Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 36 hír

A Google megszüntet egy sokakat idegesítő funkciót

Digital Hungary
-
  Ma 16:19 Infotech 

Hét éve vezették be a Google Instantot. Ennyi volt.

Hackertámadás: a bibi az emberi tényező

Digital Hungary
-
  Ma 14:03 Infotech 

Világszerte az alkalmazottak 40%-a eltussolja a vállalati számítógépes incidenseket azért, hogy elkerüljön egy esetleges büntetést.

GroupM Akadémia-utánpótlásképzés: indul a harmadik etap!

Digital Hungary
-
  Ma 12:00 Média 

Októrberben rajtol a GroupM Akadémia harmadik képzési ciklusa; digitális marketing, média, újfajta marketingtechnológiák. Részletek a cikkben!

A felhasználók megőrülnek a Facebook alkalmazásaiért

Digital Hungary
-
  Ma 10:00 Média 

Kiderült, melyik alkalmazásokat töltik le a legtöbben.

A tévé él, és élni fog! - interjú Somlói Zsolttal

Digital Hungary
-
  Ma 07:53 Média 

A reklámpiac átalakulásának az integrált ügynökségek lehetnek a nyertesei Somlói Zsolt, a Mindshare médiaügynökség ügyvezetője szerint. A digitalizáció és az automatizálás egy összetettebb tudást és felkészülést vár el a marketing és reklám területen dolgozóktól, ami még inkább egymásra utalja a megrendelőket és az ügynökségeket.

Már az Air France beszállókártyái is elérhetőek a Messengeren

Digital Hungary
-
  Tegnap 16:10 Mobiltech 

A francia légitársaság új szolgáltatásával az utasok beszállókártyájukhoz a Facebook Messenger applikáción keresztül is hozzájuthatnak. A légitársaság továbbá a Messengeren keresztül a hét minden napján, a nap 24 órájában válaszol az utasok kérdéseire angolul és franciául.

Flash: ennyi volt

Digital Hungary
-
  Tegnap 15:01 Gazdaság 

Az Adobe bejelentette, hogy 2020-ban beszünteti a Flash böngészőmodul fejlesztését. A bejelentést egy sor nagy techcég fogadta örömmel.

Magyar partnerét keresi az InnoEnergy

Európa vezető fenntartható energiagazdálkodás-innovációs vállalata, az InnoEnergy partnerségi pályázatot írt ki azzal a céllal, hogy megtalálja az őt képviselő cégeket (HUB-ok) a közép-európai országokban, így Magyarországon is. A pályázatok benyújtásának határideje 2017. július 31.

Az IBM segítségével turbózza fel üzleti átalakulását a MOL

Digital Hungary
-
  Tegnap 12:23 Gazdaság  IBM MOL

A MOL Csoport az IBM integrált technológiai szolgáltatásait választotta, hogy felgyorsítsa üzleti növekedését és javítson napi működésének hatékonyságán – jelentette be a technológiai vállalat.

Rövidesen ilyen munkahelyünk lesz

Digital Hungary
-
  Tegnap 11:16 Mobiltech 

Megnyitotta új oktatási központját a Magyar Telekom Budapesten, ahol a cég dolgozói közül évente várhatóan kétezren vesznek majd részt különféle képzéseken.

Ha nem találsz magadnak párt, majd egy algoritmus megkeresi neked

Digital Hungary
-
  Tegnap 08:05 Média  Robot Startup

Világviszonylatban is újdonságnak számító projektet indított a napokban a mesterséges intelligenciával és gépi tanulással foglalkozó magyar startup. Társkeresés másképpen.

Magyar-magyar közös kutatások

Digital Hungary
-
  17.07.26 16:01 Gazdaság 

A budapesti székhelyű Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. kutatásra és tudástranszferre fókuszáló keretmegállapodást kötött a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Marosvásárhelyi Karával, a Bálványosi Szabadegyetem alkalmával.

Online hajóbérlés a Balatonon? Sima ügy!

Digital Hungary
-
  17.07.26 14:13 Gazdaság 

Egy magyar startup megoldotta: néhány kattintással simán lehet vitorlást bérelni a Balatonon.

Essential Phone: rossz hírek érkeztek

Digital Hungary
-
  17.07.26 12:16 Mobiltech 

További késésre kell számítania a vásárlóknak - erről kaptak tájékoztatást a leendő Essential Phone-tulajdonosok. Andy Rubin projektjéről van szó.

Asztalosból programozó?

Digital Hungary
-
  17.07.26 10:25 Gazdaság 

Július elején befejeződött a ReaktorLabs első intenzív szoftverfejlesztői tanfolyama: a kurzust 10 hallgató végezte el, a végzett diákok fele már a tanfolyam végét követő héten elhelyezkedett.