Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 152 hír

Már a tavaszi Balaton is tartogat felejthetetlen élményeket

Ridikül  Ma 16:00 Életmód 

Ne gondoljuk, hogy a Balatont csak nyáron érdemes meglátogatni.

Szabaduljunk meg az energiavámpírjainktól!

Ridikül  Ma 15:00 Életmód 

Bizonyos emberek közelében kedvetlennek, szomorúnak érezzük magunkat? Esetleg még fázunk is a jelenlétükben? Ők a mi energiavámpírjaink.

Száraztészták: tojással vagy anélkül?

Ridikül  Ma 14:30 Egészség 

Sokan választják a durumtésztából készült száraztésztát, de a hagyományos, tojással készült változat mellett is sokan teszik le a voksukat. A forgalmi adatok szerint azonban a száraztészták között egyértelműen a tojással készülő a magyar fogyasztók kedvence, tízből legalább nyolc esetben ilyen kerül a kosárba.

Segítség relaxáláshoz, meditáláshoz

Ridikül  Ma 13:25 Életmód 

Relaxálni, meditálni sokszor igencsak nehéz. Csendben ülni vagy feküdni, kikapcsolni a gondolatainkat és egy pontra, vagy a „semmire” koncentrálni sokunknak csak nehezen vagy egyáltalán nem is megy – különösen egy fárasztó és/vagy stresszes nap végén. Összegyűjtöttünk hozzá néhány segítséget.

Körömtitkok – műköröm, és ami alatta van

Ridikül  Ma 13:00 Divat 

Nem mindenkit áldott meg az ég hosszúkás formájú, mindennek ellenálló, szép körmökkel, vagy hosszú, vékony ujjakkal. Aki hisz az optikai tuningban, az általában műkörmöt tetet fel, egészen addig, amíg ki nem derül, hogy azzal legalább annyi baj van, mint az igazival.

Így sminkeljük a szemünket, hogy nagyobbnak tűnjön

Ridikül  Ma 12:25 Divat 

Néhány ecsetvonással is hatalmas sminkbakit lehet elkövetni, amikor a szemünket festjük. Okosan kell bánni a színekkel, a vonalakkal és az árnyékokkal, de ha betartunk néhány alapszabályt, nem érhet nagy baj bennünket. Videó!

Virágba borultak a cseresznyefák – galéria

Ridikül  Ma 11:25 Színes 

Ahogyan minden évben, idén is rengetegen kíváncsiak a virágba borult cseresznyefákra Washingtonban és Pekingben egyaránt. De mesebeli táj fogadja az érdeklődőket a világ bármely pontján, ahogyan a gyönyörű rózsaszín virágok kinyílnak, és látványukkal elkápráztatnak mindenkit. Galéria!

Sajtos-citromos tészta csirkével és spárgával

Ridikül  Ma 10:30 Recept 

A citrom frissessége jól passzol a tavaszi megújuláshoz – nemcsak az italokban, de az ételekben is. A tésztához, a csirkéhez és a zöldségekhez.

Tornagyakorlatok, amiktől jobbak lehetünk az ágyban

Ridikül  Ma 09:35 Egészség 

A testmozgás fontos, hiszen csinosak, fittek és boldogok lehetünk tőle. Igen, boldogok, merthogy egyes gyakorlatok jó hatással lehetnek az ágybeli teljesítményünkre. Még egy ok, amiért érdemes felhúzni az edzőruhánkat!

Inkább örüljünk, hogy vége a kapcsolatunknak!

Ridikül  Ma 08:30 Életmód 

A szakítás sosem vidám dolog – vagyis… Sokan mesélnek olyan történeteket, hogy mennyire megkönnyebbültek, amikor kimondták végre, hogy vége. Felszabadultak, mintha szebben sütött volna rájuk a nap.

Álarcaink után mégis mi marad meg nekünk?

Ridikül  Ma 08:00 Életmód 

Álarca mindenkinek van. Ott állnak szép sorban, a szekrényben, a fürdőszoba polcán, lógnak a fogason, sőt párat még a táskánkba is bepakolunk reggelente, elvisszük magunkkal, hátha napközben is szükségünk lesz rájuk. És természetesen lesz.

A Ridikül mai adásában: Ál-arc

Ridikül  Ma 08:00 Színes 

Hol ér véget a színész és hol kezdődik az ember? Ki mennyit visz haza egy-egy szerepből? Hogyan gyűjt ihletet?

A Halak óvatosan, a Skorpió tüzesen vitázik

A csillagjegyünk az ezoterikusok szerint rengeteg mindent elárul rólunk, többek között azt is, hogy hogyan vitatkozunk.

Utáltuk ezt hallani, de ma mi is ezt mondjuk?

Ridikül  Ma 06:00 Színes 

Már gyerekkorunkban megfogadtuk, hogy mi aztán soha nem fogjuk ezt csinálni a saját gyerekeinkkel. Amikor tervezzük a saját babát, több pontos listánk van arról, mit nem fogunk mondani vagy tenni, mert azokkal minket is ki lehetett volna kergetni a világból. Aztán mégis...

Nagyon alacsony a déli-sarkvidéki tengeri jég kiterjedése

Ridikül  Tegnap 21:00 Színes 

Az Antarktisz körüli tengeri jég valaha mért legkisebb nyári kiterjedését érte el március 3-án, ezzel megdöntötte az 1979 óta tartó mérések rekordját.