Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Kelet és nyugat találkozása a szőnyegen

Otthon  Tegnap 11:39 Otthon 

A szőnyeg már önmagában is sokat elárul a stílusról, a kultúráról és mindarról, ami létrehozta. Hátha még értő kezekbe is kerül, akár értékes kortárs darabok is készülhetnek. Íme a felezett szőnyegek.

Bravúros minigarzon a Várban

Otthon  Tegnap 10:09 Otthon 

Remek lokációval, némi kreativitással egy aprócska földszinti lakás is nagy lehetőségeket rejt. Ez a budai Várban berendezett otthon jól mutatja, hogy mire képes a szakértelemmel párosuló stílusérzék.

Virágcsokorból lerakóasztal

Otthon  17.01.16 10:30 Otthon 

Három szál virág, azaz egy kis csokor alkotja az új organikus lerakóasztalkát, ami nem szokványos, dekoratív látványt nyújt, ha megfelelő környezetbe kerül.

Formás és menő az összehajtható nyugágy

Otthon  17.01.16 10:01 Otthon 

Könnyű, strapabíró, helytakarékos és mindenekelőtt kényelmes. Ilyen egy igazi lounge chair, ami ráadásul formás és hatféle színben készül.

Színes fa bútorok az étkezőbe

Otthon  17.01.13 11:02 Otthon 

Semmi nem helyettesítheti a fa bútorokat, otthonosak, barátságosak és időtállók. Ezúttal színes és formás változatban is elérhetők. 

Szabadon mozgatható a mágneses kislámpa

Otthon  17.01.12 12:32 Otthon 

A jó designhoz elég egy egyszerű ötlet, ami ezúttal az olvasó- és hangulatlámpa műfaját újította meg. Háttérben a mágnesek.

Az okos tükör nőknek készül

Otthon  17.01.11 09:43 Otthon 

A férfiak uralta tech világában végre egy fejlesztés, ami kimondottan nőknek készül. Az okos tükör ugyanis alapvetően a sminkelésben nyújt segítséget.

A legszebb földgömb, amit valaha láttál

Otthon  17.01.11 09:20 Otthon 

A forgatható világító földgömb sosem megy ki a divatból. Íme egy új, vitathatatlanul szép megoldás a témára egy igazi földgömb- és térképmániástól.