Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 4 hír

Klíma és légcsere

Ezermester
-
  Ma 08:33 Otthon  Oktatás

A nyári, hosszan tartó hőségben azoknak is eszébe jutott a klíma, akik nem kedvelik, akik rosszul érzik magukat a klimatizált helységben. De amikor a kinti hőmérséklet 38 °C, és napok óta éjjel sem hűl 25 °C alá, akkor az ádáz ellenzők is klímáért kiáltanak.

Szoba ikreknek

Ezermester
-
  Ma 08:33 Otthon 

Egy jól funkcionáló gyerekszoba berendezése nem könnyű feladat. Gyakorlatilag egyetlen helyiségben kell megoldani az élet minden fontos tevékenységét, hiszen a gyerekek hálószobája, nappalija, gardróbja, tanulószobája, sőt egy különcködő kamaszgyereknek néha még az étkezője is időnként a gyerekszoba.

Öntözés esővízzel

Ezermester
-
  Tegnap 20:33 Otthon 

Felhasználásának egyik legegyszerűbb módja, ha növények öntözésére fordítjuk, de a háztartásban is alkalmazhatjuk jó néhány dologra. Nagyobb esőzésekkor a lehulló vízmennyiség jelentős része nem tud hasznosulni, ám ha egy részét eltárolhatjuk, így később is rendelkezésre áll, amikor szükségük van a növényeknek rá.

Falazó anyagok és hőtechnika

Ezermester
-
  Tegnap 20:33 Otthon 

Egyesek a panelt dicsérik, mások szitokszóként használják, de esküsznek a falazóblokkra, a vályogra, vagy éppen a könnyűszerkezetes építési módra. Sokszor előítéletek vannak a különböző építőanyagokkal szemben, vagy éppen mellette. Érdemes kicsit átgondolni a dolog fizikáját, hogy megalapozottabb vélemény mellett…