Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 78 hír

Gangesz-Duna fesztivál

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 19:27 Kultúra 

A Pandit Murari Lal Sarma csoport táncelőadása a Gangesz-Duna fesztiválon Nagykanizsán, a Hevesi Sándor Művelődési Központban 2017. június 24-én. MTI Fotó: Varga György

Cseresnyés: A kormány intézkedései nemcsak az elvándorlás ellen hatnak...

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 11:45 Gazdaság 

A kivándorlásról és az agrárgazdaság helyzetéről is szó volt pénteken az interpellációk között az Országgyűlésben, majd az azonnali kérdések és válaszok órájában az agrártámogatások, az ápolók, valamint a közszolgálati dolgozók bére is felvetődött.     

Boros Imre: 600 ezer forint körüli bruttó átlagbér közelítene az uniós átlaghoz

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 09:39 Gazdaság  Bor

Boros Imre közgazdász szerint 550-600 ezer forint körüli bruttó bér közelítene az uniós átlaghoz, a felzárkózási folyamat elindult, de bőven van még teendő.

Egy hétig táncoltak

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 07:54 Belföld 

Néptánctáborral kezdődött a nyár Kiskanizsán. A Móricz Zsigmond Művelődési Házban egy héten át felcsíki és moldvai táncokat tanultak a gyerekek Tóth Istvántól. A fiatalok ez idő alatt megismerkedhettek a néptánc alapjaival, s ha kedvet kaptak hozzá, szeptembertől akár a tánccsoportban is folytathatják. A táborban ezúttal huszonöt fiatal vett részt,

Készülnek a búcsúmisére

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 07:54 Kultúra 

Takarítják, szépítik a látóhegyi kápolnát. A festői környezetben lévő kis templom harangja július 1-jén, Péter és Pál napját követő szombaton ismét megkondul, és szentmisére hívja az embereket.

Úrnapi körmenet

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 07:54 Belföld 

Bakonyi Erzsébet felvételén elindul az úrnapi körmenet a Felsőtemplomnál. Az Úrnapja (múlt vasárnap volt) a legünnepélyesebb hitvallás, az egyházhoz tartozás kifejezésének is alkalma. (Fotó: Bakonyi Erzsébet)

Újra Kanizsán találkoztak a vasutas nyugdíjasok kulturális csoportjai

A programra a Dunántúlról és az Alföldről is érkeztek hagyományőrző csapatok, amelyek saját környezetük kultúrájának egy-egy szeletét mutatták be a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Házban. A 14. alkalommal megtartott találkozó lényege a barátságok és a vasutas hagyományok ápolása - számolt be az eseményről a Kanizsa Televízió.

Már felszerelték az új kilátószint tartóit a toronyra a Csótónál

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 06:30 Belföld 

Messziről is látszik a 43 méteres magasságba épített fémszerkezet, ami a felső teraszrészt tartja. Ilyen magasan korábban nem volt kilátószint a tornyon. A kilátó régi tetejét tegnap emelték le a szakemberek, majd rögtön felszerelték az új fémszerkezetet, erre hamarosan még egy ötméteres csúcselemet is építenek. A napokban a 28 méteres…

Önzetlen segítség Murakeresztúról

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 06:09 Belföld 

Csaknem félmillió forinttal támogatja egy murakeresztúri mezőgazdász család egy zalai fiú felépülését A pénz azokból a jegyekből gyűlt össze, amelyeket az interneten bocsátottak árverésre. Deákék csütörtökön jártak a beteg fiút nevelő borsfai családnál.

Rekordszámú kis focista töltötte az elmúlt hetet az UFC táborában

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 06:09 Sport 

A rekkenő hőség sem szegte kedvét a gyerekeknek, akik hatalmas lendülettel vettek részt az edzéseken. A tábor napjait a sporttól független programok is színesítették.

Kanizsát elkerülte, Zalakomárt nem kímélte

Kanizsa Újság
-
  Tegnap 05:48 Belföld 

Mint az a tegnap délután, Zalakomárban készített fotókon is látható, Zalakomárt alaposan „helybenhagyta” a vihar: kidőlt fák és letépett villanyvezetékek maradtak a faluban a kiadós jégeső után. Ugyanakkor Nagykanizsát elkerülte a vihar. (Fotó: dr. Papp Attila)

Ásványvízfogyasztás Magyarországon, 1979-2015

Kanizsa Újság
-
  17.06.23 16:30 Belföld 

Ásványvízfogyasztás Magyarországon, 1979-2015; liter/fő

Cseresnyés Péter: a versenyszférában is emelkedtek a reálbérek

Jelentősen felgyorsult a reálbérek emelkedésének üteme az elmúlt négy hónapban, a versenyszférában csaknem 8 százalékkal nőtt a reálkereset - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára.

DK: Két éves ígéretek

Kanizsa Újság
-
  17.06.23 13:21 Belföld  Orbán Viktor

Pontosan két évvel ezelőtt, 2015. június 23-án járt Orbán Viktor Nagykanizsán, és halmozta el ígéreteivel a várost. Sokan úgy remélték akkor, hogy hónapokon belül elindulhatnak az első beruházások a Modern Városok program részeként. Mára azonban bebizonyosodott, hogy nemhogy hónapokon belül, két év alatt sem sikerült egy…

Nemzetközi Jóga Nap Nagykanizsán

Kanizsa Újság
-
  17.06.23 11:57 Kultúra 

Az Indiai Nagykövetség a Nagykanizsai Polgármesteri Hivatallal együttműködve 2017. június 24-en megrendezi a 3. Nemzetközi Jóga Nap & 2. Gangesz-Duna: Indiai Kulturális Fesztivált Nagykanizsán. Az esemény a Hevesi Sándor Kulturális Központban (8800 Nagykanizsa, Széchenyi tér 5-9.) kerül megrendezésre 11:00 és 18:00 óra között.