Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Kutyaápolás - így csináld stresszmentesen

Kutyabarát Helyek  Tegnap 12:00 Állatvilág 

Fürdés, fültisztítás, vagy csak egy egyszerű fésülködés - bármelyikről legyen is szó, nagyon fontos, hogy kutyánk ne negatívan élje meg, egy nehézkes procedúraként. Legyen inkább mindkettőnknek élmény, játék!

Miért őszülnek idő előtt a kutyák?

Kutyabarát Helyek  Tegnap 07:15 Állatvilág 

Az ősz szőrszálak már fiatalabb korban is megjelenhetnek kedvencünk pofáján. Mi okozza és mely tényezők befolyásolják alapvetően az őszülés folyamatát?

A 10 legegészségesebb kutyafajta

Kutyabarát Helyek  17.04.21 06:00 Állatvilág 

Lehetetlen megjósolni, mennyi ideig fog élni egy kutya, ám léteznek olyan fajták, melyek esetében hosszabb élettartamra számíthatunk. Kevésbé hajlamosak genetikai rendellenességekre, mozgásszervi betegségekre, valamint bőr- és szőrproblémákra. Lássuk, melyek ezek a fajták!

Miért ül rám a kutyám?

Kutyabarát Helyek  17.04.20 06:00 Állatvilág 

Ha Te is azok közé tartozol, akik szeretik dédelgetni kutyájukat, örömmel tölthet el, ha kedvenced időnként az öledben kucorodik össze. De mit is jelent ez a viselkedés valójában?

Stockholmi terrortámadás: szívszorítóan búcsúznak a négylábú áldozattól

Kutyabarát Helyek  17.04.19 13:00 Állatvilág 

A közelmúltban történt tragédia négy ember életét követelte, és rengetegen szenvedtek sérüléseket. Ám van még egy áldozat, akiről nem lehetett hallani a hírekben: Iggy, az örökbefogadott kutya.

Meglepetésnapot szerveztek a gazdikereső ebeknek

Kutyabarát Helyek  17.04.19 06:00 Állatvilág 

Remekül érezték magukat a négylábú mentvények a Pécs Környéki Állatmentő Alapítvány nyílt napján: ismerkedtek, puszit osztottak, és élvezték a sétát, a látogatók figyelmét! Bach Zsókával, az alapítvány vezetőjével beszélgettünk.

Az Emberség, a Szeretet és Összefogás jelképe lett Fülöp

Kutyabarát Helyek  17.04.18 14:30 Állatvilág 

Önzetlenség, szeretet, összefogás - ezt váltotta ki az emberekből Fülöp története. Mutatjuk a legfrissebb híreket a reményt kapott kutyusról!

Mérgező növények, melyek veszélyt jelenthetnek kutyáinkra

Kutyabarát Helyek  17.04.16 07:15 Állatvilág 

Itt a tavasz, nyílnak a virágok. Nem csak a mezőkön, kirándulás, vagy városi séták alkalmával találkozhatunk csodaszép növényekkel, hanem sokszor kertünk is rejteget egy-egy dísznövényt, melyről sokszor nem is sejtjük, akár mérgező is lehet kedvencünknek.