Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 143 hír

A Nemzetközi Űrállomást bemutató panorámafelvételekkel bővült a Google Street View

Ridikül
-
  Tegnap 21:15 Életmód  Világűr Google

A Föld körül keringő Nemzetközi Űrállomáson (ISS) készített panorámafelvételekkel bővült szerdán a Google térképszolgáltatásának utcanézeti alkalmazása, a Street View, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy saját maguk fedezzék fel az űrállomás mind a 15 modulját, és megismerjék az asztronauták mindennapjait.

Szedjünk áfonyát hazánkban!

Ridikül
-
  Tegnap 21:00 Recept 

Aki járt nyáron vagy kora ősszel Erdélyben, az biztosan kóstolta az ottani isteni áfonyát. A hegyekben valami elképesztő finom termést lehet leszüretelni, csak ne találkozzunk egy medvével sem.

Ilyen egy bevállalós apa tánca a lánya esküvőjén

Ridikül
-
  Tegnap 20:00 Életmód 

Érzelmileg szinte biztos, hogy egy apáknak a legnehezebb könnycseppek nélkül végignéznie a lánya esküvőjét és az is biztos, hogy az apáknak jut a legkevesebb szerep a nagy napon. Azonban találtunk legalább egy igazán bohém és bevállalós apát, aki nem akárhogyan táncoltatta meg a lányát az esti lagziban. Zseniális!

A köldök lakói olyanok, akár az esőerdő

Ridikül
-
  Tegnap 19:00 Egészség 

Kutatók szerint több ezer baktérium használja szállásként a köldökünket, és az egész „ökoszisztéma” hasonlít az esőerdőkre.

Forróság és zivatar pénteken

Csütörtökön túlnyomóan napos időre számíthatunk többnyire kevés gomolyfelhővel, délután a Dunántúlon megnövekvő fátyolfelhőzettel, estig csapadék nem várható.

Nyári akadémia és kulturális pezsgés Borsod megyei szegény településeken

Ridikül
-
  Tegnap 18:00 Életmód 

Nemzetközi workshopot és kulturális fesztivált szervez az ország legnehezebb helyzetű járásában az Utca-Szak Egyesület: július 22. és 28. között a Cserehát négy településén, a helyiek bevonásával zajlik művészeti alkotómunka külföldi és hazai szakemberek együttműködésében.

Esküvői körmök – galéria

Ridikül
-
  Tegnap 17:00 Divat 

Nekünk nőknek a mindennapokban sem mindegy, hogy milyen a körmünk és amikor eljön a nagy nap az életünkben azt szeretnénk, hogy gyönyörű és ápolt legyen a kacsónk is. Mindenképpen jó, ha olyan mintát, díszítést választunk, ami a menyasszonyi ruhánkhoz is passzol. Galériánkban lehet szemezgetni!

Szeretnénk több könyvet olvasni, de nincs elég időnk? Így lehet!

Ridikül
-
  Tegnap 16:00 Életmód 

Itt a nyár, itt a jobbnál jobb könyvek ideje! A könyvolvasás szerencsére még mindig nem ment ki a divatból, épp ellenkezőleg: reneszánszát éli, elég csak az egyre szaporodó e-bookokat szemügyre venni a metrón. Ha úgy érezzük, sokkal kevesebb időnk van olvasni, mint amennyit szeretnénk – íme, néhány tipp ennek orvoslására.

Víz… víz… víz: A víz az úr

Ridikül
-
  Tegnap 15:00 Életmód 

Budapest most a vizes világbajnokság lázában ég, de a főváros és Magyarország egyébként is szoros kapcsolatban áll a vízzel – elég csak a föld alatt lévő termálvízkészletekre gondolni. De mit érdemes még tudni életünk alapjáról? Néhány kevésbé ismert tény következik.

Nyolc tonna hulladékot gyűjtöttek a Tiszán

Ridikül
-
  Tegnap 14:30 Színes  Hulladék Tisza

Mintegy nyolc tonna műanyag palackot és egyéb hulladékot gyűjtöttek az V. PET Kupa résztvevői a Tisza Dombrád és Tiszalök közötti szakaszán. A szervezők nagy sikerként könyvelték el, hogy a szelektált hulladék jelentős része újrahasznosul. A PET Kupa célja, hogy felhívják a figyelmet a Tiszába kerülő szennyezettségre. A szervezők remélik,…

Nélkülözhetetlen konyhai eszközök – Gordon Ramsay szerint

Ridikül
-
  Tegnap 13:25 Recept 

Edények, kések, vágódeszka, serpenyő – többek között ezek a legfontosabb eszközök, amelyek nélkülözhetetlenek a konyhában. Gordon Ramsay-től most megtudthatjuk, hogy szerinte a a konyhai eszközök közül mire, mennyire és milyen dolgokra van szüksége egy háziasszonynak ahhoz, hogy egy kicsit még jobb szakácsnő váljék belőle. Videó!

Több anyag, nagyobb csillogás - tündököljünk teltkarcsúan is a Nagy napon

Ridikül
-
  Tegnap 13:00 Divat 

Az esküvője napján minden menyasszony tündökölni szeretne, ami a tökéletes esküvői ruha megtalálásánál kezdődik. A stílus nem alkat kérdése, teltebb idomokkal is szupernőies, gyönyörű menyasszonyok lehetünk!

Az úszás szimmetriája – galéria

Ridikül
-
  Tegnap 12:30 Divat 

A hazánkban jelenleg zajló úszó vb-n is sok izgalmas és érdekes fotó készült már a sportolókról. A szlovák fotóművészt, Maria Svarbovát is magával ragadta ez a téma. Olyan expresszív fényképeket készített, amelyek az úgynevezett „modern frissesség” mellett a hétköznapi dolgokat, azok ismétlődését tárják fel, illetve újraértelmezik mindazt, ami…

Hétnapos kihívás: így töltődjünk fel egy hét alatt!

Ridikül
-
  Tegnap 11:30 Színes 

A kikapcsolódás, relaxálás, pihenés mindenki számára fontos, csakhogy az állandó rohanás és intézkedés közben gyakran megfeledkezünk róla. Csak halogatjuk, nem érünk rá, majd a hétvégén… Aztán a következő hét is úgy telik el, hogy nem tettünk az ügy érdekében semmit. Ehhez nyújthat segítséget a hétnapos kihívás: töltődjünk fel egy hét…

Mérgező dolgok, amiket inkább szüntessünk meg az életünkben

Ridikül
-
  Tegnap 10:31 Életmód 

Barátság, munka, szerelem – olyan dolgok, amik megédesíthetik, jobbá és tartalmasabbá tehetik az életünket. De mi van akkor, ha éppen ellenkezőleg, megnehezítik, stresszesebbé és feszültebbé teszik a mindennapjainkat? Ezek azok a mérgező dolgok, amiket inkább szüntessünk meg az életünkben.