Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Széktrendek és étkezőgarnitúrák a Székkirálynál – Konyhakiállítás 2017

Lakberinfo  17.02.24 21:39 Otthon 

Valószínűleg a Konyhakiállítás az idén is sok embert csábít majd a Papp László Budapest Sportarénában, ahol – mint eddig minden évben – most is megtalálható lesz az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály standja.

Az intelligens otthon az alapok letételénél kezdődik

Lakberinfo  17.02.24 16:39 Otthon 

Jó lenne, ha a bejárati ajtó felismerne minket és magától kinyílna, amikor hazaérünk? Vagy úgy lépnénk be a meleg lakásba, hogy közben tudjuk, nem fűtöttük egész nap az üres szobákat? Intelligens megoldások sora segít bennünket abban, hogy tudatosabban működtessük az otthonunkat.

Fedezd fel az art deco lámpák különleges világát!

Lakberinfo  17.02.24 12:39 Otthon 

Az 1920-as, 30-as évek uralkodó stílusa Franciaországból indult világhódító útjára. Maga az elnevezés, az art deco rövidítés, a Párizsban 1925-ben megrendezett Nemzetközi Modern Művészet és Iparművészeti Kiállítás francia elnevezéséből rövidült az Arts Decoratifs, ebből lett az Art Deco.

Találd meg az új konyhád az ország legtrendibb lakberendezési kiállításán!

Lakberinfo  17.02.23 11:39 Otthon 

Ha hetek óta csak a katalógusokat bújod, ha gyönyörű konyhákról álmodsz, de nem tudsz dönteni, akkor ideje kimozdulni a lakásból és teljes életnagyságban szemügyre venni az idei év trendjeit. Most páros belépőjegyet is nyerhetsz velünk a Konyhakiállításra!

Pasztell árnyalatok és nemes kőburkolat egy 70 m2-es belvárosi lakásban

Lakberinfo  17.02.22 16:39 Otthon 

Egy belvárosi, utcára néző ház harmadik emeleti, nemrégiben teljesen felújított lakásban járunk. A tulajdonosok az új gyártású burkolatok helyett 150 millió éves, mészkő bányákból származó lapokat választottak.

Családi házba tervezett irodát a Castdesign

Lakberinfo  17.02.22 12:39 Otthon 

A Szentendre kertvárosi részén található iroda átalakításának megtervezése különleges feladat volt. A gabonakereskedéssel foglalkozó fiatalokból álló kis csapat tagjai szerették volna modernebbé és használhatóbbá tenni munkahelyüket.

Faházhoz is műanyag ablakot!

Lakberinfo  17.02.21 15:39 Otthon 

A fellendülő magyar ingatlanpiacon egyre népszerűbbek a kedvező áron, jó minőségben kivitelezhető könnyűszerkezetes faházak. A CSOK igénylésével épített ingatlan esetében a szigorú energetikai feltételek miatt fontos jó hőszigetelésű nyílászárók beépítése.

11 ország közel 100 tervezője mutatkozik be a Határtalan Design rendezvényein

Lakberinfo  17.02.20 16:39 Otthon 

Március utolsó napján nyílik a cseh, dán, észt, finn, lengyel, lett, litván, magyar, norvég, szlovák és svéd dizájnerek munkáiból rendezett kiállítás. A 12. madeinhungary + 5. MeeD válogatásban 11 ország közel 100 tervezőjének munkái kapnak helyet.