Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 12 hír

Hipoallergén kutyák - 7 fajta a terrierek kedvelőinek

Sorozatunk harmadik részében újabb fajtákat mutatunk be, ezúttal kifejezetten a terrierekre fókuszálva. Ismerjétek meg őket!

Farkasból barát - új kutyás mozifilm jön!

Kutyabarát Helyek
-
  Tegnap 12:15 Állatvilág 

Pontosabban farkasos. Az új mozifilm első előzetese megérkezett és egy igen izgalmas filmet ígér főszerepben egy farkassal és egy őskori fiúval, akik a túlélésért szövetséget kell kötniük.

Állatvédelmi törvénynek adott nevet a végletekig elhanyagolt kutya

Kutyabarát Helyek
-
  17.07.21 12:00 Állatvilág 

Egy év leforgása alatt hatalmasat változott Libre, a boston terrier kölyök élete: a halálból hozták vissza, meggyógyult és ma már szebb hellyé teszi a világot a bántalmazott állatok számára.

10 humoros jelenet, ami minden gazdinak ismerős lesz

Kutyabarát Helyek
-
  17.07.21 06:00 Állatvilág 

Kutyáink megnevettetnek, szórakoztatnak minket - imádjuk őket! Szeretetünk kifejezéseként pedig időnként vicces jelenetekbe bonyolódunk. Veletek is előfordult már, ugye?

Bajban vannak a szánhúzók - a segítségeteket kérik!

Kutyabarát Helyek
-
  17.07.20 12:00 Állatvilág 

Rengeteg mentett és menteni való kutya, de kevés örökbefogadó - emellett tetemes állatorvosi költségek, etetés, panzió… Az Összefogás A Szánhúzókért Alapítvány az ereje végénél tart. Óriási szükségük van a segítségre!

Mindent a szívférgességről

Kutyabarát Helyek
-
  17.07.20 06:00 Állatvilág 

A trópusokról érkezett veszély, a szívférgesség nem játék: halálos kimenetelű lehet! Elsősorban kutyáinkat érinti a megbetegedés, azonban mi emberek is megfertőződhetünk. Ránk azonban nem vár halálos veszély.

Gazdagabb környezet: vidámabb állatok

Kutyabarát Helyek
-
  17.07.19 12:00 Állatvilág 

Nem csak nekünk, hanem négylábú barátainknak is rendkívül fontos, hogy ingerekben gazdag környezetben éljenek, hiszen ez is jelentős mértékben járul hozzá testi és lelki egészségükhöz.

Szeptemberben szintet lép a Hard Dog Race – a Wild futam várja a legkeményebb kutyás futókat

Kétszer hosszabb táv, több és nehezebb akadály... emeli a tétet a Hard Dog Race! Szeptemberben rendezik meg az első Hard Dog Race Wild-ot, amely 12 kilométeres, és 22 akadályt kell leküzdeniük a versenyzőknek.

Leállítottak egy mozit, hogy megtalálják a gazdákat, akik bent hagyták az autójukban a kutyáikat

Kutyabarát Helyek
-
  17.07.18 13:00 Állatvilág 

Az amerikai rendőrök és tűzoltók szó szerint versenyt futottak az idővel, hogy megmenthessék a két kutya életét, akiket a tűző napon álló autóban hagytak gazdáik. Mindeközben a gazdák a hűvös moziban élvezték a filmet…

Jobban szereted a kutyád, mint az embereket?

Kutyabarát Helyek
-
  17.07.18 06:00 Állatvilág 

Elizabeth Anderson szeretett lányát Grace-t ápolta, vitte magával nyaralni, kikapcsolódni, kellemes társasága volt a családnak. Anderson állítja, hogy ő volt a legjobb barát a világon, míg egy napon, 14 éves korában váratlanul meghalt…

Tehéncsorda támadt turistákra Ausztriában: kutya volt a kiváltó ok

A kutyasétáltatás, kirándulás során bizony folyamatosan ébernek kell lennünk, hiszen a természetben járva a legkülönfélébb állatokkal (is) találkozhatunk - ezek pedig gyakran veszélyt jelenthetnek ránk és kedvenceinkre, még ha a legártalmatlanabbnak néznek is ki.

Befogadta a nyaraláson talált beteg kutyát, ezzel megmentette az életét

Kutyabarát Helyek
-
  17.07.16 07:15 Állatvilág 

A Los Angeles-i nő nyaralása váratlan találkozással ért véget, ami örökre megváltoztatta az életét. Olvasd el a megható történetet!