Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 65 hír

Az önszeretet hatalmat ad

Style
-
  Ma 16:53 Életmód 

Mindannyian kerülünk olyan helyzetbe, amikor az élet markába szorít bennünket és érezzük, innen nincs kiút. A megoldások lehetőségei sorozatosan elfogynak hitünkkel együtt, és magunkra maradunk a kétségeinkkel kézen fogva. Folyamatosan körbe-körbe járunk a problémáinkon, egyre nagyobbra dagasztva a körülöttünk kialakult káoszt.

5 tipp, hogy ősszel is ápolt legyen az arcbőröd

Style
-
  Ma 14:18 Életmód 

Nyáron fokozott terhelésnek van kitéve a bőrünk, különösen az arcunkon, a folyamatos napsugárzás miatt. Ezt még nem is volt időnk kipihenni, de máris megérkezett az ősz, ráadásul az első pillanattól kezdve hideggel és széllel köszöntött bennünket. Éppen ezért ebben az időszakban fokozottan figyelnünk kell a megfelelő hidratálásra, és arra,…

Top5: Will Sminth legjobb filmjei

A sikeres színész a mai napon ünnepli 49. születésnapját. Ezen apropóból összeszedtük a kedvenc filmjeit. Lapozzátok át!

Top5: Will Smith legjobb filmjei

A sikeres színész a mai napon ünnepli 49. születésnapját. Ezen apropóból összeszedtük a kedvenc filmjeit. Lapozzátok át!

Legyél rosszfiú, de ne törd össze a szívem

Style
-
  Ma 12:08 Életmód 

Miért kell nekünk a veszélyes férfi? Miért fekszünk időnként önként hóhérpallos alá, és merülünk egy átlagosnál zűrösebb fickó édes-mézes, ám annál zavarosabb és üresebb ígéreteiben? Miért tévedünk el a rózsaszín ködben, miért nem mutatunk időben behajtani tilost a a nős férfinak, a testi-lelki bántalmazónak, a kötelékfóbiásnak, a…

Stílusiskola: Outfitek bundával

Style
-
  Ma 11:50 Életmód 

Ha bunda, akkor mi természetesen a műszőrmére szavazunk. Hoztunk nektek 10 összeállítást ezekkel a remek darabokkal. Nézzétek meg!

A boldog házasság 7 titka

Style
-
  Ma 07:30 Életmód 

A boldogság szót kiejteni manapság istenkáromlás? Szomorú tendencia, de mostanság minden boldog élettel kapcsolatos kezdeményezést, kurzust, megmozdulást, írott vagy íratlan sajtót, netán könyvet szkeptikus fenntartással fogadunk. Mert biztos, hogy lesz benne egy kis ragacsos ömlengés a pozitív gondolkodásról, Pál apostoli szeretetről, feng…

8 ok, amiért szeretjük a kávét + recept

Style
-
  Tegnap 18:30 Életmód 

A tévhitekkel ellentétben a kávénak számos pozitív hatása van az emberi szervezetre. Ma már több kutatás is bizonyítja, hogy a mértékletes kávéfogyasztás jótékony hatással van az egészségünkre. Mi most összegyűjtöttük nektek a szokásos nyolc érvünket.

Top10: őszi virág mintás manikűr ötletek

Style
-
  Tegnap 17:13 Életmód 

A virág mintás körmök nem csak tavasszal és nyáron állják meg a helyüket, mindössze a megfelelő színeket kell választanunk hozzájuk. Össze is gyűjtöttünk tizenkét inspiráló ötletet, hogy könnyebb legyen a döntés az őszi szezon manikűrjeit illetően.

Egy minőségi nő ismérvei

Style
-
  Tegnap 15:41 Életmód 

Nem, nem az arany barnára sült kilométeres combok és nem is a megzabolázhatatlan hajzuhatag vagy a kacér mosoly szerepel ezen a listán, hanem az olyan tulajdonságok, amikkel csak egy igazi nő rendelkezik.

Egy kompromisszum nélküli kapcsolat

Style
-
  Tegnap 13:07 Életmód 

Bizakodó vagyok! Bízom benne, hogy nem kell levetődnünk semelyik hídról, és egy másik században sem kell életünk szerelmét keresni, azt a férfit, akinek igénye hozzátenni mindennapjaink minőségéhez. Igenis léteznie kell igazi 21. századi férfiaknak, akik mellett csodálatosnak érezzük magunkat és az életet, még ha az nem is mindig könnyű!

Feloldja a múltat a szerelem?

Style
-
  Tegnap 12:32 Életmód 

Nagy ütközéseket és közeledéseket élünk meg éveink során. Találkozunk, kézenfogunk, eszmét és telefonszámot cserélünk, egymás karjaiban kötünk ki. Majd összemelegedünk. Először veszekszünk majd sokadszor. Hazudunk vagy megcsalunk. Érzelmileg kimerülten elengedjük egymás kezét és ülünk egyedül a sötétben.

Stílusiskola: Bakancsos outfitek őszre

Style
-
  Tegnap 12:22 Életmód 

A bakancs egy igazi alapdarab minden divatimádónak. Manapság már szerencsére bármivel kombinálható, nem csupán a sportosabb, lezser darabokkal, de egy elegánsabb ruhával is könnyedén stílusos szettet tudunk varázsolni. Lapozzátok át képgalériánkat!

5 tipp, hogy könnyebben találj albérletet Budapesten

Style
-
  Tegnap 12:06 Életmód 

Már a csapból is az folyik, hogy mennyire eldurvultak az árak a fővárosban, lehetetlen normális áron normális albérletet találni, a belvárosban csak a külföldiek tudnak megélni a horribilis lakásárak mellett, magyar ember ne is próbálkozzon, maximum a legkülső kerületekben.

Stílusiskola: őszi outfit tippek sportcipőkkel

Style
-
  17.09.23 20:19 Életmód 

A sportcipő a ruhatárunk jolly jokere, hiszen remekül passzol szoknyákhoz, és nadrágokhoz, hordhatjuk bármely évszakban, tökéletes eleme sportos, kicsit elegánsabb vagy szimpla hétköznapi összeállításoknak. Íme tíz összeállítás, amelyek az őszi/téli szezonban remek döntésnek bizonyulhatnak.