Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

Könyvbe rejtett bútorok

Otthon
-
  Ma 10:39 Otthon 

Mindenki ismeri a problémát: szombat este átjönnek a barátok, de nincs elég szék, fotel, puff, ülőalkalmatosság. Vagy ha van, akkor rengeteg helyet foglalnak, és ha épp nincsenek használatban, nehézkes a tárolásuk. Akárhogy is van, klassz lenne ha elő lehetne kapni néha egy-egy széket, kisasztalt, puffot, ami vagány és akár még magunkkal…

Kicsiben is nagyszerűen – megjelent az OTTHON különszáma

Otthon
-
  Tegnap 14:51 Otthon 

Az OTTHON magazin legújabb számában azoknak adunk ötleteket, akik kisebb tereket szeretnének praktikusan és mutatósan berendezni.

A legbájosabb gyermekbútor idén

Otthon
-
  Tegnap 10:24 Otthon 

lead jjjff jjjjj

Sátorozz az autó tetején

Otthon
-
  Tegnap 09:44 Otthon 

Ha valaki nem szeret sátorozni, általában az az első ok, hogy nem szeret a kavicsos, göröngyös, egyenetlen talajon aludni, nem szereti a bogarakat, vagy a hajnali talajmenti fagyok már túl hidegek számára. Nos, most már az autó tetején is lehet sátorozni. Mégpedig speciális sátorral, természetesen. Az autó tetejére szerelhető sátraknak is több…

Konyhabútort a nappaliba

Otthon
-
  Tegnap 08:47 Otthon 

Amikor a konyha a nappaliba kerül, jól jön, ha igényes és szép a bútor, ugyanakkor a legtöbb konyhai jellegzetesség rejtve maradhat, hogy ne zavarja meg a látványt. Ahhoz, hogy igazán a nappali részévé válhasson a konyha a Ruadelpapavero Creative Studio különálló szerkényekből álló konyhabútorcsaládot tervezett. A…

Nyári hangulat Ibizától a Balatonig - Itt az új OTTHON

Otthon
-
  Tegnap 08:21 Otthon 

Augusztusban az OTTHON magazinnal izgalmas kalandozásra hívunk. Nézd meg velünk a naplementét egy ibizai villa buja kertjében, aztán egy ugrás a Balaton, ahol egy lakóparki lakást öltöztettek navy stílusba. 

Fűlepte karosszék

Otthon
-
  Tegnap 07:29 Otthon 

Sokszor mondjuk, hogy egy-egy bútordarabot a természet inspirálta, de az egészen biztos hogy a Terra! karosszékénél természetesebb ülőalkalmatosságot nem nagyon tudunk elképzelni. 

Designer Second Hand üzlet nyílt Buda szívében

Otthon
-
  17.07.26 12:50 Otthon 

A LEAF fashion studio női és férfi designer ruhákat vesz be és kínál megvételre a hagyományos second hand üzletekhez hasonlóan. Persze itt egészen más a kínálat. Azokat a féltve őrzött holmikat szeretnék újra értékesíteni, amelyek a szekrényben lapulnak, de már valamiért nincsenek használatban, és remélik, általuk újból kinccsé válhatnak…

Praktikus fészek a munkához

Otthon
-
  17.07.25 09:30 Otthon 

A saját igényeink szerint alakítható íróasztalokat, munkaállomásokat mindannyian szeretjük, hiszen rugalmas, egyedi teret tudunk kialakítani magunk körül. A Worknest névre hallgató asztal ebben kiválóan jeleskedik. 

Őszig virágzó balkonládák

Otthon
-
  17.07.25 08:54 Otthon 

Ha csak most kaptál észbe és szeretnéd még a nyár végére kicsinosítani az erkélyedet, vagy csak az ablakpárkányra helyeznél el pár balkonládát, ne ess kétségbe. Íme néhány virág, ami akár őszig is színkavalkádot varázsol bárhová.