Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Minden követ megmozgatnak az észak-balatoni szőlők megmentéséért

Vinoport
-
  Tegnap 17:47 Gazdaság  Balaton

Nyílt levélben fordultak a Balaton északi partjának polgármestereihez a Balatoni KÖR, a Csopaki Kódex és a Rizling Generáció képviselői az érintett területek szőlőinek állapotával és a megmentésükhöz fűződő teendőkkel kapcsolatban. A téma már korábban is terítéken volt: a lakossági egyeztetéseken és a Balatoni Konzíliumon a részvevők…

Júniusi helyzetjelentés

Vinoport
-
  Tegnap 14:02 Életmód 

Kedves olasz sommelier ismerősünk, Mariano meghívott néhányunkat egy borkóstolóra. Francia borokat hozott az otthoni készletéből. Nyolc bort és két champagne-t kóstoltunk. Igazából nekem, de társaimnak is a borok jelentették a valódi meglepetést.

Kávéházi minőség egy gombnyomással

Vinoport
-
  17.06.26 06:30 Életmód 

Mi kell ahhoz, hogy a saját kanapénkon hátradőlve elégedetten kortyolgathassunk olyan minőségű kávét, mint amit a kedvenc kávézónk baristája szokott lefőzni? Ehhez először is egy nagyon jó kávégép szükségeltetik.

Kékszőlőből készült Magyarország legjobb pálinkája

Vinoport
-
  17.06.21 12:00 Színes  Pálinka

A Pálinka Országkóstoló eredményhirdetése már harmadik éve a pálinkás szakma ünnepnapja a Parlamentben. A kereskedelmi főzdék versenyére 43 pálinkaház 382 tétellel nevezett; összesen 115 pálinkakiválóság, ebből 46 TOP pálinkakiválóság kerül majd be az idei Pálinkakiválóságok Könyvébe.

A csavarzár már bizonyított

Vinoport
-
  17.06.21 06:00 Életmód 

Ma már nem kell senkit győzködni a csavarzár létjogosultságáról, a „tradicionális” és a „modern” közti vita igazából eldőlt, és kellőképpen igazságos eredmény született: mindenki nyert.