Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 87 hír

Balog műtétjét is elrontották

A miniszter is tudna példát mondani olyan esetre, amikor nem elégedett a magyar egészségüggyel, mondta Azurák Csabának, amit a hvg.hu is idéz.

Újabb elismerés az Affidea-nak

MedicalOnline  Ma 12:08 Gazdaság 

Az Európai Radiológus Társaság a piacvezető képalkotó diagnosztikai vállalat újabb két központját részesítette elismerésben.

Egészségügy: van az a pénz, ami elég lenne?

Uniós és régiós viszonylatban is kevés pénz jut itthon az ágazatnak, pedig a magyar állam relatíve sok pénzt elvon a gazdaságtól, írja a Portfolio..

Lázár eddig 660 védőnőtől kapott levelet

MedicalOnline  Ma 09:04 Gazdaság 

Sikeresnek tűnik a védőnők március elején indított akciója, Lázár János magasabb bért ígért nekik a 82. Kormányinfón – írja a baon.hu.

Halálos védőszerek

MedicalOnline  Ma 08:32 Gazdaság 

Az ENSZ jelentése szerint a növényvédő szerek katasztrofális hatással vannak a környezetre és az emberi egészségre, írja az Agrotrend.

Vasárnap kell átállítani az órákat!

Vasárnap kezdődik a nyári időszámítás, az órákat vasárnap hajnali 2 órakor 3 órára kell állítani. Magyarország 1980 óta spórol így energiát.

Már születés előtt kódolt az allergia?

MedicalOnline  Ma 07:36 Egészség 

A környezeti hatások már az intrauterin életben is epigenetikai változásokat okozhatnak, és allergiás tüneteket válthatnak ki – írja a PharmaOnline.

Az allergia méhen belül kezdődik?

A környezeti hatások már az intrauterin életben is epigenetikai változásokat okozhatnak, és allergiás tüneteket válthatnak ki – írja a PharmaOnline.

Egészségverseny szombaton

Három forduló már lezajlott, az 1400 középiskolás versenyzőből a legjobb 36 csapat, azaz 180 diák jutott be a március 25-ei döntőbe.

Fogamzásgátlóval csökken a rák kockázata

A fogamzásgátló tablettát szedő nők akár harminc évig védettek bizonyos daganatos betegségektől, állítják az Aberdeeni Egyetem kutatói.

Homályos az oltottság

MedicalOnline  Ma 05:49 Egészség 

A kanyaró elleni védettséget sehol nem összesítik, és arról sincs nyilvántartás, hogy az orvosokat fenyegetik-e más fertőző betegségek, írja az MNO.

Egészségbiztosítási csata

Donald Trump nem tudott megegyezni a republikánusokkal, elhalasztották a szavazást az egészségbiztosításról.

A hálapénzről – a végjáték kezdete? (I. rész.)

MedicalOnline  Ma 05:15 Gazdaság 

Aki hálapénz-szakértőnek kiáltja ki magát, az bizonyosan nem marad munka/téma nélkül. Legalábbis eddig így tűnt, mert a hálapénzrendszer a betegek, az orvosok és a politika ki nem mondott, de ciklus-, sőt, rendszerfüggetlen konszenzusán alapult: rossz, káros, de nélkülözhetetlen, így csendben tűrjük, használjuk.

Szűrőbuszokat indít a kormány

MedicalOnline  Tegnap 17:43 Gazdaság 

Sportkórházról és népegészségügyi szűrőbuszokról döntött a kormány, valamint a háziorvosi többletpénzről is szó esett a 82. Kormányinfón.

"Orvossal találkozni akkora esély van, mint élő tasmán tigrissel"

MedicalOnline  Tegnap 12:04 Külföld 

A finn egészségügyben dolgozók hasonlítanak egy színházi társulat tagjaihoz, akik egy kegyetlen komédiát adnak elő – írja a PestiSrácok.hu.