Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 29 hír

Szemrevaló formák, vibráló színek

marie claire  Tegnap 11:00 Életmód 

Azok számára, akik ismerik az Alma Abonyi nevet, elsőre – a kék hajú tervező személye mellett – a carbontáskák képe ugrik be. Tavaly ősszel azonban mindez megváltozott.

5 meglepő indok, ami gátolhatja a fogyást

marie claire  Tegnap 10:00 Életmód 

Mi lehet az oka, ha látszólag mindent helyesen csinálunk, mégsem indul be a fogyás? Az elhalasztott edzés vagy egy-egy becsúszott sütemény mellett, íme pár kevésbé közismert tényező, ami gátolhat minket a fogyásban.

Női testünk mandalája 2. rész

marie claire  Tegnap 09:00 Életmód 

Egy modern jógini tanításai modern nőknek a női testről - Janits-Szabó Virág, a Városi jógi egyik alapítójának útmutatása.

Kirsten Dunst első csókról és szépséghibákról sztorizik a Calvin Klein kedvéért

marie claire  Tegnap 08:00 Bulvár 

A színésznő a márka 2017-es női fehérnemű-kollekciójához készült videókban vall az első csókjáról, és arról, milyen apró szépséghibát kellett rendbehozatnia magán.

Sneakereket elővenni!

marie claire  Tegnap 02:00 Divat 

Megérkezett a jó idő, a téli csizmákat végre kényelmes és vagány sneakerekre cserélhetjük. Az Adidas legújabb kollekciója nem csak azért lett nagy kedvencünk, mert ultrakényelmes viselet a nagyvárosi cirkálóknak, a vidám és klasszikus pöttyök motívum bármelyik szettünket feldobja.

Készíts papírból függő díszeket!

marie claire  17.04.25 11:00 Életmód 

Igazán látványos workshopon vehettek részt április 29-én! A mesés és kreatív papír dekorációiról híres Karcsi Papírboltjának tervezőjével és a PandArte bloggerével most gyönyörű függő díszeket készíthettek!

Bejelentették a világ legnagyobb fotóversenyének nyerteseit

marie claire  17.04.25 10:00 Színes  Belgium Havazás

Április 20-án, este bejelentették Londonban a Sony World Photography Awards 2017 nyerteseit. A világ legnagyobb fotóversenyére több mint 227 000 nevezés érkezett mintegy 183 országból. Végül az "Év Fotósa" elismerést és a győzelemmel járó 25 000 dolláros pénzdíjat a belga fotográfus, Frederik Buyckx nyerte el.

Tíz év - tíz címlaplány 3. rész

Nincs olyan ember, akinek az életében tíz év alatt ne következne be valamilyen fordulat, ne lennének ennyi idő alatt harcai, mélypontjai és persze boldog pillanatai is. A Marie Claire életében kiemelkedő hónapok voltak, amikor magyar címlaplánnyal jelenhetett meg, az ő életükben pedig azóta sok fontos esemény történt – ezekről faggattuk őket.

Már hivatalos Ben Affleck és Jennifer Garner válása

marie claire  17.04.25 08:00 Bulvár 

Újabb hollywoodi álompártól kell elbúcsúznunk: Ben Affleck és Jennifer Garner már két éve meglebegtették válásukat, de most már hivatalosan is beadták a papírokat.

Különleges csokor anyák napjára

marie claire  17.04.25 03:00 Bulvár 

A budapesti székhelyű Omorovicza és az exkluzív csokrairól híres Arioso virágüzlet különleges meglepetést álmodott meg idén anyák napja alkalmából. Az Omorovicza termékekben található növényi összetevők és illatok inspirálták azt az elegáns virágcsokrot, amelyet az Arioso és a prémium magyar szépségbrand álmodott meg anyák napja…

Így ünnepeltünk mi - 10 éves a Marie Claire

marie claire  17.04.24 11:12 Színes 

Megadtuk a módját az ünneplésnek: korábbi címlapsztárjainkkal, bloggerekkel és természetesen a magazin csapatával ünnepeltük meg, hogy 10 éves lett a magyar Marie Claire. Itt vettük először kézbe a nyomdából frissen érkezett májusi lapszámot is. A fantasztikus helyszínt és falatokat a HILDA biztosította.

Novák Péter Üzenet a Földről

marie claire  17.04.24 11:00 Kultúra 

Novák Péter és a Kultúrpart társulata Üzenet a Földről című darabját nagy sikerrel játsszák az ország számos színpadán. A produkció Weöres Sándor megzenésített verseire, és Novák interaktív beszélgetéseire épül a fenntartható fejlődés témakörében.Az előadásból most lemez is készült.

A nők a jövő vezetői?

A férfiak érzékenyítésére és erős női hálózatokra is szüksége van a jövő vezetőinek.

Tíz év - tíz címlaplány 2. rész

Nincs olyan ember, akinek az életében tíz év alatt ne következne be valamilyen fordulat, ne lennének ennyi idő alatt harcai, mélypontjai és persze boldog pillanatai is. A Marie Claire életében kiemelkedő hónapok voltak, amikor magyar címlaplánnyal jelenhetett meg, az ő életükben pedig azóta sok fontos esemény történt – ezekről faggattuk őket.

Olasz divatblogger a szakma csúcsán - interjú Lorenzó Liveranival

marie claire  17.04.24 08:00 Életmód 

A Mall Minerva olasz biotermékeket forgalmazó üzlet megnyitójának apropóján Magyarországra látogatott az olasz blogszféra egyik legismertebb alakja, Lorenzo Liverani. 2012-ben indult YourMirrorStyle blogja révén, az utazást és a divatot ötvöző posztjaival rendkívül gyorsan híressé vált, ma pedig már 148 ezer Instragram követő…