Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 468 hír

Robbanás egy manchesteri koncerten, többen meghaltak

A manchesteri rendőrség kedd hajnali közlése szerint halálos áldozatai vannak egy robbanásnak, amely egy popkoncert végén, a 21 ezer férőhelyes Manchester Arena rendezvényközpontban történt.

Orbán Viktor: millióknak okoztak szenvedést a „tehetséges magyar” spekulációi

Orbán Viktor szerint a négy évvel ezelőtt Magyarország ellen intézett támadás ismétlődik meg Magyarország ellen, csak sokkal koncentráltabban, erőteljesebben és nagyon sok gyűlölettel tele; a miniszterelnök erről a szlovén Nova 24 televíziónak adott, hétfőn este sugárzott interjúban beszélt.

Theresa May: a rossz EU-megállapodásnál az is jobb, ha nincs megállapodás

Theresa May brit miniszterelnök szerint egy esetleges rossz megállapodásnál az is jobb, ha nem születik egyezség az Európai Unióval a brit EU-tagság megszűnésének feltételekről szóló tárgyalások végén.

A győri küldöttség átvette az EYOF lángját

Magyar Idők
-
  Tegnap 21:15 Sport  Győr Olimpia

Győr küldöttsége átvette a nyári 14. Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) lángját az Európai Olimpiai Bizottságtól (EOC).

Újpesti alpolgármester: az embereket elsősorban a migráció kérdése foglalkoztatja

Magyar Idők
-
  Tegnap 20:58 Belföld 

Az embereket elsősorban a migráció kérdése foglalkoztatja – mondta Zsigmond Barna Pál, Újpest alpolgármestere, korábbi csíkszeredai főkonzul hétfőn a nemzeti konzultációról szervezett országjárás újpesti állomásán. A politikus újságíróknak nyilatkozva úgy fogalmazott, „meg kell állítani ezt az áradatot, különben a következő…

Böjte Csaba: az elüldözött iraki keresztények „talpra fognak állni”

Magyar Idők
-
  Tegnap 20:26 Belföld  Irak Románia

A menekülttáborban élő, otthonukból elüldözött iraki keresztények összetartanak, szeretik és segítik egymást, és „talpra fognak állni” – mondta Böjte Csaba ferences szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány elnöke a Nemzetstratégiai Kutatóintézet és a Budapesti Székely Kör rendezvényén hétfő este Budapesten.

A kormány egy jobb, erősebb EU tagjaként kívánja látni Magyarországot

Nem az Európai Unióval szemben küzdünk, a kormány az Európai Unió tagjaként kívánja látni Magyarországot a jövőben is, sőt egy jobb, erősebb EU tagjaként – jelentette ki Kövér László hétfőn Keszthelyen.

Foglalkoztatási szolgálat: tovább csökkent az álláskeresők száma

Magyar Idők
-
  Tegnap 18:39 Gazdaság  Zala Állás

A nyilvántartott álláskeresők száma 9,1 százalékkal csökkent Magyarországon egy év alatt, a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) nyilvántartásában az áprilisi zárónapon 307 400 álláskereső szerepelt, több mint 30 ezerrel kevesebb, mint egy éve.

Bevándorlók támadhattak a magyar diákok buszára

Magyar Idők
-
  Tegnap 18:17 Külföld  Calais

Feltehetőleg migránsok támadtak rá magyarországi diákok járművére a franciaországi Calais közelében, értesült a hvg.hu. A kecskeméti Kandó Kálmán Szakgimnázium és Szakközépiskola kisbuszát vezető tanár lapunknak megerősítette: bevándorló kinézetű férfiak egy csoportja rontott neki a kocsinak.

Aláírásgyűjtés indul a kisebbségekért

Magyar Idők
-
  Tegnap 17:44 Külföld  Románia

A kelet-európai kisebbségekkel szembeni jogtiprásokra összpontosított a 62. FUEN-kongresszus. A szombaton zárult háromnapos kolozsvári rendezvényen ötven tagszervezet képviselői, több mint háromszáz küldött és meghívott vett részt.

Palira vették a vásárlókat a boltokban

Magyar Idők
-
  Tegnap 17:22 Gazdaság 

Továbbra is népszerű kereskedői fogás a vásárlók becsalogatása az üzletbe hangzatosan meghirdetett alkalmi akciókkal. Időnként megbuknak a nagyobb áruházláncok a hatóság előtt azzal, hogy vásárlócsalogató reklámjukkal megtévesztik a fogyasztót.

„Magyarország még az Egyesült Államoknál is demokratikusabb”

George F. Hemingway, a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának elnöke kimerítő interjút adott a 888.hu-nak a bevándorlásról, Soros Györgyről, a szuverenitásról.

Koszovói választások: az államfő és a miniszterelnök hatalmi harca

Magyar Idők
-
  Tegnap 17:00 Külföld 

Huszonhat párt és két esélyes koa­líció indul a június 11-i koszovói előre hozott parlamenti választáson a törvényhozás 120 helyéért – közölte tegnap a koszovói válasz­tási bizottság. Elemzők szerint a voksolás Hashim Thaci államfő és Isa Mustafa miniszterelnök hatalmi harcára egyszerűsíthető le. Szerbiában komoly veszélyként tekintenek arra,…

Orbán Viktor: Észtországgal mindig szoros volt a kapcsolatunk

Észtországgal mindig is kitűnő és szoros volt Magyarország kapcsolata – értékelt Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn az Országházban, miután észt kollégájával tárgyalt.

Róháni: gyökerestől kell kiirtani a terrorizmust a Közel-Keleten

Magyar Idők
-
  Tegnap 16:51 Külföld 

Haszan Róháni a megválasztása utáni első sajtótájékoztatóján – amelyet az állami televízió élőben sugárzott – hangsúlyozta: országa támogatja a térség stabilitását, amely szerinte Irán segítsége nélkül nem lehetséges.