Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 415 hír

Nem engedték be az orosz kormányfőhelyettes gépét Románia légterébe

Maszol
-
  Ma 16:34 Határtalan 

Románia nem engedélyezte, hogy a Dmitrij Rogozin orosz miniszterelnök-helyettest szállító repülőgép áthaladjon a román légtéren

Liga 1: még nem szerzett gólt a CFR szombati ellenfele

Erdélyi alakulatok csapnak össze szombaton este a román labdarúgó I. osztály alapszakaszának harmadik fordulójában. A medgyesi Gaz Metan Stadionban először rendeznek mérkőzést az új bajnoki idényben.

Vizes vb: ötödik lett a magyar női vízilabda-válogatott

A magyar női vízilabda-válogatott az ötödik helyen végzett a budapesti vizes világbajnokságon, miután a pénteki helyosztón 10-8-ra legyőzte az olasz együttest.

Elbocsátották a papot, aki kiskorúval akart szexuális kapcsolatot létesíteni

Elbocsátotta a papságból a gyulafehérvári ortodox érsekség egyházmegyei tanácsa Cristian Pomohaci papot, akit azzal gyanúsítanak, hogy megpróbált rávenni egy 17 éves fiút, létesítsen vele szexuális kapcsolatot. 

Tanügyminiszter: A tanulók ezután nem teljesítenek portaszolgálatot

Maszol
-
  Ma 14:44 Határtalan 

A tanulók ősztől nem teljesítenek portaszolgálatot az iskolában - jelentette be Liviu Pop tanügyminiszter pénteken, a Szociáldemokrata Párt (PSD) nagyszebeni székhelyén tartott sajtóértekezletén. 

Kutyát mentettek ki a Sebes-Körösből. Nem az Öné?

Maszol
-
  Ma 14:21 Határtalan 

Fuldokló kutyát mentettek ki Nagyváradon a Sebes-Körösből délelőtt a körösivdéki készenléti felügyelőség munkatársai. 

Megvásárolt egyetemi diplomák: 3 gyanúsított kerül előzetes letartóztatásba

Maszol
-
  Ma 14:02 Határtalan 

A megvásárolt egyetemi diplomák ügyében őrizetbe vett gyanúsítottak közül háromnak az előzetes letartóztatását rendelte el a bukaresti törvényszék, további három gyanúsított házi őrizetbe kerül. 

Böngészhető a 8. Kolozsvári Magyar Napok programja

Maszol
-
  Ma 13:41 Határtalan 

Bár letölthető műsorfüzetet csak augusztus 3-ra ígérnek, kategóriánként már elérhető a 8. Kolozsvári Magyar Napok programja a rendezvény honlapján.

A Porschét is elérte a dízelbotrány

Újabb német autómárkát ért el a dízelbotrány. Az 1931-ben alapított patinás Porsche is csalt. és ezért 22 ezer Európában eladott 3 literes dízel motorral felszerelt Cayenne-t vissza kell hívnia. 

Kirabolt két kamasz egy csíkszeredai férfit

Maszol
-
  Ma 13:27 Határtalan 

Azonosította a rendőrség azt a két fiatalt, aki kirabolt szerdán egy csíkszeredai férfit. Egy 14 és egy 15 éves fiú a földre teperte 66 éves áldozatát, és kivettek a zsebéből 163 lejt.

Elveszett egy értékes gyémántgyűrű a British Museumból

Hat évvel az eltűnése után hozta csak nyilvánosságra a British Museum, hogy a gyűjteményében levő 750 ezer font (3 819 450 RON) értékű Cartier gyémántgyűrű eltűnt.

Papp Sándor Zsigmond: Haj, kisvasút, békeharc

Maszol
-
  Ma 12:52 Határtalan 

Tudom, hogy ez a tiltakozás bevett és Európában elfogadott módja (használták már nálunk is mindkét oldalon), ám én attól félek, hogy a mi kezünkben ez az eszköz csak olaj a már eddig is izzó gyűlölködésre.

Ambrus Attila: Délvidéki anziksz

Maszol
-
  Ma 12:48 Határtalan 

Nincs bátorságunk szembenézni a tényekkel, azokkal a folyamatokkal, amelyek nem fiataloknak való vidékké változtatják a falvainkat. S csak a nagyvárosi szórványban filozófálgatók ismétlik megszállottan: A falvak, a falvak tartják magukat keményen!

Megosztja az F1-es pilótákat az új fejvedő

Nagy a vita és eltérőek a vélemények a Forma-1-es pilóták között azzal a fejvédő szerkezettel kapcsolatban, amelyet a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) a 2018-as idénytől kezdve kötelezővé tett.