Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 18 hír

Trollászati útmutató kezdőknek és haladóknak

IT Business  Ma 11:40 Infotech 

A troll az irodalmi elbeszélések alapján humanoid alkatú, nagy termetű, napfényre szilárduló szilícium életforma. Ezt a szörnyen ostoba és agresszív élőlényt a fantasy írók tartották életben sokáig, míg mára megelevenedtek és tombolva rondítanak bele mindenbe az interneten.

A szerver a nyomtatóba költözött

IT Business  Tegnap 14:39 Infotech  Állás

A jövő egyre kevésbé arról szól, hogy hol dolgozunk, hanem sokkal inkább arról, hogy mit alkotunk. A technológiának ebbe a folyamatba észrevétlenül kell belesimulnia – állítja a Konica Minolta, amely egy erre hivatott eszközt is bemutatott Berlinben.

ITBusiness&Technology 2017: Generációk egymás közt

IT Business  Tegnap 10:43 Infotech 

Természetes, hogy minden generációnak más és más az elvárása, ha munkáról van szó.

Ezt gondolják a HR-esek az informatikushiányról

IT Business  Tegnap 10:00 Infotech 

Egy friss felmérés szerint szoftver- és mobilalkalmazás-fejlesztőkből van a legnagyobb hiány az informatikai szakemberek között. A kutatás során megkérdezett vállalkozásoknál nem számítanak pozitív változásra a következő években. Az egyre nagyobb gondot jelentő humánerőforrás-hiányt az alternatív képzési modellel kísérletező edtech-cégek …

A vállalkozószellemtől a prosperáló céges szervezetig

IT Business  17.03.23 10:00 Infotech 

Míg a regisztrált vállalkozások száma évről évre nő hazánkban, elmélyülve a témában kiderül, a kép csalóka. Az egyéni vállalkozások száma 2012 óta valóban növekedett 10 százalékkal, a társas vállalkozások száma ugyanakkor közel ilyen mértékben csökkent. De mire figyelmeztet ez?

A legkeresettebb emberek, cégek, cikkek, posztok

IT Business  17.03.22 12:00 Infotech 

Honlapunkra is megérkezett a báli szezon, az InfoBálról szóló tudósításunk a legnépszerűbb cikkek közé került, ahogyan a Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértővel készült interjú is. Komoly kérdésekkel is felkeltettük olvasóink érdeklődését: mikor adjunk mobilt a gyereknek, illetve ki lett az állami mobilszolgáltató?

Nagyvezír vagy cégvezető kell egy vállalat élére?

IT Business  17.03.22 10:00 Infotech 

Az erős vezetők kultusza ma reneszánszát éli, viszont tisztelni és értékelni egy CEO-t nem ugyanaz, mint csodálatunk tárgyává tenni – utóbbit hosszú távon megsínyli a cég. Gondoljunk csak Donald Trumpra, aki sorozatban gyártja fura elnöki rendeleteit. Nem sokat mérlegel, legyen szó szabadkereskedelmi megállapodásról vagy az…

Ideje felkészülni a GDPR-ra

IT Business  17.03.21 16:06 Infotech 

Alig több mint egy év múlva hatályba lép az Európai Unió új adatvédelmi rendelete, a General Data Protection Regulation (GDPR). Ez nem is olyan hosszú idő, ha figyelembe vesszük, hogy a nagyobb szervezeteknek fél évig is eltarthat a felkészülés.

ITBusiness&Technology 2017: Hogyan lehet az ICT-ből üzleti értéket kreálni?

IT Business  17.03.21 15:51 Infotech 

Nem kérdés, hogy napjainkban a digitális transzformációra összpontosítanak a vállalatok – akárcsak kerekasztal-beszélgetésünk résztvevői. Hosszútávon a cég nyer, amely komolyan beruház a digitális változást elősegítő technológiákba – most. Létkérdés ugyanis, hogy így tegyenek, ha nem akarnak néhány éven belül eltűnni a piacról. De…

Válaszok a felhőből

IT Business  17.03.21 15:41 Infotech 

Azt mindenki érzi, hogy a digitalizáció az üzleti területek átalakításával a vállalati informatikára is óriási hatással lesz. De pontosan milyen változásokkal kell számolni és milyen válaszokat lehet erre adni? Ezekről beszélgettünk Molnár Balázzsal, az Oracle felhőtechnológiai szakértőjével a március 27-29. között megrendezett HOUG konferencia

Neked milyen vezetői stílus jön be?

IT Business  17.03.21 06:00 Infotech 

Nagy a felelősségük a vezetőknek abban, hogy a munkaerőhiányos időszakban hány embert tudnak felvenni a cégükhöz. De a munkatársak megtartásával kapcsolatban is nagyjából ugyanez a helyzet.

Kedves KKV! előre, amíg lehet!

IT Business  17.03.21 06:00 Infotech 

Elnyűhetetlen téma a KKV-k helyzete, ha a magyar üzleti életben kutakodunk. Üzletfejlesztési szempontból a legnagyobb potenciállal rendelkező üzleti körről van szó, és ha ehhez a csoporthoz hozzávesszük a mikro vállalkozásokat is, akkor valóban az elkövetkezendő évek meghatározó piaci szereplőiről beszélünk, még ha ezt ők nem is hiszik el …

Képességekre fókuszálva akarják megújítani az álláskeresési piacot

IT Business  17.03.20 12:56 Infotech  Állás Startup

Fiatal magyar startupperek formabontó megoldással segítik az álláskeresőket.

A játék hatalma(s)

IT Business  17.03.20 12:11 Infotech 

A szuperhős palánták köztünk járnak és építenek...

Kis és nagy hajók a hullámverésben

IT Business  17.03.20 10:00 Infotech 

Azt talán már minden vállalat és minden vezető tudja, hogy az infokommunikációs technológiák segítenek új üzleti értéket teremteni. Az viszont sokkal kevésbé egyértelmű, hogy mindezt hogyan lehet elérni.