Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 268 hír

Lemond Schmuck Erzsébet az LMP-frakció éléről

Az LMP szervezetfejlesztésével fog foglalkozni a továbbiakban, ezért lemond a frakcióvezetésről Schmuck Erzsébet, a párt képviselője és elnökségi tagja. Helyét várhatóan Szél Bernadett, a párt társelnöke fogja átvenni.

Facsinay Kinga (Magyar Nemzet): Szép új világ

Mandiner  Ma 07:21 Vélemény 

Hiába szép tehát néhány makrogazdasági mutató, ha ezek csak elfedik az igazságot. Ahogy a versenyképességi felmérések is alátámasztják, a magyar gazdaság közel sincs olyan jó állapotban, mint ahogy azt egyesek gondolják.

Dugó helyett színházban!

Mandiner  Tegnap 23:37 Életmód  Színház

Drive Time Színház elnevezéssel kínál hétköznap kora estére, a csúcsforgalom idejére, munkaidő után, 17 óra 30 perctől stúdióelőadásokat a József Attila Színház. A színházban üljön, ne a dugóban! jeligével meghirdetett programban egyfelvonásos darabok szerepelnek.

Fontos változások a táppénz szabályozásában

Mandiner  Tegnap 22:46 Életmód  Táppénz

Ez év január elsejétől más szabályok vonatkoznak a pénzbeli ellátásra, változott a baleseti táppénz igénylése, az összegének megállapítása, és a biztosítási idő is. A Piac és Profit cikke összefoglalta a legfontosabb újdonságokat a Saldo segítségével.

A segítő segít, a cselekedet beszél helyette – a Jószolgálat-díj képviselői a Mandiner.családnak

Mandiner  Tegnap 22:44 Életmód 

Idén először adják át a Jószolgálat-díjat a szociális munka területén kiemelkedő munkát akár hivatásszerűen, akár önkéntesen végzőknek. A 12+1 kategóriás díj mögé felsorakozott a hét legnagyobb segélyszervezet és néhány jelentős üzleti vállalkozás is. A díjról és a szociális munka társadalmi elismertségéről beszélgettünk Szalóki Ági…

dr. Tóth Klára Krisztina (Mandiner.család): Lúdas Matyi igazsága

Mandiner  Tegnap 22:09 Életmód 

A „Lúdas Matyi a Cirkuszban” előadás ajánlásában három, költőinek talán nem mondható kérdés keltette fel az érdeklődésemet: Színház? Musical? Cirkusz? Kíváncsian kerestem erre a választ szombat este.

Vörös Szabolcs (Válasz.hu): Mostantól bárki bárkinek hazudhat. Bármit

Mandiner  Tegnap 21:32 Média  2 hír a témában

Erőből próbálják a média értésére adni, hogy új szelek fújnak, megnézheti magát, aki tényekkel zavarja a hatalom köreit.

Orbán lányával járna az ifjú szoci (videó)

Mandiner  Tegnap 20:38 Vélemény 

Bihal Dávid a 3-as metró felújításáért rendezett tüntetésen nyilvánosan kérte Orbán Viktort: hadd udvarolhasson az egyik lányának, hátha akkor felújítják a metrót.

Gulyás Gergely (atv.hu): Nincs napirenden a civil szervezetek vezetőinek vagyonnyilatkozata

A magyar civil társadalom több mint 75 ezer szervezetét kár lenne összetéveszteni a jogállami elkötelezettség jegyében országokat államcsődbe juttató, ezáltal emberek százezreit nyomorba döntő tőzsdecápa kegyeltjeivel, akiket az átláthatóság követelményén kívül semmi nem fenyeget. Interjú.

Megvan a Star Wars VIII. részének címe

Mandiner  Tegnap 18:51 Film  Mozi Star Wars

Az utolsó Jedi – ez lesz a Star Wars decemberben mozikba kerülő VIII. epizódjának címe a hétfői bejelentés szerint.

Pilhál György (Magyar Idők): Ha kell, nyelvet ölteni

Mandiner  Tegnap 17:21 Média 

A vállalt kormánypártiság még nem szervilis bólogatás.

Szunyogh Szabolcs (Népszava): Merkel és Orbán

Mandiner  Tegnap 16:51 Vélemény 

Akinek a magyarság sorskérdéseivel kapcsolatban csak annyi az üzenete, hogy le kell váltani a jelenlegi kormányt, mert ez a kormány lejtőre vitt bennünket, de arról, hogy honnan teremti elő a további lecsúszás megállításához szükséges emberi erőt, nem mutat be még vitatható koncepciót sem –, mennyi esélye lesz a politikáját markánsan…

Orbán: Brüsszel egy utópia rabja lett

Mandiner  Tegnap 15:59 Vélemény  Kína Buda Cash

A miniszterelnök a Lámfalussy-konferencián elmondott beszédében hangsúlyozta: nincs nemzetek feletti Európa, el kell ereszteni a föderalizmus illúzióját. Orbán Viktor Donald Trump egyik kijelentése kapcsán peidg arról beszélt: engedélyt kaptunk a legmagasabb világi helyről, miszerint nekünk is szabad magunkat az első helyre tenni. Orbán…

90 éves rajzolóját köszönti az 58 éves Asterix

Asterix újabb kalandjaival jelenik meg képregény októberben a sorozat rajzolójának, Albert Uderzo grafikus 90. születésnapja és a gall harcos kalandjainak első szövegírója, René Goscinny halálának 40. évfordulója alkalmából.

Moduláris csoki 3D nyomtatással

Mandiner  Tegnap 14:30 Infotech 

Édességet, csokit nyomtattak már, ételeket is printelgetnek, olyan különleges darabokat viszont még senki nem csinált, mint egy ausztrál tervezőügynökség és egy sydney-i cukrászat közösen.