Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 295 hír

Ilyen edzéseknek köszönheti Mark Wahlberg, hogy 46 évesen is csúcsformában van

Player
-
  Ma 19:06 Életmód 

Néhányszor már meggyőződhettünk róla az évek folyamán, hogy az amerikai színész kis túlzással jobb formában van mint bármelyik kollégája. Most egy új videójának köszönhetően közelebb kerültünk ahhoz, hogy megértsük ennek a titkát.

A felfoghatatlanul hosszú tehervonat találkozott a felfoghatatlanul ügyes drónpilótával

Player
-
  Ma 18:48 Színes 

Akár ez is lehetne a lenti videó címe, bár a készítője szerényen csak "az év repülése" megnevezéssel töltötte fel a Youtube-ra. Van benne valami.

Végre megjött Wes Anderson új filmjének első előzetese

Player
-
  Ma 18:09 Film  Mozi

Az Isle of Dogs nagyon, de nagyon jónak tűnik, a stop motion technológiával készült film az első előzetes alapján Wes Anderson összes stílusjegyét magán viseli hála istennek, és már most jobbnak tűnik, mint A fantasztikus Róka úr, ami egyébként marha erős darab. 2018. március 23-án érkezik.

Boxermotor, összkerékhajtás, csajok

Player
-
  Ma 17:42 Autó-motor 

A Subaru igazán karakteres márka, férfiasnak is szokás mondani. Akkor pedig igazán jól mutatnak az autóik csinos lányok mellett.

Egy kiváló példán keresztül bemutatjuk, hogyan lesz valakiből elismert youtuber

Player
-
  Ma 17:09 Színes 

Joe Ritter, az Apple Pie Youtube-csatorna vloggere beavatott minket abba, hogy miképpen lesz valakiből sikeres videós. Vajon anyagilag is megéri youtubernek lenni? Hány óra munka van egy-egy videóban? Hogyan sikerült beindítani a csatornáját? Megkérdeztük őt és mindenre meg is tudtuk a választ.

Így pusztítja el a drónokat az amerikai hadsereg új szuperlézere

Player
-
  Ma 16:57 Színes 

Nemrég a Raytheon mutatta be, hogyan lehet egy tízmillió forintos rakétával ártalmatlanítani egy drónt, most viszont a Lockheed Martin ennél valamivel praktikusabb megoldással állt elő: egy hatalmas lézerrel, ami már mozgó célpontokat is képes könnyedén hatástalanítani.

Egészen hétköznapi típusokból is lehet elképesztő szuperautót csinálni

Player
-
  Ma 16:48 Autó-motor 

Nem lehet mindenkinek szuperautója, pedig izgalmasabb lenne az utcakép, ha minden sarkon állna egy LaFerrari vagy egy Porsche 918 Spyder. De ha a dizájnereken múlna, akkor a hétköznapi autókból is elég dögös sportkocsikat lehetne faragni. Nézd végig, miket álmodtak!

Ha erre a két kérdésre tudsz válaszolni, akkor zseni vagy skizofrén vagy

Külső alapján gyakorlatilag lehetetlen különbséget tenni az egészséges emberek és a skizofrének között, erre persze ott vannak a mindenféle pszichiátriai tesztek és módszerek, amikkel meg lehet állapítani, hogy mi folyik az egyén fejében, és szüksége van-e a segítségre.

Nem spórol a látvánnyal a Gyilkosság az Orient expresszen új trailere

Az izgalmas kedvcsinálóból kiderül, hogy nem csak beszélgetésből fog állni a népszerű Agatha Christie-regény filmváltozata. A sztorit már többször feldolgozták, de mivel a csavaros történet szinte elnyűhetetlen, Hollywood újra elővette, a kor követelményeinek megfelelően illusztris szereplőgárdával. November 10-én érkezik, és egyre jobban…

Így lehetsz übertuskó a moziban

Player
-
  Ma 16:09 Film 

Jól viselkedni a moziban a legegyszerűbb dolog a világon; csak befogod, és nézed a filmet. Tuskónak lenni sem sokkal nehezebb; elég, ha megfogadod ezt a hat tanácsot, és máris tönkrevághatod legalább egy tucatnyi ember szórakozását. Menni fog, hidd el!

Képzelheted, mekkora volt a baj, ha a McLaren kidobta a büdzséjének kétharmadát álló Hondát

Player
-
  Ma 15:51 Forma1 

A McLaren három év kínkeserves szenvedés után szakított az F1 legimpotensebb motorbeszállítójával, pedig a japánok a wokingi istálló büdzséjének kétharmadát adták, vagyis nagyobb volt a baj a Hondával, mint gondolhattuk.

Magyarország legpengébb uszodái, itt pakolhatod fel magadra az izmokat októbertől stílusosan!

Player
-
  Ma 15:45 Sport 

Az úszás az a sport, amitől nem sérülsz meg, brutálisan erősít, és rengeteg más előnye is van. A hab a tortán, hogy egy csomó remek helyen űzheted itthon.

Az Apple megint leiskolázza a techvilágot

Player
-
  Ma 15:15 Színes 

Lehet, hogy a telefonjaikkal már nem tudnak igazi meglepetést okozni, de azért van olyan terület, amiben az Apple még mindig mérföldekkel a többiek előtt van. És ez a jövő.

Napelemes tricikli lehet a bringa és az autó közti átmenet

Player
-
  Ma 15:12 Tudomány 

Biciklizni egészségesebb, autózni viszont kényelmesebb, főleg esőben. Az Evovelo Mö egyesíti az előnyöket.