Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

A ruhaneműk a mosás befejeződése után is frissek maradnak

Stílus és Otthon
-
  Ma 10:26 Otthon 

Az innovatív FreshCare+ rendszer gyengéd gőz és dobmozgatás segítségével vigyáz a mosógépben lévő ruhákra<sup>1</sup><sup></sup><br /> 2017. augusztus – Mi a mosás után is tökéletesen frissen maradó ruhák titka? Sokan a frissesség megőrzése érdekében programozzák úgy a mosást, hogy a…

Természetközeli megoldások luxus kivitelben

Stílus és Otthon
-
  Tegnap 10:38 Otthon 

Jurina Larissa jóvoltából egy álomszép természetközeli megoldásokban bővelkedő luxus enteriőrt láthatunk ezúttal. A tervezőnőt mindig is a kreatív tevékenységek vonzották, így a Rigai Műszaki Egyetem elvégzését követően kicsivel később a Junior Art Lakberendező iskolában találta magát, és ekkortájt alapította meg saját “Design-Project"…

Kezdje inkább később a munkát, minthogy kényszermegoldásokat kelljen alkalmaznia

Stílus és Otthon
-
  17.08.14 18:00 Otthon 

Általában Magyarországon az a szokás, hogy mindennek nekiesünk és majd lesz aztán valahogy, majd megoldjuk, de ahhoz, hogy egy lakásfelújítás flottul menjen, nem baj, ha több időt szánunk magára az előkészületekre is.<br /> Nem győzzük elégszer hangsúlyozni és mindenhol elmondani: szánjunk elegendő időt az előkészületekre!

Nőiesen modern enteriőr, kreatív, látványos megoldásokkal

Stílus és Otthon
-
  17.08.14 10:09 Otthon 

Guth Erika is több ízben indult a Style&Draw pályázatán, az itt látható kreatív elképzelés még a tavalyi évben született. Az egyébként számvitellel foglalkozó Erika szintén hobbiként és kikapcsolódás gyanánt vágott bele a lakberendezésbe, majd elvégezte az iskolát, hogy professzionális szintre fejlessze tudását. Erika szereti a színek, formák,

Túl a kényelmen – okos megoldások otthonunk védelméért!

Stílus és Otthon
-
  17.08.13 07:00 Otthon 

Lakberendezési oldalak garmadáit áttanulmányozva költözés előtt, hamar szembesültem az „okosotthon” trenddel, a szuperintelligens megoldásokkal, felhasználóbarát kezelőfelületekkel, a vezeték nélküli technológiával és a velejáró kényelemmel, energiatakarékossággal és biztonsággal.

Milyen fürdőszoba bútort válasszon? Segítünk!

Stílus és Otthon
-
  17.08.12 07:00 Otthon 

Ismeri a fürdőszobák 22-es csapdáját? Nem szereti a fürdőt, mert nincs szépen berendezve. Nincs berendezve, mert nem szereti, így inkább otthonának más szegletét csinosítgatja. Törje meg a kört álmai fürdőszobabútoraival, hogy öröm legyen átlépni a küszöböt!

Minden nap ínycsiklandozó ételek, a mikrohullámú sütés sebességével

Stílus és Otthon
-
  17.08.11 11:47 Otthon 

<span style="text-align: justify;">Még a legkreatívabb szakácsoknak is csak ritkán van idejük arra, hogy kedvenc receptjeiket élvezettel készíthessék el; a Whirlpool új ChefPlus mikrohullámú sütőjével azonban feleannyi idő alatt készíthetők el az ínycsiklandozó ételek</span><span style="text-align:…

Miért válasszunk függesztett wc-t?

Stílus és Otthon
-
  17.08.10 13:37 Otthon 

A minimál stílus már nem csak a nappalinkat és a hálószobánkat érte el, most már a fürdőszobák trendjében is visszaköszön. A jellegzetes formák és a letisztultság a modern szanitereken keresztül tükröződik vissza leginkább.

Forradalmi fürdőszoba - Evolution koncepció

Stílus és Otthon
-
  17.08.09 09:36 Otthon 

Robusztus formák, játékos ívek, könnyedségbe burkolt, túlzásoktól mentes dominancia: a RAVAK Evolution fürdőszoba koncepciója komplex fürdőszoba megoldást kínál modern felfedezőknek.