Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 46 hír

Kiszámított gondolatok – Képernyők között megismerhető szokások

Digital Hungary
-
  Ma 14:15 Média 

Ma már az online hirdetési kampányok megtervezéséhez és lebonyolításához rengeteg adat áll rendelkezésre, ám a túlkínálat miatt különleges körültekintésre van szükség ahhoz, hogy a vállalatok és a márkák a számukra leginkább releváns információkat megtalálják. Sólyom Balázs, a UPC online igazgatója szerint a cégek által gyűjtött saját…

A digitalizáció a turizmusban is átveszi az irányítást

Budapest egyre népszerűbb a turisták körében, de munka továbbra is van bőven - állítja Bánhegyi Zsófia a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese, aki szerint a hazai utazókra ugyanúgy koncentrálni kell, mint a külföldiekre. És ezt meg is teszik.

Ezt a robotot még te is beengednéd a hálószobádba

Digital Hungary
-
  Ma 07:15 Gazdaság 

Robotika és mesterséges intelligencia a házimunkában is.

Elekromos autók: lesz itt még sok sírás is

Digital Hungary
-
  Tegnap 18:22 Gazdaság 

Az elektromos autók elterjedése és az automatizálás akár már 5 éven belül is negatívan érintheti a magyar ipart. Elsősorban a nagy autógyártók beszállítói hálózatának csökkentése és az élő munkaerő mérséklése jelentheti a legnagyobb veszélyt – derül ki az Atradius globális piacelemzéséből.

Megőrülsz, olyan futóórával jött elő a Mio

Digital Hungary
-
  Tegnap 15:03 Gazdaság 

A Mio újdonságával egy virtuális személyi edzőt kapunk magunk mellé: nemcsak méri és elemzi teljesítményünket, de személyre szabott edzéstervvel is segíti a folyamatos fejlődést.

A megrendelő is jóllakik, a futár is jól keres

Digital Hungary
-
  Tegnap 13:22 Gazdaság 

Alig egy hónapja indult, máris nagy népszerűségnek örvend. A Sendee - az alkalmazás, amely a futárkodás új dimenzióját hozza el Magyarországra - két fontos céllal jött létre: hogy megbízható jövedelemhez segítse azokat, akik maguk szeretnének rendelkezni saját idejükről, miközben hatékony megoldást kínál az éttermek számára a…

Kiberbűnözés: te mennyire fáztál rá?

Digital Hungary
-
  Tegnap 12:00 Infotech 

A Petya és a WannaCry zsarolóvírusok összesen körülbelül 4 milliárd dolláros kárt okoztak világszerte 2017 első félévében. A vállalatoknak nagyobb összeget kell fordítaniuk a biztonsági kiadásokra, illetve nagyobb gondossággal kell megtervezniük a költségek elosztását.

Rajtad keresztül bányásznak a hekkerek

Digital Hungary
-
  Tegnap 10:41 Gazdaság 

A kiberbűnözők évek óta kihasználják a kriptovaluta bányászatban rejlő lehetőségeket, hogy profitra tegyenek szert.

Ha Safarit használsz, komoly meglepetés érhet

Digital Hungary
-
  Tegnap 09:00 Média 

Vége lehet az oldalakon átnyúló követésnek - legalábbis jelenleg erre lehet következtetni az új Safari érkezésével.

Kiüvöltött vélemény – Mikor és mit kérdezzünk?

Digital Hungary
-
  Tegnap 06:58 Média 

Minden márka szeretné azt hinni, hogy az ügyfelei szívesen töltik kérdőívek megválaszolásval az időt. Ám nagyon nehéz az emberek érdeklődését felkeltető, véleményt kutató alkalmazást kitalálni, de erre is jó megoldás lehet a natív - véli Szabó Zoltán, az Index tartalomfejlesztési vezetője.

Fejleszd magad ChaosStack-el!

Valós piaci problémák, értékes tapasztalat, networking – ez mind a ChaosStack. Az idén első alkalommal megrendezett fejlesztő verseny úttörőnek számít a fiatal egyetemisták és pályakezdők körében. A számos tapasztalat mellett 500.000 Ft összértékű nyeremények találnak gazdára. A regisztráció szeptember 30-ig tart!

Mobilapp segít a cukorbetegséggel élőknek

A magyar lakosság 8,1 százalékát sújtja diabétesz, ami lényegesen magasabb a 6,4 százalékos uniós átlagnál. Az cukorbetegséggel élőket segíti az a kezdeményezés, amely az NN Biztosító inkubátor programja, a Sparklab, és a Vodafone együttműködésének eredménye.

A munkavállalók negyede munkahelyén is a webáruházak kínálatát böngészi

Az eMAG negyedévente megjelenő E-Commerce riportja a webáruházakkal kapcsolatos általános elégedettség, az új technológiák és lehetőségek kihasználása került a középpontba.

Aki érdekelt az internetpiacon, annak ez jó hír lesz

Digital Hungary
-
  17.09.21 12:02 Gazdaság 

A KSH számai árulkodnak arról, hogy miképpen is áll a hazai internetpiac.

Beugró a nagyvállalatokhoz, nem csak startupoknak

Digital Hungary
-
  17.09.21 09:45 Gazdaság  SAP

Induló hazai vállalkozások tömegének jelent kihívást, hogy miként kerülhetnek ötleteikkel, megoldásaikkal a nagyvállalatok látókörébe. E belépő megszerzésében segíthet most az SAP szoftvercég programja.