Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Ne feledd, március elején ismét Konyhakiállítás!

Lakberinfo  Ma 12:39 Otthon 

A Konyhakiállításon mindenki megtalálhatja, ami számára a tökéletes konyhát jelenti, legyen az új konyhabútor, étkezőbútor, kisgép, nagygép, konyhai felszerelés vagy maga a főzés élménye. 2017. március 3-4-5.

10 szobanövény, mellyel otthonod sötétebb részeit is díszítheted

Lakberinfo  Tegnap 13:39 Otthon 

A legtöbb szobanövény világos helyen érzi jól magát. Ennek köszönhetően bizonyára a te ablakpárkányodon sincs már több szabad hely. Szerencsére léteznek olyan növények, melyek az árnyékos részeken is szépen fejlődnek.

Ukránok tervezték a fényűzően elegáns budapesti irodát

Lakberinfo  17.01.13 19:39 Otthon 

A neves és professzionális munkáiról ismert YOD Design Stúdió nemrégiben Budapesten járt, ahol egy nem mindennapi 120 m2-es irodát rendeztek be. Az elsötétített helyiségekben készült fotók csak tovább fokozzák a drámai luxus hatást.

Nanotechnológia a fürdőszobában - bútorok kivételes tulajdonságokkal

Lakberinfo  17.01.11 13:39 Otthon 

Az olasz design nem csak egyedi STÍLUSA miatt kedvelt világszerte, de a termékek innovációs, technológiai tartalma is figyelmet, elismerést érdemel! Az olasz ARPA INDUSTRIAL új, korszakalkotó anyagot adott a formatervezők, belsőépítésze kezébe, mely új lehetőségeket nyitott a design világában.

Ki lesz az Év Lakberendezője 2016-ban? - A Lakberendezők Országos Szövetségének nyílt pályázata

Lakberinfo  17.01.10 13:39 Otthon 

Szeretnéd elnyerni a 2016-os Év Lakberendezője címet? Jelentkezz A Lakberendezők Országos Szövetsége által kiírt nyílt pályázatára! Az egyéni indulókon túl az Év Lakberendező Team-je és az Év Pályakezdő Lakberendező címekért is újra indul a küzdelem.

Bretz kanapék - színpompás design bútorok, amik hatnak az érzékekre

Lakberinfo  17.01.09 17:39 Otthon 

Látogatást tettünk a Bretz kanapék világában. Az üvegfalakkal elválasztott design szentély a MAXCity második emeletén található, ahol kinyílik egy új világ, egy új látásmód és legbelül azt érezzük, hogy egyszerűen a részesévé szeretnénk válni.