Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 345 hír

Hasba rúgta a lovát a gazdag örökösnő

Lokál
-
  Ma 17:49 Belföld 

Hasbarúgta a lovát a Johnson & Johnson multinacionális vállalatbirodal örököse. Jazz Johnson-Merton a New York-i Hampton Classic lovas bemutatón vesztette el a fejét, miután egy akadály átugrása után kiesett a nyeregből.

Rablással bukott le hét év után a petőfiszállási gyilkos

Lokál
-
  Ma 17:31 Belföld 

Volt tanítónőjét rabolta ki hétfőn egy 41 éves férfi Petőfiszálláson. 83 éves áldozata kijátszotta, így

Marosvásárhelyi iskolaügy: Vádat emeltek a volt iskolaigazgató és a volt főtanfelügyelő ellen

A romániai korrupcióellenes ügyészség (DNA) vádat emelt a marosvásárhelyi Római Katolikus Gimnázium volt igazgatója, Tamási Zsolt ellen, és Maros megye volt főtanfelügyelője, Stefan Somesan ellen.

A kormány a munkáltatói járulékterhek további csökkentését javasolja

Lokál
-
  Ma 17:27 Belföld  Varga Mihály

A kormány azt tervezi, hogy jövő januártól a munkáltatói járulékok további fél százalékpontos csökkentését kezdeményezi; ezzel 2018-ban 2,5 százalékponttal lesznek alacsonyabbak a vállalkozásokat érintő közterhek - jelentette be Varga Mihály csütörtökön Budapesten, a Nemzeti Versenyképességi Tanács őszi első tanácskozása után,…

Ukrán oktatási törvény: A kormány mindent megtesz a magyar érdekek védelméért

A magyar állammal találja magát szemben az, aki a magyar érdekeket veszélyezteti - hangoztatta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján az új ukrán oktatási törvényről, majd a marosvásárhelyi iskolaügyről szólva. Lázár János kijelentette: a kormány mindent megtesz, hogy a magyar érdekeket védelmezze.

Árulja médiabirodalmát Simicska Lajos

Lokál
-
  Ma 17:10 Belföld  Simicska Lajos

A teljes Simicska-médiabirodalom eladásáról tárgyalt egy amerikai közvetítővel a sajtómogul unokaöccse és ügyvédje, Nagy Ajtony

Íme, az igazság a Vág-völgyi Kisvasútról

Lokál
-
  Ma 17:07 Belföld 

Rendre az ellenzék céltáblája a Vál-völgyi kisvasút, amely jelenleg az Alcsútdobozi Arborétum és a Puskás Akadémia között közlekedik. A térségről még a nemrég hazánkban járt Európai Parlament delegációjának vezetője is elismerően beszélt. A Lokál most néhány tényt sorakoztat fel a témában.

2019-ig száz új, hazai fejlesztésű buszt vásárol a magyar honvédség

A Zrínyi 2026 haderő fejlesztési program keretében, 2019-ig száz új, hazai fejlesztésű buszt vásárol a Honvédelmi Minisztérium a magyar hadsereg számára - jelentette be a honvédelmi miniszter csütörtökön Székesfehérváron.

A V4-ek az élelmiszerek kettős minőségének megszüntetését sürgetik

Uniós szabályozás kidolgozását tartja szükségesnek az élelmiszerek kettős minőségének megszüntetése érdekében a visegrádi országcsoport (V4), valamint Bulgária, Románia, Horvátország és Szlovénia.

Hagyó-per: Felmentését kérte a volt főpolgármester-helyettes az utolsó szó jogán

Lokál
-
  Ma 16:41 Belföld  Szeged Csongrád

Felmentését kérte az utolsó szó jogán Hagyó Miklós, Budapest egykori szocialista főpolgármester-helyettese az ellene és társai ellen indult per másodfokú tárgyalásán csütörtökön a Szegedi Ítélőtáblán.

Pénteken már kevesebb lesz a csapadék, de még így is bőrig ázhatunk

Reggelig erősen felhős vagy borult lesz az ég, csak a Nyugat-Dunántúlon, illetve északkeleten lehetnek felszakadozások.

Online licitálhatnak Boeing repülőgépekre

Először kerülnek online hatósági árverésre Boeing teherszállító repülőgépek Kínában.

Nehézfémeket eltávolító anyagot fejlesztettek ki

Lokál
-
  Ma 16:00 Külföld  Kína

Kínai tudósok olyan új anyagot fejlesztettek ki, amelyik kiválasztja és magába szívja a nehézfémionokat a szerves trágyából, hogy ezáltal mérsékeljék a talajszennyezést.

Szombaton mossák a Margit hidat

Szombaton végzi a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) a Margit híd mosását, ami a forgalom részbeni korlátozásával zajlik - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.

Lengyel kormányfő: Az uniós ügyeket illetően közös Magyarország és Lengyelország álláspontja

Az európai uniós ügyeket illetően egybeesik Magyarország és Lengyelország álláspontja - jelentette ki csütörtöki sajtóértekezletén a lengyel kormányfő, hangsúlyozva, hogy a lengyel fél nagy reményeket fűz Orbán Viktor pénteki varsói látogatásához.