrinc: "Hát a korrupció...őőő...őőőő"

Zsúrpubi
-
  Tegnap 19:00 Belföld 

A Jóisten, a szerencse és az Orbánnal való barátsága világrekorderré tette Mészáros Lőrincet, aki ezúttal exkluzív értékelést villantott a korrupcióról. Ez alapján teljesen világos, hogy miért tekinthetünk rá úgy, mint a zuckerbergi intelligencia lepipálójára.

Bréking! Megtaláltuk a fideszes telefonhívás korábbi verzióját - Hangfelvétel!

Zsúrpubi
-
  Tegnap 17:09 Belföld  Kampány Fidesz

Állítólag ezzel akarták indítani a kampányt, de Habony Árpád végül elvetette az ötletet. Helyette vetették be a nyugdíjas bácsit, aki Vona Gábor ellen uszítja a kortársakat. Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója úgy nyilatkozott, hogy bár az eredeti verzió is kielégítőre sikerült kommunikációs szempontból, a negatív kampányt helyezik e

Bréking!-Tudta?-Aztak.rva: A Nézőpont és a 888.hu a garancia a kiegyensúlyozott tájékoztatásra!

Zsúrpubi
-
  Tegnap 16:03 Vélemény 

A kormány mai szellemi állapotát legjobban kifejező beszélgetés zajlott le augusztus elején. Nem éppen váratlan fordulat, hogy hol: a Fidelitas nyári táborában. Az ifjúsági tagozatnak aposztrofált politikai pályára erőltetett, színvonaltalan csicskamunkát végző tömörülés nyári táborában hívtak életre egy világmegváltó-elemző értekezést.

Öngyilkosságot kísérelt meg Győzike

Zsúrpubi
-
  Tegnap 15:27 Vélemény 

Begyógyszerezte magát a showman, mert elege lett az őt ért támadásokból.

Varga Mihály ma is megmondta a frankót: A reálbérek töretlenül emelkednek Magyarországon

Zsúrpubi
-
  Tegnap 14:24 Vélemény  KSH

Ha Ön nem így tapasztalja, akkor sajnos az Ön készülékében van a hiba, Ön ronthat el valamit, mert bizony itt "minden összhangban van a kormány várakozásaival", és amúgy k.urva jól élünk.

Hoppá! Elmúltnyolcévezik a HírTV

Zsúrpubi
-
  Tegnap 13:15 Belföld 

A Sztárklikk információi szerint ősztől Az elmúlt 8 év címmel indít tényfeltáró műsort a HírTV. Ez az "elmúltnyolcév" azonban nem a Fidesz-féle "elmúltnyolcévet" megelőző "elmúltnyolcévről" szól, hanem a jelenlegi kormánypárt 2010-től 2018-ig tartó tevékenységéről. 

Bréking! Kósa szerint június 23-án "az ég a földdel egybevált"

Zsúrpubi
-
  Tegnap 12:06 Vélemény  Jobbik

Mint ismert, tegnap ellenzéki kezdeményezésre rendkívüli ülést tartott a Fidesz nélkül az Országgyűlés. Kósa Lajos jóvoltából immár azt is tudjuk, hogy Soros hívta össze. De ez még nem minden!

Idén nekik járt a NER-díj!

Zsúrpubi
-
  Tegnap 11:00 Belföld 

A kormány itt-ott igyekszik némi alamizsnával kifizetni azokat, akik nyelvcsapásaikkal, arcukkal, feltétlen, kritikátlan hűségükkel támogatják a Nemzeti Együttműködés Rendszerét.

Hallotta már Németh Szilárdot latinul beszélni? Elementáris!

Zsúrpubi
-
  Tegnap 10:33 Vélemény 

Németh Szilárd megrekedt egyedfejlődése néha tényleg olyan dolgokat produkál, amit nagyon nehéz szavakba önteni. Mikor azt gondolnánk, hogy a rezsiharcos nívós karrierje végképp elment a falig, mindig újabb propagandacuccot szív fel, és úgy löki a vakert, hogy azt a Broadway-en kéne mutogatni.

Semjén burkoltan cigányozott, és lebarmozta a magyarokat

Zsúrpubi
-
  Tegnap 08:30 Vélemény  Semjén Zsolt

Semjén szerint „ritka nagy baromság” az, ami alapján a többség elutasítja a határon túliak szavazati jogát. Már ez is megérne egy novellát, hiszen ha logikailag visszafejtjük Semjén állítását, akkor véleménye szerint a magyar társadalom többsége a „ritka nagy barom „kategóriájába tartozik.

Fokozódik a gyűlöletkampány: Orbán telefonon hergeli tovább a nyugdíjasokat

Zsúrpubi
-
  Tegnap 06:30 Vélemény  Kampány Fidesz

Telefonos és e-mailes "tájékoztató kampányt" indít a Fidesz, hogy "informálja" a nyugdíjasokat arról, milyen „megengedhetetlen kifejezéseket, sértő jelzőket” használt a magyar nyugdíjasokra a Jobbik elnöke.

Öt dolog, amiért Orbán Viktor azonnal kérjen bocsánatot!

Zsúrpubi
-
  17.08.21 19:00 Belföld  Jobbik Vona Gábor

Hetek óta megy a hiszti Vona Gábor egyik Facebook-bejegyzése miatt. A Fidesz csicskamédiája csúnyán rácsúszott a történetre és minden ok nélkül belemagyarázták, hogy Vona Gábornak bocsánatot kellene kérni a nyugdíjasoktól. Hát nem! Orbán Viktornak kellene tőlem, tőlünk, dolgozó emberektől bocsánatot kérnie, de sürgősen! Hogy miért?

Hajós András nem hajlandó Andy Vajna propaganda tévéjében dolgozni. Ja, de!

Korábban cikkeztünk már arról, hogy bizonyos celebek hogyan képesek visszavonulót fújni a NER-el szemben, ha a pénzről van szó. "Vanazapénz" - szoktuk volt mondani. „Halálosan idegesít, ami a Tényekben történik. Hányok tőle, és nem tudok úgy… ez nekem nehéz. Lehet, hogy azt kéne mondanom, hogy én csak egy szórakoztató…

Meghalt Finkelstein, oda a hazugság?

Zsúrpubi
-
  17.08.21 16:00 Belföld 

Hosszan tartó betegség után, 72 éves korában meghalt Arthur J. Finkelstein, a világszerte ismert és hírhedt kampányguru, akit a Fidesz Ron Werbereként emlegettek, és akinek tanácsai alapján indított hajszát a kormány – többek között – a civil szervezetek ellen.

Vona után Botka is Siófokon – Beindult a fideszrinya

Zsúrpubi
-
  17.08.21 15:09 Belföld 

Szajcz Adrián, a siófoki képviselő-testület többségét alkotó Fidesz-frakció vezetője olyan nyílt levelet írt, hogy az alapján az indokolatlan pánikroham pszichológiai esettanulmányát lehetne nagyon egzakt módon felvázolni egy délután alatt.