Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 489 hír

Elgondolkodtató adatok a fiatalok nethasználatáról

A magyar fiatalok 30 százaléka közösségimédia-függő, naponta átlagosan 1,8 órát töltenek ezeken az internetes felületeken - derül ki a Vodafone Magyarország és az NRC közös kutatásából, amely a közösségi média és online tartalomfogyasztási szokásokat vizsgálta a fiatalabb, Y és Z generáció, a 16-37 évesek körében.

Porosenko aláírta az új oktatási törvényt

Napi
-
  Ma 20:46 Gazdaság  Oktatás

A törvény megnöveli az ukrán mint államnyelv szerepét az oktatásban.

Meglepő kijelentést tett Mészáros Lőrinc

Nem tud fizikálisan mindenhol ott lenni Felcsút polgármestere, ezért 2019 után, polgármesteri mandátumának lejártával nem tervezi, hogy újra indul a településvezetői címért – erről Mészáros Lőrinc beszélt a Hír TV-nek.

Nagy üzletet kötött a Unilever

Napi
-
  Ma 20:07 Külföld 

A brit-holland Unilever fogyasztásicikk-gyártó csaknem 2,3 milliárd euróért felvásárolja a dél-koreai Carver Korea nevű kozmetikai vállalatot - derül ki hétfői ágazati értesülésekből.

Komoly figyelmeztetés az Erste Banktól - minden ügyfelet érint

Napi
-
  Ma 19:55 Gazdaság  Erste SMS

Az Erste Bank honlapján arra figyelmezteti ügyfeleit, hogy információi alapján fennáll a veszélye egy olyan új adathalász tevékenységnek, amely célzottan az Erste Bank ügyfeleire irányul.

Az MNB ma nagyot gyengített a forinton

Napi
-
  Ma 19:47 Gazdaság  Japán CHF

Jelentősen gyengült a forint árfolyama a főbb devizákhoz képest a nemzetközi bankközi piacon hétfőn, miután a jegybank további likviditást pumpált a piacokra - írja az MTI.

Rossz hír érkezett Amerikából - mit lép a magyar sikercég?

Napi
-
  Ma 19:39 Gazdaság  Gyógyszer Richter

Nem terjesztette ki a Richter új antipszichotikuma, a Vrylar (cariprazine) indikációit a skizofrénia negatív tüneteire az Amerikai Gyógyszer- és Élelmezésügyi Hatóság (FDA), mivel a beadott dokumentációt elégtelennek találta.

Autóra zuhant egy repülő burkolatdarabja

Autóra zuhant a KLM holland légitársaság egyik Boeing 777-200-as repülőgépéről levált burkolatdarab Oszaka közelében, a balesetben senki nem sérült meg, és a gép is biztonságban elérte úticélját - írja az MTI.

Baj van a Balatonnál

Napi
-
  Ma 19:13 Gazdaság  Balaton Utazás

5-15 százalékos forgalomnövekedést tudott elérni a Balatonnál lévő kereskedők és vendéglátósok egy része - közölte az InfoRádióban Kertész Rezső, a Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdek-képviseleti Szövetségének somogyi társelnöke.

Csúcsot döntött a magyar jegybank

Napi
-
  Ma 19:01 Gazdaság  Buda Cash MNB

A hétfői tenderek eredményét figyelembe véve a Magyar Nemzeti Bank (MNB) által biztosított bankrendszeri többletlikviditás eddig nem látott szintre, 989 milliárd forintra emelkedik, a swapállomány átlagos eredeti futamideje érdemben hosszabbodik - közölte a jegybank az MTI-vel.

Észak-koreai válság: ma tovább durvult a helyzet (reagált a Fehér ház)

Napi
-
  Ma 18:52 Külföld  USA Donald Trump

Phenjan azzal vádolja Washingtont, hogy Donald Trump amerikai elnök háborút hirdetett Észak-Korea ellen - írja az MTI.

Csak a Mol emelkedett a nagy nap előtt

Napi
-
  Ma 18:42 Gazdaság 

Mérsékelt forgalmat bonyolított hétfőn a magyar tőzsde, a vezető részvények a Mol kivételével gyengültek.

Nőtt a katasztrófa valószínűsége

Napi
-
  Ma 18:09 Külföld  London Brexit

Három feladatot kellett volna megoldania Theresa May brit miniszterelnöknek nagy csinnadrattával beharangozott múlt heti beszédében a brexit előkészítésével kapcsolatában, ám ebből kettővel adós marad. Ezért nőtt a katasztrofális válás veszélye.

Magasabb fokozatra kapcsolják a hazai acéltermelést

Napi
-
  Ma 18:05 Gazdaság  Építőipar

Fellendülés előtt állt a magyar acélipar, a növekedést elsősorban az építőipar bővülő felhasználása hajthatja, de a fejlődést a belföldi üzemek beruházásai ellenére is visszafoghatja a munkaerőhiány a Magyar Vas- és Acélipari Egyesülés (MVAE) igazgatója szerint.

Az Apple és a Google a legértékesebb

Napi
-
  Ma 17:42 Infotech  Google Apple

Az ötödik egymást követő évben is az Apple és a Google bizonyult a világ legértékesebb márkájának az Interbrand nevű amerikai tanácsadó vállalat globális rangsorában.