Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

Izzasztó egészség szakszerűen: mindent a gőzfürdőről

Termálfürdő  Tegnap 20:00 Életmód 

Ma már szinte minden fürdőben, uszodában és wellnesz-szállodában kedvünkre pihenhetünk a szaunában, gőzfürdővel azonban jóval kevesebb helyen találkozunk. Egyáltalán: mi a különbség a kettő között, kinek ajánlják és kinek tiltják a forró gőz élvezetét? Utánajártunk homályos gőz titkainak.

Böjtöljünk, de okosan

Termálfürdő  Tegnap 07:21 Egészség 

A hagyományosan betartott tél végi böjt testnek és szellemnek egyaránt fontos, de nem mindegy, hogyan csináljuk! Összegyűjtöttünk néhány fontos tudnivalót.

Új medencékkel bővül a Kispesti Uszoda

Egy élménymedencét és egy gyermekmedencét építenek a Kispesti Uszodához tartozó szabadtéri területen. Az új medencék már az idei strandszezontól üzemelnek majd.

Búvárkodás a tenger felé félúton - csodaszép fürdőt találtunk

Termálfürdő  17.02.20 19:00 Utazás 

Jártak már a horvát Zagorje térségének mesés lankái között? Dalmácia felé tartva, Zagrábtól nem messze találjuk Krapinske Toplice-t, melyet már a római hódítók is nagyon kedveltek. Adjanak egy esélyt a településnek, gyönyörű fürdő várja önöket a zöldellő dombok között! Ismerjék meg az Aqua Vivae-t!  

Aquapark és sportcsarnok épül Pécsett

Termálfürdő  17.02.18 20:35 Utazás 

A Modern városok program keretében, több tízezer négyzetméteres komplexum épül Pécsett, melyben fedett élményfürdő, csúszdák, hullám- és gyermekmedencék, wellnessrészleg és egy tó is helyet kapnak majd.

Gyógyteák stressz ellen

Termálfürdő  17.02.17 07:50 Egészség 

A stressz szinte folyamatosan jelen van az életünkben, és bár segítheti például a jobb teljesítmény elérését, az állandó felfokozott állapotnak súlyos következményei is lehetnek. A stressz ugyanis számos krónikus betegség rizikóját növeli.

Erdély kincse egy modern fürdőkomplexumban

Termálfürdő  17.02.16 07:50 Utazás 

A sóbarlangok, sókamrák és sós fürdők egészségre gyakorolt pozitív hatását régóta jól ismerjük. A parajdi sóra alapozva immár két esztendeje egy gyönyörű fürdőkomplexum is várja a pihenni és gyógyulni vágyókat.

Új módszerek a tavaszi megújuláshoz

Termálfürdő  17.02.15 20:20 Egészség 

A világ egyik legolvasottabb életmód magazinja minden évben elkészíti a legjobb és leghatékonyabb diéták rangsorát. E lista élvonalából adunk most segítségként egy kis gondolatindító ízelítőt.

Extrém Fürdőzők Társasága és más érdekességek

Termálfürdő  17.02.15 10:01 Utazás 

Szívesen megmártóznának 280 ezer korsó sörben? Fürdenének együtt a makákókkal? Vennének egy jeges fürdőt? Különleges fürdőzési szokások a nagyvilágból.