Bezár
Ma 2017.03.28 22:00 órától másnap reggelig hálózati karbantartás várható, mely elérhetetlenné teszi a weboldalunkat és az appunkat is.
Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Top 10 Terrier kutyafajták

Háziállat Magazin  17.03.27 12:30 Állatvilág 

A terrier csoport azokat a kis méretű, de életrevaló terrierfajtákat foglalja magába, amelyeket Nagy-Britaniában tenyésztettek ki olyan üregekben lakó vadállatok vadászatára, mint a borz, a róka, a vidra, a nyúl és a patkány.

Fejlesztések és új állatok várhatók a Fővárosi Állatkertben

Háziállat Magazin  17.03.24 14:42 Állatvilág 

Még idén megnyílhat a Mesevár és a Mesepark a Fővárosi Állat- és Növénykertben a jelenleg zajló fejlesztések eredményeként. Kedden bemutatták az intézmény két új jegesmedvéjét, számos állatfaj gazdagodott új egyeddel, Persányi Miklós főigazgató ugyanakkor azt mondta, a közönség ebben a szezonban minden bizonnyal már nem…

Állati segítség kampányban 36 tonna adomány gyűlt össze

Háziállat Magazin  17.03.23 11:42 Állatvilág 

Az Állati segítség kampány kapcsán bezsélgettünk Patrick Bontenakels-el, a Fressnapf ügyvezetőjével.

Magyarország legnagyobb terrarisztikai börzéje, a TerraAkva április 9-én újra Budapesten!

Háziállat Magazin  17.03.22 13:42 Állatvilág 

Lenyűgöző hüllők, pókok, kígyók, békák, teknősök, csigák és kétéltűek lesznek láthatók a börzén, de vadászgörényeket, egereket, apró rágcsálókat, sünöket és díszhalakat is megcsodálhatnak az érdeklődők.

Idén tartják meg először a Felelős Állattartás Napját

Radikális szemléletváltást sürget a Rex Kutyaotthon Alapítvány a hazai állatvédelemben, ezért 2017 május 6-án megalapítják a Felelős Állattartás Napját.

Tudod, hogy mennyi idős a cicád emberi években számolva?

Háziállat Magazin  17.03.22 07:42 Állatvilág 

Akárcsak a kutyák esetében, a macskáknál is másképp telik az idő. Egy táblázat segítségével ábrázoltuk a macska életéveit emberi években számolva.