Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hiába dolgozunk többet, Magyarország a sor végén kullog

Inforádió  Ma 16:54 Gazdaság 

A legfrissebb adatok szerint 2015-ben tovább csökkent a magyar dolgozók termelékenysége. Vagyis hiába robogunk a teljes foglalkoztatottság felé, a hatékonyságban a sor végén kullogunk.

Végleges otthont kaphat a Sportkórház - exkluzív

Megkezdődött a pakolás a Sportkórházban - tudta meg az InfoRádió. Az intézmény a 11. kerületben a Semmelweis Egyetem volt Ortopédiai Klinikájára költözik a Karolina út 27. szám alá szeptemberig. Az InfoRádió úgy tudja: a korábbi tervekkel ellentétben ez nem az átmeneti, hanem a végleges helyszín lehet. Szabó Tünde sportért felelős…

Egyszerű trükkel meg lehet úszni az 50 ezres kamerás bírságot

Inforádió  Ma 16:32 Belföld  Kamera

Könnyen elkerülhető a közterület-felügyelők által kiszabott 50 ezer forintos közlekedési bírság, egyszerűen csak nem kell befizetni. Ekkor rendőrségi eljárás indul, csakhogy az ORFK álláspontja szerint a felügyeletek által használt kamerák képe alapján nem lehet objektív felelősségi alapon büntetni, csak ha ismert a vezető személye.

Indulnak a viharjelzők a nagy tavakon

Április 1-jén, szombaton elindul az országos viharjelző rendszer működése az ország négy nagy taván, a rendszer tesztjét szerdán, Siófokon végezték el a katasztrófavédelem, a vízi rendészet és a meteorológiai szolgálat vezetői.

Előzetes letartóztatásba került a volt barátnőjét lúggal leöntő orvos

Előzetes letartóztatásba került a volt barátnőjét lúggal leöntő orvos - erősítette meg az erről szóló sajtóinformációkat Józan Magda, a Kúria sajtótitkárságának osztályvezetője szerda délután az MTI-nek.

Brexit: mit rejt az a bizonyos 50. cikk?

Az Egyesült Királyság hivatalosan bejelentette, hogy elindítja az Európai Unióról szóló szerződés 50. cikke szerinti eljárást és ezzel kilépését az EU-ból. A mai naptól számítva két év áll a két fél rendelkezésére, hogy megtárgyalja a kilépés részleteit, illetve meghatározza, hogyan alakulnak kereskedelmi kapcsolataik és együttműködésük a jövőben.

Megdöbbentő bírságrekord a magyar autópályákon

Az előző évhez képest 2016-ban jelentősen nőtt a bliccelő autósok ellen indított pótdíjas eljárások száma Magyarországon. Az érvényes jogosultság nélküli úthasználatért tavaly mintegy 731 ezren kaptak büntetést, 42 százalékkal többen, mint egy évvel korábban.

A kárelhárításról fognak szólni a Brexit-tárgyalások

Az Egyesült Királyság uniós tagságának megszűnéséről szóló tárgyalások során a cél az EU állampolgárai, vállalatai és tagállamai által elszenvedett veszteségek minimalizálása - jelentette ki szerdai sajtóértekezletén Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke. Theresa May brit miniszterelnök eközben azt hangsúlyozta, hogy az Egyesült…

Lezárás lesz két budapesti hídon is

Inforádió  Ma 15:00 Belföld  FKF

A mostani hétvégén végzi az FKF Nonprofit Zrt. a Margit híd és a Petőfi híd takarítását, ezért hosszabb időre lezárnak sávokat.

Megvan, mennyivel nőhet még idén a nyugdíj

A kormány tavaly az utolsó pillanatban vizsgálta felül inflációs prognózisát, ám egyre biztosabb, hogy ez is frissítésre szorul. Mindez pedig hatással lehet a nyugdíjakra: a jelenlegi állás szerint novemberben átlagosan évi 12 ezer forintos kiegészítést kaphatnak a nyugdíjasok.

Itt az igazság a ferihegyi járattörlésről

Egészségi problémák miatt kellett törölni az Air France Budapestről Párizsba tartó járatát kedden reggel.

Figyelmeztetést adott ki a rendőrség

A közlekedési balesetek megelőzése érdekében a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya néhány fontos szabályra hívja fel a gyalogosok figyelmét, hogy kellő körültekintéssel kezdjék meg az áthaladást, és ahol kötelező, láthatósági ruházatot viseljenek - írja a Police.hu.

Bob Dylan átveszi a Nobel-díjat

Bob Dylan európai turnéjának első állomásán átveszi az irodalmi Nobel-díját a hétvégén Stockholmban - jelentette be szerdán Sara Danius, a díjat odaítélő Svéd Akadémia állandó titkára.

Kitört a botrány: gránátvetővel lőtték a lengyel főkozulátust

A lengyel külügyminisztériumba bekérették Ukrajna varsói nagykövetét a nyugat-ukrajnai Luckban működő lengyel főkonzulátust ért gránátvetős támadás miatt - közölték szerdán Varsóban. A külügyi megbeszélés után az ukrán nagykövet azt mondta, hogy Oroszország állhat az incidens hátterében.

Szabad a gazda mostantól az ügyféladatokkal

Elfogadta az amerikai képviselőház azt a javaslatot, amelynek értelmében az internetszolgáltatók a jövőben az ügyfelek engedélye nélkül is felhasználhatják és akár tovább is adhatják előfizetőik adatait, a többi között például azt is, hogy milyen weboldalakat látogattak.