Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

Remekeltek mentőkutyáink a világbajnokságon

Kutyabarát Helyek
-
  Tegnap 15:15 Állatvilág 

Idén is fantasztikus eredményekkel tértek haza a világbajnokságról a mentőkutyák és vezetőik! Mentőkutyáink a világ élvonalát képviselik!

300 kutyát és macskát mentettek ki repülővel a hurrikán miatt elhagyott szigetekről

Kutyabarát Helyek
-
  17.09.22 12:00 Állatvilág 

Az Irma hurrikán pusztítását követően több száz négylábú rekedt a Virgin-szigeteken. A Maria hurrikán közeledése halálos veszélyt jelentett rájuk. Filmbe illő állatmentés!

Születésnap az állatvédelem jegyében

Kutyabarát Helyek
-
  17.09.22 06:00 Állatvilág 

Az idén 25 éves Rex Kutyaotthon Alapítvány egy egész napos születésnapi rendezvénnyel szeretné megköszönni mindazt a szeretetet, támogatást és segítséget, amit az elmúlt negyed évszázadban kapott. Október 7-én a Rex Állatsziget egy igazi születésnapi kavalkáddá változik.

Épségben emelték ki a kutyát a mexikó földrengés romjai alól

Hatalmas ovációval köszöntötték a golden retrievert. Megmenekülése újra reményt ad a túlélők utáni kutatás nehéz pillanataiban.

Tüsszög, szipog, köhög... Náthás a kutyám?

Kutyabarát Helyek
-
  17.09.21 06:00 Állatvilág 

A hideg, nyirkos idő beálltával – hozzánk hasonlóan – kutyáinknál is kialakulhat a nátha. Súlyosabb légzőszervi betegségeknek is elejét vehetjük, ha időben odafigyelünk a tünetekre.

Fehér szőrű kutyák: érzékenyebbek “színes” társaiknál?

Kutyabarát Helyek
-
  17.09.20 12:00 Állatvilág 

Igaz vajon az, hogy a hófehér bundájú kutyusok fogékonyabbak a betegségekre, daganatokra, és érzékenyebbek a barna, foltos, vagy fekete szőrű kutyatársaiknál?

Színes pulóverek az árva kutyáknak a könnyebb gazdikeresésért

Kutyabarát Helyek
-
  17.09.20 06:00 Állatvilág 

...és gazdi-találásért. Skóciában ezzel a kedves trükkel próbálnak segíteni a menhelyen élő fekete bundájú kutyusoknak megtalálni leendő gazdijukat.

Az eső sem tántoríthatja el a kutyásokat!

Kutyabarát Helyek
-
  17.09.19 12:30 Állatvilág 

Terelőbemutató és ügyességi verseny esőben, szépségverseny hol napsütésben, hol záporban - a nem épp kiváló kora őszi idő ellenére is jól érezték magukat a szombathelyi kutyások!

Új kutatás: a farkasok jobban értik az ok-okozati összefüggést, mint a kutyák

Jobban értik az ok-okozati összefüggést a farkasok, mint a kutyák - állapította meg az osztrák Farkaskutató Központ új tanulmánya.