Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 80 hír

Különleges kiállítás a Millenárison

MMonline  Tegnap 16:13 Gazdaság 

Egyedülálló élményt kínál az egész családnak a Millenáris új kiállítása, amelynek témája a sport, a mozgás és a bajnokká válás. A bajnok – „The Champion” című rendezvény áprilisig várja a nagyközönséget Budapesten, és onnan indul majd világkörüli turnéra. A támogatók között megtalálható a Samsung, a Mastercard és a BioTechUSA is.  

Autót venne? Erre figyeljen!

A police.hu adatai szerint januárban eddig 672 személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél intézkedtek rendőrök, a korábbi statisztikák szerint pedig akár 3 ezer baleset is bekövetkezhet az első negyedév téli időjárásában, a csúszós utak miatt megnő a koccanásos balesetek száma. Ezzel együtt annak is nagyobb a veszélye, hogy egy koccanás…

Ennyit kerestek a delszerzők

Tavaly 18 új dal regisztráltak a magyar szerzők az Artisjusnál, több mint 15 ezren részesültek jogdíjban, közöttük 8,6 milliárd forint jogdíjat osztott szét az egyesület.  

Optimistábbak a vezérigazgatók

MMonline  Tegnap 14:58 Gazdaság  PWC

Saját cégük, illetve a világgazdaság növekedési kilátásaival kapcsolatban ismét bizakodóak a vezérigazgatók, bár világszerte úgy érzik, hogy az idei év számos aggodalomra okot adó fejleményt tartogat – derült ki a PwC felméréséből.  

Biztonságosak az automatizált autók?

Az idei CES2017 kiállításon bemutatták azokat a legújabb technológiákat, amelyek támogatják az önálló vagy automata vezetést, beleértve olyan programokat, mint például a parkolást segítő asszisztenciát, az összeütközés elkerülése érdekében létrehozott érzékelőket, vagy az automata vészfékezést és még sok más hasznos funkciót.  

Zsarolóprogramok: erre számíthatunk 2017-ben

Sokak által kedvelt művészeket, zenészeket, színészeket és sportolókat veszítettünk el 2016-ban. Elmondhatjuk az elmúlt évről azt is, hogy akkor még csupán az IT-biztonság és az üzemeltetés területén dolgozó szakemberek tudták pontosan megválaszolni a kérdést: mi is a zsarolóprogram? Idén azonban a zsarolóprogramok olyan széles körű…

Újabb listán Budapest

A VII. kerület a világ 13. legnépszerűbb úti célja, de tévhit, hogy a turisták többsége csak bulizni érkezik a magyar fővárosba. A külföldi vendégek átlagosan 3 napot töltenek Budapesten, és az itt tartózkodásuk alatt körülbelül 93-95 ezer forintot költenek – derült ki a Let Me Inn elemzéséből. A másfél éve indított vállalkozás már a nyugat-európai

Szupersztárokkal erősít az HBO

MMonline  Tegnap 13:12 Film 

Az HBO február 20-tól Oscar és Golden Globe díjas szupersztárokkal mutatja legújabb sorozatát, amely egyszerre szól a tökéletes élet látszatáról és mutatja meg a modern családanyák mindennapjait.  

Megrázta a karácsony a netes vásárlókat

Elképesztő rohamot hozott a hazai webáruházakban a legutóbbi karácsony, a futárszolgálatok leterheltsége miatt a csomagok jelentős része csak késve érkezett meg. Az online vásárlók hatodát érintette a probléma az eNET felmérése szerint, a jelenség miatt sokan lemondhatnak a netes vásárlásról.  

Díjnyertes filmek a SundanceTV-n

MMonline  Tegnap 11:32 Film  Fesztiválok

A SundanceTV tíz díjnyertes film bemutatásával ünnepli meg az e héten kezdődő Sundance Filmfesztivált január 20. és 29. között. A Sundance tíz napja során a csatorna tíz közönség- és kritikuskedvenc filmet mutat be este tízórai kezdettel. Így a világhírű fesztivál ideje alatt, a nézők saját otthonukban is a legjobb filmeket élvezhetik.  

Ömlik majd a pénz a cégekhez

MMonline  Tegnap 11:09 Gazdaság  Pályázatok KKV

Rengeteget költhetnek a következő években infokommunikációs fejlesztésekre a kis- és középvállalkozások, hamarosan három pályázat nyílik meg, összesen 54 milliárd forintos keretösszeggel. A cél, hogy a kkv-k fel tudjanak készülni a digitális gazdaságra, a versenyre, tovább tudjanak lépni fejlesztéseikben.  

Ezek a legnépszerűbb autók

MMonline  Tegnap 10:47 Gazdaság 

A maximum 69 kW (92 lóerő) teljesítményű, ferde hátú, kétkerék-meghajtású, benzinüzemű, kézi sebességváltós autók voltak a legkeresettebbek a magyar használtautó-vásárlók körében a tavalyi évben - derült ki az AAA AUTO Csoport 2016-os értékesítési adataiból. Magyarországon a szürke volt a legkedveltebb szín, a ferde hátú…

Erre készül a Procter&Gamble

MMonline  Tegnap 10:25 Gazdaság  Hulladék Bio

A P&G újabb nagymértékű beruházást jelentett be az újrahasznosítás és hasznos újrafelhasználás területén, amelynek eredményeképpen 2020-ra a gyártási- és ipari hulladék-kibocsátás teljes mértékben megszűnik a vállalat termelőüzemeinek globális hálózatában. A hulladékgazdálkodási terv utolsó lépéseinek köszönhetően 650.000…

Ezeket a startupokat támogatja a Telenor

MMonline  Tegnap 10:03 Mobiltech  Telenor

Magyarország első vállalati akcelerációs programjának lezáró eseményén, a Demo Day-en a Telenor Accelerate győztes startupjai először mutatták be projektjeik a nyilvánosság előtt a hazai és nemzetközi piacra való belépés reményében. Az eSports Horizon, a Musicating (KODA), a Moow, a Tickething, valamint a Zyntern számára a…

Bevásárolt a Bisnode

MMonline  Tegnap 09:41 Gazdaság 

Az adatkezelés és -elemzés terén betöltött vezető pozíciójának biztosítása érdekében a Bisnode felvásárolta a Swan Insights vállalatot, és megerősítette big data elemző képességét.