Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Milliárdokat költenek évente a csehek kedvenc háziállataikra

Háziállat Magazin
-
  Tegnap 08:30 Állatvilág 

Milliárdokat költenek évente a csehek kedvenc háziállataikra, elsősorban a kutyákra és a macskákra.

A Harry Potter-láz a vadon élő baglyok vesztét okozhatja Ázsiában

Háziállat Magazin
-
  Tegnap 08:30 Állatvilág 

A Harry Potter-könyvek és filmek, különösen Hedvig, az ifjú varázslótanonc hóbaglya iránti rajongás komolyan fenyegeti a vadon élő baglyokat az ázsiai országokban, ahol az elmúlt évtizedben jelentősen fellendült a ragadozó madarak illegális kereskedelme.

Akciót indított fehér gólyák megmentésére a Madárkórház Alapítvány

Háziállat Magazin
-
  17.08.15 08:30 Állatvilág 

Az idén nevelkedett, fiatal gólyák ezekben a napokban hagyják el a fészküket és indulnak el afrikai telelőhelyük felé. Életük ezen szakasza tapasztalatlanságukból adódóan különösen veszélyes számukra.

Halálos ellenségek a madárkertben

Háziállat Magazin
-
  17.08.14 08:30 Állatvilág 

Rágcsáló, belső élősködő vagy vírusfertőzés. Bármelyikkel számolhatunk, ha madarakat tartunk, így nem árt, ha tudjuk, hogyan védekezhetünk ellenük. Praktikus tanácsok a cikkben! 

Tengerimalacom vakarózik, vedlik. Hogyan gyógyítsam?

Háziállat Magazin
-
  17.08.13 08:30 Állatvilág 

Vakarózás, vedlés, vérző sebek. Lehet, hogy atka a bűnös vagy valami más? Mivel fertőtlenítsem ki a terráriumát az újrafertőződés elkerülése végett? 

Csimpánzoknak tanították meg a kő-papír-olló játékszabályait japán kutatók

Háziállat Magazin
-
  17.08.11 09:30 Állatvilág 

Csimpánzoknak tanították meg a kő-papír-olló nevű játék szabályait japán kutatók. A Kiotói Egyetem emberszabásúakkal foglalkozó kutatóintézetének szakértői csütörtökön mutatták be eredményeiket.

Hatodszor Állatkertek éjszakája, már 12 helyszínnel

A hagyományos látványetetések, állatbemutatók és vezetett séták mellett idén minden eddiginél több programmal, kulturális és zenei attrakciókkal is készülnek a rendezvényben résztvevő intézmények az augusztus 25-i Állatkertek éjszakájára.