Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 72 hír

Itt van a spanyolérettségi hivatalos megoldása

Eduline.hu  Ma 08:43 Belföld 

Nyilvánosságra hozta a közép- és emelt szintű spanyolérettségi feladatait és megoldását az Oktatási Hivatal - itt ellenőrizhetitek a válaszaitokat.

Mennyi időtök van a KRESZ-vizsga után, hogy megszerezzétek a jogsit?

Eduline.hu  Ma 06:00 Belföld 

Mennyi időn belül kell elvégeznetek a gyakorlati tanfolyamot és letennetek a forgalmi vizsgát, ha a KRESZ már megvan? Mekkora kiadással kell számolnotok? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.

Készüljetek az érettségire ezzel a teszttel

Eduline.hu  Tegnap 19:15 Belföld 

Földrajzból érettségiztek, vagy csak mindig is szerettétek bújni az atlaszt? Ez a kvíz nektek készült.

Itt az USA jövendő elnöke? 11 évesen diplomázott a csodagyerek

Eduline.hu  Tegnap 17:30 Belföld 

Miközben a többiek még az osztással bajlódnak, a 11 éves Tanishq Abraham már három tárgyból szerzett diplomát, és a jövőre nézve is nagyszabású tervei vannak.

Itt a feketeleves: újabb szak, amit megszüntetne a kormány

Bár a Magyar Közlönyben még nem hirdették ki az új felsőoktatási szakjegyzéket, az Origo információi szerint a tudománykommunikáció a természettudományban mesterképzés biztosan rajta van a megszüntetésre szánt szakok listáján. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma erről körülbelül egy hete értesítette az ELTE Természettudományi Karát. A…

Itt vannak az adatok: ide lesz a legnehezebb bekerülni

Az idén is több nő jelentkezett a felsőoktatásba, mint férfi, a kérelmet benyújtók átlagéletkora 23,6 év, a külföldi állampolgárságú felvételizők közül a legtöbben Szlovákiából, Szerbiából, Romániából és Ukrajnából érkeztek. Egyebek között ez derül ki az idei felsőoktatási adatokból, amelynek gyorsjelentését a felvi.hu oldalon tették közzé.

Ingyenessé tennék az oktatást Chilében

Eduline.hu  Tegnap 13:42 Belföld  Chile

A legszegényebb diákok 60 százaléka ingyen tanulhat a jövő évtől Chilében - jelentette be csütörtök este Michelle Bachelet államfő a dél-amerikai ország parlamentjének két háza előtt elmondott beszédében.

Ilyen lesz a szóbeli töriérettségi: kidolgozott tételek, pontozás, szabályok

Eduline.hu  Tegnap 11:30 Belföld 

Milyen tételsorból kell felkészülni a szóbeli töriérettségire? Lehet-e használni a történelmi atlaszt? Mi alapján pontozzák a feleletet a tanárok? Itt vannak a legfontosabb információk a közép- és az emelt szintű töriérettségiről.

Friss egyetemi rangsor: öt magyar intézmény a legjobbak között

Eduline.hu  Tegnap 10:00 Belföld 

Öt magyar egyetem került fel a Leideni Egyetem legfrissebb, 2015-ös rangsorára, amelyet a felsőoktatási intézményekben dolgozó oktatók és kutatók publikációinak száma, valamint idézettsége alapján állítanak össze évről évre. A legjobb helyen a magyar egyetemek közül az ELTE végzett, a listát a Massachusetts Institute of Technology vezeti.

Itt van az olaszérettségi hivatalos megoldása

Eduline.hu  Tegnap 08:20 Belföld 

Nyilvánosságra hozta a közép- és emelt szintű olaszérettségi feladatait és megoldását az Oktatási Hivatal - itt ellenőrizhetitek a válaszaitokat.

Megvan, mikor hozzák nyilvánosságra a 2015-ös ponthatárokat

Eduline.hu  Tegnap 03:33 Belföld 

Mikor tudjátok meg, hogy bekerültetek-e idén a felsőoktatásba, és mit tehettek, ha nem? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.

Kidolgozott tételek töriből: így készülhettek fel a szóbeli érettségire

Eduline.hu  Tegnap 02:14 Belföld 

Már ajánlottunk nektek kidolgozott magyartételeket, most következzen a történelem: ezeken az oldalakon hasznos anyagokat találhattok, amelyekkel gyorsabban fel tudtok készülni a szóbeli vizsgára.

Ezt a 10 szót mindenki rosszul írja: teszt bátraknak

Eduline.hu  15.05.21 19:00 Belföld 

Egy tíz kérdésből álló kvízzel tesztelhetitek, mennyire jó a helyesírásotok.

Fotók: így néz ki, ha Darth Vader és a Keresztapa kerül a tablóra

Eduline.hu  15.05.21 17:31 Belföld 

Úgy tűnik, a Keresztapa sosem megy ki a divatból és idén is számos osztály választotta ezt a motívumot a tablója alapjául. De feltűnt Darth Vader, a Trónok harca és a The Expendables - Feláldozhatók is. Ezek közül válogattunk.

Ilyen lesz az idei EFOTT - különleges előadásokra is készüljetek

Eduline.hu  15.05.21 16:00 Belföld 

Az idei jubileumi velencei EFOTT fő eseményeként július 18-án szombaton közös produkciókkal idézik fel az elmúlt négy évtized magyar könnyűzenéjének fontos pillanatait - hangzott el a szervezők és a fellépők csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.