Bezár
Ma 2017.03.28 22:00 órától másnap reggelig hálózati karbantartás várható, mely elérhetetlenné teszi a weboldalunkat és az appunkat is.
Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Halálra gázoltak egy kerékpárost Szigetszentmiklóson

Híradó  Tegnap 22:23 Baleset-bűnügy  Csepel

Elgázolt egy autó egy kerékpárost Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton, a férfi életét vesztette - közölte Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Tetejére borult egy autó az M7-es autópályán

Két sávon halad a forgalom a főváros felé vezető irányban.

Egyre rosszabb az allergiásoknak

Híradó  Tegnap 21:25 Életmód 

Egyre több és többféle pollen van a levegőben. A következő napokban a nyírrel gyűlhet meg a bajuk a betegeknek, de magas lehet még a nyár, a kőris, a juhar, valamint a ciprus- és tiszafafélék pollenkoncentrációja is. Szakértők szerint, ha jelentkeznek a tünetek, azonnal meg kell kezdeni a kezelést.

Újra kitört az Etna

Vörös-jelzést adtak ki az olasz hatóságok.

Teljesen átalakulhat a fővárosi kórházrendszer

Híradó  Tegnap 21:24 Belföld 

Három szuperkórház épül a következő években. A nagy beruházások 2022-re készülhetnek el, a teljes fővárosi kórházellátás pedig 2025-re újulhat meg.

Ismét csatatérré vált Párizs egyik külvárosa

Zavargások törtek ki Párizsban egy kínai férfi lelövése miatt. A helyi kínai közösség a rendőrség előtt demonstrált, mert szerintük jogtalanul lőtték le a férfit.

Mindent letarolt a Debbie Ausztráliában

Hatalmas pusztítást hagyott maga után a Debbie nevű hurrikán Ausztráliában. Az orkán özönvízszerű esővel és 260 km/h-ás széllel tarolta le a szigetország északkeleti részét. Egy fiatal nő meghalt, több mint 25 ezer embernek pedig el kellett hagynia otthonát. Sok helyen áram sincs.

Trump aláírta az Obama környezetvédelmi intézkedéseit eltörlő rendeletet

Híradó  Tegnap 21:24 Külföld  USA Donald Trump

Donald Trump amerikai elnök kedden aláírta az előző elnök, Barack Obama által hozott környezetvédelmi intézkedéseket eltörlő elnöki rendeletet.

A Momentum kikosarazta Juhász Pétert

Híradó  Tegnap 21:24 Belföld  Fidesz

Senki senkivel nem akar összefogni - egyelőre így áll az együttműködés kérdése a baloldalon. Eddig mindegyik párt azt hangoztatta, hogy a sikerhez közös listára lesz szükség 2018-ban, a gyakorlatban azonban egyre távolabb kerülnek az összefogástól. Míg az MSZP és a DK az üzengetéssel van elfoglalva, addig a többi párt képviselői nekik is és…

Érdemes ellenőrizni a NAV által készített bevallás adatait

Híradó  Tegnap 21:23 Gazdaság 

Már csaknem két hete elérhetők a NAV által elkészített adóbevallás-tervezetek az interneten. Az M1-nek nyilatkozó adószakértő szerint mindenképpen érdemes ellenőrizni az adatokat, előfordulhat ugyanis, hogy egy család például több kedvezményre jogosult, ha a házastársak megosztják egymás között a családi adókedvezményt. Az adózók…

Bakondi: csak az egyedül érkező kiskorúakat viszik gyermekvédelmi intézetbe

Bakondi György szerint a jogi határzár életbe lépésével a 14 éven aluliakat gyermekvédelmi intézetbe viszik, de csak azokat, akik egyedül érkeznek.

Harrach: jól működik a Fidesz-KDNP szövetség

Híradó  Tegnap 20:59 Belföld  Fidesz Miskolc

Jól működik a Fidesz-KDNP szövetség - jelentette ki Harrach Péter, a kisebbik kormánypárt frakcióvezetője Miskolcon.

"Történelmi hiba" a britek távozása Manfred Weber szerint

Híradó  Tegnap 20:52 Külföld  Portugália Brexit

Túl szűk a Lisszaboni Szerződés 50. cikkelye által meghatározott kétéves időkeret arra, hogy rendezzék a brit EU-tagság megszűnésének kérdéseit.

Brutális kegyetlenséggel ölt az elmebeteg férfi

Híradó  Tegnap 20:43 Baleset-bűnügy 

A hercegszántói férfi 2014. karácsonya előtt különös kegyetlenséggel ölte meg édesanyját, saját otthonukban.