Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Hogy elmondhassa: “Nekem volt gyerekszobám…”

Stílus és Otthon  17.03.22 22:21 Otthon 

A jól berendezett gyerekszoba folyamatosan változik, ahol a gyerekek születésüktől nagykorukig fantasztikusan érzik magukat, testi-lelki-szellemi fejlődésük otthon a legoptimálisabb körülmények között zajlik.

A kényelmes fürdőszoba ismérvei

Stílus és Otthon  17.03.22 22:18 Otthon 

Nem mindenki tudja, hogy egy kényelmes és praktikus fürdőszoba kialakítása talán az egyik legalaposabb tervezést igénylő feladat. A rendelkezésünkre álló tér méretén kívül életritmusunk, személyes szokásaink is befolyásolják a végső kialakítást, és csak ezután jöhetnek az egyéb, esztétikai szempontok, amik szintén meglehetősen szubjektív,…

A lakás igazi hangulata: a világítás

Stílus és Otthon  17.03.22 22:12 Otthon 

Számomra a lakások berendezésében, a világítás tervezés igen meghatározó szerepet kap. Hiszen, ha az adott térben nincsenek megfelelő számú és jól elhelyezett lámpatestek, akkor nem is érvényesül mindaz, amit szeretnék megmutatni. Arról nem is beszélve, hogy otthonunk megfelelő használatához kellő fényre is szükségünk van.

Hogyan tehetjük meghitté hálószobánkat?

Stílus és Otthon  17.03.20 13:30 Otthon 

Hálószobánk nemcsak egyszerűen az alvásra szolgáló helyiség, de lakásunk egy olyan pontja, ami két ember intim óráinak színhelye is egyben. A kialakítása, berendezése, hangulata ezért befolyással van az itt eltöltött órákra, sőt akár párkapcsolatunkra is.

Az otthon melege, a lakás lelke a nappali

Stílus és Otthon  17.03.20 13:15 Otthon 

A nappali az egyik legfontosabb része otthonunknak: itt gyűlik össze a család a közös időtöltésekhez, itt fogadjuk vendégeinket, itt történnek az ünnepi események, itt pihenjük ki magunkat egy hosszú nap után, és éppen emiatt, a központi szerep miatt, talán ez az első helyiség, aminek meghatározzuk kinézetét.

Milyen a praktikusan berendezett konyha?

Stílus és Otthon  17.03.18 08:42 Otthon 

A finom ételek elkészítéséhez jól funkcionáló, kényelmesen berendezett konyhára van szükségünk. Az emberközpontú konyhatervezés során ügyelni kell arra, hogy a helyiség és a berendezés, a használója kényelmét szolgálhassa. Átgondolt tervezéssel minden konyhai feladatunk…

Amit Önnek is tudni kell, hogy ne sérüljön később a burkolat

Stílus és Otthon  17.03.18 08:36 Otthon 

Ön találkozott már dilatációs problémákkal a felújítás, építkezés során? Ha nem, szerencsés ember! A burkolási feladatok során ugyanis az egyik leggyakoribb hiba a nem, vagy nem megfelelően megoldott dilatációs kialakítás, amiért a burkolatot rövid időn belül újra el kell készíteni.

Ettől az apróságtól lesz penészmentes az otthona

Stílus és Otthon  17.03.18 08:30 Otthon 

Van egy jelentéktelennek tűnő dolog, amire nem szoktak nagy figyelmet fordítani a felújításkor, pedig igencsak fontos, mert a penész legtöbbször ezen keresztül támad.