Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 21 hír

Gazprom-ENI megállapodás

Energiainfo  Tegnap 10:35 Gazdaság  Gazprom

Szándéknyilatkozatot írt alá a Gazprom vezérigazgatója, Alexey Miller és az Eni S.p.A. vezérigazgatója Claudio Descalzi. A dokumentum a két vállalat azon közös érdekét tükrözi, hogy mérlegeljék az együttműködést az Oroszországból Európa országaiba, és ezáltal Olaszországba is földgázt juttató déli folyosó fejlesztését illetően, másrészt az Orosz –

Nagy dobásra készül idén a Faraday Future

Energiainfo  Tegnap 07:45 Autó-motor 

A nehézségi gyorsuléásnál gyorsabb lesz az FF91, a faraday Future zászlóshajója az új akkupakkal.

Áldott Zoltán marad az INA elnöke

Az INA horvát olajipari vállalat szerdán megtartott felügyelőbizottsági ülésén újra Áldott Zoltán nevezte ki a vállalat igazgatóságának élére.

Energetikai korszerűsítésbe kezd a Somogy Megyei Kormányhivatal

Energiainfo  Tegnap 07:16 Gazdaság  Somogy

Energetikai korszerűsítésbe kezd a Somogy Megyei Kormányhivatal: a heteken belül kezdődő 1,2 milliárd forintos beruházás 18 épületet érint.

Brexit: 60 milliárd eurós adósságuk marad a briteknek

Az Egyesült Királyságnak az Európai Unióból kilépve is teljesítenie kell majd a közösséggel szemben fennálló pénzügyi kötelezettségeit.

Rekord árbevételt ért el a Scania

Rekordszintre, közel 104 milliárd svéd koronára nőtt a Scania autóipari cég tavalyi árbevétele világszinten.

Globális optimizmust mért a Fidelity International

A tavalyi évvel ellentétben idén világszerte optimisták a gazdaság alakulását illetően a vállalatvezetők a Fidelity International legfrissebb felmérése szerint.

Szombaton lesz a Föld órája

A János-hegyi Erzsébet-kilátónál kapcsolják le Budapest díszvilágítását szombaton 20.30-kor a Föld órája elnevezésű rendezvényen.

Csökkent a CEZ eredménye

Tavaly 29 százalékkal 19,6 milliárd koronára csökkent a Cseh Energetikai Művek (CEZ) adózott nyeresége - közölte a CEZ kedden a honlapján.

Április 1-től csökken az üzemanyagok jövedéki adója

Energiainfo  17.03.21 16:29 Gazdaság  Olcsó Üzemanyag

Az üzemanyagok jövedéki adóját meghatározó kőolaj átlagára hordónként 55,105 dollár volt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) által vizsgált időszakban.

Költségcskkenést hozott a CNG az állami közlekedési cégeknél

Alacsonyabb károsanyag-kibocsátás mellett jelentős költségcsökkenést értek el egyes állami tulajdonú társaságok sűrített földgázzal hajtott (CNG) haszonjárművek alkalmazásával.

A bioüzemanyagok csökkentenék a repülőgépek koromkibocsátását

Energiainfo  17.03.21 09:50 Gazdaság 

A bioüzemanyagok használata 50-70 százalékkal csökkenti a repülőgépek koromkibocsátást – mutatta ki az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) szakembereinek német és kanadai kutatókkal közös végzett tanulmánya, amelyet a Nature című tudományos folyóiratban mutattak be. A NASA kaliforniai kutatóközpontjában 2013-ban és 2014-ben…

Több mint ezer milliárd jut innovációra 2020-ig

Energiainfo  17.03.20 22:10 Gazdaság  Innováció

Megközelítőleg 1300 milliárd forint forrás áll a magyar tudomány, kutatás-fejlesztés és innováció rendelkezésére 2020-ig .

Az E.ON folytatja a hálózatfejlesztést Baranyában

Az E.ON csoport idén is folytatja hálózatfejlesztési munkálatait Baranya megyében, az 1,1 milliárd forintos beruházást saját forrásból finanszírozza.

Csökken a gázolaj ára

Energiainfo  17.03.20 19:07 Gazdaság  Olcsó MOL

Csökkenti bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a 95-ös benzin ára nem változik – értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn. A csökkentéssel a gázolaj átlagára 364 forintra mérséklődik, a benziné 355 forint marad.     Legutóbb szombaton csökkent az üzemanyagok ára, a benziné bruttó 5, a…