Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Magfúró, koronafúró

Ezermester  Ma 10:39 Otthon 

A magfúró (koronafúró) egy lezárt acél cső, aminek palástjának az egyik végére (élére) az esetek túlnyomó többségében kemény ezüstforrasztásos technikával, átmérőtől függő számú gyémánt darabkát rögzítenek. A cső másik végére befogásra alkalmas tengelyt rögzítenek.

Egyedi kerékpárdíszítések

Ezermester  Ma 10:39 Otthon 

Kerékpárjaink nemcsak szerkezetileg, de küllemükben is nagyot változtak. Különféle színekben pompáznak és tele vannak egyedi díszítéssel is. Sokszor ez egy-egy nevesebb gyártóra jellemző színkombinációt és mintázatot jelent. Aki viszont nem engedheti meg magának az ilyen szuper bringákat, de szeretne egy kicsit „menőbbnek”…

Tűzifa és fatárolás

Ezermester  17.01.13 15:39 Otthon 

A kivágott fák nedvességtartalma 50-70%-os is lehet. Az ilyen nedves fa égetésekor a fából párolgó víz hőt von el, ezért a nedves fa tüzelése gazdaságtalan. Emellett az égéstérben a tökéletlen égés miatti gázok bekormolják a kéményt és az égésteret is. A jó tűzifa száraz, max. 20% nedvességtartalmú.

Antik varrógépek

Ezermester  17.01.13 15:39 Otthon 

Ami avítt, idejét múlta, az nem feltétlenül kidobandó. Ez igaz a már-már antiknak mondható régi varrógépekre is. A kreatív emberek meg is látják bennük míves szépségüket, és némi átalakítás után szívesen és sikerrel illesztik be mai, modern berendezésű otthonaikba.

Betonfúrás rezgésmentesen

Ezermester  17.01.13 15:39 Otthon 

Betonfúrási munkákat az ipari gyémánttechnika fejlődésének köszönhetően ma már rezgés és roncsolásmentesen végezzük, így hőszigetelt házaknál is szabályos, kitörésmentes furatot készíthetünk minimális terhelés mellett hatékonyan.

Energiatermelő zsindely

Ezermester  17.01.13 14:39 Otthon 

Az energiatermelő zsindely napelemei – a napkollektoroktól eltérően – nem a nap melegét, hanem annak fényét hasznosítják, ezért napsütéses hidegben, akár télen is megfelelő mennyiségű energiát képesek termelni. A rugalmas tetőborítás ellenáll a fagynak, biztonsággal járható, tükröződésmentes, könnyen mozgatható és fektethető,…

Csempefelújítás saját kezűleg

Ezermester  17.01.10 09:39 Otthon 

A HARZO termékekkel könnyen és egyszerűen, akár saját kezűleg végezhetők el a fürdőszoba-felújítások, csempefelújítások, falfelújítások. Mind szín, mind struktúra tekintetében egyedülálló lehetőséget nyújtanak a lakásfelújításhoz.

Honnan vegyük az energiát?

Ezermester  17.01.10 09:39 Otthon 

A fűtési és használati meleg víz energiája különböző forrásokból származhat, és a költségeket nem mindig könnyű összehasonlítani. Magyarországon a leginkább szóba jöhető energiaforrás az elektromos áram és a gáz, melyeket kiegészít a szilárd tüzelés – manapság elsősorban a fa vagy faapríték. A korábban elterjedten használt olaj…