Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 34 hír

Viharos széllel érkezik a hidegfront

Az Alföldön a 35 fokot is elérheti a csúcshőmérséklet holnap a délutáni órákban, nyugaton viszont már megkezdődik a hideg levegő beáramlása, viharos szél kíséretében.

Szombaton még érdemes lesz csobbanni egyet

Kiderül
-
  Ma 10:32 Időjárás 

A délután érkező hidegfront előtt az ország nagy részén igazi kánikulára számíthatunk, ezért még érdemes felkeresünk kellemes hőmérsékletű állóvizeinket.

Szinte az egész országban a nagy hőségre figyelmeztetnek

Kiderül
-
  Ma 10:10 Időjárás  Kánikula

Tovább fokozódik a hőség, emiatt az OMSZ még nagyobb területre adott ki elsőfokú figyelmeztetést, a nagy melegre tekintettel.

Nagy esőket hoz a hidegfront

Kiderül
-
  Ma 05:01 Időjárás 

Vasárnapra az érkező hidegfront véget vet a strandidőnek, de a nyárnak ezzel még nem lesz vége. Jövő hét közepétől ismét kellemes időre számíthatunk.

Várható időjárás - Péntek, 2017.08.18.

Kiderül
-
  Ma 00:00 Időjárás 

A sok napsütés mellett kevés fátyol- és gomolyfelhő várható, a délutáni órákban elvétve fordulhat elő zápor – jobb eséllyel az Északi-középhegység területén.

Mutatjuk, milyen idő lesz a tűzijáték idején

Kiderül
-
  Tegnap 16:55 Időjárás 

Vasárnap nem lesz eseménytelen nap időjárási szempontból sem, ugyanis épp egy hidegfront fog az ország felett átvonulni, jelentős csapadék és szélerősödés kíséretében.

Esős idő várható augusztus 20-án

Kiderül
-
  Tegnap 14:33 Időjárás  Kánikula

A szombat délután érkező hidegfront hazánk fölött jelentősen lelassul, emiatt vasárnap erősen felhős, borult idő lesz, csak a Dunántúlon szűnik meg a csapadék a délutáni órákban.

Figyelmeztetést adtak ki nyolc megyére a hőség miatt

Kiderül
-
  Tegnap 08:25 Időjárás  Kánikula

Az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökre és péntekre is elsőfokú figyelmeztetés adott ki a fokozódó kánikula miatt.

Még három napig tart a kánikula

Kiderül
-
  Tegnap 04:55 Időjárás 

A következő napokban szinte zavartalan napsütésben lesz részünk. Aki teheti használja ki a jó időt, mert szombaton este hidegfront éri el hazánkat.

Várható időjárás - Csütörtök, 2017.08.17.

Kiderül
-
  Tegnap 00:00 Időjárás 

Többnyire derült lesz az ég, csapadék nem várható.

Vasárnap nem lesz strandidő

Kiderül
-
  17.08.16 12:24 Időjárás  Hétvége

Egészen szombatig nem várható lényeges változás időjárásunkban, akkor a délutáni órákban nyugat felől egy hidegfront éri el hazánkat, amely átmenetileg hűvösebb levegőt hoz térségünkbe.

Mutatjuk, milyen idő lesz Horvátországban

Kiderül
-
  17.08.16 12:21 Utazás  3 hír a témában

Déli szomszédunknál sem lesz zavartalan strandidő a következő egy hétben. A szombaton érkező hidegfront átmenetileg változékonyabbá teszi az időjárást.

Lehűlés jön augusztus 20-ra

Kiderül
-
  17.08.16 05:23 Időjárás  9 hír a témában

Péntekig igazi nyári időben lesz részünk, csak kevés gomolyfelhő zavarja a napsütést, csapadékra nem kell számítani. Szombaton egy hidegfront hoz átmeneti lehűlést.

Várható időjárás - Szerda, 2017.08.16.

Kiderül
-
  17.08.16 02:00 Időjárás 

Sok napsütés várható nyugaton, északnyugaton időnként több, másutt kevés gomoly- és fátyolfelhővel.

Péntekig tart a strandidő

Kiderül
-
  17.08.15 12:47 Időjárás  Kánikula

Időjárásunkat néhány napig anticiklon határozza meg, így jelentős változásra nem kell számítanunk, napról-napra melegszik az idő. Rövid időre visszatér a kánikula.