Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

Ausztria legnagyobb, szemkápráztató gyógyfürdője Bécsben

Termálfürdő  Ma 07:40 Utazás 

Sokan, és viszonylag sűrűn utazunk Magyarországról Bécsbe, de ott tartózkodásunk során mégis nagyon kevesen keressük fel Európa legmodernebb és legnagyobb városi gyógyfürdőjét, az osztrákok egyik büszkeségét. Ismerjék meg a valóban nagyon színvonalas és építészeti szempontból is szemkápráztató bécsi gyógyfürdőt, amely biztosan…

Már kétezer évvel ezelőtt is fontos volt a lazítás

Termálfürdő  Tegnap 20:00 Életmód 

Masszások, gőzfürdő, pakolások és illóolajos gőzkamrák. Tudták, hogy ezek nagy része már az ókorban is elengedhetetlen része volt a fürdőkultúráért rajongó népek körében? Jöjjön néhány a világ legrégebbi wellness szolgáltatásai közül.

Egy ideig zárva lesz a Miskolctapolca Barlangfürdő

Termálfürdő  Tegnap 11:50 Utazás 

Karbantartás miatt három hétre bezárja kapuit Az Év Fürdője. A Miskolctapolca Barlangfürdő szokásos évi felújítási és karbantartási munkálatai a mai napon kezdődtek és közel három hétig tartanak.

Mire jó a súlyfürdő?

A víz alatti nyújtás technikája kíméletes módszer, mely helyreállítja a gerinccsigolyákat, egyben biztosítja a hidroterápia minden előnyét.

Nyolc különleges fürdő a nagyvilágból

Termálfürdő  17.01.21 08:00 Utazás 

A világot járva a turisták legnépszerűbb úti céljai között szerepelnek a termálfürdők, melyek legtöbbször nemcsak csodás lazítást ígérnek a gyaloglásban megfáradt utazóknak, de fantasztikus látványt, egyedi turisztikai élményt is nyújtanak. Jöjjön nyolc igazán különleges meleg vizű forrás a Föld nyolc különböző pontjáról!

A harmincmilliomodik fürdővendégét várja idén Zalakaros

Termálfürdő  17.01.20 19:32 Utazás 

A harmincmilliomodik vendégét várja idén a Zalakarosi Fürdő, ahová tavaly több mint félmillióan váltottak jegyet. Nyáron új négycsillagos szálloda is nyílik a településen.

Ezért a legjobb most elutazni

Termálfürdő  17.01.20 07:50 Utazás 

Egy jól megválasztott utazással az év elején sokkal olcsóbban pihenhetünk, mint máskor. Nem beszélve arról, hogy ilyenkor a tömeget is elkerüljük. Felkutattuk a legjobb hazai, évnyitó pihenési lehetőségeket. Csemegézzen kedvére!

Elképesztően gyönyörű befagyva a Föld legmélyebb tava

Termálfürdő  17.01.19 19:50 Utazás 

Szavakkal leírhatatlan, éppen ezért mutatjuk képeken azt a páratlan látványt, amit a befagyott Bajkál-tó nyújt.

Így lehet tökéletes napja a wellnessben

Termálfürdő  17.01.18 07:50 Életmód 

A téli hónapokban a lazításnak az egyik leghatékonyabb módja a fürdőzés, a spa, a wellness. Legtöbbünknek csak egy-egy nap jut a sok munka mellett, pedig sokszor még egy teljes hétvége is kevés az ellazuláshoz. Milyen kezeléseket válasszunk? És miért fontos azok sorrendje? Jó szervezéssel és felkészüléssel a rövidke idő is hatékonyabb lehet.…

Szuper fürdő Kőmíves Kelemen vára mellett

Termálfürdő  17.01.17 20:00 Utazás 

Az erdélyi „magos Déva várának” szomorú történetét jól ismerjük iskolai tanulmányaikból. Arról azonban a suliban még nem olvashattunk, hogy egy sokkal békésebb múltú, óriási fürdőkomplexum is várja a csodás hegyvonulatok között kiránduló turistákat. Ha Erdélybe utaznak, Déva vára mellett ne hagyják ki a település fürdőjét sem!