Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 135 hír

„Naptárhatás”: 23-án 2 és 3 forinttal csökken az üzemanyagok ára

Bruttó 2 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán a Mol.

„Naptárhatás”: 23-án 2 és 3 forinttal csökken az üzemanyagok ára

KamaraOnline
-
  Ma 17:40 Gazdaság 

Csökkenti bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán a Mol.

Nyaralásra és lakásfelújításra terveznek a legtöbbet költeni a magyarok

A magyarok közül a legtöbben (28 százalék) nyaralásra terveznek költeni az idén, ezt követően az iskolakezdés és a lakásfelújítás (17-17 százalék) szerepel a tervezett kiadások között.

Raktározás, vámeljárás, TIR-igazolvány: módosulnak a jogszabályok

Módosulnak a Nemzetgazdasági Minisztérium egyes, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tevékenységével összefüggő rendeletei, a szaktárca jogszabálytervezetét hétfőn tették közzé a kormány honlapján.

Gombamód szaporodnak a közérdekű nyugdíjas szövetkezetek

KamaraOnline
-
  Ma 16:59 Gazdaság  Állás

Jönnek a szomszédok, az éltes mesterek és a szatócs szakik: már 19 közérdekű nyugdíjas szövetkezet bejegyezéséről van nyilvános adat. De vajon hány nyugdíjas él majd az új lehetőséggel? – teszik fel a kérdést a Blokkk.com szakértői.

"KiSZÍVezhetik" Magyarországot a magyar termékeket vásárlók

Nyereményjáték-akciót indít a Magyar Termék Nonprofit Kft. a védjegyhasználó cégek összefogásával. A „SZÍVezd ki Magyarországot!" kampány résztvevői nemcsak nyereményekért szállhatnak versenybe, hanem minden vásárlásukkal adhatnak egy szívet a településüknek, így az akció végén kialakul az ország Magyar Termék szívtérképe.…

A kézművességet népszerűsíti a Hajdú parenyicás reklámfilmje

KamaraOnline
-
  Ma 15:59 Gazdaság 

A parenyicájának kézműves jellegét kívánja kommunikálni a Hajdú új reklámfilmjében.

Most kommunikálta a Samsung a HR-döntéseket

KamaraOnline
-
  Ma 15:29 Gazdaság  Samsung

A Samsung Electronics Magyar Zrt. most jelentette, hogy májustól Witsch Gerda marketingvezetőként folytatja munkáját, júniustól pedig Samu Zsófia PR és CSR menedzserként irányítja a vállalat PR kommunikációját.

A Raiffeisen Bank is kínálhat fogyasztóbarát lakáshiteleket

Elfogadta a jegybank a Raiffeisen pályázatát, így már ez a pénzintézet is kínálhat minősített fogyasztóbarát lakáshiteleket. Ezzel tovább nő a minősített termékeket kínáló hitelintézetek köre, így a fogyasztók még több intézmény kínálatából választhatják ki a számukra legkedvezőbb lakáshitelt.

A heti menü: sör, lecsó, csokoládé

KamaraOnline
-
  Ma 14:30 Gazdaság 

A sör olimpiai „szám”, a lecsó és csokoládé fesztiváli főszereplő lesz: gazdag a programkínálat a 34. hétre.

ÁSZ: Szabályosan működött a Magyar Turisztikai Ügynökség

Szabályos volt a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. vagyongazdálkodása, a pénzügyi-számviteli és az ellenőrzési feladatok ellátása – közölte az ÁSZ.

Az új kereskedelmi egyezmények biztonságosabbá teszik a világot

Az Egyesült Királyság európai uniós tagságának megszűnése után életbe lépő kereskedelmi egyezmények biztonságosabbá teszik majd a világot. Az új brit kereskedelmi főtárgyaló szerint ezekkel szövetségeket építenek a szigetország és partnerei között.

Airbnb: Bécsben végleg elfogyott a türelem

Lejárt a hathónapos türelmi időszak Bécsben. Mostantól kötelezik az Airbnb-t és más szállásmegosztó portálokat, hogy jelentsék be szállásadóikat.

Akár egymillió SIM-kártyát is lekapcsolhatnak az adategyeztetés miatt

KamaraOnline
-
  Ma 12:32 Gazdaság  Telefon

A kötelező adategyeztetésben érintett mobiltelefonos SIM-kártyák harmadát inaktiválták a szolgáltatók, de a határidőkből kicsúszóknak új szerződést kínáltak a régi szám és egyenleg megtartása érdekében.

Egyre többen kapnak kedvet a családiház-építéshez

Sok család kezdett házépítésbe az elmúlt időszakban. Az adatok szerint folyamatosan nő a bejelentett és elkészülő családi otthonok száma.