Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Első kerületi lakás belsőépítészeti újratervezése modern art deco stílusban

Lakberinfo  17.03.23 22:42 Otthon 

Egy fiatal házaspár kereste meg a DD Interior Belsőépítészeti Studiót meglévő belvárosi lakásuk felfrissítése miatt. Az elképzelésük az volt, hogy a sötét hangulatú ingatlant, egy mai trend szerinti világos otthonná varázsoljuk modern artdeco stílusban.

Így alakíts ki könnyen fenntartható, stílusos kertet

Lakberinfo  17.03.23 09:42 Otthon 

Ki ne szeretne egy mesés kertet, csodaszép növényekkel és lenyűgöző kialakításokkal? Viszont nem mindenki vágyik a gazolással, metszéssel, fűnyírással járó lélekmelengető, de sokszor fárasztó feladatokra. Te is ebben a cipőben jársz?

Lágyan elegáns belső terek egy fiatal pár új otthonában a Klarissza Enteriőr tervezésében

Lakberinfo  17.03.21 19:42 Otthon 

A kétszintes családi ház tulajdonosai egy fiatal pár. A tervezéssel kapcsolatban a kérésük annyi volt, hogy egy modern, ugyanakkor praktikus otthont szeretnének, finom színvilággal és helyenként megjelenő íves lágysággal.

Spanyolországi kis alapterületű álomnyaraló, amit a tenger kékje ihletett

Lakberinfo  17.03.20 18:42 Otthon 

Ezt a bájos nyaralót Barcelona közelében a Caleila-i vízparti övezetben találjuk. A lakberendezési megoldásokat és a profi tervezőt a Földközi-tenger látványa, gyönyörű kék színe, a strandok, a levegő frissessége és a napfény ihlette.

Ötletek kis erkélyek és balkonok berendezéséhez, felfrissítéséhez

Lakberinfo  17.03.19 18:42 Otthon 

Itt a lomtalanítás ideje, válj meg a felesleges holmiktól szabadíts fel hasznos helyet az eddig kevésbé használt erkélyedről és balkonodról. Ilyenkor sokszor csak legyintünk, hogy ekkora helyen úgysem lehet csinálni semmi látványosat. Mi ezt másképp gondoljuk!

A 2017-es kerti bútorokról és kertberendezésről blogger és szakértői szemmel

Lakberinfo  17.03.18 13:42 Otthon 

Természetesség, kényelem és időtállóság: ez a három szó jellemzi leginkább a kerti design alakulását. A fák alatt színes szőnyegek, kényelmes kanapé, és díszpárnák várnak. 2017-ben végre leomlik a fal a kert és a nappali között!

Kétszintes családi otthon tágas terekkel, teraszkapcsolattal

Lakberinfo  17.03.18 13:42 Otthon  Ausztrália

Könnyűszerkezetes családi ház, ahol a modern trendeknek megfelelően nem is szabdalják fel a tereket különálló funkciókra, a kész tervek eleve így készülnek. Nincs ez másképp ebben az ausztrál kétszintes otthonban sem.