Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 448 hír

Félmillió embernek segítene a jegybank

Esélyegyenlőségi ajánlást adott ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a pénzintézetek számára a speciális igényű ügyfelek megfelelő kiszolgálása érdekében - jelentette be Freisleben Vilmos, az MNB fogyasztóvédelmi igazgatóságának igazgatója.

Megint leállt az új orosz metró - reagált Tarlós

Napi  Ma 13:51 Gazdaság  Metró

A 3-as metró felújított szerelvényei esetében is igaz az, hogy az ilyen bonyolult felújításoknál és üzembe helyezéseknél a kezdeti kisebb hibák elkerülhetetlenek - mondta Tarlós István főpolgármester.

Kamatot csökkentett az orosz jegybank

Napi  Ma 13:31 Külföld  Kamat

Kamatot csökkentett és javította gazdasági növekedési előrejelzését Oroszország központi bankja.

Tatabányán 8,5 milliárdos fejlesztés indul

Napi  Ma 13:14 Gazdaság  Tata Tatabánya

A Modern városok program keretében Tatabányán megkezdődik az önkormányzati tulajdonú tömegközlekedés kialakítása, újjáépítik az 1970-es éveket idéző József Attila Megyei és Városi Könyvtárat, valamint 55 hektárral bővítik a város ipari parkját - mondta Schmidt Csaba a megyeszékhely polgármestere (Fidesz-KDNP).

Nyugdíjkorhatár: van, akinek hetven év lesz

Napi  Ma 12:42 Külföld  Nyugdíj

Hetven évre emelhetik az állami nyugdíj eléréséhez szükséges korhatárt Nagy-Britanniában a foglalkoztatási és nyugdíjügyi tárca (DWP) javaslata szerint - számolt be a Világgazdaság.

A ZF Hungária 770 új munkahelyet hoz létre Egerben

A ZF Hungária Kft. új beruházása eredményeképpen a cég egri gyárának tevékenysége személygépjárművekbe gyártott nyolcsebességes automata sebességváltók előállításával bővül, a beruházással minimum 770 új munkahelyet hoznak létre - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Magyar Telekom-ügyfelek, figyelem: fontos változás jön!

Napi  Ma 11:59 Mobiltech 

A Magyar Telekom gyökeresen átalakítja mobilportfólióját, és rugalmas, személyre szabható tarifarendszert vezet be - jelentette be a társaság.

Fontos bejelentést tett Lázár a sörháborúban

Napi  Ma 11:55 Gazdaság 

Jelentősen emelik a kis sörgyártók adókedvezményét.

A Mol húzza a piacot

Napi  Ma 11:51 Gazdaság 

A BUX 11.30 órakor 32 145,88 ponton állt, ami a legutóbbi, csütörtöki záró értékéhez képest 17,99 pontos, 0,06 százalékos emelkedés, a pénteki nyitásnál 18,35 ponttal magasabb.

Állami cégnél dolgozik? - Áprilisban jön a pénzeső

Napi  Ma 11:44 Gazdaság  Fónagy János

Várhatóan áprilisban kapják meg a megemelt fizetést az állami cégeknél dolgozók, januárig visszamenőleg - mondta Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) parlamenti államtitkára sajtótájékoztatón pénteken, Budapesten.

Juncker üzent - Ez fájni fog, nem kicsit, nagyon

Egy fokkal hivatalosabbá vált, hogy az európai vezetés szerint 60 milliárd euró körüli összeget kell fizetnie Nagy-Britanniának a brexit kapcsán. Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke ennyire teszi a szigetország által korábban vállalt kötelezettségekből adódó cechet.

Presser megállapodott Kanye Westtel - százmilliós per ért véget

Peren kívüli megállapodás született Presser Gábor és Adamis Anna, valamint az amerikai hiphopsztár, Kanye West között. A magyar szerzőpáros tavaly májusban perelte be Westet a Gyöngyhajú lány című dal engedély nélküli felhasználása miatt.

Nagyot kaszáltak az éttermek az áfacsökkentésen

Napi  Ma 11:09 Gazdaság 

Januártól 9 százalékponttal, 18 százalékra csökkent az éttermi szolgáltatás áfakulcsa, mégsem lett olcsóbb étterembe járni. Nemcsak itt nem volt pozitív a hatás: a pincérek fizetése továbbra is nagyon alacsony - számolta ki a Blokkk.com.

Újabb negatív rekord dőlt meg meg az Antarktiszon

Napi  Ma 11:03 Gazdaság  Antarktisz

Az Antarktisz körüli tengeri jég valaha mért legkisebb nyári kiterjedését érte el március 3-án, ezzel megdöntötte az 1979 óta tartó mérések rekordját.

Úszunk a pénzben - 17 éve nem volt erre példa

Napi  Ma 10:53 Gazdaság 

Nagyon túlértékeltnek tartják a részvényeket, különösen az amerikaiakat a profik. Ennek ellenére túl sok pénz vár befektetésre, s ezért nem valószínű egy nagy esés - vélik a Bank of America Merrill Lynch által megkérdezett szakértők.