Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 38 hír

Heti wellness horoszkóp 2017.április 23-tól 29-ig

Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.

Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2017-04-23

Ma jobban elfogadjuk egymást! A mai nap kedvez a vizes tevékenységeknek is. Ilyen a mosás, hiszen ma szebb eredményt kapunk, s kevesebb mosószerre van szükségünk.

5 tipp, hogyan válassz jól biosminket magadnak

HarmoNet  Tegnap 22:30 Életmód 

Folyton hallod, hogy a kozmetikumokban mérgező káros anyagok vannak, de nem tudod mi alapján válassz? Nem igazodsz el a sok minősítés között, viszont szeretnél végre allergiás reakciók nélkül vásárolni? Kattints ide a szakzsargon nélküli megoldásért!

Változás és önszeretet

HarmoNet  Tegnap 18:30 Életmód 

Letagadhatatlanul és (reméljük) visszavonhatatlanul itt a tavasz. Zöldell a határ, már az orgona is kinyílt és ha a januári "mindjárt itt a strandszezon" és "a nyári test télen készül" fitnesz propaganda nem is jutott el a fülünkig, ebben az időszakban azért a legtöbb emberben mocorogni kezd a változásra való hajlandóság.

Messiás.ma - sztárelőadók a MÜPA színpadán

HarmoNet  Tegnap 16:30 Kultúra 

Várkonyi Mátyás, a produkció megálmodója, rendezője, hangszerelője, dramaturgja és karmestere a Rock Színház egykori alapítója és igazgatója nem először nyúl klasszikus témához újító szándékkal, hiszen a Jézus Krisztus Szupersztár magyarországi ősbemutatója is ilyen volt 1986-ban. "A Messiás oratórium története minden időben megállja a…

Heti Style-Art-Party horoszkóp 2017.április 22-től 28-ig

HarmoNet  Tegnap 08:30 Ezotéria-horoszkóp 

Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .

Szombati HarmoNet horoszkóp 2017-04-22

HarmoNet  Tegnap 08:30 Ezotéria-horoszkóp 

Ma vágyunk a nyugodt családi légkörre, hiszen fontosak számunkra az érzelmek. A mai nap aktualitása lehet idősebb családtagjainkkal való törődés is. Látogassuk meg őket, vagy hívjuk fel telefonon. Ma a lábunk lesz érzékenyebb, különösen akkor, ha már kialakultak az ortopédiai elváltozások. A következmény általában a bőr kérgesedése, vagyis a…

A világot meghódító regény most Magyarországon: Amerikai Istenek

HarmoNet  17.04.21 17:30 Kultúra 

A Hugo-, Nebula-, Bram Stoker és Locus-díjas, világszerte elsöprő sikerű regényt most a könyv megjelenésének tizedik évfordulójára kibővített változatban vehetik kezükbe a magyar olvasók. Stephen King így méltatta: "Gaiman egy igazi kincsestár? még jó, hogy itt van nekünk."

Milliók hangja - Szörényi Levente és barátai új műsora

HarmoNet  17.04.21 16:30 Kultúra 

Szörényi Levente sokszínű zenei világa mögött kiváló példaképek állnak. Egyik legmeghatározóbb közülük a 20 éve elhunyt Willis Conover, aki mélybariton hangján a Voice of America adásán keresztül minden este izgatott zenekedvelők millióihoz szólt így: "Time for Jazz"

Mennyire vagyunk türelmesek? Asztrológiai jegyek és a türelem

HarmoNet  17.04.21 16:30 Ezotéria-horoszkóp 

Sok probléma épp akkor oldódik meg, ha semmit nem teszünk érte. A türelem nagy erény, de nem mindenki rendelkezik ezzel. Vajon melyik jegy képes várni, belenyugvóan tűrni a sorsát és kik azok, akik türelmetlenül lázadnak ellene?

Pénteki HarmoNet horoszkóp 2017-04-21

Ma este szenvedélyes hangulatban lehetünk. A mai nap a mosás, locsolás, vizes tevékenységek napja.

Heti szexhoroszkóp 2017.április 21-től 27-ig

HarmoNet  17.04.21 08:30 Ezotéria-horoszkóp 

Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.

A gigantikus, átverős diétabiznisz - és ami kimaradt belőle

HarmoNet  17.04.20 22:30 Életmód 

Dr. Oláh Andor még azt írta elő, hogy vegetáriánus, laktovegetáriánus étrendet kövessünk, ha egészségesek akarunk lenni. Ma már gasztro-faksznik választhat a lakosság nagyjából 3%-a. Akinek van választása, aki tud olvasni, és aki némileg egészségtudatos. Értük folyik a harc. De hogy látja ezt a természetgyógyász? Hartmann Ferenc újra…

A Nap a Bika jegyében áll - Mire számíthatsz?

HarmoNet  17.04.20 21:30 Ezotéria-horoszkóp 

Az év egyik legnyugodtabb időszakának nézhetsz elébe! Az irányt váltó Szaturnusz a Bikákon kívül a Nyilasokra és az Ikrekre is hatással lesz, így nemcsak a Bikáknak, hanem a Nyilasoknak és az Ikreknek is érdemes elolvasni, hogy a következő hónapban mire számíthatnak!

Heti anya és gyermek horoszkóp 2017.április 20-tól 26-ig

HarmoNet  17.04.20 08:30 Ezotéria-horoszkóp 

Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.