Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 427 hír

Hírsáv

VG
-
  Ma 05:00 Gazdaság 

Emmanuel Macron Kelet-Európába menekül a szakszervezetek haragja elől

VG
-
  Ma 05:00 Gazdaság 

A francia szakszervezetek a héten ismerik majd meg a tervezett munkaügyi reformot, amelyet a kormány hónapokig egyeztetett velük és a munkaadókkal.

Kedvező pályára állt az államadósság, de könnyen megtörhet a csökkenő trend

VG
-
  Ma 05:00 Gazdaság 

Az elmúlt években csökkenésnek indult a magyar államadósság, és az előrejelzések szerint 2019-ig akár a 70 százalék körüli szint sincs kizárva.

A gazdasági növekedésen hízik a szektor

VG
-
  Ma 05:00 Infotech 

A bevásárlóközpontok és a kiskereskedelmi ingatlanok tulajdonosai újra a válság előttivel megegyező bérleti díjakat zsebelhetnek be, ami jót tesz a részvényárfolyamoknak is. A befektetőknek azonban mérlegelniük kell az internet és – főleg a régióban – a szabályozások jelentette kihívásokat.

Szebb jövőt ígér a nagytulajdonos

VG
-
  Ma 05:00 Gazdaság 

Még mindig fizeti a növekedés árát a 4iG, pedig a középtávú osztalékstratégia miatt sürgős lenne a befektetőknek a projektek termőre fordulása. Fehér István igazgatósági tag lapunknak azt mondta: sanszos, hogy az év végén már szebbek lesznek a számok.

Hírsor

VG
-
  Ma 05:00 Gazdaság 

Magyar vállalkozás elektromos tehergépkocsik gyártásába kezdene

VG
-
  Ma 05:00 Gazdaság 

Naponta háromszáz elektromos meghajtású nyerges vontató és a hozzá tartozó pótkocsi készülne a Hegyeshalom közelébe tervezett gyárban, ahová egykor játékvárost álmodtak, de ez szertefoszlott.

Érvényesült a nagy számok törvénye

VG
-
  Ma 05:00 Gazdaság 

Ötvenöt év alatt egymillió példány készült el a Porsche 911-es típusából – több mint 70 százalékuk még mindig fut az utakon.