Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

A napfény kevésbé ismert előnyei

Termálfürdő
-
  Ma 07:28 Egészség 

A napozás és a napfény káros hatásairól sokat lehet hallani és olvasni. Szerencsére azért a napfürdőzésnek bőven akadnak előnyei is!

Hétvégén ismét ostrom alá veszik a várat Gyulán

Termálfürdő
-
  Tegnap 20:20 Utazás 

A gyulai vár 1566-os ostromát és 1695-ös visszafoglalását idézik meg július utolsó hétvégéjén a békési fürdővárosban a háromnapos Végvári Napok fesztiválon. A harci események mellett a tábori élet mindennapjaiba is bepillantást nyerhetnek, korabeli ízekkel ismerkedhetnek a látogatók. A programsorozat ingyenes.

Ezektől az ételektől lehet kockás a hasa

Termálfürdő
-
  17.07.26 20:40 Egészség 

Ha valaki kockás hasat szeretne, a rendszeres edzés mellett elengedhetetlen, hogy a táplálkozására is odafigyeljen. Vannak bizonyos ételek, ami segítik a zsírégetést, illetve az izmok építését, fogyasztásuk pedig segíthet az áhított álomforma elérésében.

Hét fürdő a pihenni vágyóknak

Termálfürdő
-
  17.07.25 20:25 Utazás 

Szeretnének egy kicsit kikapcsolódni, elvonulni egy csendes és nyugodt fürdőbe, hogy átadhassák magukat a pihenésnek, a gyógyulásnak, a relaxációnak? Számos fürdő ma már fontosnak tartja, hogy az óriáscsúszdák és vízi attrakciók kedvelői mellett azoknak az igényeit is kielégítse, akik kifejezetten egy csendes fürdőzésre vágynak.…

Mindjárt itt a strandok éjszakája

Termálfürdő
-
  17.07.25 07:50 Utazás  Strand

Szeretnének egy napot, amikor nem kell naplementekor összecsomagolni a strandon? Egy izgalmas éjszakát zenével, tánccal és bulival a medence partján? Ha mindehhez van kedvük, akkor a Strandok éjszakáját Önöknek találták ki!  

Négy tuti wellness tipp nyárra

Termálfürdő
-
  17.07.24 20:24 Utazás 

Wellness kezelések nyáron? Higgyék el, ha jól választanak, a spa vagy wellness kúra a legnagyobb forróságban is üdítően hat majd a szervezetükre.

Hét csodás fürdő, amelyet Erdélyben járva muszáj felkeresnie

Termálfürdő
-
  17.07.23 20:47 Utazás 

Erdély gyönyörű vidékei télen-nyáron elkápráztatják a turistákat. A kirándulás vagy városnézés megkoronázásaként érdemes kipróbálni a térség gyönyörű fürdőhelyeit is.

Családi pihenés konfliktus nélkül

Termálfürdő
-
  17.07.22 07:49 Utazás 

Alig jön el a nyár, de már mindenki a családi programot szervezni. Együtt indul el egy vagy több napra a család, sőt sokszor a nagyszülők is csatlakoznak a vakációhoz.