Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 13 hír

Forró téma: védjük a tappancsot!

A nyári balesetek túlnyomó része a tappancsok égési sérülései miatt következnek be. Sétára, nyaralásra, kirándulásra is fel kell készülnünk, mert a forró talaj komoly egészségügyi problémát okoz!

Élő adásban ijesztett rá a macskás híradósra a fekete kutya

Kutyabarát Helyek
-
  Tegnap 12:00 Állatvilág 

"Mit keres a stúdióban ez a kutya?" - kiáltott fel a rémült híradósnő, mikor az elszabadult labrador felkapaszkodott az asztalára. Vidám jelenetükön milliók derülnek azóta is.

Mit árul el a kutya farka?

Kutyabarát Helyek
-
  Tegnap 06:00 Állatvilág 

Hosszú, rövid, sima, zászlós, kunkori – minden kutyának más a farka, néhány kivételtől eltekintve azonban mindegyiküknek van. Tisztában vagyunk-e vele, milyen célt szolgál a farok és milyen üzenetet hordoz a csóválás?

Együtt fogadták örökbe az elválaszthatatlan testvérpárt

Kutyabarát Helyek
-
  17.05.25 12:00 Állatvilág 

Miután gazdájuk magukra hagyta őket a menhelyen, a két kutya annyira félt, hogy egymást sem voltak hajlandóak elengedni. Csak így érezték magukat biztonságban…

Gyanúsítottként hallgatta ki Fülöp gazdáit a rendőrség

Kutyabarát Helyek
-
  17.05.25 06:00 Állatvilág 

Az egész ország figyelemmel kíséri a nehéz sorsú kutya életét, egy emberként szorítanak neki az állatbarátok a gyógyulásért. Új hírek érkeztek róla: Fülöp jobban van, és míg ő ideiglenes gazdihoz költözhet, a rendőrség sem tétlen…

Két év börtönbüntetést kapott a kutyáját megkéselő pápai férfi

A Pápai Járási Ügyészség gyorsított eljárásban, állatkínzás bűntette miatt bíróság elé állította azt a Pápa környéki 22 éves férfit, aki elvágta kutyájának nyakát, mert zavarta az állat ugatása.

Miért félnek jobban az emberek a nagy kutyáktól?

Kutyabarát Helyek
-
  17.05.24 06:00 Állatvilág 

A nagytestű kutyusok gazdijainak nem ismeretlen a probléma, miszerint a séták alkalmával számos járókelő inkább arrébb húzódik, vagy épp a szülők felkapják gyerekeiket annak ellenére is, hogy a méretes kedvenc pórázon sétál mellettünk. Gondolkodtál már azon, mi lehet ennek az oka?

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!

Kutyabarát Helyek
-
  17.05.23 12:00 Állatvilág 

Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

5 dolog, amit azonnal megérez Rajtad a kutyád

Kutyabarát Helyek
-
  17.05.23 06:00 Állatvilág 

Nem titkolhatunk el semmit előlük: kutyáink hihetetlenül empatikusak. Minden apró rezzenésünket, változást megéreznek rajtunk.

Birtokba vették a kutyák Pécs legújabb kutyafuttatóját

Kutyabarát Helyek
-
  17.05.22 12:00 Állatvilág 

Újabb kutyafuttatót adtak át Pécsett: a már meglévők felújítása mellett a város minél több új futtatót is igyekszik kialakítani. A Pécsi Kutyás Grund kutyái pedig boldogan avatták fel az új területet!

A kutyasimogatás is oldja a stresszt!

Kutyabarát Helyek
-
  17.05.21 07:15 Állatvilág 

Hogyan kapcsolsz ki egy stresszes hét után? Mi tudunk egy igazán hatékony módszert: simogasd többet a kutyád!

10 különleges eset, mikor kutyád azt akarja mondani Neked: Szeretlek!

Kutyabarát Helyek
-
  17.05.20 13:30 Állatvilág 

Gyakran nem is gondolnál arra, hogy egy csínytevésnek tűnő akció kutyád részéről nem azt jelenti, amire Te gondolsz, hanem egy mélyebb üzenetet hivatott közvetíteni feléd: például azt, hogy “szeretlek, Gazdi!”

Kezdődik a toklász-szezon!

Kutyabarát Helyek
-
  17.05.20 07:15 Állatvilág 

Nyár elején a sok eső, és kedvező hőmérséklet hatására gyorsan nő a fű,de ritkábban nyírják, mint kellene. Ez teret enged a veszélyes gyomnövénynek. A kalászok mindenhol ott vannak, még nyírás után is érdemes figyelmet fordítanunk a száraz maradványokra.