Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 142 hír

Véget értek az írásbelik, hamarosan kezdődnek az emelt szintű szóbelik

Befejeződtek az írásbeli érettségik, a vizsgák következő állomásaként június 8-án megkezdődnek az emelt szintű szóbelik - közölte az Oktatási Hivatal (OH) az MTI-vel.

A Ridikül mai adásában: Illatok, növények, gyógymódok

Ridikül
-
  Ma 08:00 Egészség 

Az illatok, szagok meghatározzák hangulatunkat, nagy hatásuk van érzelmeinkre, kapcsolatainkra, de még testi-lelki egészségünkre is.

Gyógynövénykalauz a gyógyulás jegyében

Ridikül
-
  Ma 08:00 Egészség 

Sokszor, sok helyről halljuk, hogy a mesterségesen előállított termékek és gyógyszerek helyett jobban járunk, ha rábízzuk magunkat a természetre. A világháló segítségével pedig könnyen kiigazodhatunk a gyógynövények titokzatos világában.

Hogyan tanítsuk meg a gyereket biciklizni – és főleg mikor?

Ridikül
-
  Ma 07:00 Színes 

Biciklizni tudni kell, de mikor tanítsuk meg rá a csemetét, és melyik módszert válasszuk hozzá? Hogyan érhetjük el, hogy magabiztosan, de biztonságosan közlekedjen?

Kényelmes matrac, pihentető alvás, édes álom

Ridikül
-
  Ma 06:00 Színes 

A jó alvás egyik legfontosabb tényezője a jó matrac – de vajon hogyan válasszuk ki a számunkra legoptimálisabbat? Rugó, kókusz, memóriahab – vajon melyik hozhatja meg számunkra a legédesebb álmokat?

Közösen tervezzük vagy meglepetésként kerüljön az asztalra a nyaralás?

Ridikül
-
  Tegnap 21:00 Életmód 

Jön a nyár, és biztosan mindannyian tervezünk hosszabb vagy rövidebb nyaralást a kedvesünkkel. Vannak, akik együtt tervezik-szervezik, míg mások szeretik a másikat meglepni egy utazással, aminek több oka is lehet a kedvességen kívül. Nézzük, melyek ezek!

Ismerkedjünk meg a hangfürdővel!

Ridikül
-
  Tegnap 20:30 Életmód 

A hangfürdő a kóruskoncert és a relaxáció nászából született. Tegyük le a cipőt, a telefont és a gondokat az öltözőben, terüljünk el vízszintesen, hagyjuk ellazulni testünket-lelkünket, hogy szabadon lebeghessünk a hanghullámainkon. Pihenjünk, tisztuljunk, töltődjünk fel.

Mennyire hozza közelebb, vagy épp távolítja el egymástól a párokat a tavasz és a nyár?

Ridikül
-
  Tegnap 20:00 Életmód 

Mindig izgatottan várjuk a tavaszt, és még annál is inkább a nyarat. Micsoda jó érzés, amikor végre levehetjük a kabátunkat, amit egy szép blézerre vagy felsőre cserélhetünk! A jó idővel, a tavasszal együtt ahogy a természet, úgy mi is szeretünk egy kicsit megújulni. Frissebbek, üdébbek, vidámabbak, ezáltal csábítóbbak vagyunk, ami lehet, hogy más

Szalvétaetikett régen és most

Ridikül
-
  Tegnap 19:30 Színes 

Az 1450-es esztendőben vezették be a vászonból szőtt szalvéta használatát. Addig mindenki a földig érő abroszba törülközött.

Gyönyörű idővel kezdődik a hét

Napos, száraz időnk lesz, többnyire kevés gomoly- és fátyolfelhővel.

Életszépítő fali tapéták

Ridikül
-
  Tegnap 18:00 Színes 

Nincs is annál jobb érzés, amikor egy olyan otthonba lépünk be, ahol abszolút jól érezzük magunkat. Már csak napok kérdése, és megérkezik az igazi nyár, ezért szebbnél szebb fali tapétákat válogattunk. Hogyha az egyik szabad hétvégénken szeretnénk csinosítani a lakásunkat, akkor legyen honnan és miből ihletet meríteni.

Csikunggal a belső békénkért

Ridikül
-
  Tegnap 17:00 Egészség 

A csikung annak az útja, hogy megszabaduljunk a belső haragtól és nyugtalanságtól, majd elérjük a természetes békét és nyugalmat. Rengeteg válfaja van, amelyek egy része lassú, egyenletes mozgást használ. Néhány változatában szinte egyáltalán nincs mozgás, csak álló, ülő vagy fekvő testhelyzetben való meditáció. A változatok különböző…

Álljunk meg egy szóra: nem kell mindig, mindenből új

Ridikül
-
  Tegnap 16:00 Divat 

Szerte a világon és Magyarországon is már több mint egy évtizede hirdetnek egynapos fogyasztói böjtöt évente egyszer (november utolsó hétvégéjén) környezetvédő és fogyasztáskritikus szervezetek. Azonban jobb lenne mindannyiunk számára, ha visszafognánk magunkat a vásárlás terén. Cikkünkből kiderül, hogy miért.

Citromos-joghurtos-ricottás mini kuglófok

Ridikül
-
  Tegnap 15:00 Recept 

Ennek a citromos-joghurtos-ricottás mini kuglófnak a receptje nagyon jól tud jönni, amikor gyorsan kell valami különleges édességet az asztalra varázsolni. A gyerekek imádják, mert nagyon friss, de a család felnőtt tagjainak is örömet szerezhetünk vele egy finom kávé vagy tea mellé.

A mosoly ereje

Ridikül
-
  Tegnap 14:00 Életmód 

Ha csak egy embernek meg tudja változtatni a mai napját ez a videó, akkor már megérte az órákig való kutakodás utána. Az életet még mindig a mosoly és a szeretet tudja megváltoztatni, ezért mi, olvasók se felejtsünk el mosolyogni! „Mosolyogni tessék! Persze nem szüntelenül, nem reggeltől estig, de bujkáljon bennünk a mosoly – minden…