Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 19 hír

Rekordszámú vállalkozást sikerült bevonni a Modern Vállalkozások Programjába

IT Business
-
  Ma 11:27 Infotech 

Közel 10 ezer vidéki KKV csatlakozott a digitalizációs programhoz. A program célkitűzése volt, hogy a vállalkozásokat új, korszerű informatikai alkalmazások használatára ösztönözze, növelve ezzel hatékonyságukat és elősegítve gazdaságos napi működésüket.

Hogyan találjuk meg, miben kiemelkedő a gyerek?

IT Business
-
  Ma 10:00 Infotech 

Még ha tehetséges is a gyermekünk, nem biztos, hogy ki tud bontakozni, ha tehetsége nem párosul érdeklődéssel, és nem hajlandó energiát fektetni a tanulásba. A szülő feladata megtalálni azt a területet, amelyben tehetséges a gyermek – a szakember szerint azonban vigyáznia kell, nehogy saját vágyát erőltesse rá.

Új banki megoldás az eltérő élethelyzetekre

A moduláris számlacsomagnak köszönhetően a banki ügyfelek az eddiginél is nagyobb mértékben dönthetik el, pontosan mit nyújtson számukra a szolgáltató.

Ilyen a modern talent menedzsment

IT Business
-
  Tegnap 10:00 Infotech 

Mitől válhatnak egy alapvetően nem lojális, nem elkötelezett generáció tagjai a cég kulcsembereivé? A válasz sokkal közelebb mutat a vezetőhöz, mint gondolnánk. Csak tükörbe kell nézni.

A karmester találkozása a talent menedzsmenttel

IT Business
-
  17.05.22 10:00 Infotech 

Pár évvel ezelőtt még arról szóltak a HR-témájú cikkek, hogy a hazai cégek nem foglalkoznak a tehetségek felismerésével. Napjainkban ez már vétek (lenne), hiszen az elmúlt egy-két év egyik vezértémája, az ICT-szektort sújtó munkaerőhiány megmutatta, miért fontos annyira a talent menedzsment. Megkérdeztünk néhány piaci szereplőt, mit jelent…

Legjobb befektetés a tudás

IT Business
-
  17.05.21 11:00 Infotech 

Csodálatos érzés lehet olyan képességgel, olyan tehetséggel élni, amellyel különlegesebbek, sikeresebbek lehetünk az emberek nagy részénél. Sokan vágynak arra, hogy egyszer megmutathassák a nagyvilágnak a tehetségüket, és ezáltal komolyabb sikereket érjenek el az életben. Szerencsére vannak, akik segítenek az álmok elérésében.

Hatékony eszköz lehet a szájreklám

IT Business
-
  17.05.20 11:00 Infotech 

Hatalmas a verseny a legjobb IT-szakemberekért, megtalálásukhoz és megtartásukhoz a munkáltatói márkaépítéstől a szemléletformáláson át a különleges programokig számos dolgot tesznek a vállalkozások. Összeállításunkból kiderül, hogyan segíthet a tehetségek bevonzásában az informatikusok védőszentje, és mennyire lehet hatékony …

Szervezeti változás az Invitel Csoportnál

IT Business
-
  17.05.19 12:16 Infotech  Invitel

A márciusi tulajdonosváltással új fázisba érkezett az Invitel Csoport fejlődése: ezentúl egy szűkebb, de más jellegű, erős iparági tapasztalattal rendelkező felső vezetői csapat feladata lesz a növekedési célok elérése.

Egy legenda Magyarországon

IT Business
-
  17.05.19 12:00 Mobiltech 

Februárban a barcelonai Mobile Word Congressen jelentették be, hogy újra lesznek Nokia telefonok. Most, a forgalmazásra alakult, szintén finn cég kelet-közép-európai részlege bejelentette a magyarországi forgalmazást.

Hírközlési elismerések

IT Business
-
  17.05.19 10:19 Infotech  Bölcskei Gusztáv

Bölcskei Imre és Bugyi József kapta az idei dr. Magyari Endre-díjat, az NMHH elismerését.

Elvárás és kényszer

IT Business
-
  17.05.19 10:00 Infotech 

Fokozódó munkaerőhiány, generációs szakadékok, az üzleti elvárások növekedése – a vállalati HR-csapatoknak egyszerre számos kihívással kell megküzdeniük.

Újabb internetes adócsökkentés (lesz jövőre)

IT Business
-
  17.05.18 10:37 Infotech  Olcsó Wifi

2018-ban még tovább, 5 százalékra csökken az internet áfája, és tovább bővítik a Digitális Jólét Programot. A kormány célja, hogy minden eddiginél olcsóbb, elérhetőbb és gyorsabb legyen az internet Magyarországon.

„Van, amikor hasznos egy képzeletbeli vízi ragadozó”

IT Business
-
  17.05.18 10:00 Infotech 

Napjaink egyik legismertebb magyar sportolója, aki nemcsak úszó eredményeivel érte el az ország és a világ kitüntetett figyelmét, de pozitív hozzáállásával, kifogyhatatlan erejével és nagy visszhangot kiváltó harcaival is sokunk kedvencévé vált. Hosszú Katinkával beszélgettünk.

Az agile módszertan és a felső vezetés viszonya

IT Business
-
  17.05.17 18:00 Infotech 

Az agile gondolkodásmód sikeres bevezetéséhez egy szervezet mindhárom érintett csoportjának (menedzsment, delivery és üzleti oldal) képzésére szükség van – mondja Bodó Árpád Zsolt, a Sprint Consulting alapítója. A munkáltatók kompenzációs csomagjába épített agilis képzési rendszer ma már a munkavállalók szemében is komoly…

Az ITBUSINESS újságírója lett az „Év információbiztonsági újságírója”

IT Business
-
  17.05.17 17:01 Infotech  4 hír a témában

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2006-ban alapította meg az „Év információbiztonsági újságírója” címet, melyet minden évben nyílt pályázati felhívás keretében hirdet meg. Idén újságírónk, Vass Enikő vehette át az erkölcsi elismeréssel járó díjat az egyesület május 17-i „Információvédelem menedzselése” LXXVI. szakmai fórumán.