Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kibékült az Apple és a Nokia

VG
-
  Ma 13:47 Gazdaság  Apple GPS

Pontot tett az Apple és a Nokia a hat éve húzódó szabadalmi botrányra: pereskedés helyett a jövőben inkább együttműködnek.

Felmondta partnere szerződését az útdíjfizetési szolgáltató

VG
-
  Ma 13:41 Gazdaság  Útdíj

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. felmondta szerződését egyik bevallási közreműködőjével, az Asystant Mérnöki Iroda Kft.-vel.

Egyre több magyar gyermek sportol naponta

VG
-
  Ma 13:28 Gazdaság 

Szabó Tünde szerint a mindennapos testnevelés bevezetésének eredményeként ma már több mint 1,2 millió gyerek mozog naponta rendszeresen legalább 45 percet.

Szijjártó: Idén rekordot dönthet az autóipari termelés

VG
-
  Ma 13:23 Gazdaság  Győr Audi

A magyar autóipar termelési értéke tavaly rekordösszegre, 7874 milliárd forintra nőtt, az Audi konszern legújabb beruházásai pedig hozzájárulnak a termelés további növekedéshez – emelte ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Audi Hungária Zrt. győri sajtótájékoztatóján kedden.

Az Opimus Group befektet Magyarország legnagyobb izocukor-gyárába

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján közzétett bejelentés értelmében az Opimus Group Nyrt. közvetett módon 6 százalékos részesedést szerez, a KALL Ingredients Kft.-ben (korábban Tisza-TK Projekt Kft.). A társaság 45 milliárd forintos zöldmezős beruházással valósítja meg észak-alföldi gabonafeldolgozóját, a gyár 2017 nyarán megkezdi…

Letartóztattak egy 22 éves férfit a manchesteri merénylet miatt

A brit rendőrség Twitterén közzétett információk szerint letartóztattak egy 22 éves férfit, akinek köze lehetett a Manchesterben elkövetett robbantásos merénylethez.

A Colonnade-hoz kerülnek az AIG ügyfelei

VG
-
  Ma 13:04 Pénzügy 

Május elsejétől a Colonnade Insurance S.A. magyarországi fióktelepe vette át az AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepét.

Megvan, kiket jelölt a magyar szövetség a FINA bizottságaiba

VG
-
  Ma 12:57 Belföld  Bienerth Gusztáv

Bienerth Gusztáv, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöke tíz főt jelölt a 2017/2021-es ciklusra a vizes sportokat tömörítő világszövetség, a FINA különböző bizottságaiba.

Közösen ítélte el a manchesteri merényletet az amerikai és palesztin elnök

VG
-
  Ma 12:53 Gazdaság  Donald Trump Izrael

Donald Trump amerikai elnök keddi betlehemi látogatásán a Palesztin Hatóság ellenőrizte területen a békefolyamat újraindítását sürgette a palesztinok és az izraeliek között. Az éjszakai manchesteri merényletre reagálva Mahmúd Abbász palesztin elnökkel együtt elítélték a terrorizmust.

A vártnál is jobban fut a Modern Vállalkozások Programja

A vártnál háromszor több vállalkozás csatlakozott a Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! elnevezésű projekthez – ismertette Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke.

Forradalom előtt áll az autóipar

VG
-
  Ma 12:44 Gazdaság  Trend

Az autóipar radikális átalakulás előtt áll: a digitalizáció következtében könnyen elérhetők az olyan szolgáltatások, mint a közösségi autózás és az autómegosztás. Újabb és újabb értékesítési csatornák születnek, mindeközben egyre nagyobb teret nyernek az elektromos autók – derült ki a Roland Berger tanulmányából.

Nőtt a diszkont kincstárjegyek aukciós átlaghozama

Hozamemelkedéssel értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet (dkj) keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).

Több mint félmillióan bólintottak rá e-adóbevallásukra

VG
-
  Ma 12:39 Gazdaság  Nemzetgazdaság NAV

Több mint 430 ezren módosítás nélkül fogadták el a Nemzeti Adó- és Vámhivatal(NAV) által készített szja-bevallás tervezetet – tájékoztatott a parlamenti és adóügyekért felelős államtitkár.