Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 37 hír

Felmentették az etikus hacker fiút , aki feltörte a BKK online jegyrendszerét

Klubrádió
-
  Tegnap 18:26 Belföld  Közlekedés BKK

Felmentették az etikus hackert, aki a BKK online jegyrendszerét törte fel. A fiú saját Facebook oldalán tette közzé, hogy az ügyészség helyt adott a Társaság a Szabadságjogokért ügyvédje által tett panasznak, ezáltal nem tekintik a továbbiakban gyanúsítottnak, így felmentették.

Lelőtték a barcelonai gázolás feltételezett elkövetőjét

Megerősítette a spanyol terrorelhárítás, hogy a Katalán rendőrség lelőtte a barcelonai gázolásos merénylet feltételezett elkövetőjét, aki a furgont vezette a La Rambla téren. A férfin robbanóöv volt, amikor lelőtték.

Az ellenzék kitart a CEU-törvény eltörlése mellett – reakciók a rendkívüli ülésre

Klubrádió
-
  Tegnap 17:41 Belföld 

Az MSZP kitart a CEU-törvény eltörlése és a devizahitelesek kilakoltatási moratóriuma mellett. Az LMP szerint nem méltó a kormányzásra az, aki elmulasztja annak lehetőségét, hogy segítsen a devizahiteleseken.

Határozathozatal nélkül zárult a rendkívüli ülés

Klubrádió
-
  Tegnap 15:13 Belföld  Fidesz KDNP

Mindössze fél óráig tartott a parlament rendkívüli ülése, mert a határozatképtelen volt. Az ülésre a Fidesz-KDNP, és a DK képviselői sem mentek el.

Nyilvános vitasorozat indul a választási rendszer reformjáról

Klubrádió
-
  Tegnap 12:05 Belföld  Kampány Jobbik

Agórát állít a parlament elé Gulyás Márton Közös Ország Mozgalma, ahol a választási rendszerről vitatkoznak majd a pártok és a civilek képviselői - erről Mészár Anna, a mozgalom szóvivője beszélt a Reggeli gyorsban.

Októberig lassabb lehet az ügyintézés a hivatalokban

Klubrádió
-
  Tegnap 11:48 Belföld  Állás Bor

Mától lelassulhat az ügyintézés az állami hivatalokban, mert a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete arra kéri a munkavállalókat, hogy tartsák be a munkavégzés szabályait – erről a szakszervezet elnöke beszélt.

Rendkívüli ülés, kormánypártok nélkül

Klubrádió
-
  Tegnap 08:09 Belföld  CEU Kilakoltatás

Nem mennek el az Országgyűlés mai rendkívüli ülésére a kormánypárti képviselők, ahol a devizahiteles adósok kilakoltatása is téma lesz.

Gigantikus karambol a tengeren

Klubrádió
-
  Tegnap 05:49 Külföld  Távol-Kelet

Kereskedelmi hajóval ütközött egy amerikai hadihajó Szingapúr partjainak közelében, legalább tíz tengerész eltűnt, öt pedig megsebesült - jelentette közleményben az amerikai haditengerészet.

A szabad sajtóért tüntettek Budapesten

Klubrádió
-
  17.08.20 18:53 Belföld  Tüntetés

A civilek függetlenségéért és a sajtó szabadságáért tüntetett ellenzéki mozgalmakkal közösen az Együtt és a Párbeszéd a Szabad sajtó útján.

Elmaradnak a légi parádé egyes elemei

Klubrádió
-
  17.08.20 10:18 Időjárás  Augusztus 20.

Az időjárási viszonyok nem teszik lehetővé a fővárosi légi parádé tervezett eseményeinek teljes körű megtartását - közölte az operatív törzs. Az augusztus 20-ai központi ünnepi rendezvények biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs közleménye szerint a rossz időjárási viszonyok miatt elmaradnak az ejtőernyős ugrások.

Áder: ismét védenünk kell határainkat

Katonai tiszteletadás mellett felvonták a nemzeti lobogót a Kossuth téren az államalapítás ünnepén. A lobogót Áder János köztársasági elnök jelenlétében, a Himnusz hangjaira a Magyar Honvédség díszegysége vonta fel. Az eseményen közreműködött a Központi Katonazenekar és a Nemzeti Lovas Díszegység.

Készül az ország az állami ünnepre, TEK-esek is védik a rendezvényeket

A nemzeti ünnep programjai reggel fél kilenckor kezdődnek a Kossuth téren, ahol katonai tiszteletadás mellett felvonják Magyarország nemzeti lobogóját. Simicskó István honvédelmi miniszter köszöntője után esküt tesznek a honvédtisztjelöltek, majd Áder János államfő ünnepi beszéde hangzik el.

Meghalt Orbán Viktor bizalmasa, Arthur Finkelstein

Meghalt Arthur J. Finkelstein, Orbán Viktor tanácsadója – írta meg a The Washington Post. A kampányszakértő 72 éves volt.  

Sikeres műszaki főpróbát tartottak auguszuts 20-a előtt

Klubrádió
-
  17.08.19 16:51 Belföld  Augusztus 20.

Sikeres műszaki főpróbát tartott az augusztus 20-ai ünnepi rendezvények biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs szombat reggel - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára, az operatív törzs vezetője délután, Budapesten.

Késelés volt Finnországban és Németországban is

Megkéseltek több embert Finnországban, Turku városának központjában pénteken délután. Helyi sajtóhír szerint az egyik áldozat meghalt. Több támadó lehetett, egyiküket lábon lőtte, és elfogta a rendőrség.