Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Hurrá, utazunk! De ki vigyázzon addig a macskára?

Háziállat Magazin
-
  Tegnap 14:27 Állatvilág 

Az emberek sokszor mennek vakációzni, üzleti útra, esetleg vészhelyzet adódik a családban és találniuk kell valakit, aki addig is vigyáz kedvencükre. 

Hogyan hűtsd le kimelegedett kutyádat?

Háziállat Magazin
-
  17.06.23 07:27 Állatvilág 

Végre itt a nyár és vele együtt a kánikula. Ilyenkor néhány dologra figyelnünk kell, különösen ha még kölyökkorban van kedvencünk. A hosszan tartó nagy melegben könnyen kaphatat hőgutát kedvencünk.

Kétszer háziasította a vadmacskát az ősi ember

Háziállat Magazin
-
  17.06.22 15:27 Állatvilág 

Kétszer szelídítette meg a vadmacskát az ősi ember, egyszer a Közel-Keleten, egyszer Egyiptomban - állapította meg a téma eddigi legnagyobb léptékű genetikai kutatása.

Akvárium karbantartás: vírus az akváriumban!

Háziállat Magazin
-
  17.06.20 09:27 Állatvilág 

Az akváriumban és a kerti tóban élő díszhalakat szerencsére ritkán támadja meg vírusos eredetű betegség, de mivel a vírusok legtöbbször baktériumos fertőzésekkel társulnak és elhullást is okozhatnak, ezért összegyűjtöttük a legfontosabb vírusos megbetegedéseket. 

Hihetetlen lufiállatokat készít egy japán művész

Háziállat Magazin
-
  17.06.20 08:27 Állatvilág 

Masayoshi Matsumotó már hírnevet szerzett magának lufiállataival, most egy újabb kollekcióval rukkolt elő. Felismered őket?

Nyári terápiás lovastáborok Fóton

Háziállat Magazin
-
  17.06.19 15:27 Állatvilág 

A Magyar Lovasterápia Szövetség idén nyáron is táborokat szervez a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti Lovasterápiás és Oktató Központjának foglalkozásaira járó gyerekeknek, hogy az iskolaszünet idején is találkozhassanak kedvenc lovaikkal, és játékos fejlesztő foglalkozásokon vehessenek részt.

Miért kapar a macska és hogyan szoktassuk le róla?

Háziállat Magazin
-
  17.06.19 15:27 Állatvilág 

A macskák, jellemzően, a szabadban igyekeznek megfelelő helyet találni. Leggyakrabban egy fát vagy valamilyen oszlopot választanak ki, mivel a fa mint anyag a legalkalmasabb a karmok élezéséhez.

Kutyabarát Balaton élménykalauz segíti a közös nyaralást

Háziállat Magazin
-
  17.06.19 10:27 Állatvilág 

Elkészült a Kutyabarát Balaton Élménykalauz, amely a hozzá tartozó honlappal együtt segíti a négylábúakkal nyaralni indulókat - tájékoztatta Sziládi-Kovács Tibor, a kutyabarat.hu alapítója az MTI-t.