Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 57 hír

A 90-es évek legnagyobb szupermodelljei Gianni Versace előtt tisztelegtek

Gianni Versace egykori dívái újra kifutóra léptek, így emlékeztek a 20 éve meggyilkolt divattervezőre a milánói divathéten.

Nyolc hely, ahol durván megjárhatod, ha fotózol

Globoport
-
  Ma 18:55 Életmód 

Naná hogy haza akarod hozni az élményeidet és a közösségi médiában is megosztanál mindent, amikor utazol vagy nyaralsz. De nem mindenhol jó ötlet a fotózás. Elmondjuk, hol mivel vigyázz. A lista azonban korántsem teljes.

Csábító India – divatbemutató a Bálnában

Globoport
-
  Ma 15:46 Külföld 

A 70 éve független India budapesti ünnepségsorozat újabb programját Alluring India (Csábító India) címmel a Bálnában tartották.

A nagyi mint DJ – videó

Globoport
-
  Ma 14:24 Életmód 

Új arcot akarunk adni az idő kornak - mondják a francia program szervezői, akik partizással kívánják feldobni a szeretetotthonok hangulatát.

Rekord kokainfogás tűzharcban Kolumbiában

Globoport
-
  Ma 11:16 Gazdaság 

Katonák és rendőrök rohantak le egy birtokot Kolumbiában, ahol hét tonna kokaint találtak banán közé rejtve. A banditák nem adták meg magukat, heves tűzharc bontakozott ki. Többen megsebesültek, de halottak nem voltak. Minderről a kormány hadügyminisztere számolt be.

Irán már ki is próbálta új rakétáját

Globoport
-
  Ma 10:10 Külföld  Irán

A Khoramsar nevű új rakéta hatótávolsága 2.000 kilométer és több robbanófejet is hordozhat, de atombombát nem - hangsúlyozta az iráni Forradalmi Gárda légierejének parancsnoka. Az új rakétát egy katonai parádén vonultatták fel és ma reggel az AFP már arról számolt be, hogy sikeresen ki is próbálták.

Szexrabszolgaság Angliában: több ezer férfi erőszakolt meg

Globoport
-
  Tegnap 19:44 Baleset-bűnügy 

15 évig volt szexrabszolga egy ázsiai banda fogságában egy fiatal brit nő Angliában, ahol most könyvet adott ki viszontagságos életéről. Please Let Me Go! a könyv címe, a szerző Caitlin Spencer.

Ötméteres krokodilt lőttek fejbe Ausztráliában

Globoport
-
  Tegnap 17:14 Külföld 

30 éve nem láttak ekkora példányt. Az állat kilövése felboríthatja az erőviszonyokat, ami veszélyes lehet az emberekre is.

Az ENSZ vegye kézbe a rohingyák ügyét

Ezt követelte Banglades miniszterelnökasszonya a világszervezet közgyűlésén New Yorkban.

Dominica Maria látogatása után – legkevesebb hét halott / videó

Globoport
-
  Tegnap 12:26 Gazdaság 

A 73 ezer lakosú egykori brit gyarmatsziget most is el van vágva a világtól, pedig a Maria hurrikán kedden söpört végig rajta. A légifelvételek jól mutatják, hogy a házak 80%-a megsérült.

Pucéran táncolt egy rab a dubaji börtönben

Globoport
-
  Tegnap 11:33 Bulvár 

A 23 éves helyi nő az őt megfékezni akaró börtönőrre is rátámadt.

Kim Dzsongun: Trump fenyegetőzéséből látszik, hogy helyes úton járok

Globoport
-
  Tegnap 10:15 Külföld  Észak-Korea USA

Észak-Korea ifjú diktátora keményen reagált az USA elnökének arra a kijelentésére, hogy ha kell, akkor megsemmisíti a világot nukleáris háborúval fenyegető államot.

Életfogytiglan elnök – zavargások Ugandában

Globoport
-
  Tegnap 08:45 Külföld 

Utcai zavargásoktól, egyetemi diákok menetelésétől és ellenzéki politikusok támadó nyilatkozataitól volt hangos Uganda az elmúlt napokban. A kampalai Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központban (HTCC) mindenki biztonságban van - jelentette tudósítónk a helyszínről.

Egyiptom új kedvence – a lány, aki feljelentette a családját

Globoport
-
  17.09.21 19:24 Bulvár 

Miután így hozzátartozók nélkül maradt Mariam Abduldzsalil al-Aszawi, többen azt kérik a kairói kormánytól: védje meg és vigyázzon rá, adjon neki havi járadékot és lakást. De miért?

Maria kiütötte Puerto Ricót: se áram se víz 3,5 millió ember számára – videó

Globoport
-
  17.09.21 18:03 Gazdaság  Hurrikán

A kormányzó kijárási tilalmat rendelt el arra az időszakra amikor a Maria hurrikán teljes erővel lecsapott az Egyesült Államokhoz tartozó szigetre.