Bezár
Ma 2017.03.28 22:00 órától másnap reggelig hálózati karbantartás várható, mely elérhetetlenné teszi a weboldalunkat és az appunkat is.
Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 68 hír

Látványtánc: országosra kvalifikáltak

Kanizsa Újság  Tegnap 15:09 Sport 

A város látványtáncos csoportjainál zajlik az élet, hiszen legutóbb a Magyar Látványtánc Szövetség országos bajnoki döntőjére kvalifikáló kaposvári versenyén a Honvéd Kaszinó SZKES tánccsoportja vehetett részt. A zsűri több kategóriában, mini, gyerek, junior és felnőtt korcsoportban értékelt. A SZKES 8 koreográfiával lépett a színpadra és két arany

Kézilabda NB II: csak a kezdés volt jó

Kanizsa Újság  Tegnap 13:45 Sport 

Kiskőrösi KSK (8.) - Nagykanizsai Izzó SE (10.) 29-21 (11-11) NB II Dél-nyugati csoport férfi kézilabda-mérkőzés, 17. forduló. Kiskőrös, 150 néző. Vezette: Daru, Medvegy. Izzó SE: Zsobrák - Gilitsch, Kiss G. 8, Vadász 6, Jónás 1, Füle 2, Tompek 1. Csere: Dencs Balázs (kapus), Metzger, Lassú, Szabó B., Babati 1, Pesti P., Szakály 1, Bátor. Edző: Tak

Szállj kék madár

Págyi Zsóka képzőművész alkotásaiból nyílik kiállítás március 30-án 18 órakor a Hevesi Sándor Általános Iskola galériájában. A tárlat április 21-éig látogatható.

A szabálysértéseket figyeli

Már Keszthelyen és Nagykanizsán is segíti a rendőrség munkáját a két fedélzeti kamerája miatt speciális feladatokra is alkalmas „felderítő autó”.

Óvodai jelentkezés - óvodai beíratás 2017

Értesítjük a Kedves Szülőket, hogy a 2017/2018-as nevelési évre (2017. szeptember 1. – 2018. augusztus 31.) vonatkozó óvodai jelentkezésre 2017. április 5 – 6. 8-17 óra között kerül sor. Az óvodai felvétel jelentkezés alapján történik. Óvodába jelentkezhet az okmányai szerint Nagykanizsán, valamint Fűzvölgy, Homokkomárom, Hosszúvölgy,…

Közösségek pályázhatnak falfelületek megújítására

Iskolák, óvodák, önkormányzatok, civil szervezetek pályázhatnak közösségi falfelületek megújítására a Let's Colour Településszépítő Egyesületnél, amely 800 négyzetméter beltéri falfelület kifestésére elegendő festéket ad a nyerteseknek.

Fennállásának 147. évfordulóját ünnepelte a Kiskanizsai Polgári Olvasókör

Kanizsa Újság  Tegnap 05:42 Belföld 

A rendezvényen több környékbeli dalkör is fellépett és a díjátadás sem maradt el.

Idén csaknem 135 ezer zalai embernek készítette el adóbevallását a NAV

Kanizsa Újság  Tegnap 05:21 Gazdaság 

Tájékoztatta szerkesztőségünket a hivatal Zala megyei sajtóreferense. Joó Hilda elmondta: az ügyfélkapuval rendelkezők akár mobiltelefonjukon keresztül is megnézhetik a bevallás tervezetet és módosíthatják is azt. Azoknak pedig május 2-ig postázzák, akik nem rendelkeznek ügyfélkapuval, de kérték, hogy az adóhatóság töltse ki a bevallásukat.…

Egyvonalban Istennel - Bemutatták Simon András legújabb könyvét

Kanizsa Újság  Tegnap 05:21 Kultúra 

Az ismert grafikus, költő, író életrajzi ihletésű művének középpontjában a hit, a művészet, a család és a házasság kérdései állnak. Az író könyvillusztrátorként kezdte pályáját, de -mint fogalmazott- egy idő után belefáradt, akkor Istenhez fordult, és azóta vallási ihletésű grafikákat készít. A könyvet a Kórház Kápolnában tartott író-olvasó találko

Balatont koszorúztak és forrásvizeket kóstoltattak

A víz világnapja alkalmából tartott Balcsi partin felhívták a figyelmet az élővizek védelmének fontosságára és a vegyszerek káros hatásaira is.

Megegyezett a Csíki Sör márkanév használatáról a Heineken és a Csíki Sör Manufaktúra

Megegyezett a Csíki Sör márkanév használatáról a Heineken Románia és az Igazi Csíki Sört levédő Csíki Sör Manufaktúra. A két cég magyar és angol nyelvű közös közleményét a Csíki Sör Manufaktúra tette közzé hétfőn a közösségi oldalán.

Ma van a színházi világnap

Színházba látogatók száma Magyarországon, 1990-2015; ezer fő

NépmesePontok létrehozására írt ki pályázatot a kormány

Kanizsa Újság  17.03.27 09:45 Kultúra 

A magyar népmesekincs továbbadását és a gyerekek kompetenciafejlesztését szolgáló NépmesePontok létrehozására írt ki pályázatot a kormány csaknem 1,2 milliárd forint értékben.

45 év - Ünnepelt a Kanizsa Táncegyüttes

Kanizsa Újság  17.03.27 06:36 Belföld 

Telt ház előtt tartotta jubileumi gáláját a 45 éves Kanizsa Táncegyüttes. Az együttes 1972-ben alakult meg, azóta több táncos generáción át ápolja és közvetíti a népi értékeket és hagyományainkat.

Április 15-ig jelenthetik be a gazdák a fagykárt

Április 15-ig igényelhetnek kárenyhítést a gazdák a téli fagy miatt; a fagykár bejelentésére a határidőt követően már nem lesz lehetőség - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) az MTI-hez eljuttatott közleményében.