Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 36 hír

Pintér Sándor: hét év alatt felére csökkent a közterületi bűnözés

Az elmúlt hét évben felére csökkent a közterületi bűnözés Magyarországon a polgárőrség és a rendőrség hatékony együttműködésének eredményeként - jelentette ki Pintér Sándor belügyminiszter a 23. Országos Polgárőr Nap és 6. Országos Lovas Polgárőr Szemle megnyitóján, szombaton, Nyíregyházán.

Piálás után: Hajnalka mellkason szúrta ismerősét

Balatonakarattyai hétvégi házában sebesítette meg ismerősét egy 36 éves budapesti nő. Az 54 éves férfit életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Újabb kábítószeres rajtaütés Debrecenben

A hajdú-bihari rendőrök szervezett akcióban elfogtak két férfit, akik a gyanú szerint kábítószerrel kereskedtek.

Lerúgta a kisfia lépét a küzdősportoló „anya”

Vádat emeltek egy volt küzdősportoló nő ellen, aki életveszélyes sérülést okozott a kisfiának. A gyermek a történtek után a nagyszüleihez került, az „anya” ellen pedig kiskorú veszélyeztetése és életveszélyt okozó testi sértés miatt indult büntetőeljárás.

Volt TEK-est gyanúsítanak szerencsejátékos csalással

A Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján csalás miatt gyanúsított meg egy rendőrt a Budapesti Nyomozó Ügyészség (BNYÜ) egy betelefonálós televíziós nyereményjáték ügyében - tudta meg a Pestisracok.hu.

Tizenéves cigányok raboltak ki egy 68 éves asszonyt

Privát Kopó
-
  17.06.23 05:56 Baleset-bűnügy 

A rendőrség tájékoztatása szerint egy 15 éves fiú és egy 17 éves lány felajánlotta egy 68 éves nőnek, hogy elkísérik a mezőtárkányi vasútállomásra. Út közben bántalmazták az asszonyt, majd elvették táskájából a pénzét és elmenekültek.

Begyógyszerezve támadt az ételfutárra

Több mint százezer forint volt annál a motoros ételfutárnál, akit egy fiatalkorú próbált meg kirabolni egy éve, Füzesabonyban. Az elkövető ellen a rablás mellett közlekedési bűncselekmény miatt is vádat emelt a járási ügyészség.

Többször megszúrta a nagymamáját - vádemelést javasolnak a 33 éves férfi ellen

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást az életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 33 éves férfival szemben.

Halálra gyógyszereztek egy asszonyt az egyik fővárosi kórházban

Foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt vádat emelt a Fővárosi Főügyészség a Szent János Kórház egyik ápolója, valamint két orvosa ellen. Az ápoló esetében a vád a bűncselekmény minősített esete: halált okozó gondatlan veszélyeztetés.

Bordélyházat számoltak fel Sükösdön

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság (BKMRFK) Vizsgálati Osztálya nyomozást folytat prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt S. István 61 éves bajai lakos és 66 éves sükösdi társa ellen.

Akár három év börtönt is kaphat Kozsó - évekig lopta az áramot és a vizet

Privát Kopó
-
  17.06.22 12:44 Baleset-bűnügy  Kozsó

Áram- és vízlopással, valamint más bűncselekményekkel is gyanúsítják a „szomorú szamurájt”. Kozsó, azaz Kocsor Zsolt a rendőröknek nem tudta megmagyarázni, miért csak néhány ezer forint áramot fogyaszt az 500 négyzetméteres teaháza. Akár három év börtönbüntetést is kaphat az egykor szebb napokat látott énekes.

Késsel támadt a fiára az 55 éves férfi

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást M. Attila ellen, aki az eddigi adatok alapján 2017. június 18-án, 2 óra körül - előzetes szóváltást követően - egy késsel, több alkalommal megszúrta fiát egri otthonában. A 35 éves férfit a mentők…

Szabolcs pengével szerzett magának fülhallgatót

Privát Kopó
-
  17.06.21 11:03 Baleset-bűnügy  Óbuda

Az óbudai rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy pengével rabolta ki áldozatát.

Késsel fenyegetőzött Béla - előzetes letartóztatásban higgadhat le

Privát Kopó
-
  17.06.21 09:01 Baleset-bűnügy  Pest Monor

A Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást M. Béla 39 éves pilisi lakos ellen.

Az ügyészség szerint Lagzi Lajcsi 25 évig lopta az áramot

Az ügyészség szerint Galambos Lajos (Lagzi Lajcsi) és tettestársai 25 éven keresztül meglopták a közműszolgáltatókat. Galambos korábban azt állította: koncepciós eljárás folyik ellene.