Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 29 hír

A sikeres üzletember olyan, mint az élsportoló

Digital Hungary  Tegnap 16:03 Gazdaság 

Az íróasztalnál ülve vagy egy gyümölcsöző tárgyaláson keveseknek jut eszébe, hogy sikeres üzletemberként nem sokban különbözik az élsportolóktól. Pedig ahhoz, hogy valaki komoly sikereket érjen el az üzleti világban, jól teszi, ha a profi sporthoz nyúl inspirációért.

Már több mint 200 hazai étterembe foglalhatunk asztalt a neten is

Világszerte és itthon is hatalmas népszerűségnek örvendenek az olyan alkalmazások, mint a Foursquare vagy a TripAdvisor, melyekkel könnyedén találhatjuk meg a számunkra megfelelő éttermet, vendéglátóhelyet.

Navigációs sztorik a nagyvilágból

Digital Hungary  Tegnap 12:00 Gazdaság 

Az egyes országok sajátosságait olykor még felkutatni is nehéz, számos, az európaitól eltérő szabályozás vonatkozik a szoftverfejlesztés munkafolyamataira. Kerecsen Tamás az NNG technológiai vezetője megosztotta tapasztalatait a világ egyik legkülönlegesebb piacáról, Ázsiáról.

A magyar cégeknél nem vizsgálják, hogy ki mennyit nyomtat

Digital Hungary  Tegnap 10:01 Gazdaság 

Egy tipikus magyar vállalkozásnál alig tartják számon, hogy melyik munkatárs mit és mennyit nyomtat, az elhasznált papírok mennyiségét pedig nem is lapszámban, hanem doboznyi kiszerelésben mérik, viszont a tintasugaras helyett szinte mindenhol lézernyomtatót használnak.

Hamarosan online filmszolgáltatás indul

Digital Hungary  Tegnap 08:01 Mobiltech  Telekom

Az SPI International / SPI FILMBOX, vezető nemzetközi mozifilm és televíziós műsor szolgáltató, „FilmBox OnDemand” szolgáltatása 2017-től bekerült Magyarország legnagyobb távközlési szolgáltatójának a Magyar Telekomnak a tartalomkínálatába.

Mobiltarifák: új, variálható csomagokat jelentett be a Magyar Telekom

Digital Hungary  17.03.27 14:10 Mobiltech 

A Magyar Telekom új lakossági mobiltarifái nagyobb szabadságot adnak a fogyasztóknak, mivel azok variálhatók.

Még szuperebb a Chrome

Digital Hungary  17.03.27 12:10 Infotech 

A Google mérnökeit nem hagyta nyugodni a Chrome nagymértékű energiaigénye, így javítottak a helyzeten. Az 57-es verzión már látszik a munkájuk.

Kaposváron oktatják a jövő startup vállalkozóit

Digital Hungary  17.03.27 10:01 Gazdaság 

Új startup kurzusokkal, folyamatosan frissülő online könyvvel, Európában is egyedülálló digitális oktatási platformmal és a diploma mellett akár befektetési lehetőségekkel is várja a Kaposvári Egyetem 2017-ben hallgatóit.

Hogyan építi a produktivitásod a personal branded? 5 trükk, ami nekem bejött.

Digital Hungary  17.03.27 08:01 Média 

Mindenki beszél a personal brandről, rengeteg tippet kaphatunk arról, hogy miként alakítsuk ki. A koncepció önmagában hibás: tetteink és mi magunk vagyunk a brandünk. 

IAB-kalkulátor: átláthatóbbak lehetnek a programmatic kampányok!

Digital Hungary  17.03.26 21:00 Média 

Angol nyelvű kalkulátort készített az IAB annak érdekében, hogy a programmatic kampányok nagyobb átláthatóságúak legyenek. A kalkultátor mindenkinek jól jön: a hirdetőknek és a kiadóknak is.

Microsoft Teams, a csapatmunka új dimenziója

Digital Hungary  17.03.26 15:00 Infotech 

Március 14-től valamennyi Office 365 üzleti csomag előfizetői számára ingyenesen elérhetővé válik a Microsoft Teams. Az új csevegésközpontú munkaterület alaposan átformálhatja a vállalkozásoknál folyó csapatmunkát.

Zseniális álláskereső portál indult

Digital Hungary  17.03.26 10:01 Gazdaság 

Egy magyar startup-csapat újragondolta a hagyományos munkaerő-piaci trendeket s új módszerrel közelít az álláskereséshez. Nem az önéletrajz a lényeg, hanem hogy mit tudsz. De a munkaadók sem szomorkodhatnak. Jó mi?

A nők hisznek abban, hogy a digitalizáció segíti őket

Digital Hungary  17.03.25 14:50 Gazdaság 

A nők 53 százaléka gondolja azt, hogy nem indul a férfiakkal azonos esélyekkel egy vezető pozícióért, ugyanakkor 60 százalékuk hisz abban, hogy a digitális technológiák segítségével előbbre tudnak lépni a ranglétrán.

Marketing: korhatáros kérdések, kiszolgáltatott célcsoportok

Digital Hungary  17.03.25 10:01 Média 

Annak megítélése során, hogy egy kereskedelmi gyakorlat vagy egy reklám tisztességtelennek minősül-e vagy sem, az átlagfogyasztót kell mércének tekinteni.

A magyarok a túlórák ellenére is boldogok

Digital Hungary  17.03.24 16:01 Gazdaság  Állás

Az Epson új felmérése szerint, a magyar munkavállalók 82%-a szereti a munkáját és a munkahelyét, 74%-uk egyetért azzal a kijelentéssel, miszerint a munka és a magánélet közötti egyensúly megfelelő. Mindez annak ellenére van így, hogy többségüknek hetente átlagosan 7 túlórája van, amelynek 41%-a kifizetetlen.