Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 15 hír

Ismerd meg a Fővárosi Állatker pingvinfiókáját!

ZooZoo  17.04.21 17:36 Állatvilág  Állatkert

Tifani, a négy hónapos pingvinfióka bemutatásával vette kezdetét pénteken a Fővárosi Állat- és Növénykertben a Föld Fesztivál, amelynek programjai keddig tartanak az intézményben.

Először játszik a szabadban ez a tündéri bébiokapi

ZooZoo  17.04.21 09:15 Állatvilág 

Az ohiói Cincinnati Zoo legifjabb okapija látható a most következő felvételen. A különleges kis teremtmény először fedezheti fel a külső kifutóját, ugrándozva veszi birtokba új játszóterét!

19 nyomós indok arra, hogy miért ne hagyd egyedül a háziállatod a gyerekkel

ZooZoo  17.04.21 08:45 Állatvilág  3 hír a témában

Kisgyerekes gazdisok... szerintünk pontosan tudjátok, miről beszélünk. Ha két rosszcsont egy légtérbe kerül, abból biztosan valami nagy huncutság kerekedik ki! Ennek néha a kis kedvencünk látja "kárát"... De nézzétek meg ezeket a képeket, csak mosolyogni lehet rajtuk!

Teljesen bepörög ez a kutyus, ha más ebeket lát a tévében

ZooZoo  17.04.21 08:23 Állatvilág 

Ebben az imádnivaló videóban egy terrier látható, aki bármit megtenne, hogy a tévében szereplő kutyákkal együtt játszhasson... ezért megpróbál csatlakozni hozzájuk. Egészen elképesztő, mennyire aranyos, mikor megpróbál "beugrani" a képernyőbe!

Munkát vállal és keményen dolgozik a nyugdíjas bácsi, hogy ellássa a környéken élő kóbor cicákat

ZooZoo  17.04.20 12:14 Állatvilág 

Willie Ortiz már 24 éve eteti a kóbor cicákat és nem úgy tűnik, hogy mostanában akarja abbahagyni a dolgot. A 76 éves, Puerto Ricó-i származású bácsi jelenleg Connecticutban él, ahol a legtöbb nagyvárossal egyetemben szintén óriási probléma a kóbor macskák helyzete.

Az egész internet gyászolja a világ legöregebb vombatját

ZooZoo  17.04.20 09:44 Állatvilág 

Nem gyakran történik meg, hogy a vombatok népszerű rajongói táborral rendelkeznek, és az se, hogy akár harminc évet is megélnek. Patrick különleges volt, az ausztrál Ballarat Wildlife Park kedves kis lakója 32 évesen hunyt el, de egész életében azon volt, hogy sose felejtsék őt el.

13 kutya, aki a legjobb pillanatban szabotálta a családi fotókat

ZooZoo  17.04.20 08:07 Állatvilág 

A kutya az embereket, a gazdáját szereti a legjobban, ezt tudjuk. Na de mi az a tárgy, amiért úgy rajong ezen kívül, mintha az élete múlna rajta? Naná, hogy a fényképezőgép!

Lemondtak a rendellenességgel született kutyáról, de ő bebizonyította, hogy nincs lehetetlen

ZooZoo  17.04.19 11:38 Állatvilág 

Ennek a kiskutyának neurológiai betegsége van, ez pedig teljesen hétköznapi tevékenységekben gátolja meg. Nemhogy egyenesen menni, de még magától enni sem volt képes, ezért előző gazdái lemondtak róla.

Seperc alatt elolvadsz ezektől a tökéletesen gömbölyű állatkáktól

ZooZoo  17.04.19 11:09 Állatvilág 

A természet csodákra képes. Akkor is varázsolt, mikor ezeket az állatokat megteremtette, hiszen olyanok, mintha valaki mértani pontossággal, direkt ilyen kerekdedre alkotta meg őket. Egész egyszerűen imádnivalóak, ezért is hoztunk fotókat a kedvenceinkről!

Megállt a kamionos, hogy megmentse ennek a pöttöm cicának az életét

ZooZoo  17.04.19 10:36 Állatvilág 

Matt az út közepén pillantott meg valamit, amiről kiderült, hogy egy tehetetlen kölyökmacska. A jószívű srác megállt, hogy megmentse a forgalmas autóút közepén rekedt rémült állatot.

Föld napja a Miskolci Állatkertben – Újszülöttek, előadások és ásványkiállítás

A Föld Napja alkalmából 2017. április 22-én, szombaton különféle programokkal várják a látogatókat mellyel a minket körülvevő változatos és sokszínű növény- és állatvilág, valamint természeti környezetünk megóvására hívják fel a figyelmet.

Minden nap köszönti az iskolába igyekvő gyerekeket ez a mosolygós kutyus

ZooZoo  17.04.18 10:47 Állatvilág 

Ő itt Lucky, akinek annyira szüksége van figyelemre, mint virágnak a napfényre. Szerencsére a legjobb helyre jár, ahol mindezt megkaphatja: egy helyi iskolához, ahol a diákok nem tudnak elmenni mellette anélkül, hogy meg ne szeretgessék egy kicsit.

Légpuskával lőtte meg a szomszéd kutyát egy várpalotai férfi

Április 14-én délután érkezett bejelentés a rendőrségre egy várpalotai lakostól, mely szerint a szomszédja légpuskával rálőtt a kutyájára. A helyszínre érkező járőrök előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra a 65 éves férfit, aki állítása szerint azért bántotta az állatot, mert az folyamatosan ugatott.

20 gazdi, aki nagyon megbánta, hogy egy pillanatra egyedül hagyta kedvencét

ZooZoo  17.04.18 10:04 Állatvilág 

Minden gazdi tisztában van azzal, hogy kedvence akár egy szempillantás alatt is képes a legnagyobb huncutságokra. Elég egy óvatlan pillanat, és kész a baj, bár ahogy elnézzük a fotókat, ezek a kutyák és macskák annyira édesek, hogy nem igen lehet rájuk sokáig haragudni.

Babaágyban alhatnak ezentúl ennek a menhelynek a cicusai

ZooZoo  17.04.18 08:38 Állatvilág  Cica IKEA

Eddig a cicák az ontariói Etobicoke Humane Society menhelyen csak néhány takarón alhattak a kemény földön, de hála az Ikea nagylelkű adományának, most már igazi, méretükre szabott ágyikókban pihenhetnek, míg gazdira nem találnak!