Bezár
Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 75 hír

Ezen a térképen röhög az internet: melyik ország a Hun Fogak Haszon?

Eduline.hu  Ma 03:03 Kultúra 

A Haonowshaokao blog írója gondolt egyet, és szó szerint lefordította az európai országok kínai elnevezését. A térképre felkerült Törvényfölde, Erkölcsország és a Nagyon Szerencsés Katonák is. Magyarország a Hun Fogak Haszon lett.

Ezek a diákok biztosan nem kezdhetik el az egyetemet 2015-ben

Milyen szakokon kötelező az emelt szintű érettségi, és meddig hitelesíthetitek az elektronikus jelentkezési lapot? Könnyen lecsúszhattok a keresztféléves felvételiről, ha a következő szabályokra nem figyeltek.

Ezért nem szabad túl sok kávét inni tanulás közben

Eduline.hu  Tegnap 19:03 Kultúra 

A beadandók és a ZH-k miatt már a vizsgaidőszak előtt kezdtek rászokni a napi többszöri kávézásra? Ne tegyétek. Hogy miért?

Egyetemi futóversenyt rendeznek novemberben

Eduline.hu  Tegnap 17:03 Kultúra  Budapest

Tizennegyedik alkalommal rendezik meg a Tudás útja egyetemi futóversenyt november 9-én, Budapesten. A hosszú távú utcai versenyre első sorban egyetemistákat és főiskolásokat várnak.

Nincs mese: több szakmunkást képezne a kormány

Sokkal több kiváló szakmunkásra és technikusra van szükség a magyar gazdaság fejlődéséhez, mint amennyit a jelenlegi oktatási rendszer képez – mondta a nemzetgazdasági miniszter a fiatal európai szakemberek Euroskills elnevezésű vetélkedőjének magyar nyerteseit köszöntő rendezvényen hétfőn, Budapesten.

Itt van az összes tudnivaló a 2015-ös keresztféléves felvételiről

Eduline.hu  Tegnap 14:03 Kultúra 

Szerdán elindult a keresztféléves felvételi - összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a jelentkezés menetéről, a szakokról és az árakról.

11,7 milliárd forint értékben kapnak informatikai eszközöket az iskolák

Az általános iskolai tanulók felzárkózását és a pedagógusok munkáját segítené az informatikai fejlesztés - jelentette be hétfőn Czunyiné Bertalan Judit, köznevelésért felelős államtitkár.

Egy év felfüggesztett fogházbüntetést kapott egy 15 éves diák

Jogerősen egy év felfüggesztett fogházbüntetést kapott zsarolási kísérletért egy nyíregyházi diák, aki ellen gyorsított eljárásban emelt vádat az ügyészség - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség vezetője hétfőn.

Új helyre került a Budapesti Corvinus Egyetem Marx-szobra

Eduline.hu  Tegnap 12:03 Kultúra  Kiállítás

Megnyílt a Budapesti Corvinus Egyetem intézménytörténeti kiállítása hétfőn, amely helyet ad a főépület aulájából eltávolított Marx-szobornak is.

Ma lejár a határidő: még pályázhattok a 25-75 ezer forintos ösztöndíjra

Eduline.hu  Tegnap 11:03 Kultúra 

Ma még lehet pályázni a Klebelsberg Képzési Ösztöndíjra, a határidő ugyanis október 20-án jár le.

Kellemetlen meglepetés: piros jelzést kapott több pedagógus TAJ-száma

Eduline.hu  Tegnap 09:03 Kultúra  Pécs KLIK

Több tanár jelezte, hogy a háziorvosnál derült ki: piros jelzést kapott a TAJ-száma, mintha a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) nem fizetette volna ki a járulékot - írja a Pécsi Stop.

Most kiderül, milyen a helyesírásotok - kétperces, ingyenes teszt

Eduline.hu  Tegnap 04:03 Kultúra 

Közepes nehézségű helyesírási tesztet mutatunk: mind a tíz kérdésre tudjátok a választ?

Ilyenek a legdrágább egyetemek: luxusiskolák milliomosok gyerekeinek

Eduline.hu  Tegnap 03:03 Kultúra 

Az amerikai magánegyetemeken átlagosan öt és félmillió forintos összeget kérnek el tandíj címén, de van, ahol majdnem tizenkét millió forintot kell fizetni egy tanévért.

Ingyenes, párperces tesztek: milyen sofőr vagy?

Eduline.hu  Tegnap 03:03 Kultúra 

Négy ingyenes, online tesztet mutatunk, amelyekkel kideríthetitek, milyen a reakcióidőtök - és hogy az eredményetek jónak számít-e.

Keresztféléves felvételi: hány pont jár a versenyeredményekért?

Eduline.hu  14.10.19 20:03 Kultúra 

Milyen versenyeredményekért kaphatnak többletpontokat a keresztféléves felvételire jelentkezők? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.