Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Meglepő okból csúszhat még tovább a Java 9 kiadása

Prog  17.04.21 12:30 Infotech 

Azon, hogy sokadszorra is eltolják a Java következő verziójának kiadását, már abszolút nem lepődünk meg - sőt, inkább az lenne a furcsa, ha ez nem történne meg 3-4 alkalommal. Ennek ellenére a Java 9 kiadásának újabb lehetséges eltolásáról szóló legújabb hír egy szokatlan elemet mégis tartalmaz.

Fejlesztőknek szánt Windows 10-eket adott ki a Microsoft

Prog  17.04.21 07:30 Infotech 

A Microsoft a héten bejelentette, hogy elérhetővé tette Windows 10 rendszere legújabb frissítésének egy kifejezetten fejlesztőknek szánt változatát. A Windows Developer Virtual Machines új, áprilisi kiadása révén a programozók gyorsan és kockázatmentesen kipróbálhatják a legfrissebb Windows és Visual Studio újdonságait.

Új offline olvasható könyvek jöttek a Visual Studio 2017-hez

Prog  17.04.20 09:30 Infotech 

A Microsoft szerdán jelentette be, hogy új offline segédkönyveket adott ki Visual Studio 2017 fejlesztői környezetéhez. Az IDE-hez pluszban letölthető könyvek tartalma út közben, netkapcsolat nélkül is olvasható marad a fejlesztőkörnyezet súgójának részeként.

Superhero wanted! Érdekel?

Prog  17.04.20 07:00 Infotech 

[Lampyon] Superhero wanted! Érdekel? Ha igen, akkor nálunk a helyed, mert célunk, mint az összes hősnek, hogy megváltoztassuk és jobbá tegyük a világot. A mi világunk a web. Ha igen, akkor küldd el az önéletrajzod és meghallgatunk.

Az Office-ba épülő JavaScript IDE-t csinált a Microsoft

Prog  17.04.19 07:00 Infotech 

A Microsoft a napokban egy olyan érdekes fejlesztést jelentett be Office programcsomagjához, ami rendkívüli mértékben egyszerűsíti az annak funkcióit bővítő kiterjesztések készítését. A Script Lab ugyanis közvetlenül a Word, Excel és PowerPoint programokban nyit egy mini IDE-t, amiben az éppen megnyitott dokumentumokon dolgozni képes…

20 év után kinyírja Fejlesztői Fórumát az Intel

Prog  17.04.18 11:00 Infotech  Intel

Az Intel hétfőn jelentette be, hogy két évtized után beszünteti Intel Developer Forum (IDF) nevű rendezvényeit. A cég ezen eseményeket korábban elsősorban a fejlesztők számára érdekes szoftveres és hardveres újdonságok bemutatására használta fel, de a továbbiakban ezekre más csatornákon át fog sort keríteni.

Ettől a 10 dologtól lesznek a legszomorúbbak a fejlesztők

Prog  17.04.18 08:30 Infotech 

Miután a múlt héten megtudtuk, hogy mik azok a dolgok amikkel leginkább motiválni lehet a fejlesztőket - vagy legalábbis rávenni arra, hogy állást váltsanak -, most megtudhatjuk azt is, hogy mik azok, amik a leginkább frusztrálják őket. Egy a napokban publikált felmérés ugyanis pontosan ezt kérdezte meg több ezrüktől, és jutott a…