Bezár
Ma 2017.03.28 22:00 órától másnap reggelig hálózati karbantartás várható, mely elérhetetlenné teszi a weboldalunkat és az appunkat is.
Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 455 hír

Szabó Tünde: hazánknak sikerült felrajzolnia magát a sport világtérképére

Magyarország sportpolitikája jó úton halad – jelentette ki Szabó Tünde sportért felelős államtitkár a Budapesten rendezett nemzetközi sportújságírócsúcs kedd esti záróeseményén.

Hat évig restaurálták Leonardo fiatalkori remekművét

Magyar Idők  Tegnap 21:44 Kultúra  Olaszország

Leonardo da Vinci Háromkirályok imádása című befejezetlen fiatalkori remekművének eddig nem ismert mélységei tárultak fel a hat évig tartó restaurálás eredményeként – hangzott el a firenzei Uffizi Képtárban, ahol e héttől ismét látható a reneszánsz polihisztor legtitokzatosabb alkotása.

Bakondi György: csak az egyedül érkező kiskorúak kerülnek a gyermekvédelemhez

Bakondi György szerint a jogi határzár életbe lépésével a 14 éven aluliakat gyermekvédelmi intézetbe viszik, de csak azokat, akik egyedül érkeznek, a családdal érkezőket nem szakítják el a családtól.

Harrach Péter: jól működik a kormánypártok szövetsége

Magyar Idők  Tegnap 21:06 Belföld  Fidesz Miskolc

Jól működik a Fidesz-KDNP szövetség – jelentette ki Harrach Péter, a kisebbik kormánypárt frakcióvezetője kedden Miskolcon, sajtótájékoztatón, hozzátéve, ugyanakkor nem jó látni a magyar politikai életben, hogy a „többi párt köreiben kormányképes erő alig jelenik meg”.

Izrael lesz az Art Market Budapest idei díszvendége

Magyar Idők  Tegnap 20:58 Kultúra 

Izrael lesz az Art Market Budapest (AMB) idei díszvendége – közölte keddi tel-avivi sajtótájékoztatóján Ledényi Attila, a kortárs képzőművészeti vásár alapító-igazgatója.

Mostantól mindennap láthatják a Hegyvidéken Papp Lacit

Felavatták az ökölvívólegenda Papp László egész alakos szobrát kedden a főváros XII. kerületében, a MOM Kulturális Központ mellett.

A BM nem kapott hivatalos értesítést az állítólagos intézkedésről

A Belügyminisztérium (BM) nem kapott hivatalos értesítést a Magyar Helsinki Bizottság közleményében szereplő, az Emberi Jogok Európai Bíróságának (EJEB) hétfőn meghozott „állítólagos” intézkedéséről. A tárca nem tud nyolc tinédzser és egy veszélyeztetett terhes migráns átszállításának felfüggesztéséről hozott jogerős határozatról.

Törvénytelenül működik több külföldi egyetem – Sorosék is érintettek?

Több külföldi felsőoktatási intézmény magyarországi működésével összefüggésben tárt fel szabálytalanságot és törvénytelenséget az Oktatási Hivatal – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) kedden az MTI-vel. Jelezték: szigorítják a törvényeket és unión kívüli egyetem csak nemzetközi egyezmény alapján folytathat majd képzést.

Menekülnek a fapadosok Londonból

Magyar Idők  Tegnap 18:34 Külföld 

Brüsszeli bürokraták már a tavaly nyári népszavazás óta azzal riogat­ják a londoni székhelyű fapados légitársaságokat, hogy a brexit vele­járójaként visszavonják műkö­dési engedélyüket. Leginkább az EasyJet érintett, de a dublini Ryan­air és a budapesti Wizz Air is kénytelen alkalmazkodni.

Nagy Bandónak elmentek otthonról

Magyar Idők  Tegnap 18:24 Belföld 

Egy nem túl izgalmas interjút adott a 24.hu-nak Nagy Bandó András, a humort nyomokban sem tartalmazó beszélgetés nagy részében saját műsorának próbált hírverést csapni, persze jutott idő és hely Orbán és a Fidesz szidalmazására is (amire majd a műsorban is számíthat a publikum).

Benyújtotta a szaktárca a reklámadóról szóló törvény módosítását

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden benyújtotta a parlamentnek a reklámadó-törvényt módosító javaslatát. A kormány a brüsszeli döntés ellenére sem kér el visszamenőlegesen semmilyen közterhet az eddig reklámadó-mentességben részesült kisvállalkozóktól – közölte a tárca az MTI-vel.

A milliárdos kutató szerint ez lehet az informatika jövője

Az emberi agy és a számítógép közvetlen összekapcsolásának lehetőségét tanulmányozza Elon Musk amerikai feltaláló és üzletember – értesült a Wall Street Journal (WSJ) című üzleti lap.

Molnár Gyula Csipkerózsika szerepét vállalta

Magyar Idők  Tegnap 17:39 Belföld  MSZP Sopron

A Magyar Szocialista Párt elnöke, Molnár Gyula a jelek szerint mer nagyot álmodni. Soproni sajtótájékoztatóján ugyanis a pártvezető úgy fogalmazott; „pártja 2018-ban meg fogja nyerni a választást”. A korábban hivatali visszaéléssel vádolt, majd végül felmentett egykori XI.

Az Európai Néppárt máltai kongresszusára utazott Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök a visegrádi négyek (V4) varsói csúcstalálkozójáról kedd este Máltára utazott, ahol részt vesz a Fideszt is soraiban tudó Európai Néppárt (EPP) kongresszusán – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-vel.

Jó helyre került a hat éveseknek szánt felvilágosító kifestő

Magyar Idők  Tegnap 16:58 Belföld 

Az elemzés nem mélyreható, ellentétben Apával.