Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 12 hír

Elindult a Top 52 szavazás!

IT Business  Tegnap 12:26 Infotech 

Új díjat alapított az ITBUSINESS, a legsikeresebb ICT-cég címe most a tét.

Előkelő és különleges: hamarosan itt az InfoBál

IT Business  Tegnap 11:51 Infotech 

Az InterContinental Budapest szálloda bárterme ad otthont február 18-án a harmadik InfoBálnak.

A vizibilitás és a siker esete a toplistákon

IT Business  Tegnap 06:00 Infotech 

Január közepén elrajtolt az úgynevezett Top 52 szavazás, amely arra hivatott, hogy megtaláljuk, melyik ICT-cég volt 2016-ban a legsikeresebb.

Vigyázz, kész, rajt! megérkezett a Digitális Startup Stratégia

IT Business  Tegnap 06:00 Infotech 

December legvégén a kormány elfogadta Magyarország Digitális Startup Stratégiáját. A Digitális Jólét Programjának részeként készült, és annak más elemeihez is kapcsolódó stratégia a startup-ökoszisztéma egészét kívánja fejleszteni, különös hangsúlyt fektetve a B2B startupokra.

Regionális együttműködésben az erő

Partnerségi megállapodást kötött a német Softline AG nemzetközi IT-tanácsadó vállalat és a magyar tulajdonú, szoftvereszköz-gazdálkodási szolgáltatásokat és licenctanácsadást nyújtó IPR-Insights.

ITB Club december – Pillantsunk a jövőbe!

IT Business  17.01.14 14:59 Infotech 

Mely fogyasztói trendek nyernek lendületet 2017-ben? Melyek lesznek a legfontosabb új irányok? Mire kell készülnünk magánemberként és vállalatvezetőként? Hol áll az 5G mobiltechnológia fejlesztése és tesztelése? Egyebek mellett ezekre a kérdésekre is választ kaphattak a decemberi IT Business Club résztvevői az Ericsson Hot Consumer…

Elektronikus azonosítás – és ami mögötte van

Microsec hazai szolgáltatóként elsőként szerepel az eIDAS szerint tanúsított és minősített bizalmi szolgáltatók listáján.

Szemléletformálás nélkül nem megy

IT Business  17.01.13 11:00 Infotech 

Ugrásszerűen megnőtt az igény az informatikusok iránt az elmúlt években, már most több tízezer szakember hiányzik a piacról, ami akadályozza a szektor gyorsabb növekedését. Az ITBUSINESS által megkérdezett piaci szereplők igyekeznek minél többet tenni a helyzet megváltoztatásáért, azonban az is egyértelmű, hogy hatékony állami…

Tulajdonosváltás az Invitel Csoportnál

IT Business  17.01.13 10:02 Infotech  Részvény Invitel

A vállalat többségi tulajdonosa megállapodást írt alá a cégcsoport részvényeinek eladásáról a China-CEE Funddal, amelynek befektetési tanácsadója a budapesti irodával is rendelkező CEE Equity Partners.

Egyre több a bemutatkozási lehetőség

IT Business  17.01.12 12:25 Infotech 

Nemzetközi szakkiállításokon történő megjelenések támogatása, üzleti utak szervezése – többek között ezekkel segíti a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) az infokommunikációs szektor hazai szereplőinek külpiaci megjelenését. A startupok külön programot kapnak, amelynek keretében már több ígéretes üzlet is született.

Márciustól jöhet a szociális internet

IT Business  17.01.11 14:11 Infotech  Olcsó

A legolcsóbb jelenlegi internetszolgáltatási csomagoknál 15 százalékkal alacsonyabb áron, várhatóan márciustól lesz elérhető a Digitális Jólét Alapcsomag.

Új támogatási lehetőségek jöhetnek

IT Business  17.01.11 13:00 Infotech 

Az infokommunikációs megoldások területét tartják az egyik leggyorsabban növekvő szegmensnek a szakemberek Magyarország exportján belül, és a piaci szereplők erőfeszítéseit most már kormányzati stratégia is támogatja. Az uniós pályázatok mellett normatív támogatásra, adókedvezményekre, illetve külön hitelgarancia-alapra is…