Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 64 hír

Úgy gondolod, hogy tökéletes kapcsolatban élsz?

Style
-
  Tegnap 20:35 Életmód 

Nem csak a kapcsolatok elején -amikor még szerelemtől túlfűtve rózsaszín felhőben úszunk- tudjuk magunkat meggyőzni arról, hogy tökéletes párral éljük boldog életüket, de akkor is képesek vagyunk ezzel áltatni magunkat, amikor már kissé ellaposodik a kapcsolat, és nincs erőnk vagy kedvünk továbblépni. Azért, hogy megnyugodjon a lelked,…

A nő, aki csak szexre kellett

Style
-
  Tegnap 19:49 Életmód 

A nő, aki csak szexre kellett, valójában még mindig igazgyöngynek képzeli magát. Valaha az is volt, egy megfejteni való feladvány, egy misztikum, de szépséges testének mezején sajnos nem állított fel beléptető kapukat, sem sorompókat, ezért a férfiak szabadon bejárhatták őt, portyázhattak a testén, ameddig csak akartak, használhatták őt…

Levél a férfi szívéhez

Style
-
  Tegnap 16:54 Életmód 

Azt hiszed, nem látom a szemedben a fájdalmat. Azt hiszed, nem érzem a lelkedben lévő ezer tüskét, minden egyes érintésedben.

A férfi szívéhez

Style
-
  Tegnap 16:54 Életmód 

Azt hiszed, nem látom a szemedben a fájdalmat. Azt hiszed, nem érzem a lelkedben lévő ezer tüskét, minden egyes érintésedben.

Top10: a zseniális Ian McKellen legjobb filmjei

Style
-
  Tegnap 14:29 Film 

Ian McKellen sokak egyik kedvenc színésze, hiszen zseniális alakításainak hála olyan ikonikus karaktereket köszönhetünk neki, mint Gandalf A Gyűrűk Urában, vagy Magneto az X-Men filmekben. A mai napon ünnepli 78. születésnapját, így a legjobb filmjeit gyűjtöttük össze!

Ma van a bor világnapja

Style
-
  Tegnap 14:04 Életmód  Világnap Bor

Magyarországon is egyre többen tudják, hogy május 25. a Bor Világnapja, amely Szent Orbán napjához, a szőlő és bor védőszentjéhez kapcsolódik. Ezért is tartanak ilyenkor sok helyen Orbán napi ünnepet a Bor Világnapját követő hétvégén, legyen szó a Tokaji Szent Orbán zarándoklatról, vagy az Orbán napi Bor és Pinceünnepről.

Mit tehetünk csontjaink egészségéért?

Style
-
  Tegnap 14:00 Életmód 

Tudtad, hogy a kalcium csontokba való beépülése nagyjából 25 éves korban befejeződik, ráadásul 30 éves kortól a felszívódása is csökken? Ezért is nagyon fontos megfelelő hangsúlyt fektetnünk gyermekeink táplálkozására, mert így biztosíthatjuk nekik a legjobb alapokat többek közt a csontképződés terén is.

„Nevetés. Az egyetlen dolog a világon, ami nem nevetséges.” – Humoros idézetek Karinthy Frigyestől

Style
-
  Tegnap 12:52 Életmód 

Karinthy Frigyes magyar író, költő, műfordító. És zseni, aki minden irodalmi műfajban képes volt marandót alkotni; gondoljunk csak az Így írtok ti, a Tanár úr kérem vagy az Utazás a koponyám körül című műveire. Ezúttal Karinthy Frigyes humoros mondásai között válogattam, amelyek (néhol) túloznak, s torzítanak, ugyanakkor szórakoztatnak –…

Remek tippek, így élvezd Velencét!

Style
-
  Tegnap 12:44 Életmód 

Velence nyáron is kiváló úti cél, de nem árt ismerni néhány praktikus lehetőséget!

Őrizlek a szívemben

Style
-
  Tegnap 12:37 Életmód 

A távolban felcsendül egy ismerős dallam. És társul hozzá egy érzés. Felidézem a közös emlékeinket, majd összeszorul a szívem. Hiszen mélyen és őszintén kötődtem hozzád. De már tudom, a nem harmadjára sem változik át igenné. Ahogyan a múlt sem jelenné... Őrizlek a szívemben.

Stílusiskola: Így viseld a farmer rövidnadrágot

Style
-
  Tegnap 09:37 Életmód 

A rövidnadrágok a nyár elengedhetetlen kellékei. Különösen a farmeranyagból készült darabok. Hoztunk egy inspirációs képgalériát, ami segítségül szolgálhat ahhoz, hogyan is érdemes idén viselni.

Top10: újra hódít a magasan összefogott copf

Style
-
  17.05.24 15:54 Életmód 

Azoknak, akik nem szeretnek sokat bíbelődni a hajukkal, jobb szeretik egyszerűen csak összefogni, van egy jó hírünk: nyáron ismét nagyon trendi lesz a magasra fogott copf! Lehet egyenes és tökéletesen összefogott, kócos, fonatokkal tarkított, hullámos vagy göndör, az egyetlen szabály, hogy próbáld minél magasabban összefogni. Vízpartra és…

'Ha meg tudsz nevettetni egy nőt, akkor bármire képes vagy- idézetek Jack Nicholsontól

Style
-
  17.05.24 15:52 Életmód 

Egy igazi színészlegenda, aki híres korábbi botrányos életéről, és aki háromszoros Oscar-díjjal büszkélkedhet. Mindemellett elképesztő humora van és a Ragyogás című filmben nyújtott alakítása több, mint lenyűgöző volt. Összeszedtünk néhány idézetet tőle.

Stílusiskola: így viseld a kimonót idén nyáron

Style
-
  17.05.24 15:15 Életmód 

A kimonó legalább olyan hasznos társunk lehet nyáron, mint egy farmerdzseki, vagy egy jól megválasztott kardigán, hiszen ha nem érezzük komfortosan magunkat egy szál felsőben, elég csak felkapnunk, és máris megoldódik a problémánk, ráadásul mesésen mutat akár rövid, akár hosszú nadrágokkal kombináljuk.

Csak szavakkal szeretünk

Style
-
  17.05.24 15:12 Életmód 

Mert már nem tudjuk máshogy hogyan kell. Félig akarunk, mert így sokkal kényelmesebb, nem kötelező a beleállás a dologba. „Csak elvagyunk”- mondogatjuk magunknak. De mi történik közben bennünk?