Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

Szokatlan tárgyaktól élvezetesebb szaunázni

Termálfürdő
-
  Ma 08:40 Életmód 

A finnek például imádnak iszogatni a szaunában, de nem a sörre gondoltunk, mint nem mindennapi szauna kellék. A profi szaunázók izgalmas tárgyakkal teszik még kellemesebbé az izzadást. Mutatjuk, mikkel.

Rengeteg bajra jó a diófalevél

Termálfürdő
-
  Tegnap 20:00 Egészség 

A diófának nemcsak a termése, hanem a levele is többféleképpen felhasználható, áldásos hatásáról sokfelől hallani. Nézzük, valójában mi mindenre hívhatjuk segítségül!

Ezekben a fürdőkben ősszel is élvezheti a friss levegőt

Termálfürdő
-
  Tegnap 07:50 Utazás 

Mit szólnának néhány kellemes órához Magyarország valamelyik nemzetközi színvonalú fürdőjében? Az őszi üdítő, ám épp csak langyos napsugarai mellett talán azok jelentik a legjobb választást, amelyek még kültéri medencéket is kínálnak. Az alábbi fürdőkben a fedett medencék mellett a külső létesítményeket is használhatjuk, még ősszel is!

Hajdúszoboszlón ősszel is teljes a vakáció

Termálfürdő
-
  17.09.21 07:50 Utazás 

A vakáció után visszacsöppenve a munkahelyi hajszába bizony néha nehezen viseljük a hétköznapokat. A munka mellé jön még az iskolakezdés, a korai sötétedés és a hűvös idő… már nem is tudunk másra gondolni, mint egy kis lazításra a hétvégén.

Őszi vitaminbomba: a sütőtök

Termálfürdő
-
  17.09.20 20:20 Egészség 

A sütőtök sokunk kedvence, azonban kevesen tudjuk róla, hogy az édes csemege, mennyire szuper egészséges. Tele van vitaminokkal, magja kedvező ásványianyag-összetétele pedig megfelelő a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának megelőzéséhez is.

Világbajnokságon szurkolhatunk a magyar mestereknek

Termálfürdő
-
  17.09.20 07:20 Életmód 

A Szaunamester Világbajnokság döntője szeptember 18-24 között Hollandiában, a Thermen Soesterberg vadonatúj 200 fős mesterszaunájában zajlik, több mint 18 ország közel 90 szaunamestere részvételével. Magyarországot három egyéni és három csapat képviseli.

Retró képek a jövőből: egy uszoda is lehet varázslatos hely

Termálfürdő
-
  17.09.19 19:19 Utazás 

Egészen festményszerűek ezek képek, amelyek ebben a szlovák uszodában készültek. A környezet nagyon retró, de a hangulat a jövőbe repít. Ha kedveli a furán bájos fotókat és a színes úszósapkás lányokat, imádni fogja ezt az összeállítást.

Hogyan erősítsük immunrendszerünket?

Termálfürdő
-
  17.09.18 20:19 Egészség 

Ahogy ruha- és cipő készletünket, úgy a szervezetünket is fel kell készítenünk a hideg évszakra. Erős immunrendszer nélkül a legmelegebb kabát sem ér sokat. Sokan ilyenkor elkezdenek turbó tempóban vitaminokat és táplálék kiegészítőket fogyasztani, pedig van ennél egyszerűbb, természetesebb és olcsóbb módszer is: az odafigyelés.

Ötmilliárdból szépül Az Év Fürdője és környezete

Termálfürdő
-
  17.09.18 07:50 Utazás 

A régió turizmusát fejlesztő program keretében ötmilliárd forint jut Hajdúszoboszlónak. A pénz egyik feléből a fürdőt, másikból a környékét fejlesztik.

Makón a lakosok dönthetik el, akarnak-e uszodát

Termálfürdő
-
  17.09.16 08:30 Utazás 

Fürdőfejlesztési konzultáció indult Makón. A dél-alföldi fürdőváros vezetése a lakók véleményére kíváncsi, szerintük milyen fejlesztések kapcsolódjanak a Hagymatikumhoz. A kérdőívet az interneten lehet kitölteni.