Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 34 hír

Új prezentációs platformot leplezett le a Prezi

HWSW  Tegnap 16:02 Infotech 

Az eddiginél rugalmasabb, jól skálázható prezentációs eszközt mutatott be a Prezi, amellyel a cég az előadások teljes életciklusát végigkísérné, az elkészítéstől a bemutatás utáni megosztásokig.

Jól halad a nagyvállalati Windows 10-átállás

HWSW  Tegnap 14:50 Infotech 

Bő másfél éve, azaz a Windows 10 rajtja óta gőzerővel halad a rendszer bevezetése a vállalati környezetekben. Ebben Magyarország sincs lemaradva, de nálunk picit más okok miatt döntenek a bevetés mellett a szervezetek.

A streaming miatt újra növekszik a zenei piac

HWSW  Tegnap 12:17 Infotech 

Fordulópont következett be az elmúlt két évben a zenei piacon, amely főként a streaming szolgáltatások bevételének nagymértékű növekedéséből következett. A kiadók óvatosak, az elmúlt 15 évhez képest még az elején jár az iparág újraéledése.

Egészséges ütemben növekszik a Logitech

HWSW  Tegnap 12:17 Infotech 

A beviteli eszközeiről ismert cég az egymást követő negyedik évében tudott gyarapodni.

Már most kirobbanó siker a Samsung Galaxy S8

HWSW  Tegnap 11:13 Mobiltech 

Megdöntötték a Galaxy S7 rekordját a Samsung idei csúcsmodelljei, az S8 sorozatra közel harmadával több előrendelés érkezett, mint a tavaly ugyancsak rekordot állító előd esetében.

Drónvezérlő FPV szemüveget mutatott a DJI

HWSW  Tegnap 09:30 Infotech 

Egyedi FPV (first person view) szemüveggel rukkolt elő a DJI: a Goggles a drón képét közvetíti a pilóta felé és a négyrotorosok vezérlését is lehetővé teszi. A testes készülék május végén lesz kapható.

Új profi Radeon érkezik tartalomgyártóknak

HWSW  17.04.25 17:33 Infotech  AMD

Kiegyensúlyozottabb felépítést kapott a Radeon Pro Duo új generációja, az AMD a GPU-s teljesítmény helyett a mellékelt memória kapacitását növelte. Szélesebb területen vethető majd be az új egység.

LinkedIn-funkciókkal újít a Microsoft Dynamics 365

HWSW  17.04.25 17:04 Infotech 

Júliustól érkeznek a Dynamics 365 és a LinkedIn közös integrációi az értékesítés és a toborzás modulokba. A bejelentésnél több lehetőség is lenne a két szolgáltatásban, de már így is sokkal több értékesítési és fejvadász megkeresésre számíthatnak nyártól a LinkedIn felhasználói.

Szabad szemmel is jól látható piactérré vált a Simple

HWSW  17.04.25 14:28 Mobiltech 

Tavaly egymilliárd forintot meghaladó forgalmat produkált az OTP Mobil Simple alkalmazása, idén pedig már az első negyedévben átlépte az 590 milliót. A legnépszerűbb funkció továbbra is a parkolás, de a jegyvásárlás is egyre inkább előtérbe kerül.

Teljesen feltörték a HipChatet

HWSW  17.04.25 12:30 Infotech 

Rendkívül súlyos biztonsági incidenst jelentett be a HipChat, támadók a felhős szolgáltatás felhasználói adatbázisát vihették, egyes szervezeteknél pedig a tárolt beszélgetésekhez is hozzáfértek.

Kevesebbet fizet az Apple az App Store-referenciákért

HWSW  17.04.25 11:51 Mobiltech 

Változtat az Apple a partnerprogram tagjainak jutalékos rendszerén, május 1-től már 64 százalékkal kevesebb pénzt kapnak a weboldalak a referenciákból származó vásárlások után.

Süllyesztőben a Plastc okos-bankkártyája

HWSW  17.04.25 10:30 Infotech 

Aranykorukat élik a fintech startupok, a modern, digitális pénzügyi szolgáltatásokat kínáló kezdeményezések sorra bukkannak fel - a tortából ugyanakkor nem jut mindenkinek, így azok szép számmal el is esnek a küzdelem során. Ilyen a 2014-ben indult Plastc is, amely az egyik legegyedülállóbb okoskártya megoldásnak indult, először közösségi…

Kiterjeszti a Twitch a pénzkereső streamerek körét

HWSW  17.04.25 09:30 Infotech 

Eddig csak a Twitch partnerprogram résztvevői juthattak a videóközvetítő platform alapján bevételekhez. Hamarosan elindul emellett az Affiliate Program, a rendszeresen tartalmat közzétevő és állandó nézőszámmal rendelkező streamereknek, akik még nincsenek partneri szinten.

Drónozáshoz tervezett merevlemezzel jelentkezett a Seagate

HWSW  17.04.24 16:30 Infotech  3 hír a témában

A cég a DJI együttműködésében készítette el a Fly Drive-ot, amire 60 órányi 4K videó fér, létezését viszont nem könnyű indokolni.

Honnan jönnek a még gyorsabb böngészők?

HWSW  17.04.24 16:29 Infotech  Microsoft Windows

A Microsoft Edge böngészője a Windows 10 operációs rendszerrel egyszerre frissül, így a Creators Update keretében ez a szoftver is új verziót kapott, ennek részeként pedig néhány új fejlesztéssel gazdagodott a Chakra JavaScript-motor is.