Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 61 hír

Zseniális, párperces teszt: jók vagytok bioszból?

Eduline  Tegnap 19:30 Belföld 

Hol él a törpe víziló? Melyik állatnak van páratlan-, és melyiknek párosujjú patája?

Ez lesz az utolsó szabad nyaratok? Így hozhatjátok ki a maximumot belőle

Eduline  Tegnap 18:00 Belföld 

Már csak egy évetek van az egyetemből, főiskolából, ezért ezen a nyáron pihennétek, szórakoznátok? Adunk öt tippet hozzá.

Gólyatábor: így szigorítaná a szabályokat a HÖOK

Eduline  Tegnap 16:25 Belföld  4 hír a témában

A HÖOK javaslata alapján a gólyatáborok zártkörűek lennének, nem lehetne fotókat és videókat készíteni, a szervezőket pszichológiai tesztnek vetnék alá, a játékok egy része pedig a nők védelméről szólna - írja a hvg.hu a Magyar Nemzetre hivatkozva.

Megvan a botrány miatt menesztett kancellár utódja

Eduline  Tegnap 14:20 Belföld  Heves Gyöngyös

Szentgyörgyvölgyi Lászlót, a gyöngyösi Károly Róbert Főiskola kancellárját javasolták a Zeneakadémia megürült kancellári posztjának betöltésére, a felterjesztés a miniszterelnök aláírására vár - jelentette be az emberi erőforrások minisztere egy pénteki budapesti sajtóbeszélgetésen.

Balog: több pénz jut az oktatásra jövőre

Bővülő forrásokkal számolhat jövőre a köznevelés és a felsőoktatás területe: előbbi költségvetési támogatása hétmilliárddal, utóbbié több mint hatmilliárd forinttal emelkedik - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere egy pénteki fővárosi háttérbeszélgetésen.

Újabb román politikus keveredett plágiumbotrányba

A Bukaresti Tudományegyetem etikai bizottsága plágiumgyanú miatt indított vizsgálatot Gabriel Oprea ideiglenes román miniszterelnök doktori dolgozata ügyében - közölte csütörtökön a felsőoktatási intézmény. Korábban Victor Ponta miniszterelnöknek is plagizálás miatt mondott le doktori címéről.

Nemzetközi nyelvvizsgát tennétek? Minden az IELTS-ről

Eduline  Tegnap 10:00 Belföld 

Nyelvvizsgázni szeretnétek, de még nem döntöttétek el, melyik vizsgaközpontba jelentkezzetek? Nyelvvizsga kisokosunk újabb részében az IELTS nemzetközi angol nyelvvizsgáját mutatjuk be: a vizsga felépítésétől kezdve az árakig itt mindent megtaláltok.

Így kaphattok akár 125 ezer forintos ösztöndíjat - itt vannak a részletek

Eduline  Tegnap 08:00 Belföld  TV2

Megjelent a hátrányos helyzetű, kiemelten a roma hallgatók felsőoktatási esélyegyenlőségének javítását, felsőfokú végzettséghez jutásának támogatását szolgáló Út a diplomához program idei pályázata, amelynek kerete 210 millió forint - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) társadalmi felzárkózásért felelős helyettes…

Ezek a diákok bukják a felvételit

Eduline  Tegnap 03:33 Belföld 

Hiányzó dokumentumok, érettségi rossz tárgyból, túl kevés pont, sikertelen alkalmassági, elmulasztott beiratkozás - már csak ezeken múlik, hogy bekerültök-e egyetemre, főiskolára. Íme, a legfontosabb tudnivalók.

Ezt kell csinálnod, ha nem sikerült elhelyezkedned diplomázás után

Eduline  Tegnap 02:13 Belföld 

A diplomázás után nem sikerült azonnal elhelyezkednetek, de nem tudjátok, mit kell ilyenkor csinálni? Megmutatjuk.

Zseniális kétperces teszt: mennyire tudtok angolul?

Eduline  15.07.02 19:30 Belföld 

Mi a szinonimája a celebritynek, a harmnak, vagy éppen az objective-nek? Ezzel a teszttel kideríthetitek, milyen az angol szókincsetek.

Tíz dolog, amit az egyetemen csinálhattatok meg utoljára

Eduline  15.07.02 18:00 Belföld 

Másnaposan bemenni dolgozni, szundikálni kicsit a megbeszélésen, az egész napot Facebookon tölteni a tegnapi buli képeinek nézegetésével? Ez a tíz dolog az egyetemen még elment, de később már a munkátokba kerülhet. A Buzzfeed gyűjtéséből szemezgettünk.

Itt a lista: még érettségi sem kell ezekhez az OKJ-s képzésekhez

Eduline  15.07.02 16:30 Belföld 

Érettségi nélkül vajon milyen OKJ-s képzésekre jelentkezhettek?

Hatvan szak szűnik meg 2016-ra: vasárnap a Kossuth téren tüntetnek

Eduline  15.07.02 15:30 Belföld 

Több tucat szak 2016-os kivezetése és a felsőoktatás átalakítása ellen demonstrálnak vasárnap a Kossuth téren. A törvénymódosítást jövő hét elején fogadja el a parlament.

Idén is elmarad a Hegyalja Fesztivál

Elmarad Tokaj-Rakamazon a július 15-19-re tervezett Kingdom of Hegyalja. A négy fesztiválterületből három nem áll rendelkezésre, ezért a szervezők úgy döntöttek, nem rendezik meg a fesztivált az eredeti területen, de még dolgoznak azon, hogy néhány koncertet más helyszínre átszervezzenek.