Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 68 hír

Elérte a százmilliót a Netflix

MMonline  Ma 11:13 Infotech 

Elérte a százmilliót a Netflix felhasználói tábora, erről Reed Hastings, az online videószolgáltatást működtető cég vezérigazgatója számolt be egy facebookos bejegyzésben. A társaság az első negyedévben 2,6 milliárd dolláros bevételt ért el, ez több mint 30 százalékos növekedést jelent éves szinten.  

Így döntenek a fogyasztók

Az ár után az energiahatékonyság a második legfontosabb szempont a háztartási gépek vásárlói számára a Media Markt felmérése alapján.  

Jó hír a régiós pc-piacról

MMonline  Ma 10:17 Gazdaság  Afrika

Az első negyedévben 4,5 százalékkal nőtt a kelet-közép-európai régióban eladott személyi számítógépek száma az IDC adatai szerint. A bővülés főként a notebookoknak volt köszönhető. Az EMEA térségben a HP vezeti a gyártók rangsorát.  

Mobilra költözik a bankolás

Az idén júliusban kizárólag mobiltelefonon elérhető lakossági banki szolgáltatást indít Franciaországban az Orange mobil távközlési szolgáltató vállalat.  

A cégek optimisták, a fogyasztók borúsabban látják a jövőt

MMonline  Ma 09:24 Gazdaság  GKI

Áprilisban nem változott a GKI konjunktúraindexe, ami továbbra is erős üzleti optimizmust tükröz a fogyasztói várakozások jelentős romlása mellett – derül ki a GKI Gazdaságkutató Zrt. jelentéséből. Az Európai Unió támogatásával készített felmérés szerint a konjunktúraindex megegyezik márciusival, az üzleti bizalmi index 4,7 pontról 6,4…

Borral és zenével csábít Pécs

MMonline  Ma 08:46 Utazás  Pécs Baranya

A gasztronómia, az illatok és a zene áll a középpontban a pécsi fűszerünnepet is magában foglaló Bor, Mámor, Pécs elnevezésű rendezvényen, amelyet május 4. és 7. között rendeznek meg a baranyai megyeszékhelyen.  

Új sorozat a Discovery-n

MMonline  17.04.21 15:59 Film  Drog Kolumbia

Pablo Escobar, Kolumbia hírhedt, híres drogbárója egyszerű kokainfutárból vált a Medellín kartell fejévé és ezzel egyidőben multimilliárdos szereplővé a drogbizniszben. A legenda szerint Kolumbia és Dél-Amerika több pontján továbbra is elrejtve, parlagon hevernek a kincsei – a Discovery Channel legújabb sorozatában ennek jár utána.  

Új mobilapp egyetemistáktól

MMonline  17.04.21 15:31 Mobiltech  Innováció

Az innováció és fejlesztés támogatását, a fiatal tehetségek felkarolását, valamint saját ötleten alapuló projektek beindítását tűzte ki célul az ELTE Innovációs Központ, amelynek Innovatív Hallgatói Ötletpályázatára bármilyen tudományterületen tanuló hallgató jelentkezhetett. Az előremutató kezdeményezéshez idén először a Jófogás is csatlakozott, k

Így tévéznek a magyarok

MMonline  17.04.21 15:02 Gazdaság  Csongrád

Majdnem minden ötödik embernél egész nap megy a TV, a többség átlagosan legalább napi 2 órát tölt a készülék előtt, pedig minden második ember elégedetlen a TV-csatornák műsorkínálatával – derült ki az Euronics Műszaki Áruházlánc felméréséből. Tízből négy háztartásban két tévékészülék van, minden harmadikban pedig…

Új vezetővel erősít a Deloitte

MMonline  17.04.21 14:39 Karrier  Deloitte

2017. június 1-jétől Fülöp András tölti be a Deloitte Magyarország elnök-vezérigazgatói posztját. A szakember Gion Gábort váltja, aki több mint 8 évig irányította a magyarországi irodát. Vezetése alatt a szervezet folyamatosan növekedett: a kezdeti 300 fős dolgozói létszám 2017-re csaknem megduplázódott.  

Hódít a jótékony sörmárka

MMonline  17.04.21 14:14 Gazdaság  2 hír a témában

Sörözz úgy, hogy közben tudod, valakivel jót teszel - ez a SHARE alapgondolata. A sörmárka alapítói fél éve dobták piacra a SHARE-t, mely amellett, hogy kiváló kézműves-sörfőző mesterek kezemunkáját dicséri, küldetése miatt is egyre népszerűbb. Az alapítók ugyanis az értékesített sörökből befolyt összeg profitját az utolsó fillérig…

Ez jól megy a hazai médiának

MMonline  17.04.21 13:51 Kultúra 

Az országos televíziók 99,9 százalékban eleget tettek az akadálymentesített műsorszámokra vonatkozó törvényi előírásoknak.  

Büntetett a Médiatanács

MMonline  17.04.21 13:27 Kultúra 

Öt médiaszolgáltatóval szemben felhívással élt, míg harminchatra pénzbírságot szabott ki heti ülésén a Médiatanács. A döntéseket a műsorkvóta teljesítésének ellenőrzéséhez szükséges, a törvényben előírt havi adatszolgáltatási kötelezettség hiányos, késedelmes megküldése vagy teljes elmaradása miatt kellett meghozni, a 2016 júniusa és…

A Disney felkérésére forgatott az AXN

MMonline  17.04.21 13:03 Film  Disney

A már kultikus kalózfilmek legújabb részének mozipremiere előtt, április utolsó hétvégéin műsorra tűzi a Karib-tenger kalózai eddig megjelent négy kalandját az AXN. Ebből az alkalomból kereste meg a csatornát a Disney, a filmek forgalmazója.  

A PanMedia Westernt választotta a Wienerberger

MMonline  17.04.21 11:48 Gazdaság  3 hír a témában

Többfordulós tenderen a PanMedia Western médiaügynökséget választotta a Wienerberger Zrt. és a Tondach Zrt..