Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 11 hír

Számos egészségügyi előnye van a masszázsnak

Termálfürdő
-
  Tegnap 19:30 Utazás 

A masszázs kellemes, pihentető érzés, de nem csak ezért érdemes rendszeresen beiktatni az életünkbe, ha tehetjük. Egészségünkre is számos módon igen jótékonyan hat.

Strandolás, rossz emlékek nélkül - így védekezzünk a strandfertőzés ellen

Termálfürdő
-
  Tegnap 07:40 Egészség 

Itt a nyár, a napsütés, nyitnak a strandok – mindenki a víz felé igyekszik. Üröm az örömben, hogy az arra hajlamosaknál bizony néha nagyon komoly fertőzések is nem kívánt velejárói a lubickolásnak. Ezek nagy részét azonban gondos felkészüléssel és odafigyeléssel megelőzhetjük, ehhez adunk néhány ötletet.

Nyáron is hasznos szaunázni

Termálfürdő
-
  17.05.24 19:30 Egészség 

A nyári szaunázásról elterjedt tévhit, hogy egészségtelen, mert a túlzott meleg már nem használ, hanem árt a szervezetnek. A túlmelegedés valóban ártalmas, de a szaunázás még a legnagyobb melegben is előnyére és nem hátrányára válik a szervezetnek.

Európában egyedülálló barlangfürdő a Bükk lábainál

Termálfürdő
-
  17.05.24 07:50 Utazás 

Ha létezne egy lista azokról hazai a fürdőkről, amelyeket legalább egyszer az életben mindenkinek muszáj felkeresnie, biztosan ott lenne a dobogós helyezettek között a Miskolctapolca Barlangfürdő. Ha szeretnénk több százezer éves, természet alkotta barlangjáratokban fürödni és élvezni a vadvíz áramlatának kellemes masszírozását,…

Szlovénia legfiatalabb fürdője az ország legöregebb városában

Termálfürdő
-
  17.05.23 19:30 Utazás 

Gondoltak már rá, hogy nyáron is csodás úti cél lehet Szlovénia? Déli szomszédunkat nagyon sokan csak síelés és kirándulás okán keresik fel, nyáron pedig legtöbbször csak tranzit országként szerepel az Adria felé tartók útitervében. Pedig Szlovénia csodás természeti környezete és történelmi emlékei mellett gyönyörű fürdőket is kínál: az egyik…

Hullámmedencével bővül a családok strandja

Termálfürdő
-
  17.05.23 07:50 Utazás 

Pénteken indítja a szezont a Tiszavasvári Strandfürdő, amely többféle medencével, gyógyhatású termálvízzel és szórakoztató élményelemekkel várja vendégeit. A strand nagy szenzációja idén júliusban pedig egy új hullámmedence lesz.

Gyermeknap a fürdőkben: itt lesznek a legjobb programok

Termálfürdő
-
  17.05.22 07:50 Utazás 

Hétvégén gyermeknap. Mi lehetne jobb időtöltés ekkor a család legkisebb tagjainak, mint egy fergeteges pancsolás a hazai fürdők egyikében? Összeszedtük, hol várják a családokat a legszuperebb programokkal.

Egerszalók: egy rendkívüli gyógyhely, különleges gyógyító energiákkal

Termálfürdő
-
  17.05.21 08:30 Utazás 

A Föld bizonyos helyein az átlagosnál magasabb rezgésszámú, tisztább energia tapasztalható. Magyarországon is található több ilyen gyógyító energiájú terület, ahol frissnek, energikusnak érezzük magunkat, csökken a testi panaszaink erőssége, jobban érezzük magunkat. A legismertebb gyógyító erejű, pozitív rezgésű helyek közé tartozik…

A nyugalom szigetei - hat kisebb, de csodás fürdő a főváros közelében

Termálfürdő
-
  17.05.20 18:45 Utazás 

A divatos fürdőkomplexumok csillogása és luxus szolgáltatásai minden alkalommal ámulatba ejtenek minket, de néha azért előfordul, hogy valami egészen másra vágyunk. Egy kellemes medencére az árnyas fák alatt, egy csendes, kevésbé felkapott fürdőre, amely néha csodákat rejt. Hadd ajánljunk hat bájos, de kevésbé ismert fürdőt a főváros…

Tíz fürdő Magyarország leghosszabb csúszdáival

Termálfürdő
-
  17.05.20 08:30 Utazás 

Mi is jelenthetne nagyobb „kaland faktort”, mint egy extra magas vagy hosszú, esetleg különösen gyors vízi csúszda? Összegyűjtöttünk néhány hazai rekorder „csúszda-célpontot”, melyeket idén nyáron mindenképpen érdemes felkeresni!

Emléképítő kalandozásokat ígér az idei zalakarosi nyár

Termálfürdő
-
  17.05.19 07:50 Utazás 

Ilyenkor, május derekán sokan ábrándozunk már a nyaralásról, tervezgetjük pihenésünket. Úti céljukban bizonytalanoknak, gyerekkel utazóknak, wellness pihenésre éppúgy, mint kalandos családi programokra vágyóknak a legnehezebb talán megfelelő helyszínt választani. Mi találtunk számukra egy minden szempontból ideálisat.