Bezár
Ma 2017.03.28 22:00 órától másnap reggelig hálózati karbantartás várható, mely elérhetetlenné teszi a weboldalunkat és az appunkat is.
Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 23 hír

13 év fegyházra ítélték a kiskorú lányával erőszakoskodó „apát”

Folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak, valamint kiskorú veszélyeztetése miatt - első fokon - 13 év fegyházbüntetésre ítélt egy 37 éves „férfit”, saját, 11 éves lánya ellen elkövetett cselekményei miatt a Zalaegerszegi Törvényszék, kedden.

Hirtelen rosszul lett a Budapestről Párizsba tartó Air France repülőgép személyzete, a légi jármű már a kifutópályán tart…

A Privatkopo.hu értesülése szerint ma reggel már a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér kifutópályáján tartózkodott az Air France Budapestről Párizsba tartó járata, amikor a személyzet tagjai - beleértve a pilótákat is - hirtelen rosszul lettek, ezért gép nem szállt fel.

Tiltott szerencsejátékot folytattak a tajvaniak Budapesten

Egy Budapest II., Bimbó úti házban alakították ki az illegális fogadóirodát. A rendőrök a helyszínen 35 tajvani nőt és férfit találtak, akik közül egy 35 éves tajvani állampolgárt bűnügyi őrizetbe vettek, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Éjféltől életbe lépett a szigorított jogi határzár

Ma életbe lépett a megerősített jogi határzár, a korábbinál szigorúbb szabályok értelmében a menedékkérőknek a határon lévő tranzitzónákban kell kivárniuk kérelmük jogerős elbírálását.

Kábítószerrel töltött paprikával buktak le a dílerek

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendőrség azokkal a férfiakkal szemben, akik zöldpaprikába töltve csempésztek be az országba és terjesztettek kábítószert Kisvárda térségében.

Öt évig csak a tettes tudta, hogy gyilkolt

Egy 2012-ben történt, de eddig a rendőrség előtt is ismeretlen emberölést derítettek fel a Csongrád megyei nyomozók. A 27 éves gyanúsított a bűncselekmény elkövetését beismerte.

Különös kegyetlenséggel ölt a román férfi

Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség egy román állampolgár ellen, aki egy éve különös kegyetlenséggel ölte meg egy ismerősét, Óbudán. A vádhatóság a férfival szemben végrehajtandó fegyházbüntetés kiszabására, és Magyarország területéről történő végleges hatályú kiutasításra tett indítványt.

390 millió forintot csalt ki hiszékeny emberektől a „pénzügyi tanácsadó”

Hatvankét rendbeli csalás bűntette miatt emelt vádat egy szolnoki férfi ellen a Szolnoki Járási és Nyomozó Ügyészség - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség.

Enrikó összeverte vitapartnerét, akit életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba

Privát Kopó  17.03.27 10:01 Baleset-bűnügy  Miskolc

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki Budapest III. kerületében szóváltást követően életveszélyes sérülést okozott egy 49 éves budapesti lakosnak.

Elfogták a miskolci „szamurájt”

Privát Kopó  17.03.27 09:57 Baleset-bűnügy  Miskolc

Negyedórán belül elfogták a rendőrök azt a miskolci férfit, aki előzetes szóváltást követően egy karddal súlyosan megsebesítette vitapartnerét.

Zaklatta és többször bántalmazta volt barátnőjét

Kapcsolati erőszak bűntett, személyi szabadság megsértése bűntett, zaklatás bűntett, valamint garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya V. Csaba 40 éves budapesti lakos ellen.

Emberöléssel gyanúsítanak egy 33 éves férfit

Privát Kopó  17.03.27 09:50 Baleset-bűnügy  Vác Pest

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály D. András 33 éves budapesti lakos ellen.

Vádat emeltek egy tatabányai munkaerő-kölcsönző vezetőjével szemben

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a 48 éves, munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó férfivel szemben.

Kulcscsomót vágott hittanórán egy kisfiú fejéhez a babócsai pap

A gyerekek rendetlenkedtek a hittanórán, a plébános pedig úgy akart a rosszalkodásnak véget vetni, hogy közéjük dobott egy kulcscsomót. A kulcscsomó az egyik fiút a fején találta el, akit emiatt később kórházba kellett vinni, agyrázkódást kaphatott.

Közel másfél millió forintot vettek fel jogosulatlanul

A rendőrök elfogták azt a két nőt, akik hamis meghatalmazással vettek fel pénzt a sértett bankszámlájáról, Budapesten.