Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 59 hír

Nagy-Szín-Pad! - A Lóci Játszik nyerte a tehetségmutatót

Prae
-
  Ma 00:16 Film  Rádió

A Lóci Játszik nyerte a Nagy-Szín-Pad! című tehetségmutató versenyt szombaton este a fővárosi Akvárium Klubban. A VOLT Produkció és a Petőfi Rádió szervezésében zajlott rendezvény fináléjában három előadó mérte össze produkcióját, a végeredményről a közönség szavazatai döntöttek.

Elhunyt Ruitner Sándor dramaturg, rendező

Prae
-
  Ma 00:13 Film  Elhunyt

Nyolcvannyolc éves korában szombaton elhunyt Ruitner Sándor dramaturg, rendező, zenei rendező,szerkesztő-riporter - közölte a család az MTI-vel.

Különdíjat adományozott a közmédia a gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztiválon

Prae
-
  Ma 00:11 Film  Fesztiválok MTVA

Olma Frigyes Gemenc - Az árterek világa című dokumentumfilmje nyerte a közmédia M5 kulturális csatornája különdíját a gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztiválon szombaton.

Lerner Balázs kapta a Gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztivál fődíját

Lerner Balázsnak ítélték oda idén a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Méditanácsa által támogatott Gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztivál fődíját, eddigi munkássága, valamint idei filmje, a Budapest Inferno - A Molnár János-barlang titka elismeréseként - közölték a fesztivál szervezői szombaton az MTI-vel.

Az Egy őrült naplójának bemutatásával zárul a Békéscsabai Jókai Színház idei évada

Prae
-
  Tegnap 20:29 Film 

Köllő Miklós rendezésében mutatja be Gogol Egy őrült naplóját a Békéscsabai Jókai Színház; a Katkó Ferenc főszereplésével színre kerülő monodráma június 2-i bemutatójával zárul a teátrum 2016/2017-es évada.

Tart a Virágvölgy forgatása

Prae
-
  Tegnap 19:25 Film 

Csuja László, a Filmalap Inkubátor Programjának egyik győztese, Enyedi Ildikó mentorálásával forgatja első nagyjátékfilmjét, a Virágvölgyet. A coming-of-age történettel keresztezett road movie főszereplői Réti László, többszörös Speciális Olimpiai bajnok és Berényi Bianka, az EU Cannibal frontembere. A film a tervek szerint jövő ősszel lesz…

Matinékoncertek és előadások is szerepelnek a Fesztiválakadémia programjában

Prae
-
  Tegnap 16:11 Film 

A hangversenyek mellett matinékoncertek, előadások és kerekasztal-beszélgetések is várják a közönséget június 10. és 16. között a Fesztiválakadémia Budapest elnevezésű rendezvényen.

Jazzfesztivált rendez június közepén a tízéves Paksi Képtár

Prae
-
  Tegnap 16:10 Film  Paks

A Bacsó Kristóf Triád, a Dresch Quartet és a Juhász Gábor Trió lesz a vendége a tízéves Paksi Képtár által szervezett Paksi Jazz Fesztiválnak június harmadik hétvégéjén.

Megnyitották a 34. salgótarjáni tavaszi tárlatot

Prae
-
  Tegnap 16:08 Film  Salgótarján Tárlat

Megnyílt a 34. salgótarjáni tavaszi tárlat, a hazai képzőművészeti alkotások seregszemléje szombaton.

Virtuózok - Herczegh Anita fogadta a versenyzőket a Sándor-palotában

Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége fogadta szombaton a Virtuózok című televíziós tehetségkutató műsor versenyzőit a Sándor-palotában.

Ismét Hey, June! könnyűzenei nyárindító fesztivál a Müpában

Prae
-
  Tegnap 11:52 Film 

Júniusban ismét a könnyűzenét ünnepli a Müpa. A Hey, June! koncertsorozaton június 7. és 19. között az Európa Kiadó, a Szeder, a Qualitons, a Jónás Vera Experiment lép fel a Fesztivál Színházban, majd az esemény záróeseményeként 20-án a KFT zenél a nemzeti hangversenyteremben.

Kulturális programok a mai Nyitott ház rendezvényen a Pesti Vigadóban

Prae
-
  Tegnap 11:49 Film  2 hír a témában

Kodály Zoltánhoz és a zenei neveléshez kötődő ingyenes kulturális programok állnak az idei Nyitott ház rendezvény középpontjában szombaton a Pesti Vigadóban.

Cannes - Thrillerekkel zárul a verseny

Prae
-
  Tegnap 11:41 Film  Fesztiválok

A francia Francois Ozon L,amant double (Kettős szerető) című hitchcocki thrillerével és a németországi török rendező  Fatih Akin In the Fade (A sötétben) című politikai krimijével a végéhez közeledik a 70. cannes-i fesztivál hivatalos versenyprogramja.

Gulácsy önarcképe 85 milliót, egy Szinyei 44 millió forintot ért a Kieselbach árverésén

Prae
-
  Tegnap 11:35 Film  Szálloda Marriott

Gulácsy jelmezes önarcképe 85 millió forintot, Szinyei-Merse Pál tájképe 44 millió forintot ért a Kieselbach Galéria péntek esti tavaszi árverésén, amelyen sok más mellett Pór Bertalan, Iványi-Grünwald Béla és Schönberger Armand alkotásait kínáltak az érdeklődőknek a Budapest Marriott Hotelben.

Ti hol tartjátok az oroszlánokat?

Prae
-
  Tegnap 09:25 Kultúra  USA Színház

Kolozsi Angéla nem fél az oroszlánoktól. Egy örök klasszikus, Lázár Ervin A kisfiú és az oroszlánok című meseregényéből készült valóság-játékot a tatabányai Jászai Mari Színházban mutatták be.