Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Több, mint bitcoin

IT Business
-
  Tegnap 10:00 Mobiltech 

Órákig el lehet azon vitatkozni, mennyire hasznos vagy veszélyes a világ pénzügyi rendszerére a bitcoin. Abban már sokkal nagyobb egyetértés van, hogy a bitcoin mögött álló blokklánc technológia a jövő egyik nagy ígérete – és nem csak a pénzügyi világban.

Kötelező chatbotot használni a cégeknek napjainkban?

IT Business
-
  17.08.16 10:00 Infotech 

A chatbotok kommunikációs előnyt jelenthetnek, hiszen ezeken keresztül hatékonyan érhetők el a felhasználók. Viszont rögvest beleütközünk informatikai és jogi kalamajkákba, melyekre nem számítunk a fejlesztés eufóriája után. A chatbot kötelező rossz vagy üdvös forradalom?

A vásárlói bizalom találkozása az e-kereskedelemmel

IT Business
-
  17.08.15 12:00 Infotech 

Az online kereskedők még mindig a robbanást várják, közben az offline szféra a bezárástól tart. Az internetes vásárlás és az online kereskedelem alapja a bizalom, de fontos az is, hogy akár még aznap megkaphassák a vásárlók a kívánt termékeket. Ez pedig nem megy üzleti intelligencia felhasználása nélkül.

Adategyeztetés nélkül nem megy

IT Business
-
  17.08.14 10:00 Mobiltech 

Június 30-án lejárt a feltöltőkártyás mobiltelefonokra (is) vonatkozó adategyeztetésre biztosított határidő, így a törvényi előírások szigorítása miatt, aki elmulasztotta egyeztetni az adatait a szolgáltatójánál, annak törölték korábbi szerződését. Menekülőút azért még maradt.

Tovább bővült a DJA-t kínáló szolgáltatók köre

IT Business
-
  17.08.11 13:04 Mobiltech  Telekom Olcsó

Bevezette Digitális Jólét Alapcsomagjait (DJA) a Telekom is: a piaci árhoz képest 20–49 százalékkal olcsóbban biztosítanak szolgáltatást azoknak, akik eddig (főként) anyagi okokból nem fizettek elő mobil vagy vezetékes internetre.

A roamingmentesség titkai

IT Business
-
  17.08.11 10:00 Mobiltech 

Több mint egy hónapja nincsenek roamingdíjak az Európai Unióban. A megjelent hírekkel ellentétben a szolgáltatóknak nem áll érdekükben a szolgáltatás minőségének rontása, de az előfizetői szerződések átnézése mindenkinek ajánlott.