Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

Így legyen a kerted árnyékos része is buja és virágzó

Lakberinfo
-
  Ma 12:30 Otthon 

Kertépítőként sok kertben megfordulunk, és így látjuk, hogy az egyik legnagyobb problémát a kerttulajdonok számára az árnyékos kertrészek jelentik.

Érintőajtós okossütő, okostelefonról nézhető sütési folyamat

Lakberinfo
-
  Tegnap 17:30 Otthon  3 hír a témában

Az ajtó nyitogatása nélkül, akár okostelefonról követhető sütési folyamat, 19 colos teljes érintőajtó, melyről videóreceptek nézhetők; mindez csak néhány azon különleges újdonságok sorában, mellyel az itthon is kapható Watch&Touch sütő rendelkezik.

A kék és a világosbarna egysége egy 35 nm-es eladásra átalakított lakásban

Lakberinfo
-
  17.08.11 14:30 Otthon 

A TimeLessDesign megbízói befektetési céllal vettek egy 80 nm-es lakást, melyet kettéosztottak, ebből lett egy 35 és 45 nm-es. Cikkünkben a 35 nm-es változatot tekinthetik meg.

69 nm-es flegma legénylakás a Nyugatinál

Lakberinfo
-
  17.08.10 15:27 Otthon 

Rettenetes állapotban kapták meg ezt a lakást. Nem a fizikai állapota, hanem a kihagyott lehetőségek voltak rettenetesek. Nézzétek meg Bonta Gáspár építész tervei alapján átalakított 69 nm-es lakást!

Egyszemélyes budapesti 40 nm-es, panorámás lakás felújítása

Lakberinfo
-
  17.08.09 12:27 Otthon 

Ajánlás alapján érkezett hozzám a felkérés, egy 40 nm-es, másfél szobás, újépítésű lakás belsőépítészeti tervezésére, az új burkolatok cseréjével.