Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Fénycsengő hallássérülteknek

Otthon  17.03.22 13:21 Otthon 

Íme egy praktikus találmány, amivel a hallássérülteknek sem fog gondot okozni a csengő. A Light Bell ugyanis nem a hangra, hanem a fényre épít. 

A TV fekete doboz helyett műalkotássá válik a falon

Otthon  17.03.22 12:27 Otthon 

Bármennyire is csúcstechnológiát képvisel a TV, még mindig csak egy hatalmas fekete folt a lakberendezésben. Mostantól azonban új életre kelhet: az új modell, akár egy kép a falon, belesimul a lakásdekorációba.

Panton kisbútorok aranyban

Otthon  17.03.21 16:27 Otthon 

Verner Panton nevét az egész világ ismeri. A neves designer időről időre lenyűgözi a jelen formatervezőit, az ő tiszteletére öltözött a Montana régi darabja arany színbe.

Világító óriás gemkapcsok

Otthon  17.03.21 15:41 Otthon 

Láttunk már fűtőtestté vált óriás gemkapcsokat, de ez a forma a világítástervezőket is megihlette. Kecses és elegáns lámpák következnek.

Ilyen terítékkel találkozhatsz majd a repülőn

Otthon  17.03.20 11:54 Otthon 

Az Atlantában székelő, amerikai Delta Airline gépein április 1-től az Alessi terítékével találkozhatnak az utasok.

Mikor néztél utoljára a cserép alá?

Otthon  17.03.20 09:57 Otthon 

Ahogy számítások szerint a háztartások összes energiafelhasználása nagyobb az iparénál, úgy a családi költségvetésben a fűtési energiára költött összeget szokták a legjelentősebb tételként meghatározni. Mindez sajnos gyakran a hiányzó, vagy már elavult hőszigetelésnek köszönhető. Például egy elavult tetőszerkezet esetén a…