Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Sokkot kapott a rendőrnő: a krízis nem betegség, hanem állapot

Híradó
-
  Tegnap 22:28 Külföld 

Ugyan megmentett több embert, de sokkot kapott a cabrilsi terroristákat lelövő rendőrnő: hiába volt az idegenlégió tagja, krízisbe került. Makai Gábor pszichológus szerint a látszat most is csalt, és az új akut helyezettel nem tudott mit kezdeni a katalán rendőrség sorállományú tagja.

Schiffer: a baloldal valljon színt arról, hogyan látja korábbi kormányzását

Híradó
-
  Tegnap 22:21 Belföld  LMP

A 2004 és 2010 közötti baloldali vezetésnek most arról kellene színt vallania, hogyan látják korábbi kormányzásukat – erről beszélt az LMP volt elnöke az M1-en kedden este.

Bővülnek Kassa és Isztambul légi kapcsolatai

Híradó
-
  Tegnap 22:13 Külföld 

Bővíteni kívánja járatait a Turkish Airlines Kassán. 2016 június közepén indította első útját, akkor heti 3 alkalommal lehetett igénybe venni a Kassa-Isztambul közti járatokat, mostanra ez heti négyre bővült. Ráadásul a világ legjobbnak ítélt fedélzeti szolgáltatását is élvezhetik a kassai reptér utasai.

Börtönbe került az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője

Az Éjjel-nappal Budapestben feltűnt férfi 2013-től mintegy másfél éven keresztül szerepelt a sorozatban.

Jogász: a másodfok fog dönteni a kokainos gázolóról

Híradó
-
  Tegnap 21:22 Baleset-bűnügy 

Nem előzetesbe, csak házi őrizetbe került az a férfi, aki idén májusban közlekedési balesetet okozva két ember halált okozta a fővárosban. Később kiderült, hogy kábítószert, konkrétan kokaint is fogyasztott.

Meghalt egy magyar egyetemista Olaszországban

Egy nyolc méteres magaslatról zuhant a mélybe keddre virradóra az észak-olaszországi Cinque Terre turisták körében népszerű vidékén egy 25 éves magyar egyetemista, aki a helyszínen meghalt.

Hónapokig forgalomkorlátozások lesznek Nyugatinál

Híradó
-
  Tegnap 20:12 Belföld  Közlekedés Metró

Csütörtöktől várhatóan október 31-éig forgalomkorlátozások lesznek a budapesti Nyugati téren, mert elkezdik a 3-as metróvonal felszíni pótlásához szükséges út- és forgalomtechnikai munkákat - közölte a BKV Zrt. kedden az MTI-vel.

A gyanús körülmények közt meghalt svéd újságírónő torzóját találhatták meg

A gyanús körülmények közt meghalt svéd újságírónő, a 30 éves Kim Wall maradványa lehet az az emberi törzs, amelyet egy koppenhágai sziget partján talált hétfő este egy kerékpáros - közölte kedden a dán rendőrség.

Már Merkel is a migráció ellen kampányol

Híradó
-
  Tegnap 19:48 Külföld  Migráció

Mindössze pár hónap van hátra a német elnökválasztásig. Merkel jelentősen megváltoztatta kommunikációját a bevándorlást illetően, kérdés, hogy az ígéretek megvalósulnak-e majd, ha ismét bizalmat szavaznak neki a választók.

Lépnünk kell, ha magyar almára vágyunk

Híradó
-
  Tegnap 19:45 Belföld 

Veszélyben a magyar alma. Amennyiben nem történik fejlesztés az ágazaton belül, úgy éveken belül lengyel alma kerülhet a magyar polcokra.

SZTA: Kétezer munkahely létrehozását támogatták

Híradó
-
  Tegnap 19:44 Gazdaság  Állás

Csaknem kétezerrel nőtt a munkavállalók száma az idei év közepére a Széchenyi Tőkebefektetési Alap (SZTA) jelenlegi és korábbi portfóliócégeinél a befektetések előkészítésekor jegyzett adatokhoz képest.

Bekeményítenének a németek a török mecseteknél

A németországi török mecsetek és egyesületek szigorúbb ellenőrzését sürgette Sigmar Gabriel német külügyminiszter és Heiko Maas igazságügyi miniszter a Spiegel Online hírportálon kedden megjelent vendégkommentárjában.

A két diktatúra „ihletet merített egymásból”

Híradó
-
  Tegnap 19:32 Belföld  Emmi Rétvári Bence

A kontinens nyugati felén elsősorban a fasizmust ismerték meg, máig alig-alig hajlandóak meghallgatni a kommunizmussal kapcsolatos közép-európai tapasztalatot - mondta Máthé Áron, a Nemzeti Emlékezet Bizottsága (NEB) elnökhelyettese a totalitárius diktatúrák áldozatainak európai emléknapjának előestéjén rendezett hétfői budapesti…

Újabb szankciókat vezettek be az amerikaiak Észak-Korea miatt

Híradó
-
  Tegnap 19:05 Külföld  Kína Észak-Korea

Kínai és orosz vállalatok és személyek ellen hozott szankciókat Washington az észak-koreai rakéta- és atomfegyverprogram támogatása miatt.

Ne név alapján válasszunk babasampont

Híradó
-
  Tegnap 18:58 Belföld 

Kötelező az uniós előírások miatt feltüntetni az összetételt a különféle mosdató- és fürdetőszereken, de szülő legyen a talpán, aki eligazodik a különféle hatóanyagok között.