Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 493 hír

Három kategóriában is nyert a Halott Pénz

A Halott Pénz három kategóriában is elnyerte a második alkalommal átadott Petőfi Zenei Díjat hétfőn este Sopronban. A 25. Telekom VOLT Fesztivál mínusz egyedik napján tartott gálán mások mellett a Quimbyt és a Wellhellót is díjazták.

Magyar-francia kapcsolatok: újdonságról számolt be a kormányszóvivő

Az új párizsi vezetés és a magyar kormány részéről megvan a kölcsönös szándék egymás álláspontjainak megismerésére és a párbeszédre – mondta az MTI-nek Kovács Zoltán kormányszóvivő hétfő este Párizsban, miután megbeszélést folytatott Emmanuel Macron francia államfő tanácsadóival.

Csaknem az egész országra kiadták a figyelmeztetést

Magyar Idők
-
  Tegnap 20:25 Időjárás  Kánikula

A tartós hőség veszélye miatt négy északkeleti megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki keddre a meteorológiai szolgálat.

Kormányalakítási megbízást kapott a román szociálliberális koalíció jelöltje

Klaus Iohannis román államfő bejelentette, hogy megbízta kormányalakítással hétfőn Mihai Tudoset, a bizalmatlansági indítvánnyal nemrég leváltott Grindeanu-kormány gazdasági miniszterét, akit a kormányzó PSD-ALDE szociálliberális koalíció javasolt a miniszterelnöki posztra.

Lett képviselők álltak ki a visegrádiak mellett

Levélben kérte a lett parlament képviselőinek egy csoportja hétfőn az Európai Bizottságot arra, hogy ne vezessen be büntetőintézkedéseket Csehország, Lengyelország és Magyarország ellen, amiért elutasítják a menekültek kvóták szerinti elosztására vonatkozó uniós megállapodást.

Jóváhagyták a Trump-rendelet egyes részeit

Magyar Idők
-
  Tegnap 19:24 Külföld  Bíróság USA

A szövetségi legfelső bíróság hétfőn jóváhagyta Donald Trump beutazási korlátozásokat kimondó elnöki rendeletének egyes, korábban felfüggesztett részeit.

Könnygázgránátot kaptak a rendőröktől az illegális bevándorlók

Hiába a belső határok nélküli schengeni övezet, Franciaország már hosszú ideje zárva tartja az olasz határt, hogy ne jussanak át a bevándorlók. Egy több száz fős csoport azonban megunta a várakozást, megpróbáltak áttörni a határon, de végül könnygázzal megállították őket. Ebben az évben minden korábbinál több bevándorló érkezik az olasz…

Novák Katalin: programdús élményeket nyújtanak az Erzsébet napközi táborok

Az ország mintegy ötszáz pontján csaknem 55 ezer gyerek vehet részt napközi rendszerben zajló tábori programokon – mondta hétfőn az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára Noszvajon, a Zenebona napközi tábor megnyitóján.

Megáldotta a pápa a magyar úszólányokat

Magyar Idők
-
  Tegnap 18:49 Sport  Olaszország

Június 24-én meglátogatták a Szentatyát a „Sette Colli” (hét domb) nevű úszóviadalon részt vevő sportolók és az Olasz Úszószövetség vezetői. Sok magyar versenyez Rómában, az úszókat Kapás Boglárka és Jakabos Zsuzsanna képviselte a találkozón – írja a

Kié a Panama-csatorna?

Magyar Idők
-
  Tegnap 18:38 Külföld 

Donald Trump amerikai elnök újra felháborított egyes latin-amerikai államokat, most a Panama-csatornát illető megjegyzésével. „Látom, elég jól működik. Szép munkát végeztünk, nem igaz?” – csípett oda a panamai elnöknek egy múlt heti találkozón. Juan Carlos Varela meghökkenve csak annyit válaszolt: „Igen, száz évvel ezelőtt.”

A Magyar Idők elkövette az ősbűnt

Magyar Idők
-
  Tegnap 18:15 Vélemény 

Az index.hu olvasóinak hírmagyarázatra van szükségük, hogy azt gondolják, amit (Simicska szerint?) kell? Kérdéseivel a Magyar Idők szerkesztősége bizonyította, hogy a kormányzati retorika egy húron pendül a szélsőjobboldallal.

A Merkel elleni frontális támadással beindult a német választási kampány

Magyar Idők
-
  Tegnap 18:04 Külföld 

Németországban a szociáldemokraták (SPD) Angela Merkel elleni frontális támadásával beindult a szeptemberi szövetségi parlamenti (Bundestag-) választást felvezető kampány. A sajtó vegyesen értékelte az SPD vasárnapi kongresszusán elindított offenzívát, szakértők pedig kételkednek a sikerben. A párt a 2005-ös példából igyekszik erőt…

Kockázatok a tőzsdén

Magyar Idők
-
  Tegnap 17:53 Gazdaság 

Élénk mozgást mutat mostanában a magyar tőzsde, sorra dőlnek meg a részvényindex korábbi rekorderedményei – újabban sokan látják jó befektetésnek a tőzsdei papírokat. E területen is akadnak olyan pénzügyi tanácsok, amelyeket vásárlás előtt érdemes számításba venni.

Korrupcióellenes szakértői testületet hozott létre az Európa Tanács

Magyar Idők
-
  Tegnap 17:43 Belföld  Fidesz Korrupció

Az Európa Tanács (ET) független korrupcióellenes szakértői testületet hozott létre, ugyanis felvetődött, hogy parlamenti közgyűlésének több tagja is érintett lehet korrupciós ügyekben – közölte Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke az MTI-nek telefonon nyilatkozva hétfőn.

Visszatér a vörös csillag Mianmar kocsmáiba

Magyar Idők
-
  Tegnap 17:34 Külföld 

Húsz év után tért vissza a holland Heineken sörgyár Mianmarba, amelyet még akkor hagyott el, amikor Burmának hívták a délkelet-ázsiai országot, és katonai diktatúra uralkodott. A holland söróriás akkor tervezte a sörfőzde felépítését, de Aung San Suu Kyi akkori ellenzéki politikus házi őrizete és az emberi jogok helyzete miatt úgy döntött,…