Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 349 hír

Szerdán kapja meg a Brexit-levelet Donald Tusk

Theresa May brit miniszterelnök aláírta a Lisszaboni Szerződés 50. cikkelyének aktiválását bejelentő levelet, amelyet szerdán a brit EU-nagykövet kézbesít Donald Tusknak, az Európai Tanács elnökének.  

Megszavazta Montenegró NATO-tagságát az amerikai szenátus

Az Egyesült Államok szenátusa elsöprő többséggel, 86:2 arányban megszavazta, hogy Montenegró a NATO-tagállama lehessen.  

Trump alírta az Obama környezetvédelmi intézkedéseit eltörlő elnöki rendeletet

Maszol  Tegnap 21:16 Külföld  USA Donald Trump

Donald Trump amerikai elnök kedden aláírta az előző elnök, Barack Obama által hozott környezetvédelmi intézkedéseket eltörlő elnöki rendeletet. 

Harmadik életfogytiglani börtönbüntetését kapta a Sakál

Újabb életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte a párizsi különleges, terrorcselekményekkel foglalkozó törvényszék a Carlos, a Sakál néven ismertté vált elítélt terroristát egy 1974-ben elkövetett kézigránátos támadásért.

Kötelező lesz bejátszani a himnuszt a sportversenyek országos döntőin

Maszol  Tegnap 20:03 Határtalan 

A képviselőház jogi bizottsága kedvezően véleményezte hétfőn azt a törvénytervezetet, amelynek értelmében a sportversenyek országos döntőin kötelező bejátszani Románia nemzeti himnuszát.

A magyarokra is gondoltak az aradi költségvetés elfogadásakor

Maszol  Tegnap 19:40 Határtalan 

A helyi közösség számbeli arányával összhangban lévő tételeket sikerült megszavaztatni a magyar szervezeteknek és intézményeknek.

Egy 17 éves diák fenyegetőzött bombariadóval Târgoviştén

Maszol  Tegnap 19:18 Határtalan 

Constantin Carabella Főgimnázium egyik 17 éves diákja fenyegetőzött pénteken bombariadóval - tájékoztatta kedden az Agerprest a Dâmboviţa megyei rendőrség.

Az eddigi bírság tízszeresével sújthatják az erdőben szemetelőket

Maszol  Tegnap 18:56 Határtalan 

A képviselőház környezetvédelmi bizottsága keddi ülésén úgy döntött, javasolja, hogy az eddigi bírság tízszeresét szabják ki azokra, akik háztartási, kőolajalapú, vegyi vagy mérgező hulladékot dobnak el az erdőben.

Putyin: Moszkva, Teherán és Ankara hozzájárult a szíriai rendezéshez

Oroszország, Irán és Törökország kezesként való fellépése az asztanai tárgyalásokon jelentősen hozzájárult a szíriai politikai rendezés előmozdításához.

Orbán Viktor: az európai jövő a visegrádi négyekben van

Az európai jövő a visegrádi négyekben (V4) van

Kerékpárút épülhet Székelyudvarhely és Székelykeresztúr között

Maszol  Tegnap 17:14 Határtalan 

A két város közötti 137-es számú megyeiút-szakasz lehetne Hargita megye első, településeken kívül is járható bicikliútja.

Hat év letöltendő börtönbüntetésre ítélték Elena Udreát

Első fokon halmazati büntetésként hat év szabadságvesztésre ítélte a legfelsőbb bíróság kedden Elena Udrea volt turisztikai minisztert.

Megújul az Ecsetgyár, a galériák egy része másik gyárépületbe költözik

Maszol  Tegnap 16:32 Határtalan 

Felújítja az Ecsetgyár kortárs művészeti központ épületét a tulajdonos, az Ecsetgyár Föderációból 2016 februárjában kivált Ecsetgyári Galériák és Művészek Egyesülete új néven új helyszínre költözik.

Bíró Béla: Tanulóévek?

Maszol  Tegnap 16:31 Határtalan 

A demokrata diadalmámor is tévesnek bizonyulhat. Az a közhangulat, mely Trumpot hatalomra juttatta, Trump esetleges bukásával sem fog eltűnni. Ha ismét a demokraták kerülnének is hatalomra, aligha folytathatnák ott, ahol abbahagyták.

Kipróbálták a váradi kórház helikopterleszállóját

Maszol  Tegnap 16:30 Határtalan 

Sikeresen tesztelték kedden a Bihar megyei kórház helikopterleszállóját, ezentúl éjjel-nappal fogadhatja a pálya a gyorsmentőszolgálat (SMURD) helikoptereit.