Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 19 hír

Ismét startol a Happy-hét!

PharmaOnline  Tegnap 15:22 Gazdaság 

Nyolcadik alkalommal, május 8-12. között rendezi meg a magyarországi vízfogyasztás népszerűsítéseként a fiataloknak szóló Happy-hét programot az OGYÉI.

Vasárnapig pályázhatnak a BBBB kongresszus leendő résztvevői

PharmaOnline  Tegnap 07:58 Belföld 

Vasárnap éjfélig lehet pályázatot benyújtani az októberi BBBB nemzetközi gyógyszerésztudományi kongresszuson való előadói, illetve poszterszekcióbeli részvétel támogatására.

Bukarest oltástörvényt készül elfogadni

Fel lehet és fel is kell számolni a kanyarót és a rózsahimlőt Romániában, ehhez azonban arra van szükség, hogy mind a szülőket, mind az egészségügyi alapellátásban dolgozókat megnyerjék az oltási programoknak.

Együttműködési megállapodást kötött a NÉBIH és az OGYÉI

Az élelmiszer-biztonsággal és az egészséges táplálkozással kapcsolatos hatékony társadalmi szemléletformálás elősegítése érdekében együttműködési megállapodást kötött a NÉBIH és az OGYÉI.

Raktártűz után gyógyszerstop

PharmaOnline  17.04.27 08:54 Karrier 

Mintegy 400 gyógyszer patikai kiszállítását függesztette fel 24 órára a Hungaropharma a budaörsi raktárépület kigyulladása miatt, írja a Népszava.

Richter: 106 forintos osztalék

Részvényeként 106 forint osztalékot fizet az idén a Richter Gedeon gyógyszergyár, erről döntött a társaság éves közgyűlése szerdán.

Modern terápiás irányelvek a való életben

PharmaOnline  17.04.27 05:30 Belföld 

Az allergiákkal kapcsolatos társadalom-egészségügyi, környezet-egészségügyi és az egyes betegeket közvetlenül érintő diagnosztikus, terápiás és prevenciós ismereteink sokat változtak az elmúlt években.

Budaörs: 5000 négyzetméteres terület égett le

A budaörsi raktártűz után az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) az érintett gyógyszergyártókkal folyamatosan figyelemmel kíséri az ellátást.

Kórházi gyógyszerészeket tüntettek ki

A kórházi gyógyszerészet érdekében kifejtett kiemelkedő szakmai és közéleti tevékenység elismeréseként adományozott kitüntetéseket április 21-én, a Kórházi Gyógyszerészek XXI. Kongresszusán vették át a díjazottak.

Mennyit keresnek a gyógyszerészek?

PharmaOnline  17.04.26 06:00 Karrier  Gyógyszer

A HR Portál a fizetesek.hu alapján közli, mennyit lehet keresni Budapesten, illetve vidéken, kezdőként vagy pár éves szakmai tapasztalattal.

Hiánytalan és folyamatosan biztosított a gyógyszerellátás

A budaörsi raktártűz kapcsán kialakult helyzetre tekintettel az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) egyeztet az érintett cégekkel.

Ég a gyógyszergyári raktár Budaörsön

PharmaOnline  17.04.25 11:33 Gazdaság  Életmentés

Kigyulladt egy gyógyszergyári épület kedd délelőtt Budaörsön, veszélyes anyagok eddig nem kerültek a levegőbe, a katasztrófavédelemnek sérültekről nincs tudomása.

Nem engedélyezett gyógyszereket foglaltak le

PharmaOnline  17.04.25 09:32 Gazdaság  Kamion NAV

Tizenkétezer doboz, Magyarországon nem engedélyezett gyógyszert és gyógyászati készítményt találtak egy kamion utánfutójában a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei.

A rövid távú szteroid-terápia sem veszélytelen!

A mindössze néhány napig tartó orális glükokortikoid-kezelés is a szepszis, a vénás tromboembólia és a csonttörések fokozott rizikójával jár.

Megtévesztő étrend-kiegészítő- és gyógyszerreklám, 38 milliós bírság

A Pharma Nord Élelmiszer Kereskedelmi Kft. és a Pharma Nord ApS. jogsértően reklámozta több termékét.