Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 169 hír

Timmermans: Lengyelország továbbra is aggodalomra ad okot

Frans Timmermans európai biztos szerint Varsónak egyelőre nem sikerült eloszlatnia a lengyel jogállamisággal kapcsolatos aggályokat.

Tamás Gáspár Miklós (HVG): Csendőrállam

Mandiner  Tegnap 18:42 Külföld 

A szenvedőkön segíteni kell. Az igazságtalanság ellen tiltakozni kell. A védteleneket óvni kell. A hatalmat korlátozni kell.

Veszprém Európa kulturális fővárosa lenne és bevonná a Balatont is

Mandiner  Tegnap 17:54 Színes  Balaton Somogy

Veszprém úgy kíván az Európa Kulturális Fővárosa 2023 cím elnyerésére pályázni, hogy a közigazgatási határokon átnyúlva, a Balaton-térséggel közösen tervez megfogalmazni kulturális, társadalmi és gazdasági célú fejlesztési terveket, közölte a város polgármestere.

Böszörményi Nagy Gergely (Facebook): Kinyírjuk a VIP-listát

Mandiner  Tegnap 17:02 Kultúra 

Minden ingyenjegyünket a kispénzű diákok és tanáraik kapják, akik enélkül sosem jutnának közel világnagyságokhoz. Akiknek tényleg számítani fog.

Rutz Tamás (Rutz Tamás blogja): Nem kiváltságok az alapvető emberi jogok!

Mandiner  Tegnap 16:26 Belföld 

Ez nem handabanda. Sokkal inkább garancia, hogy élheted az életed és lehet érdemi magánéleted, saját tulajdonod.

K. Toók László (Facebook): A Heineken-sztori, avagy a nagy sörháború

Mandiner  Tegnap 16:10 Életmód 

Nem elfelejtendő, hogy a tavalyi évben nagy sajtóvisszhangot kapott a Mol Nyrt. sörgyárvásárlási kísérlete, nagy valószínűséggel ez sejlik a háttérben.

Itt a Riserva: a Zwack előrukkolt az Unicum nagytestvérével

Mandiner  Tegnap 16:02 Életmód 

Pár kiválasztott vendéglátóhelyen már év eleje óta kapható az Unicum Riserva, a boltok polcain azonban csak nyár elejétől lesz megtalálható a Zwack Unicum új terméke, amit a gyógynövénylikőrök közül elsőként a szuperprémium kategóriába pozicionál a cég.

Kling József (Gusto): Jó kezekben van a mátrai borvidék jövője

Mandiner  Tegnap 15:38 Életmód 

Nem volt igazán kiugró tétel, olyan, amiről most lelkesen beszámolhatnék. Ahhoz meg már öreg vagyok, hogy osszam az észt. Meg aztán nem akarok senkit megbántani.

Németh Richárd (Wine Flow): Magna Mátra: Ezek vagyunk!

Mandiner  Tegnap 15:36 Életmód 

Azt, hogy itt 1990 előtt milyen idők voltak, hogy az egész magyar bortermelés életében volt egy óriási nyílt törés, roppant minden porc és szakadt vele minden ín és minden izom, nehéz lenne elfelejteni.

P!nk is fellép az idei Szigeten

Mandiner  Tegnap 14:38 Kultúra 

Az idei Sziget mínusz egyedik napjának sztárfellépője a háromszoros Grammy-díjas P!nk lesz.

Kósa szerint van jó és van rossz vörös csillag (videó)

Mandiner  Tegnap 14:12 Életmód  Fidesz Heineken

A Fidesz frakcióvezetője az önkényuralmi jelképek kereskedelmi hasznosítását tiltó törvényjavaslat kapcsán a Mokkában beszélt arról, hogy vannak olyan márkák, akik a vörös csillagot nem önkényuralmi jelképként használják, mint a San Pellegrino ásványvíz vagy a Converse tornacipőmárka, ugyanakkor szerinte a Heineken más lapra tartozik.

Irány a Hold! Építs saját holdjárót!

Mandiner  Tegnap 13:47 Infotech 

2017 áprilisában indítja első közös workshopját a Puli és a Makerspace.hu csapata, ahol játékos formában ismerkedhetnek meg az űrtevékenység világával a 10-14 éves kalandozni vágyó fiatalok.

Idén is lesz beszélgetés a fantasztikumról a Könyvfesztiválon

Mandiner  Tegnap 13:15 Kultúra 

Az elmúlt két évhez hasonlóan idén is beszélgetni fog a kortárs sci-fi- és fantasy-irodalom helyzetéről az Agave Könyvek, a Fumax és a Gabo SFF három vezetője, szerkesztője a Könyvfesztiválon. Idén a beszélgetést Pintér Bence, a Mandiner.sci-fi főszerkesztője fogja moderálni.

Állatkerti hírek

Mandiner  Tegnap 13:11 Életmód 

Még idén megnyílhat a mesevár és a mesepark a Fővárosi Állatkertben a jelenleg zajló fejlesztések eredményeként. Kedden bemutatták az intézmény két új jegesmedvéjét, számos állatfaj gazdagodott új egyeddel, Persányi Miklós főigazgató ugyanakkor azt mondta, a közönség ebben a szezonban minden bizonnyal már nem láthat koalát.

Saját arcunkat használja avatárként ez a közösségi virtuálisvalóság-alkalmazás (videó)

Mandiner  Tegnap 11:20 Infotech 

Hogyan legyen saját magunk az avatárunk a virtuális valóságban?