Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 105 hír

Ekkor mérik a sebességet májusban Gyömrőn

Hírhatár  Ma 12:51 Megyei  Somogy

A Pest megyei Rendőr-főkapitányság májusi sebességmérő vezénylési terve szerint Gyömrőn a következő időpontokban mérik a járművek sebességét:

Szél Bernadett megzavarta az úri murit, a bíróság is melléállt

Hírhatár  Ma 12:00 Belföld 

Szél Bernadett, a Lehet Más a Politika (LMP) frakcióvezető-társelnöke a Fővárosi Ítélőtáblán jogerősen nyert pert, amely szerint nem sértett jogot azzal a kijelentésével, hogy az offshore hátterű, a Fidesz gazdasági hátországához tartozó MET Zrt. milliárdos nagyságrendben károsítja meg a magyar adófizetőket.

Kieső helyen a Loki

Az éllovas Budapest Honvéd továbbra is több győzelmével előzi meg a második Videotont a labdarúgó OTP Bank Liga 29., szombati fordulóját követően.

Íme, az ötöslottó nyerőszámai és nyereményei a 17. héten

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 17. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Tihanyban mutatkoztak be a kecskeméti képzőművészek

Hírhatár  Ma 05:07 Belföld 

A Tihanyi Bencés Apátság galériájában 2107. április 28-án, pénteken délután megnyitották azt a kiállítást, mely másfél hónapon keresztül mutatja meg Kecskemét képzőművészeti kultúrájának egy szegmensét a Balatonnál élőknek, illetve ott nyaralóknak.

Különleges Tánc Világnapja Pécsett

Hírhatár  Tegnap 20:35 Kultúra  Világnap

Az UNESCO 1982-ben április 29-ét jelölte ki a tánc világnapjává. A tánc világnapjává jelölte ki április 29-ét Jean-Georges Noverre tiszteletére 1982-ben az UNESCO.

Meghosszabbították a MESTERMUNKA pályázat jelentkezési határidejét

Hírhatár  Tegnap 19:25 Belföld 

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara meghirdeti "MESTERMUNKA" című pályázatát, melyre várja a vállalkozók, cégek termékeit, szolgáltatásait, vagy a pályaművekről készült fotókat és az azokról szóló rövid leírást.

Előrehozott Majális

Hírhatár  Tegnap 18:53 Megyei 

Április 30-án 9-től hajnali 2-ig tart a patakparti népünnepély.

Lesz fizetős parkolás Zuglóban is

Hírhatár  Tegnap 18:30 Megyei  Parkolás

Hamarosan fizetős lesz a Városliget környéke, vagyis a Vágány utca, a Francia út, a Kerepesi út és a Dózsa György út által határolt terület, valamint az Örs vezér terétől északra fekvő XIV. kerületi zóna.

Sikeresen vizsgáztak a KESI úszói

Hírhatár  Tegnap 16:47 Belföld 

A KESI béka és delfin korú úszói sikeres szakmai úszóvizsgát tettek a Kecskeméti Fürdőben

Jövőre jöhet az online számlázás

Jövőre debütálhat a gazdaságfehérítés újabb állomása, az online számlázás: a számlázó programok használata esetében 2018. július 1-jétől lesz kötelező az online adatszolgáltatás, amit az adózók már az idén július 1-jétől tesztelhetnek - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium szombaton.

Országszerte programokkal ünnepelik az Európa-napot

Országszerte színes Európa-napi programokkal, nyereményjátékkal várja a családokat mától május 17-ig az Európai Bizottság magyarországi képviselete, az Európai Parlament Tájékoztatatási Irodája és a Europe Direct tájékoztató hálózat.

Gyalogost gázoltak halálra a 4-es főúton Vecsésen

Hírhatár  Tegnap 07:42 Megyei  Rendőrség

Egy személyautó elgázolt egy gyalogost a 4-es főúton Vecsés lakott területén szombaton kora hajnalban, az elütött nő életét vesztette - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hun.

Mino a PTE Hangja

Hírhatár  17.04.28 22:28 Kultúra 

A Pécsi Egyetemi Napok egyik újdonságaként rendezték meg a Pécsi Tudományegyetem Hangja tehetségkutató verseny döntőjét az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat szervezésében.

Április utolsó napján majális Gyömrőn

Hírhatár  17.04.28 21:25 Megyei  2 hír a témában

Gyömrőn az idei évben április 30-án kerül megrendezésre a majális az Eskü téren. Főzőverseny, programok felnőtteknek és gyerekeknek, koncertet ad a Göndör zenekar és Csocsesz is.