Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 81 hír

Főszerkesztőváltás a Turizmus Trendnél

Október közepén távozik a Turizmus Trend főszerkesztői posztjáról Szántó Zoltán. Helyét Vereckei András, a lap eddigi főmunkatársa veszi át.

Stratégiai igazgató a Carbonnál

Médiapiac
-
  Ma 18:09 Gazdaság 

A megnövekedett márkázással kapcsolatos feladatmennyiség és az ambiciózus jövőbeli tervek következtében szükségessé és lehetségessé vált Nagy Szandra leigazolása.

Végrehajtható a Lapcom feletti irányításszerzés

Médiapiac
-
  Ma 14:45 Média  TV2 Andy Vajna

A Gazdasági Versenyhivatal tudomásul vette az AValue Befektetési Kft. Lapcom Kiadó Zrt. feletti irányításszerzését, amelynek keretében az AValue a Lapcom részvényeinek 100%-át szerzi meg.

Új vezető a LifeTime Media Sales House élén

Október 1-től Miczinkó Katalin veszi át a LifeTime Media Sales House vezetői feladatait.

Öt szervezet kapott pro bono segítséget

Ismét felajánlották szakértelmüket az E.ON szakemberei.

Ünnepel a Viber

A népszerű üzenetküldő platform, a Viber „Üzenet törlése” funkcióját több mint 5 milliárd alkalommal vették igénybe a világon.

A fiatal közönségnek készült a Magyar film 1.0

Százhúsz év filmtörténetét tekinti át a 19. század végétől a Saul fiáig Gelencsér Gábor új könyve.

Kémfilm előzi a Stephen King-horrort

Médiapiac
-
  Ma 10:36 Kultúra  Mozi

A Kingsman: Az aranykör című kémfilmfolytatás taszította le a trónjáról az Az című horrort az észak-amerikai mozis hétvégén.

A magyar fiatalok 30 százaléka közösségimédia-függő

Naponta átlagosan 1,8 órát töltenek internetes felületeken - derül ki a Vodafone Magyarország és az NRC közös kutatásából.

Fiatalok elhelyezkedését segíti a Coca-Cola

Médiapiac
-
  Ma 08:42 Gazdaság  Coca-Cola

Ingyenes tanfolyamot indít #énjövőm elnevezéssel, ahol többek között önismeretre, állásinterjú helyzetek és a visszajelzések kezelésére tanítják a fiatalokat.

Virtuális pénz az iskolában

Médiapiac
-
  Ma 08:41 Gazdaság 

A fiatalok pénzügyi tudatosságának erősítését támogatja a KPMG.

Ebben a versenyben mindenki nyer?

Médiapiac
-
  Ma 08:39 Média 

A növekvő gazdaság a televíziós piacot is hajtja, a hirdetők szinte mindenre vevők, amit a portfóliók kínálni tudnak nekik. Egyre több a csatorna, de közben erősödnek az alternatív megoldások is, amelyekre a tévéknek reagálniuk kell. Folytatódik összeállításunk, melyet a televíziós piac vezetőivel készítettünk. Ezúttal Lukács Csaba, az Atmedia ügyv

Vállalati tréning: kidobott pénz?

Médiapiac
-
  17.09.22 16:39 Gazdaság 

Hiába virágzik a tréningpiac Magyarországon, a vállalati oktatások eredményei kritikán aluliak. A hazai cégek egy nagy tréningrablás áldozatai – derül ki az Antré Akadémia tanulmányából.

Fej-fej mellett a Rádió 1 és a Sláger FM a fővárosban

Médiapiac
-
  17.09.22 15:24 Média 

A 2017. június-augusztusi időszakban a rádiókat naponta 5,7 millióan, míg hetente 7,4 millióan hallgatták. Ez azt jelenti, hogy országos szinten a 15 éves vagy idősebb lakosság 68%-a naponta, míg 88%-a hetente hallgat rádiót.

Kirúgta London az Uber-t

Médiapiac
-
  17.09.22 14:30 Gazdaság  Közlekedés London

Nem hosszabbítja meg az illetékes londoni közlekedési hatóság az Uber egy hét múlva lejáró taxiszolgáltatási engedélyét.