Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 82 hír

Ezt tudják a legújabb laptopok

MMonline
-
  Tegnap 16:39 Mobiltech 

Megkezdte a Lenovo a megújult IdeaPad termékcsalád hazai forgalmazását. Az eszközök sebességének és teljesítményének növelése nem zárja ki, hogy ezekre egy keskenyebb, új kialakítású készülék is képes legyen.  

Csúcsmobil a Telekomnál

MMonline
-
  Tegnap 16:06 Mobiltech  Okostelefon Apple

Az Apple iPhone 8 64 GB-os készülék szeptember 22-étől 0 Ft kezdőrészlettel már 89 980 forintért előrendelhető a Telekomnál a Mobil Korlátlan + Net Korlátlan díjcsomag-kombinációval vállalt kétéves hűségidővel, 22 havi kamatmentes részlettel. A Telekom a korlátlan díjcsomag-kombinációval jelentős kedvezményt ad a készülékek…

Erre vágynak az online vásárlók

MMonline
-
  Tegnap 15:35 Gazdaság 

Tízből heten többet vásárolnának online ingyenes házhozszállításért cserébe – derül ki a GfK tanulmányából. Az online vásárlásra ösztönző tényezők első öt helyezettje mind a kedvezményekre fókuszál.  

Divatimádókat keres a Sony Max

MMonline
-
  Tegnap 15:12 Film 

A Stíluspárbaj második évada megújult díszlettel és vadonatúj kihívásokkal indul ősszel a Sony Max-on. A trendek közötti eligazodásban továbbra is Lakatos Márk segít. A válogatás elkezdődött, október 10-ig várják a jelentkezőket.  

Vizsgálták a reklámokat

MMonline
-
  Tegnap 14:48 Gazdaság 

A gyermekeknek szóló élelmiszerreklámok között elenyésző az aggályos tartalom – derül ki az Önszabályozó Reklám Testület által vállalt elemzésből. Az ellenőrzött hirdetések közül csupán kettő akadt fenn a vizsgálaton.    

Újabb százmillió a Médiatanácstól

MMonline
-
  Tegnap 14:22 Film  Médiatanács NMHH

Húsz helyi és körzeti tévé kap támogatást hírműsorok, közéleti és kulturális magazinok elkészítésére a Magyar Média Mecenatúra Program legújabb pályázati fordulójában a Médiatanács eheti ülésének döntése alapján.  

Szuperhétvége a DoQ-n

MMonline
-
  Tegnap 13:57 Film 

Milyen eszközökre van szükség, hogy megépíthessünk egy többmilliárd dollár értékű, több tízezer tonnát is meghaladó sugármeghajtású repülőgép-hordozót? Vajon hogyan jött létre az ősrobbanás, és mi lakozik a világegyetem peremén kívül? A rengeteg érdekesség között erre a két kérdésre is választ ad a DoQ A repülőgép-hordozók építése című…

Különleges akcióban a Discovery

MMonline
-
  Tegnap 13:29 Gazdaság  ENSZ Világűr

Az ENSZ Környezetvédelmi Programja és a Discovery Communications multimédia partnerséget kötött, hogy felhívja a figyelmet bolygónk legégetőbb környezetvédelmi problémáira, és innovatív módszereket javasoljon megoldásukra.  

Ínycsiklandó újítás a SPAR-tól

MMonline
-
  Tegnap 13:04 Gazdaság  SPAR

A SPAR Magyarország a növényi alapú élelmiszereket gyártó német Veganz márka sikertermékeivel gazdagítja kínálatát. A több mint 60 különféle termék között olyan finomságok találhatóak a SPAR dedikált üzleteiben, mint az organikus növényi tejek, természetes édesítők, különféle magkrémek, magas fehérjetartalmú proteinporok, valamint változatos…

Startupos lendület a BrandManiában

MMonline
-
  Tegnap 11:39 Film 

Elképesztő pezsgés tapasztalható a startupok piacán, a rengeteg jó ötlet mellé úgy tűnik, bőven van anyagi forrás is. A BrandMania stábja Londonban és Berlinben járt utána annak, hogy mik a legújabb trendek, és néhány ígéretes magyar startupot is bemutatnak.  

Naponta 200 szponzorüzenet éri el a nézőket

Az első félévben több mint ezer cég 1534-féle támogatói üzenete jelent meg különböző tévéműsorokban, összesen több mint 67 ezer alkalommal – derül ki az NMHH jelentéséből. A felmérés szerint a tévénézők naponta átlagosan 200 szponzorüzenettel találkozhatnak.  

Keresik az Év Projektmenedzserét

MMonline
-
  Tegnap 10:41 Gazdaság 

A projektmenedzsment a közép- és nagyvállalatok életében mára már elengedhetetlen folyamattá vált, középpontjában pedig egy profi eszköztárral rendelkező projektmenedzser áll. A jó szakember fő ismérvei közé tartozik a hatékony munkatervezés és csoportszervezés – egyensúlyozva az időnyomás és a megfelelő minőségű…

Mától rendelhető az iPhone 8

MMonline
-
  Tegnap 10:13 Mobiltech  Okostelefon Apple

Mától lehet előrendelni a hazai mobilszolgáltatóknál az iPhone 8 és iPhone 8 Plus telefonokat. Az Apple másfél hete mutatta be az új készülékeket, illetve az Apple Watch Series 3-at, ami szintén elérhető a Telekomnál.  

Megnyílt a World Press Photo kiállítás

MMonline
-
  Tegnap 09:48 Gazdaság  Kiállítás Múzeum

A természetábrázolás kategóriában harmadik helyezett magyar alkotó, Máté Bence kamaratárlatával együtt várja a látogatókat az idei World Press Photo kiállítás a Néprajzi Múzeumban.  

Nagy változásra készülhetnek a budapestiek

A hármas metró északi szakaszának lezárásával párhuzamosan elkezdődik a vonal teljes alagútrendszerének korszerűsítése, ezért hétvégeken a teljes vonalon nem jár majd a 3-as metró a Fővárosi Közgyűlés jövő szerdai ülésére benyújtott tájékoztató alapján.