Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Nyakunkon a nyár, ideje beszerezni az új klímát!

Lakberinfo
-
  17.05.22 14:30 Otthon  Kánikula

Végérvényesen beköszöntött a jó idő, és a nyárral hamarosan megérkezik a menetrend szerinti forróság is. Érdemes tehát eldönteni, milyen klímával vágjunk neki a kánikulának.

Okostéglákkal az intelligens otthonért!

Lakberinfo
-
  17.05.22 11:30 Otthon  2 hír a témában

Az intelligens otthonok alapját azok az okos falazási rendszerek teremtik meg, melyek az energiahatékonysági mutatóik alapján eredményesen veszik fel a harcot az elillanó hővel szemben.

Kompakt kis lakás meleg színekkel, projektorral, tolóajtós hálószobával

Lakberinfo
-
  17.05.20 22:30 Otthon 

Elegáns és praktikus ez a lakás, minden megvan benne, amit egy modern, városi nyüzsgést kedvelő tulajdonos elvárhat. Meleg és meghívó, hatékony helykihasználással.

Lakberendező iskolák és lakberendező tanfolyamok Magyarországon

Lakberinfo
-
  17.05.19 14:30 Otthon 

A lakberendező tanfolyamok és a lakberendező képzés iránt töretlen az érdeklődés. Cikkünkben azokat az iskolákat gyűjtöttük össze, ahol OKJ-s képesítést szerezhettek.

Modernizálja lakását könnyen felszerelhető LED világítással!

Lakberinfo
-
  17.05.18 13:30 Otthon 

A tervezők gyakran ajánlják az energiatakarékos LED fényeket a lakóterek megvilágításához, mivel modern megjelenést kölcsönöz a helyiségeknek és gyorsan újjávarázsolhatjuk vele otthonunkat.

Ültess loncot, ha szereted az illatos és színes burjánzó virágerdőt!

Lakberinfo
-
  17.05.17 16:30 Otthon 

170 különböző fajta lonc létezik, néhányuk lombhullató, néhányuk pedig örökzöld. Különleges virágzatával gyönyörű színekben pompázik.