Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 46 hír

6 elronthatatlan szilvás különlegesség

Édesek, finomak, különlegesek és egyszerűek. És mivel szilvaszezon van, friss alapanyagok használhatóak.

8 fogós kérdés, mielőtt az iskolába járás mellett döntesz!

Bizony, nem csak a 18 éven aluliak járnak suliba, hanem 30 és 40 éves kor felett is sokan döntenek valamilyen képzés mellett. Ezek a kérdések felnőtteknek, suliba visszavágyóknak szólnak.

Szexhoroszkóp - csak felnőtteknek! Nők...

A szexhoroszkóp I. részében a NŐKről írunk. Vadak vagy érzékiek? Kalandozóak? Hűek? Mennyire ideális szerető a Bika vagy a Vízöntő? Melyek a kedvenc pozitúrái az egyes jegyeknek?

13 hiba, amit reggel elkövethetsz

Csak ne becsüljük le a napnak ezt a korai szakaszát! Persze vannak, akiknek kipattan a szemük a vekker hallatán, és mint egy alien haladnak végig a reggeli rutinok során.

Miért nem tudnak sokan leszokni a dohányzásról?

A személyiség formálódása során elszenvedett negatív élmények egy életen át elkísérhetnek minket. A fizikailag vagy érzelmileg bántalmazott nők 1,4-szer gyakrabban válnak dohányossá.

Napi horoszkóp - augusztus 20

Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?

Elronthatatlan piskótavariációk - 8 recept egyszerre

Reggelire, uzsonnára, kiadós nasiként - bármikor megsüthető, jelentős energiabefektetés nélkül... Aztán pedig gyorsan el is fogynak ezek a finom sütik. Csak kóstold meg, használd az ötleteket.

Hogy gyilkol a légkondi? Küzdj ellene Sárkányfával!

Ezoterikus
-
  Tegnap 10:30 Ezotéria-horoszkóp 

A légkondicionálók mindennapi életünk sarkalatos részévé váltak. Sajnálatos módon állandó használatuk hosszútávon biztos, hogy negatív hatással van az emberi szervezetre.

Mennyire félrevezetőek a romantikus regények?

Ezoterikus
-
  Tegnap 09:30 Ezotéria-horoszkóp 

A modern nőket is befolyásolja a romantikus történetekben megjelenített idealizált kép a szerelemről és a szexualitásról – de talán ideje visszatérni a valóságba...

10 klassz iskolatáska típus: ki mit hord idén?

Ezoterikus
-
  Tegnap 08:30 Ezotéria-horoszkóp 

Ilyenkor, tanév elején, minden valamirevaló szülő a vadászmezőkre lép egy igazán strapabíró, - s ami még fontosabb, - megfelelően termetes iskolatáska után.

Napi horoszkóp - augusztus 19

Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?

Mennyire illik hozzád az esküvői ruhád? Tudd meg most!

Ezoterikus
-
  17.08.18 13:30 Ezotéria-horoszkóp 

Az esküvőd napjára egész életedben emlékezni fogsz, így nagyon is fontos, hogy a megfelelő ruhát válaszd a nagy alkalomra! De miről árulkodik a toaletted?

Miért nem tudsz jól aludni?

Ezoterikus
-
  17.08.18 12:30 Ezotéria-horoszkóp 

Amalie Drury sok más amerikaihoz hasonlóan szinte elválaszthatatlan okostelefonjától. A 33 éves írónő még a fürdőszobába is magával viszi, hogy ellenőrizhesse üzeneteit és a Facebook bejegyzéseket.

NapTábor - Indiai asztrológia és életmódtábor

Ezoterikus
-
  17.08.18 12:30 Ezotéria-horoszkóp 

2017 a Nap esztendeje, és mint ilyen a siker, a helyes életvezetés, a tiszta tudatosság, az életer?, vidámság és önismeret éve. Tölts el velünk egy hetet a fest?i Brac szigetén, Horvátország legszebb természeti adottságokkal rendelkez? szigetén szeptember 1 és 8. között, 8 nap, 7 éjszaka id?tartamban.

Hogy kerülnek számok az írásba? A 6-os titka!

Ezoterikus
-
  17.08.18 11:30 Ezotéria-horoszkóp 

A kézírásunkban gyakran érdekes, új alakot öltenek a betűk, amelyek nemegyszer szimbolikus értelmet hordoznak. Számos esetben előfordul, hogy a különböző betűmódosulások számokat jelenítenek meg.