Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 72 hír

Rakka az Iszlám Állam végállomása, vagy lesznek, akik nem hagyják bedőlni a terrorkalifátust?

Zsúrpubi
-
  Ma 08:00 Külföld 

Most, hogy elérhető közelségbe került a magát Iszlám Államnak nevező terrorszervezet bukása az eddig általa ellenőrzött felszabadításával, újabb kérdések merülnek fel. Mi lesz a rémuralom alól megszabadult területekkel? Ki lesz képes politikailag ellenőrizni őket? Hogyan befolyásolja az Iszlám Állam területének eltűnése a Közel-Kelet érzékeny…

A köztévé már a saját fluffereinek sem tudja a nevét

Zsúrpubi
-
  Ma 06:30 Vélemény 

Az M1 minőségét kár elemezni, hiszen a Mariana-ároknál is mélyebbre kellene ásni a propaganda fecskendező csatorna színvonalának epicentrumához. De azért még így is megmosolyogtató, hogy a saját, kormányzati szócsőként funkcionáló biodíszleteiknek sem tudják a nevét.

Felmosták a Fidesszel a padlót a bányászok

Zsúrpubi
-
  Tegnap 19:00 Belföld 

Június 25-én választást tartottak a Fejér és Komárom-Esztergom megye határán lévő Pusztavámon. A Mór és Oroszlány közti faluban idén kétszer is feloszlatta magát a képviselőtestület. Mára meglett a választás hivatalos végeredménye – ismét nyert a volt polgármester, a faluban pedig a teljes körű összefogás eredményeként a Fidesz,…

Napi Kósa: Mészáros Lőrincnek nehéz, mert milliárdos hitelek alatt nyög

Zsúrpubi
-
  Tegnap 17:27 Belföld 

Imádjuk Kósa Lajost. Imádjuk azt az együgyű pislogással kísért, összefüggéstelen habogáscunamit, amit minden egyes nyilvános szereplésén megcsodálhatunk. Nem is értjük, az elmúlt években hogy nem tűnt fel, hogy Lajossal bármit el lehet adni. Olyan magabiztosan próbálja ránk sózni a politikai hazugságot, gagyit, mint egy…

Kéri László: A főnököt idegesíti, hogy országszerte tolvajként látja magát és a haverjait

Zsúrpubi
-
  Tegnap 16:00 Vélemény 

Például nem kéne lopni. Legalábbis nem ennyit és nem ilyen látványosan. S ha ez már másoknak is szemet szúr, akkor sem az lenne a legegyszerűbb megoldás, hogy erőszakkal fogjuk be mindenkinek a pofáját, hanem az, hogy ezt az erőszakot legalább a magunk által megteremtett jogszerűség keretei között tesszük.

Nagyon drága nekünk ez a kormány

Zsúrpubi
-
  Tegnap 14:51 Belföld  Paksi Atomerőmű

A minőséget még csak-csak megfizeti az ember. De nagyon szívjuk a fogunkat, ha gagyiért kell nagyobb összeget kiadnunk. A kormány pedig havi 160 millió forintunkba kerül.

Erős és büszke európai ország közbiztonsága: Inzultáltak egy nőt, majd leütötték a segítségére siető férfit

Zsúrpubi
-
  Tegnap 13:21 Belföld  Románia

Sokszor panaszkodunk, hogy érdektelenné váltak egymás iránt az emberek. De mi történik, ha valaki mégsem apatikus, és például utastársa segítségére siet?

Vona: egy pszichésen beteg ember irányítja Magyarországot

Zsúrpubi
-
  Tegnap 12:09 Belföld  Orbán Viktor Jobbik

Nem hagyott sok kétséget Vona Gábor, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje, hogy miképpen látja Orbán Viktort és annak országlását.

Így kell védekezni a hőség ellen

Zsúrpubi
-
  Tegnap 10:33 Életmód 

A kisfröccs egy közkedvelt, hűsítő ital. Egy deci szódát, és egy deci bort tartalmaz. Az italról elnevezett rovatunkba pont ilyen arányban kerül laza nyári hír, és egy kis humor. Ígérjük, hogy az ide érkező tartalmakat legalább olyan könnyen lehúzható formában töltjük neked, mint a strandon a bor és a szóda egyvelegét szokás! Egészségedre!

Fenekestől felfordult világ

Zsúrpubi
-
  Tegnap 10:00 Belföld 

Megőrült körülöttünk a világ. A baloldal jobboldal, a jobboldal baloldal, a liberálisok diktálnak, a radikálisok cukik.

"Viktor különös érdeklődést mutatott a nyugdíjas korú tanárok irányába" - interjú a felcsúti Teri nénivel

Zsúrpubi
-
  Tegnap 08:00 Belföld 

Németh Szilárdról mi a véleménye? Teri néni: Zord külseje és furcsa viselkedése miatt féltek tőle a társai. Rémlik, hogy a lányok babáit mindig elvette és kitépte a haját az összes figurának. Azért az ő helyzete sem reménytelen, csupán meg kell találnia azt a közeget, ahova integrálható. Manapság már egészen jó fejlesztő, kisegítő iskolákat…

"Ez Magyarország volt, de elsikkasztották"

Zsúrpubi
-
  Tegnap 06:30 Vélemény 

Mindig is imádtam Ady Endrét. Nemcsak azért, mert a huszadik század egyik legjelentősebb hatású poétája, újságírója volt, akinek költészetében a szerelem mellett számtalanszor megjelent az elemi erejű nemzetféltés motívuma, hanem mert valódi prófétaként előre látta ennek a kis országnak a legégetőbb problémáit is, amelyekből…

Best of Fidelitas - Csicskák akcióban

Zsúrpubi
-
  17.06.27 19:00 Belföld 

Mindenki nyugodjon le: Szalacsi és "Polgár Jenő" után itt az utánpótlás - Videó!

Alkotmánybírósághoz fordulnak a képviselők a lex csicska miatt

Zsúrpubi
-
  17.06.27 17:48 Belföld  Jobbik Alkotmány

Várhatóan még a héten aláírja az összes ellenzéki képviselő a Jobbik alkotmánybírósági beadványát a plakáttörvénnyel kapcsolatban.

Ütős lett a nemzeti konzultáció zárórendezvénye: migráns, migráns, migráns, Soros, Soros, migráns

Zsúrpubi
-
  17.06.27 17:30 Belföld  Orbán Viktor Fidesz

Gigarendezvénnyel zárta a nemzeti konzultációt a kormány. Az agyhalottak, TV2 rajongók, OPNI-ból szabadultak és esetleg a mazochisták élőben követhették a parádét az M1-en. Mi egyik kategóriába sem tartozunk bele, szakmai ártalomból szenvedtük végig a beszédeket.