Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 102 hír

Az ukrán kiberrendőrség megállította Petyát

A keddi hackertámadás óta szerdán még mindig nem működött a kijevi Boriszpil nemzetközi repülőtér fő szervere. A központi kijelző táblát a járatok érkezéséről és indulásáról ezért kézi vezérléssel frissítik negyedóránként.

„Büntethető-e egy Facebookon hirdető vállalkozás azért, amit valójában a Facebook csinál?”

KamaraOnline
-
  Ma 11:45 Gazdaság 

Már az európai Általános Adatvédelmi Rendelet megjelenése előtt megütheti a bokáját Európában a Facebook, miután egy német bíróság azt kérdezte az Európai Unió Bíróságától (EUB), hogy eljárhat-e német hatóság az Írországban jegyzett Facebookkal szemben, illetve büntethető-e egy Facebookon hirdető vállalkozás azért, amit…

Régi trükkel támadhatják a legbiztonságosabb Windowst

KamaraOnline
-
  Ma 11:00 Gazdaság 

A Microsoft szerint a Windows 10 S az OS eddigi legbiztonságosabb változata, egy új kutatás szerint azonban a legrégibb trükkökkel is betámadható.

Jövőre 63 nappal később mehetnek nyugdíjba a szlovákok

KamaraOnline
-
  Ma 10:14 Gazdaság 

A szlovák munkaügyi, szociális és családügyi minisztérium tárcaközi egyeztetésre bocsátotta azt az intézkedésjavaslatot, aminek következtében 2018. január 1-től 63 nappal kitolódik a nyugdíjkorhatár.

Dunai Bernadett: Fontos, hogy összefogjanak a mátrai borászok

KamaraOnline
-
  Ma 09:30 Gazdaság 

Idén a szüret gépesítésére fókuszál a Dubicz Borászat és Szőlőbirtok – mondja Dunai Bernadett a KamaraOnline-nak. A borászat társtulajdonosa annak örül a legjobban, amikor a magyar fogyasztók elégedettek, de úgy látja, hogy a lengyel, a cseh és a skandináv piac is tartogathat számukra lehetőséget.

Díszkertészet: Két héten belül megbuknak a tisztességes cégek?

Válságban van a magyar dísznövény ágazat. A szakma a városokban kiültethető fák és egynyári növények termesztésében látja a kitörés lehetőségét.

Trump: van esély az egészségbiztosítási törvény elfogadására

Donald Trump amerikai elnök szerint a kedden bejelentett halasztás ellenére is van esély az egészségbiztosítási törvény elfogadására.

Amerikai nagyvállalatok vezetőivel tárgyalt Varga Mihály

Hivatalában fogadta Varga Mihály az Eric Stewart által vezetett Amerikai-Magyar Üzleti Tanács (USHBC) küldöttségét.

Egy napnál tovább tart a vonatozás Eszékről a tengerpartra

KamaraOnline
-
  Tegnap 19:15 Gazdaság 

Nem lesz könnyű dolga a horvát vasúttársaságnak, hogy autózás helyett vonatozásra szoktassa az utazókat. Bár a vonat olcsó, de legalább annyira lassú is.

A diplomás külföldi munkavállalók fele még a Brexit előtt elhagyná az Egyesült Királyságot

A nagyvállalatok magasan képzett külföldi dolgozóinak 56 százaléka még az EU-ból való kilépés előtt elhagyná az Egyesült Királyságot – derül ki a Baker McKenzie 250, diplomás, az Egyesült Királyságban dolgozó, de azon kívüli uniós állampolgár munkavállaló megkérdezésén alapuló kutatásából.

A Magyar Telekom is hozzátett a cannes-i sikerhez

KamaraOnline
-
  Tegnap 18:30 Gazdaság 

Egy éve a Sea Hero Questtel 9, idén a Gorillaz együttessel futott kampánnyal 4 oroszlánt nyert a Cannes-i reklámfesztiválon a Deutsche Telekom. A projektekben most is részt vettek a Magyar Telekom szakemberei.

Hét nagyaranyat is kiosztottak az elit szalon borversenyén

KamaraOnline
-
  Tegnap 17:45 Gazdaság  Bor

A 38. Országos Borverseny díjkiosztóján 95 arany és a 7 nagyarany érmet adtak át a legjobbnak ítélt borok termelőinek kedden Budapesten.

Hadat üzent az Apple a Flappy Bird klónoknak

KamaraOnline
-
  Tegnap 17:00 Gazdaság  Apple

Az Apple nagytakarításba fogott az App Store-ban, hogy eltávolítsa a klónokat és a spam appokat.

Ismét üdülési joggal rendelkezőket tévesztettek meg

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) döntése szerint a Dinasztia Wellness Kft. f.a. megtévesztette a fogyasztókat üdülési jogok eladásáról szóló ajánlatával. A jogsértésért mintegy 22,5 millió forint bírságot szabott ki a GVH.

Pest megyei vállalkozások 3 milliárd forintot nyertek el

KamaraOnline
-
  Tegnap 16:16 Gazdaság  KKV

Pest megyében 61 mikro-, kis- és középvállalkozás nyert el 3 milliárd forintot meglévő telephelyeinek átalakítására, modernizációjára valamint bővítésére - közölte Rákossy Balázs államtitkár kedden.