Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 116 hír

Helyesírási gyorskvíz: hány pontot szereznétek?

Eduline
-
  Ma 02:00 Karrier 

Ezzel a teszttel ellenőrizhetitek a tudásotokat. Lássuk, kinek lesz ötből öt helyes válasza.

Hét dolog, amit minden tanár titkol

Eduline
-
  Tegnap 19:00 Karrier 

A szeptember 1-je nem tartozik a kedvenc napjaik közé, ki nem állhatják az okoskodó szülőket, és van olyan kötelező olvasmány, amit még ők sem bírnak még egyszer elolvasni.

Nagyot szigorítottak a biztosítási és pénzügyi közvetítők képzésén

Eduline
-
  Tegnap 17:30 Karrier  10 hír a témában

Július 1-jétől az eddigi papíralapú helyett kizárólag elektronikus úton tehetik le hatósági vizsgájukat a leendő pénzügyi, biztosítási vagy tőkepiaci közvetítők, és szigorodtak a közvetítői képzésre, vizsgára való alkalmassági, illetve a képző szervekre vonatkozó feltételek is, amelyek alapján a Magyar Nemzeti Bank (MNB) 52 képző szerv képzési jogo

Megint zűrzavar lesz az érettségin az atlaszok miatt? Balogot kérdezik a történelemtanárok

Eduline
-
  Tegnap 16:20 Karrier 

"Az idei tanév érettségi vizsgáin használhatóak lesznek-e az állami kiadású (OFI) atlaszok mellett más, a diákok által korábban alkalmazott történelmi atlaszok is?" - teszi fel a kérdést a Történelemtanárok Egylete a Balog Zoltán emberierőforrás-miniszternek címzett nyílt levelében.

Figyelem, fontos űrlapot tettek közzé: már lehet jelentkezni az őszi érettségire

Eduline
-
  Tegnap 15:40 Karrier 

Közzétette a 2017-es őszi érettségi jelentkezési lapját az Oktatási Hivatal, a kitöltött űrlapot szeptember 5-ig adhatjátok le a kormányhivatalokban.

Nehéz hetek várnak több ezer pedagógusra, fontos határidő közeledik

Eduline
-
  Tegnap 14:30 Karrier 

November 25-ig tölthetik fel portfóliójukat azok a pedagógusok, akik jelentkeztek a 2018-as minősítési eljárásra, és pedagógus I vagy II, esetleg mesterpedagógus vagy kutatótanár fokozatba lépnének.

Ingyenes nyelvvizsga: van, aki csak a szóbeli díját kapja majd vissza

Eduline
-
  Tegnap 13:15 Karrier 

2018-tól sokan visszakaphatják a sikeres nyelvvizsga díját - de mi a helyzet azokkal, akik külön teszik le a szóbelit és az írásbelit? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.

Fotó: ellepték a Déli pályaudvar környékét a gólyák

Eduline
-
  Tegnap 12:00 Karrier 

Elcsíptük a Semmelweis Egyetem gólyáit a Déli pályaudvarnál. Ez a nap képe.

Nagyon elégedett az oktatási államtitkár, szerinte "mindenki tisztán lát"

Eduline
-
  Tegnap 11:00 Karrier  Oktatás

Az oktatási rendszer lassan változik, de mára vitathatatlanná vált, hogy az az út, amelyet néhány éve kijelöltek, helyes irány volt - ezt mondta Palkovics László oktatásért felelős államtitkár kedden Budapesten.

Újabb magyar diák ért el hihetetlen sikert: aranyérem a kínai innovációs versenyen

Eduline
-
  Tegnap 10:15 Karrier  Szeged Kína

Egy 16 éves magyar diák, Szegedi Melinda aranyérmet szerzett a 32. Kínai Ifjúsági Tudományos és Technológiai Innovációs Versenyen.

Ennyit fognak keresni a tapasztalt pedagógusok 2017 szeptemberétől

Eduline
-
  Tegnap 09:00 Karrier  3 hír a témában

Mennyit keresnek ősztől a mesterpedagógusok? Több olvasónk kérdezte, így kiszámoltuk, ők milyen bruttó bérrel számolhatnak októbertől.

Orbán felsőoktatási álma: csírájában halt el a nagy ötlet

Eduline
-
  Tegnap 07:40 Karrier  Orbán Viktor Oktatás

Angol nyelvű üzleti képzéseket kínáló "business schoolt" álmodott öt évvel ezelőtt Orbán Viktor Magyarországra. Az intézmény nem jött létre, sőt már nem is fog, pedig még egy nagy értékű ingatlannal is megdobta a kormány két éve - írja a hvg.hu.

Katonai kiképzést vezetnek be az új tanévtől több lengyel egyetemen

Önkéntes és díjmentes katonai kiképzést vezetnek be az új tanévtől egyes lengyel felsőoktatási intézményekben annak a megállapodásnak az értelmében, amelyet az illetékes tárcák kötöttek Varsóban hétfőn.

Lecsúszhattok a diákhitelről, ha ezeket a részleteket nem tudjátok

Eduline
-
  Tegnap 04:00 Karrier 

Szeretnétek diákhitel 1-et igényelni, de nem tudjátok, milyen iratokra lesz szükségetek, és milyen adatlapokat kell kitöltenétek? Segítünk.

Itt a feketeleves: van, ahol több százezer forintba kerül a jogsi megszerzése

Eduline
-
  Tegnap 03:00 Karrier  2 hír a témában

Van olyan autós iskola, ahol a diákok alig több mint 6 százaléka tudja sikeresen letenni a jogosítványhoz szükséges elméleti vizsgát. És a gyakorlati vizsgán sem sokkal jobb a helyzet. Vannak, akik 110 ezerért hirdetik a jogsi megszerzését, de a valóságban átlagosan 130-150 ezer forintból jöhet ki inkább, sőt van, ahol ennek többszörösét költik el