Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 51 hír

Olvasói levél: az igazságosság és a rend védelmében

Privát Kopó
-
  Tegnap 15:26 Baleset-bűnügy 

„Iskolai tanulmányaink során beleverték a fejünkbe, „ellenforradalom”, aztán kiderült, mégsem - forradalom volt. Fejből fújjuk a másodfokú egyenlet megoldási képletét, de nem tudjuk, mi a sikkasztás, csalás, megtévesztés között a jogi különbség. Nem tanulunk minimális jogismeretet sem, amivel életünk során találkozunk, felhasználják ellenünk -…

Lemészárolta szomszédjait a lelepleződött tolvaj

Különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés miatt emelt vádat a Pest Megyei Főügyészség egy fiatal ceglédi férfi ellen, aki 2015 decemberében szabályosan lemészárolta szomszédjait.

Rablás szemtanúját keresi a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki szemtanúja volt egy rablásnak, Kisteleken.

Az elvesztett pénzek visszaszerzése helyett 200 millióval „nyúlta le” a sértetteket a bűnbanda

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei nyomozók vádemelési javaslattal fejezték be a több százmilliós csalással gyanúsított bűnbanda ügyében folytatott nyomozást.

Bódító hatású anyagot ehettek a gyermekek, őrizetben az „apa”

Kórházba került öt gyermek Vésztőről, mert a gyanú szerint bódító hatású anyagot ehettek. Az „apát” kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vették.

Még az idős emberek temetésre félretett pénzét is kicsalták az „unokázó” cigányok

Idős emberek hiszékenységét használta ki az a két, többszörösen büntetett előéletű cigány, akik közül az egyik jelenleg előzetes letartóztatásban van, míg társa - a más ügyben kiszabott szabadságvesztés büntetését töltve - a börtönben várja a tárgyalást az ügyészi vádemelést követően.

Hamis tanúzással vádolnak egy arab tolmácsot

A Kecskeméti Nyomozó Ügyészség vádat emelt az ellen az arab fordító ellen, aki meghamisította a röszkei tömegzavargás miatt indult büntetőeljárásban az egyik megvádolt migráns nyilatkozatát. Az ügyészség ezért büntetőügyben elkövetett hamis tanúzás bűntettével vádolja a magyar állampolgárságú, arab nyelvű tolmács-szakfordítót. 

Pénzmosással vádol a Fővárosi Főügyészség egy ghánai férfit

Pénzmosás miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség egy ghánai férfival szemben, aki - egy barátja kérésére - bankszámlát nyitott Budapesten, amire ezután egy ismeretlen tettes bűncselekménye révén jelentős összegű pénz érkezett. A vádlott a számlanyitásért és a pénzfelvételért az átutalt összeg mindössze egy százalékát kapta meg.

Kifosztották a villamoson alvó utast

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság szolgálatban lévő újbudai körzeti megbízottjai 2017. május 20-án, a hajnali órákban észrevették, hogy két férfi Budapesten a XI. kerület Október huszonharmadika utcai megállóban várakozó villamoson ellopja az ott alvó utas mobiltelefonját.

Gyorsan rendőrkézre kerültek a rablók

Privát Kopó
-
  Tegnap 07:10 Baleset-bűnügy 

Fegyvernek belterületén járőröző rendőröktől kért segítséget egy férfi 2017. május 21-én, éjfél körül. A férfi elmondta, hogy hazafelé tartott, amikor ismeretlenek megszólították, majd megtámadták és elvették az övtáskáját.

Baltával rontottak be a lakóházba

Privát Kopó
-
  17.05.21 07:20 Baleset-bűnügy 

Felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés miatt hallhatták ki a rendőrök azt a két huszonéves gyanúsítottat, akik baltával rontottak be egy pásztói lakóházba - egyiküket őrizetbe is vették.

Megúszták: már nem nyomoz az ügyészség a kamupártok után

Privát Kopó
-
  17.05.21 06:42 Baleset-bűnügy 

Csendben megszüntette a kamupártok elleni nyomozást az ügyészség. A biznisz szervezetek vezetői pénzköltéseik miatt elkerülhetik a felelősségre vonást, gőzerővel készülhetnek a jövő évi lenyúlásokra.

Magára hagyta kisgyermekét a bódult állapotban lévő nő

Privát Kopó
-
  17.05.21 05:02 Baleset-bűnügy 

Vádat emeltek azzal a nővel szemben, aki bódult állapotban magára hagyta a kisgyermekét tavaly nyáron, Soroksáron. Az ügyészség kiskorú veszélyeztetésével vádolja az „anyát”, amely bűncselekmény törvény szerinti büntetési tétele egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés.

14 éves fiút raboltak ki Krisztoferék - a rendőrség a lakosság segítségét kéri (fotó)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetése miatt - ismeretlen tettesek ellen.

Kábítószer-kereskedelem miatt a rendőrség vendégszeretetét élvezi Zsolt

Privát Kopó
-
  17.05.20 12:17 Baleset-bűnügy 

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett és kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást K. Zsolt 41 éves, és kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt O. Rezső 35 éves salgótarjáni lakosok ellen.