Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 166 hír

7 párkapcsolati helyzet, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni

Ridikül
-
  Ma 20:00 Életmód 

Ahhoz, hogy egy párkapcsolat jól működjön energiát kell beletenni és bizony ahogy az energiaszintünk változik úgy változik egy párkapcsolat is. Vannak jobb és kevésbé jó szakaszai. Ha a partnerünk vagy mi magunk úgy érezzük, hogy unatkozunk, elfáradtunk a kapcsolatban, akkor annak szemmel látható jelei vannak. Nézzük, melyek ezek!

Tök(életes) tökfalu: 90 ezer tökből épült fel

Ridikül
-
  Ma 19:30 Színes 

Az Amerikában levő Dallas-i Arborétumban lélegzetelállító tökfalut építettek, a minden évben megrendezendő "Tökös" Fesztiválra. Azonban nekünk sincs semmi okunk a búslakodásra, mert most hétvégén rendezik meg a XIV. Őrségi Tökfesztivált, amelynek eseményei a Vas megyei Őriszentpéteren, Szalafőn, Nagyrákoson és…

Búcsú a megfázástól! – Immunterápia fűszerekkel

Ridikül
-
  Ma 18:00 Egészség 

Kavargó színek, illatos falevelek, friss levegő és... Óóó... Megfázás. Íme egy lista, hogy az idei őszt avarban és ne használt zsebkendőkben gázolva töltsük. Így fűszerezhetünk okosan az egészségünkért.

9 furcsa dolog, ami alvás közben történhet velünk

Ridikül
-
  Ma 17:00 Életmód 

Itt az ősz. Vannak olyan napok, amikor legszívesebben csak bekuporodnánk a takaró alá, és egész nap aludnánk, hogy megóvjuk magunkat a kinti világ ridegségétől. Csakhogy a legfurább dolgok néha éppen álmunkban történnek velünk. Íme 9 meglepő dolog, amit alvás közben tapasztalhatunk.

A kalap ősszel is divat

Ridikül
-
  Ma 16:00 Divat 

Attól, hogy vége a nyárnak, még ugyanúgy hordhatunk szép és stílusos kalapokat, hiszen ez a kiegészítő örök darab. Egy jól megválasztott szín és stílus feldobja a hétköznapi viseletünket. Szerezzünk be egyet minél hamarabb és ne féljünk hordani!

4 jel, hogy a szellemvilág segíteni szeretne nekünk

Ridikül
-
  Ma 15:00 Életmód 

Volt már olyan, amikor hazamentünk és azt éreztük, mintha járt volna valaki a lakásban? Éreztük úgy, mintha figyelnének, miközben senki sem tartózkodott a szobában? Találtunk már egy tollat vagy bármilyen más használati tárgyat egy olyan helyen, ahová abszolút nem illik? Akkor lehet, hogy a szellemvilág szeretne üzenni nekünk.

6 ok, amiért megéri korábban érkezni a munkahelyünkre

Ridikül
-
  Ma 14:30 Életmód 

Talán első hallásra nem ez a legkellemesebb dolog, hiszen egyenlő a korábban történő ébredéssel, ám kétségtelenül vannak előnyei.

4 őszi arcpakolás, amiért hálás lesz a bőrünk

Ridikül
-
  Ma 14:00 Divat 

Bőrünk nyáron intenzív igénybevételnek volt kitéve a napsugárzás, a hőség és a medencevíz hatására, most azonban a hideg időjárásra kell felkészítenünk, hiszen ilyenkor kiszáradhat. Íme 4 őszi pakolás, ami táplálja és ragyogóvá varázsolja az arcbőrünket.

Ötletek, melyek könnyebbé tehetik az életet még ősszel is

Itt az ősz, búcsút mondhatunk a hosszú, meleg nyári estéknek, esik az eső, a hideg elől bezárkózunk, nehezebben megy a munka, a sport, az elalvás, még a vásárlás is. Ezek a tippek segíthetnek egy kicsit könnyebben venni az őszi-téli átállást.

Imádnivaló kutyusok, akik félnek a cicáktól

Ridikül
-
  Ma 13:00 Színes 

Nagyon szívmelengető látvány, amikor a kutyák és a cicák barátságot kötnek, ám van, hogy a kis cirmosok bizony félelemben tartják a kutyusokat – ehhez nem kell sok mindent tenniük, elég csupán megjelenniük a szobában, és a blökik máris fülüket-farkukat behúzva menekülnek. Persze ezt a lehető legédesebben teszik!

Mától igényelhető támogatás az elavult gázkonvektorok cseréjéhez

Szeptember 21-től elsőként budapesti és Pest megyei magánszemélyek igényelhetnek támogatást az elavult gázkonvektorok cseréjéhez az Otthon melege program alprogramjában, a pályázaton legfeljebb 500 ezer forint vissza nem térítendő támogatást lehet nyerni – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) az MTI-vel…

Empátia, együttérzés, érzelmi intelligencia – érteni és érezni a másik embert

Ridikül
-
  Ma 11:00 Életmód 

A pszichológia évtizedekig vizsgálta az intelligenciát, ami manapság mindenki számára egyértelmű fogalom. Ellenben az EQ viszonylag új „találmány”: a kognitív értelmi képesség helyett azt mutatja meg, mennyire vagyunk képesek a másik embert érezni, érteni.

Így kerülhetjük el, hogy unalmassá váljanak a mindennapok a párkapcsolatunkban

Ridikül
-
  Ma 11:00 Életmód 

A friss szerelem izgalma az égig repít minket – aztán amikor felszáll a rózsaszín köd, a hétköznapok óhatatlanul is rátelepszenek a kapcsolatra. Nincs azonban kőbe vésve, hogy egy idő után minden kapcsolat unalomra lenne ítélve – van néhány olyan dolog, amivel hosszú távon is megőrizhetjük a szikrát és az izgalmat.

Mennyei desszertek mindössze 3 hozzávalóból

Ridikül
-
  Ma 10:10 Recept 

Vannak pillanatok, amikor valami gyors és egyszerű édességre vágyunk – ilyenkor jönnek jól az alábbi receptek, melyekhez csupán 3 összetevő szükséges! Könnyű elkészíteni őket, és a kicsiket meglephetjük velük egy-egy hosszú iskolanap végén.