Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

Mi mindenre jó a kávé?

A kávé a legnépszerűbb italok közé tartozik a világon, a legtöbb ember el sem tudja képzelni a napját a reggeli kávéja nélkül. Pozitív (és negatív) egészségügyi hatásairól is számos cikket olvashattunk, de mi mindenre lehet még használni?

Királyi elegancia Szlovákia egyik legkedveltebb fürdőjében

Termálfürdő  Tegnap 08:22 Utazás 

Kíváncsi rá, milyen lehet a klasszikus uralkodói megjelenés és 21. századi technológia egy helyen? Egy kellemes, királyi eleganciát sugárzó fürdőt találtunk a napsütötte dombok között a szlovákiai Rajecfürdő településen.

Élményfürdő a javából: ide meneküljön a tavaszi télből

Termálfürdő  17.04.21 07:21 Utazás 

Trópusi fürdő, mozi fürdő, Gangesz fürdő, Római fürdő, tengeri fürdő és barlangfürdő egy fedél alatt. Valahogy így hangzik egy olyan felsorolás, aminek különleges fürdőzést ígérő élményeit pont az ilyen, lelombozóan télies időjárás ellen kell segítségül hívnunk. Járt már Európa legnagyobb fürdőkomplexumában? Hajdúszoboszlón keresse!

Borgőzös szaunázás, sörfesztivál, lovagok éjszakája: fürdővárosok hétvégi programjai

Termálfürdő  17.04.20 20:00 Utazás 

Ez a szeszélyes időjárás nem éppen a szabadtéri programoknak kedvez, azonban jó híreink is vannak: a hétvégét már nem kell a négy fal között töltenie, hiszen az idő is melegszik és olyan remek programokat ajánlunk, amelyek bárkit kimozdulásra ösztönöznek majd.

Tovább fejlesztik a miskolctapolcai strandot

Termálfürdő  17.04.20 07:20 Utazás  Strand Tapolca

A Modern Városok Program  - Miskolctapolcai fürdő és környezetének fejlesztése projekt keretében megkezdődtek a Hejő-hévízkút kútfúrási kivitelezési munkái az egykori gyerekstrand területén.

Így kezdődött - a termálfürdőzés első lépései Magyarországon

Termálfürdő  17.04.19 19:19 Utazás 

Magyarország fürdő nagyhatalom - valljuk. Az állítás igaz, de vajon mikor és hogyan épültek az első fürdők a Kárpát-medence területén? A római birodalom romjai és a török birodalom építészeti emlékei sok helyütt emlékeztetnek a múlt csodáira. Utánanéztünk, mióta is élvezzük a termálvíz csodáját Magyarország területén.

Fürdők, ahol ledobhatja a textilt

Termálfürdő  17.04.18 19:32 Utazás 

A szauna legnagyobb rajongói szerint a forró kamra hatása csak ruha nélkül az igazi. Magyarországon sokan még idegenkednek a meztelen szaunázás örömeitől, de egyre több fürdő biztosít már erre is lehetőséget. 

Gyógyuljon fürdőben: már gyógyhatás szerinti fürdőkeresővel is találhat megfelelőt

Termálfürdő  17.04.18 07:50 Egészség 

A termalfurdo.hu legújabb fürdőkeresője segítségével egyszerűen és gyorsan megtudhatja, mely hazai fürdők gyógyvize ajánlott leginkább egészségügyi problémájára.

Segíti a fogyókúrát a forró fürdő?

Termálfürdő  17.04.17 19:30 Egészség 

Egy friss kutatási eredmény a meleg víz eddig ismeretlen pozitív tulajdonságait tárta elénk: kalóriát éget és akár a 2-es típusú cukorbetegség megelőzésében is hatásos lehet.

Termálvíz a nőkért

Talán elsőre nem ez az első pozitívum, ami eszünkbe jut, de gyógyfürdőink közül több is van olyan, melynek vizét nőgyógyászati panaszok esetén eredményesen alkalmazhatunk. Utánanéztünk, hogy milyen vizek ajánlottak a hölgyeknek és ezeket hol találjuk a magyarországi fürdőkben.